Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: 1-2es rajt

2013.10.07. 21:50 - Tomi_Tanguay

Péntektől vasárnapig a Lake Erie Monsters csapata lejátszotta első mérkőzéseit az AHL 2013-14es szezonjában, de sajnos csak egyetlen győzelmet sikerült felmutatni.

















A nyitómeccsen több mint 12 ezren látogattak ki a Quicken Loans Arenába az Abbotsford Heat elleni találkozóra.
A LEM ígéretesen kezdett és a kapitány Bryan Lerg révén már a nyolcadik percben vezetést szereztünk PPből, azonban a középső harmadban három megválaszolatlan találattal fordítottak a kanadaiak. Erre még a 41. percben Brad Malone révén szépítettünk, de a hajrában két újabb góllal állította be az 5-2es végeredményt a Heat.
Lerg és Malone természetesen első góljaikat szerezték az évben, Aittokallio 20 lövést védett, Heard és Siemens bunyóztak, Arseneau 14 perc kiállítással volt a legjobb.

A másnapi visszavágón a vendégek fél perc elteltével vezetést szereztek Pickard kapus ellen, azonban a hetedik percben Stefan Elliott emberelőnyös átlövésével hamar sikerült egyenlíteni. Sőt, kisvártatva egy újabb PP góllal a fordítás is összejött Brad Malone jóvoltából, aki a második mérkőzésen a második találatát szerezte az évben. A meccs derekánál aztán nagy nehezen góllá érett a Heat fölénye és 2-2re ki tudtak egyenlíteni. A harmadik harmadban a mieink mindent elkövettek a győztes találat megszerzése érdekében és végül tíz perccel a vége előtt mindez össze is jött, Stefan Elliott Lerg belőtt korongját tette tovább a kapuba. Ezzel a találattal pedig sikerült kiharcolni a 3-2es győzelmet.
Elliott 2+1es mutatóval zárt, Pickard 29/31es mutatóval végzett a kapuban az 50. AHLes meccsén. A két csapat ezúttal se bánt kesztyűs kézzel egymással, több bunyót is láthatott a publikum, melyek eredményeképp összesen 74 perc kiállítást szedtek össze a felek, közben a mieink 8ból 8 PKt kivédekeztek.

Vasárnap a Toronto Marlies vendégeként próbáltunk szerencsét, akiknek soraiban feltűnt többek közt a hazánkban is népszerű egykori Avs-hokis John-Michael Liles is. Nagy küzdelemben vette kezdetét a találkozó, az első harmadban a csapatok gól nélküli döntetlenre végeztek. A második harmad elején a Monsters 5-on-3at hibázott, majd a szimpla PP alatt egy ellentámadásból a Marlies lőtt emberhátrányos találatot. Nem sokkal később a következő fórt már kihasználtuk, Mark Olver nagyszerű cseleket követően volt eredményes. Már csak két perc volt hátra a középső harmadból, amikor a kanadaiak is PPből találtak be. Ráadásul a harmadik harmad elején tovább növelték előnyüket egy kettő a kettő elleni akció végén, majd a Szörnyek hiába iparkodtak, képtelenek voltak feljebb zárkózni, ehelyett a hajrábeli rohanásban a Toronto két ENGvel alakította ki az 5-1es eredményt.
Markánsan fölénk nőtt a Marlies, a lövésekben 33-21re végeztek. Olver megszerezte az első gólját az évben, Smith első pontját érte el a profik közt. Pickard a második meccsen három gól mellett 28 hárításra volt képes.

Ezen a hétvégén a Rockford IceHogs ellen csaphatunk össze kétszer hazai pályán.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr875556735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása