Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 09.14.

2013.09.15. 05:40 - Filip89

College football:

- A Colorado szombatra tervezett Fresno State elleni hazai mérkőzését már pénteken törölték a várható, kritikus időjárásra vonatkozóan. A két iskola elöljárói várhatóan a napokban ülnek össze az új időpont meghatározása céljából. Addig úgy néz ki, a 2-0-val rajtoló Buffs soron következő meccsére csak szeptember 28-án kerülhet sor a konferencia-rivális Oregon State otthonában.

- A Colorado State megszerezte első győzelmét a 2013-as idényben, miután a másodosztályú Cal Poly együttesét sikerült 34-17 arányban leduplázni hazai közönség előtt. A mieink már az első drive végén vezetést szereztek Alexander 6 yardos futásával, erre a vendégek kisvártatva egy FG-vel tudtak válaszolni, ám az első etap hátralévő részében a rutinos Roberts további két sikeres mezőnygólt süllyesztett el, tíz pontosra növelve ezáltal az előnyünket. A második negyed első másodperceiben a lehető legközelebb zárkózott fel a Mustangs, egy TD-vel ugyanis 13-10-re megközelítettek bennünket, de a félidő előtti időszakban még két touchdown-t szereztek a mieink: Bibbs közelről vetődött be az end zone-ba, Grayson pedig egy 36 yardos passzjátékot kivitelezett a másodéves Higgins-szel. A szünetbeli állás ezzel 27-10 volt a javunkra, ezt követően a harmadik negyedben egy TD-vel közelebb zárkózott az ellenfél, de a záró felvonásban Cartwright elkapásával újra növeltük a különbséget, egyúttal beállítottuk a magabiztos különbségről árulkodó végeredményt. Grayson nagyszerűen játszva majdnem elérte a 300 yardot, miközben két TD-t süllyesztett el, legjobb célpontjai Gillmore (83) és Coffman (78) voltak, míg Nwoke egymaga 133 yardot vállalt a földön. Végig magabiztosan játszottunk, és esélyeshez méltó győzelmet arattunk, nem engedtük a kis csapatnak, hogy meglepetést okozhassanak nekünk. 1-2-es mérleggel állunk, jövő szombaton pedig a szezon legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése következik, ugyanis McElwain korábbi csapata, az országos első kiemelt Alabama otthonában fogunk szerepelni. Egy biztos: stream-et könnyen lehet majd találni a mérkőzéshez, másfelől sajnos előre félhetünk a hatalmas veréstől.

- A Northern Colorado képtelen volt meglepetést okozni az első osztályban szereplő Wyoming otthonában, ugyanis az MWC-s csapat 35-7 arányban helyben hagyta a Macikat. A félidei állás 21-0 volt a Cowboys javára, majd a legutolsó negyedben a csere QB Tancik passzából Vander Velde volt eredményes 31 yardról, de sajnos képtelenek voltunk szoros meccset kiharcolni. Lobato csak 114 yardot passzolt, a váltótárs Tancik pedig 161 yardig jutott egy TD-passzal karöltve. A jóval esélyesebb házigazdák minden tekintetben végig uralták a mérkőzés alakulását, legfeljebb az első és a harmadik negyed pont nélküliségére lehetünk büszkék, de valójában sajnos egy pillanatig sem lehetett kérdéses, hogy melyik csapat nyeri a találkozót. A Bears 1-2-es mérleggel térhet vissza a hazai közönség elé, jövő szombaton ugyanis egy újabb első osztályú csapatttal, a Northern Iowa-val fogunk találkozni.

MLB:

- A Rockies a párharc második mérkőzését rendkívül simán, 9-2 arányban elvesztette a szombati játéknapon a Diamondbacks vendégeként. A házigazdák a második inningben szereztek vezetést két ponttal, majd egy darabig ugyan szoros volt a mérkőzés, de a hatodik játszmától kezdve folyamatosan, minden egyes játékban szereztek minimum újabb két-két runt, így a végére sajnos kiütéses vereséget szenvedtünk. A szépítő pontjainkat a hetedik felvonásban szereztük Helton és Arenado megmozdulásai jóvoltából, amikor 2-4-re vissza tudtunk jönni, de sajnos a D'backs ezt követően hamar biztossá tette, hogy esélyünk sem lehet ezen az összecsapáson. Oswalt visszatérése nem sikerült jól, nem egész öt játék alatt elszenvedte a hatodik vereségét a szezonban, pedig hét ütésből csak két pontot kapott, ettől független ismét bebizonyosodott, hogy abszolút nem való a csapatba. Később Scahill és Boggs két-két, Francis pedig további három futást szenvedett el. Eközben amíg a hazaiak 16, addig a mieink csupán hét ütést szorgoskodtak össze, egyedül Rosario volt képes két találatra. A vasárnap esti fináléban Chacin startján áll vagy bukik a párharc végkimenetele.

MLS:

- A Rapids nagyszerű győzelmet aratott a szombati rangadón az FC Dallas ellen, ugyanis hátrányból fordítva 2-1-re győztük le az egyik legnagyobb nyugati riválisunkat. Az összeállítás mondhatni a szokásos volt: Irwin - Wynne, O'Neill, Moor, Klute - Thomas, Sturgis, Powers - Harris, Sanchez - Buddle. A gól nélküli első félidőt követően a második felvonás első perceiben a texasiak legnagyobb sztárja, Ferreira szereztek meg számukra a vezetést, szerencsére azonban az 59. percben a néhány hete igazolt Sanchez megszerezte első gólját a Rapids színeiben, miután egy rövid mentést éles szögből, kapásból vágott be csodálatosan a hosszú sarokba. Az uruguay-i támadó végig rendkívül veszélyesen játszott, és alig hat perccel később újabb gólt harcolt ki a csapat számára, amikor nagyszerűen húzott el a bal oldalon, középre gurított labdája pedig ugyan Gaby Torres-hez nem jutott el, de a menteni igyekvő dallasi hátvédről a kapuba jutott. Ezzel tehát átvettük a vezetést, és a hajrában hiába összpontosította minden erejét az egyenlítésre az FCD, megtartottuk az előnyünket és megszereztük mind a három pontot. A meccs emberének természetesen Sanchez-t választották, aki hetek óta új színt visz a csapat játékába, és ezúttal végleg kiteljesedett a klasszisa. Az újabb három ponttal őrizzük a harmadik helyünket a nyugati konferenciában, jövő pénteken viszont a mögöttünk csak két ponttal lemaradva található Portland otthonában fogunk vendégeskedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr165514919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása