Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.24.

2013.08.25. 07:09 - Filip89

MLL:

- Az Outlaws átka 2013-ban is folytatódott, sajnos a Championship Weekend elődöntőjében 17-14-es vereséget szenvedtünk a Hounds-tól Philadelphiában, így a veretlen alapszakasz ellenére megint nem sikerült elhódítanunk a hőn áhított bajnoki címet. Bár a legelső gólt mi szereztük, sajnos a Charlotte hamar nagyszerű formában kezdte el lövöldözni a találatokat, és a második etap közepén 11-3-ra is elhúztak. Innen még feljebb tudtunk csatlakozni, és a félidő alatt hat góllal voltunk lemaradva. Sajnos, azonban hiába erőlködtünk a továbbiakban, nem tudtuk már ledolgozni a hátrányt, és végül három találattal így is alul maradtunk. Tizenhét találatunk közül Law kilencet vállalt, az újonc csatár ismét bizonyította nem mindennepi rátermettségét, a többiek közül egyedül a veterán Mundorf vállalt egynél több, szám szerint kettő ttalálatot. Schwartzman kapus sajnos 28 kapura lövésből 15-ször kapitulált, beleértve két kétpontos találatot. A 14-0-s alapszakasz után tehát a rájátszásban megint nem tudtunk felérni a trónra, és legalább újabb egy évet megint várnunk kell erre.

MLB:

- A Rockies a tegnapi győzelem után másodszorra sajnos 3-0-s vereséget szenvedett a Marlins otthonában. Az igencsak csendes mérkőzésen a két csapat együttesen csak nyolc ütést hozott, minden futás a negyedik játszmában született, amikor Manship sorban kapott több extra base hit-et, ekkoriban pecsételődött meg a sorsunk. Sajnos, a továbbiakban nem volt annyi erő a támadásainkban, hogy egyáltalán esélyünk is legyen az egyenlítésre, meglehetősen sima vereséggel végeztünk, és egyenlítődött ki a párharc. A négy ütésünkön két veterán harcos, Cuddy és Helton osztoztak meg testvériesen, a többiek bázisra sem tudtak kerülni. A vasárnap esti series finale alkalmával DLR lesz a kezdő dobónk, és minden esélyünk meglesz rá, hogy behúzzuk a párharcot.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr45476359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása