Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Felemás eredmények

2013.11.10. 18:39 - Tomi_Tanguay

Tovább folytatja szereplését az AHLben a Lake Erie Monsters csapata, a győzelmek és a vereségek azonban továbbra is szinte meccsről meccsre váltják egymást, így jelentős javulás nem történt.

November 1jén a Grand Rapids Griffins gárdáját fogadtuk és kikaptunk tőlük 6-4 arányban.
A mérkőzés 17. percében Stollery találatával szereztünk vezetést, azonban még az első harmad hajrájában fordítottak a vendégek, legközelebb pedig már csak 1-4 után tudtunk szépíteni van der Gulik és Olver találataival. Egy gólra visszazárkóztunk az utolsó két percen belül, azonban rövidesen kaptunk egy üres kapus találatot, majd a kapitány Lerg hiába szépített, egy újabb ENGvel a vendégek beállították a két gólos különbséget a javukra.
Bryan Lerg már a hatodik gólját ütötte a szezonban, van der Gulik pedig mindössze először volt eredményes, miközben a ketrec előtt Pickard négy kapott gól mellett 25 lövést hárított.

Ezután az Utica Comets csapatát nagyon simán, 4-0ra győztük le hazai környezetben egy meglehetősen egyoldalú mérkőzésen.
A mieink minden harmadban magabiztosan uralták a meccset, Smith, van der Gulik, Cheek és Agozzino találataival pedig könnyed győzelmet arattunk, közülük ketten az első, ketten a második góljukat szerezték az idény alatt.
Calvin Pickard kapus 21 védéssel érte el az idei első hibátlan mérlegét.

Másnap viszont fordult a kocka és a visszavágón a vendégek jókora meglepetésre 3-2re legyőzték a mieinket.
A hátvéd Tam jóvoltából a hetedik percben a mieink szerezték meg a vezetést jelentő találatot, ám a vendégek az első harmad hajrájában két gyors találattal rögtön fordítani tudtak. A második harmad derekánál Agozzino átadásából Lerg egyenlítette ki a mérkőzés állását, de az utolsó szó mégis a Cometsé volt az 58. percben, akik ezzel meglepetés győzelmet arattak Clevelandben.
Lerg már hetedszor volt eredményes a szezonban, Pickard pedig 25/28as statisztikáig jutott.

Egy győzelemmel és két vereséggel képtelenek voltunk javítani a táblázaton elfoglalt helyünkön, továbbra se vagyunk rájátszást érő pozícióban. Jövő héten viszont négy meccsen is lesz lehetőség a javításra, elsőként hétfőn a Rochester Americans ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr705638740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása