Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Diamondbacks - Rockies 2:1 L

2013.09.16. 08:03 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvége alatt a Colorado Rockies csapata az első meccs megnyerése után sajnos két sima vereséget szenvedett az Arizona Diamondbacks otthonában rendezett párharcban.



1. meccs, péntek: Diamondbacks-Rockies 5-7
A párharc nyitó mérkőzésén Chatwood lehetett a kezdő dobónk, az infielden a Helton-LeMahieu-Tulo-Arenado négyes kezdett, kívül Dickerson, Blackmon, Cuddy álltak, az elkapó Rosario volt. Az első akcióban két kiesés után lendültünk támadásba, Tulo single és Cuddy double jóvoltából került bázisra, Rosario mindkettejüket hazaküldte egy 2run singlelel, közben Chatwood az első dobórészt két ütés ellenére lehozta, köszönhetően a Tulo-LeMahieu-Helton dupla játéknak is. Ezt követően zsinórban három singlet helyeztünk el, de a bases loadedot Tulo ellen hárítottak, a hazaiak csak egyetlen sétára voltak képesek. Aztán kiesett mindhárom denveri ütő, majd a D'backs előtt alakult ki egy loaded 1out lehetőség, Chavez sac fly megmozdulásával pedig egy ponttal közelebb is tudtak zárkózni hozzánk. A negyedik akcióban háromból három groundoutot szenvedett el a sor vége, majd a következő részt három single ellenére magabiztosan abszolváltuk, megint volt egy Tulo által indított DP két találat között. Az ötödik tetején Dickerson single után LeMahieu kapott dupla játékot, Tulo és Cuddy ütéseit követően pedig Rosario ellen védekeztek sikerrel. Aztán Chatwood újra felengedett három futót és egy wild pitch által sajnos haza is értek ellene az egyenlítést érő futással, végül Scahill hárította el a teli pályás szituációt. A hatodik támadásban Blackmon és Pacheco értek el egy-egy singlet, de előbbi a hármas bázis felé tartva kiesett, miközben Ottavino két felengedést és két kiejtést jegyzett, a harmadik outot Outman hozta össze. A hetedik inninget Dickerson duplájával kezdtük, majd az őt követő LeMahieu pontot érő single ütésével átvettük a vezetést, majd Tulo jegyzett singlet, egy out mellett pedig Rosario vágott egy 2run doublet, mellyel még jobban elhúztunk, Helton sétált, majd Blackmon egy triplával mindkét futót beküldte és immár 7-2es előnyhöz jutottunk. Outman a soros dobórészt egy single ellenére abszolválta, majd mindhárom ütőnk simán búcsúzott, a nyolcadik részt Bettis hozta le hibátlanul. A kilencedik tetején se jutottunk bázisra, eközben Corpas engedett két singlet és két out mellett Montero kitakarított egy 3run HRal, de Brothers gond nélkül lehozta az utolsó kiejtést, 7-5nél közelebb nem engedtük őket.
- Összesen 16 ütést jegyeztünk, Dickerson és Tulowitzki három-három találatot ért el. Rosario két ütésből összesen négy RBIt postázott, jelenleg 78 pontnál tart az évben. Blackmon két ütést és két pontot szerzett, neki is már 15 RBI van a neve mellett. Chatwood 4.2 inning alatt hét ütés és hat séta ellenére csupán két futást kapott, nem volt elég magabiztos. Outman négy sikeres outtal abszolválta az idei harmadik győzelmét. Corpas a kilencedik inningben beszedte a 3run HRt, Brothers pedig már a 17. savet érte el.

2. meccs, szombat: Diamondbacks-Rockies 9-2
A kezdőben az egyetlen változás a left fielden Culberson feltűnése volt, a soros dobó a sérülésből visszatérő Oswalt lehetett. Az első próbálkozásban LeMahieu single után Tulo kapott dupla játékot, eközben mindhárom arizonai ütőt strikeouttal búcsúztattuk el. A második tetején elhullott a denveri hármas, majd sajnos az első két ütést követően Parra 2run RBI doublelal szerzett vezetést a D'backs. Ezt követően három sima out közben Culberson ért el egy singlet, Oswalt kiszórta a hazaiak trióját. A negyedik akcióban Tulo jegyezte az egyetlen single ütésünket, közben két találatot kaptunk, de az Oswalt-Tulo dupla játékkal elhárítottuk az újabb veszélyt. Az ötödik akcióban egyetlen sétát harcoltunk ki Arenado jóvoltából, a kezdő dobó két outig két singlet kapott, végül Scahill fejezte be a játékot egy popouttal. A következő próbálkozásban megint simán kiesett a sor első három embere, majd Scahill három kiejtés közben három duplát kapott, Parra és a dobó Miley találatai egy-egy újabb futást eredményeztek az arizonaiak számára, akik ezzel 4-0ra húztak el tőlünk. Aztán viszont Rosario került bázisra, Helton egy duplával hazaküldte őt, az utána következő Arenado RBI singlelel 4-2re felzárkóztunk. Nem sokáig tartott a reménykedés, hiszen a hetedik dobórészben Boggs rögtön beszedett egy solo HRt Hilltől, majd egy triplet követően Prado sac flyal volt eredményes. Újra sima  lett a mérkőzés, pláne hogy a következő próbálkozást simán buktuk, majd Francis szenvedett el újabb ütéseket, melynek eredményeként Eaton RBI doublet, Hill 2run RBI singlet jegyzett, a házigazdák ezzel már 9-2re elhúztak. Az eredmény pedig többet nem változott, a legutolsó támadásban egyedül Rosario ért el egy singlet, a sima vereséget sajnos nem kerülhettük el.
- A hazaiak 16 ütésével szemben a mieink mindössze hét találatot tudtak felmutatni, egyedül Rosario volt képes két ütésre, pontot viszont nem szerzett. A pontszerzőink Helton és Arenado voltak, előbbi az 52., utóbbi pedig kereken az 50. RBIt postázta a szezonban. A dobóink gyenge teljesítményt nyújtottak, Oswalt 4.2 IP alatt kapott két pontjával elszenvedte a hatodik vereséget az évben, Scahill, Boggs, Francis ugyancsak egynél több futást szenvedett el a továbbiakban.



3. meccs, vasárnap: Diamondbacks-Rockies 8-2
A mindent eldöntő utolsó meccsre jelentősen átalakult az összeállítás, az elkapó posztot Torrealba foglalta el, az infielden Tulo mellett Pacheco, Rutledge, Herrera kezdett, kívülre Dickerson és Wheeler is bekerült, a soros dobó Chacin lehetett. Az első támadásban Rutledge vállalt egy doublet, de a hármas bázisnál nem jutott messzebbre, közben a hazaiak egy singlet követően Goldschmidt RBI singlelel szereztek vezetést és csak két újabb felengedés után tudtunk hárítani. A második inning teljesen eseménytelenül alakult, majd a harmadik tetején Blackmon ért el egy 2out doublet, míg egy séta után Goldschmidt 2run HRal növelte a különbséget a hazai együttes. A folytatásban Tulo volt az egyetlen pályára kerülő futónk, majd a negyedik támadást egy triple és egy walk által indította a D'backs, Eaton forceout játéka közben az első futó hazaért, majd a bomba formában lévő Goldschmidt két embert küldött be a duplájával és már 6-0 volt az eredmény. Az ötödik tetején Herrera harcolt ki egy sétát, majd a pinch hitter Culberson 2run hazafutásával szépítettünk, de hamar jött a válasz, Lopez ellen Davidson küldött ki egy solo HRt a bal szélre. A hatodikban simán kiesett a Tulo-Wheeler-Pacheco hármas, Lopez három groundout segítségével biztosan levédekezte az aktuális dobórészt. Aztán Herrera jegyezte az egyetlen single ütésünket, Manship dobójátéka alatt pedig egy singlet engedtünk be. A nyolcadikban megint csak egyedül Tulo tudott bázisra kerülni két kieső után egy singlelel, közben a hazaiak a leadoff double után Owings singlelel növelték tovább az előnyüket. A befejező akcióban már csak Herrera harcolt ki egy 2out singlet, a különbséget sajnos képtelenek voltunk faragni, így 8-2es vereséget szenvedtünk az utolsó mérkőzésen.
- A hazaiak végig vezetve diadalmaskodtak és 12-8 arányban voltak jobbak az ütések számában. Blackmon, Tulowitzki, Herrera fejenként két ütést ért el, Culberson a második hazafutását szerezte az idényben. Chacin csak négy játékot bírt ki, ezalatt hét ütést és hat futást engedett, sajnos megkapta a kilencedik vereséget. Lopez és Manship két-két játék alatt egy-egy pontot szenvedett el.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 86-63 (149 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 75-73 (148 meccs)
3. San Francisco Giants 69-81 (150 meccs)
4. San Diego Padres 68-80 (148 meccs)
5. Colorado Rockies 68-82 (150 meccs)


Visszaestünk az utolsó helyre a csoportban, mivel a Giants idegenben nyerte meg 3-1re a Dodgers elleni párharcot, a Padres pedig háromból két meccset elhozott Atlantából. A következő napokban a csoportban ARZ-LAD meccsek következnek, a többiek közül a SF a Metsnél, a SD a Bucsnál lép pályára.

A mieink ezt követően a St. Louis Cardinals ellen léphetnek pályára a Coors Fielden a következő menetrend szerint: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40. Sajnos, kezdünk nagyon elfogyni a szezon végére, de talán még egyszer sikerül megrázni magunkat és hazai pályán újabb győzelmeket tudunk majd felmutatni. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr915516239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.09.16. 08:05:18

rox vs cards pitching matchupok:

Monday: Cardinals' Lance Lynn (13-10, 4.23 ERA) at Rockies' TBA, 6:40 p.m., ROOT

Tuesday: Cardinals' Joe Kelly (8-4, 2.87) at Rockies' Juan Nicasio (8-7, 4.58), 6:40 p.m., ROOT

Wednesday: Cardinals' Adam Wainwright (16-9, 2.96) at Rockies' Tyler Chatwood (7-4, 3.20), 6:40 p.m., ROOT


süti beállítások módosítása