Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cactus League: További mérkőzések

2011.03.10. 16:22 - Tomi_Tanguay

A teljes márciusban zajló MLB előidény alatt a Colorado Rockies az elmúlt napokban további hét mérkőzést bonyolított le, de még mindig a program nagyjából két harmada előttünk van. Lassan egyre közelebb kerülünk a Spring Training végéhez és a bajnokság kezdetéhez. Aktuális kiadásomban a legutóbbi bejegyzésem óta lejátszott felkészülési meccsekről számolnék be.
























A pénteki folytatásban a Cleveland Indians elleni idegenbeli meccsen, Goodyearban 6-2-re kaptunk ki egy interleague mérkőzésen. Gyengén kezdtük a mérkőzést és két inning alatt 3-0s vezetéshez jutott a Tribe, amivel gyakorlatilag eldöntötték a győzelem sorsát. Chacin nem tudta megközelíteni az előző meccsén mutatott formáját, az első három játékban öt ütést és három pontot kapott, így neki írták be a vereséget és még egy errort is vétett. Az ütőink részéről a veterán DH Jason Giambi zárt kimagasló teljesítménnyel, háromból két alkalommal ütést ért el, mindkétszer singlet talált, és közben megszerezte az előidénybeli első RBIt, amikor a triplet ütő Herrerat lökte haza a harmadik játékban. A másik pontunkat a backup OF Wheeler neve mellé írták be egy forceout play közben, amikor a runt Iribarren hozta. Ryan Spilborghs volt még átlagon felül, szintúgy 2/3as ütési hatékonysága mellett még egy bázisrablást is bemutatott. Tulo és Helton pihenőt kaptak pénteken és szombaton, Gomez elkönyvelte az ötödik hibáját a Cactus Leagueben, Field pedig két errort is bemutatott. Gyenge volt a támadójátékunk, a hét ütésünkből öt single volt, így nem lehetett esélyünk a korai hátrány kiegyenlítésére. Főleg hogy a csere dobók sem zártak makulátlanul, Lindstrom, Mortensen, Stults mindannyian benyeltek egy-egy runt, az Astrostól szerzett reliever két strikeout közt nézett bele egy solo homerunba a negyedik inningben, ő csak ezt az egy menetet töltötte pályán, szemben másik két kollégájával, akik fejenként két játékot kaptak.

Másnap megint egy házon kívül fellépés várt a fiúkra, szombaton Surprise városában mérkőztünk meg a Kansas City Royals együttesével, és ha már ott voltunk, egy 10-9-es sikerrel megszakítottuk a három meccses vereségi sorozatunkat. Gyorsan megszereztük a vezetést a három pontos első inningünkkel, de három menet után már 4-4 volt az állás, amikor a kezdő dobó Rogers négy-négy ütés és futás elszenvedése után távozott, közben ráadásul két hit-by-pitchet okozott, meglehetősen bizonytalannak tűnt, a bázisfutókat megint nagyon nehezen tudta kezelni, ideges volt a nehéz helyzetekben. A hatodik játék közepén már 9-4re is vezettünk, a hajrát a KC még szorossá tudta tenni, de szerencsére behúztuk a mérkőzést. A csapat legnagyobb sztárja Carlos Gonzalez lejátszotta az első igazán jó mérkőzését a tavasszal, hiszen háromból három ütést hozott, közben egy RBIt is postázott és két alkalommal ért haza. Mellette a veterán Jason Giambi megint egészen megtaláltosodott a sor negyedik helyén, mezőnyposzt nélküli ütőként és 2/3al tüzelt, idei első két double találatát ütötte és mindkettő után pontot termelt. A kezdő elkapó a tehetséges Jordan Pacheco volt ezen az összecsapáson és három kieső játék mellett a hatodik inningben elsüllyesztett egy 2run RBI doublet, majd még el is lopta a harmadik bázist. Illetve még egy-egy pontot ért el a rutinos Taveras, a regular outfielder S. Smith, a tehetséges Blackmon, a backup DH Jacobs és az új 2B Lopez. Helton és Tulo ismét pihentek, Tracy pedig egy ismerőse temetésén volt a meccs időpontjában. Betancourt a múltkori vereségét egy győzelemmel javította, a negyedik játékot egyetlen ütéssel hozta le, Morales az ötödikben szedett be egyetlen találatot. A Royals a felzárkózása közben Vargas ellen vitt be három futást, G. Smith két játék alatt négy ütést, de csak egyetlen futást szedett össze, végül a savet jegyző Billings is kapott egy solo HRt.


















Vasárnapra visszatértünk a Salt River Fieldsre és a két nappal ezelőtt bennünket legyőző Cleveland Indians ellen sikerrel vettünk revansot egy 3-1-es győzelemmel. A végeredmény korán kialakult, a meccs mind a négy futása az első négy innigen belül született, onnantól kezdve már nem történt változás. A leadoff hitter Dexter Fowler két doublet és egy walkot regisztrált, az első inningbeli egyetlen hazaérését egy passed ball után érte el, végre igazán hatékony és erőteljes tudott lenni, amit elvárnánk tőle. A 3B Ty Wiggintonnak is nagy napja volt, ő is háromból két ütést termelt, egy double mellett hozta az előidénybeli első hazafutását, amikor a második inningben kilőtte a labdát a stadionból. A csapat legnagyobb téli igazolása is kezd egyre jobban formába lendülni a Cactus League előrehaladásával, bizakodóak lehetünk, hogy a csapat segítségére lesz, elmondása szerint bármelyik infielder poszton kész a bevetésre. Kettejükön kívül csak egy ember szerzett ütést, Spilborghs a negyedik játékban egy RBI single találatból hozta a harmadik futásunkat. Helton és Tulowitzki mindketten visszatértek a két napos szüneteltetésből, de csak egy-egy sétára voltak képesek, S. Smith jegyzett egy outfield asszisztot, Iannetta háromból háromszor kiesett és csak 1/8 a tavasszal, közben ez volt az eddigi első error nélküli meccsünk az előszezonban. A kezdő dobó Jason Hammel már a meccs második ütőjétől beszedett egy hazafutást, de a nehéz kezdés ellenére több pontot már nem hoztak rajta a nyitó három inningben, hiába kapott öt ütést, a szorult helyzetekben szépen helyt állt, ami biztató a jövőre nézve. A nevesebb csere embereink közül M. Reynolds két, Daley egy ütést kapott, Street viszont hibátlan volt a maga játékában. A befejező inningben a savet Johnston jegyezte, aki egyedül a meccs utolsó emberét ejtette ki.


















Ezt követően az NL West rivális Los Angeles Dodgers érkezett hozzánk Talking Stickbe, akik 7-1-es csapást mértek a mieinkre. Nem úgy indult a mérkőzés, hogy sima vereség lesz, a kezdő dobó Ubaldo Jimenez magabiztosan lehozott három inninget, miközben egyetlen singlet és walkot értek el ellene. A csapat első számú dobójátékosa egyre jobb formában érzi magát, idei második mérkőzésén már rettentően jól sült a keze és újra a régi sebességben bombázta a fastballokat és a slidereket. A harmadik alján még a vezetést is megszereztük, amikor az elkapó J. Morales double találata után a 3Bt játszó Hector Gomez ütött egy RBI singlet. A STben eddig csak az errorokkal kitűnő tehetség 2/3al tevékenykedett a sor nyolcadik pozíciójából, a single után egy triplet tett be, a csapat hat ütése közül ő maga kettőt postázott, egyértelműen a legjobb támadónk volt ezen a napon. A folytatásban a fiatal G. Reynolds foglalta el a dombot, három játék alatt egy futást engedett és addig minden rendben volt nála, azonban fent akartuk hagyni őt egy újabb játékra, de váratlanul besokallt és villámgyorsan négy újabb pontot pakkoltak be rajta. Így végül a vereséget is ő kapta és 3 és 1/3 inning közben hat ütést, öt futást szerzett ellene a Dodgers, akik 5-1es vezetéshez jutottak és eldöntötték a meccset. A hetedik inningbeli mentő dobó Weathers hibátlan volt, viszont az utolsó két menetben még Belisle és Lindstrom is beszedett egy-egy futást, így ellenük alakult ki a végeredmény. Elég keveset nyújtottunk ezen a mérkőzésen támadásban, a három extra base hitünk közül csak az egyik után regisztráltunk pontot, nem volt még róla szó, hogy a csere jobb szélső Wheeler is ütött egy duplát, közben több meghatározó játékosunk kihagyta ezt a mérkőzést, az általános kezdők közül szinte csak CarGo játszott hétfőn.

Fans line a walkway in right field while watching the Colorado Rockies and the Chicago Cubs play in a spring training baseball game at Salt River Fields at Talking Stick near Scottsdale, Ariz., Tuesday, March 8, 2011. (AP Photo/Eric Risberg)A keddi napon két meccset is lejátszottunk egy időpontban, amikor a csapatot két részre osztották és szinte a teljes keret foglalkoztatva volt. A társaság egyik fele maradt a Salt River Fieldsen és a Chicago Cubst látta vendégül, akik ellen egy szoros összecsapáson 4-0-ra győztünk. A kezdő dobó Jorge De La Rosa a bemutatkozó gyengébb meccse után igazi klasszis formában dobott, a nyitó négy inning alatt mindössze két ütést mutattak be ellene, közben a 12 kiesőből ötöt strikeouttal búcsúztatott el. A bal kezes SP a múltkori veresége után tehát ezúttal egy szép győzelmet regisztrált, és kiváló önbizalomnövelő lehet ez a meccs neki. Közben a vezetést a fiatal Field RBI single ütése adta meg a csapatnak, akinek ez volt az első találata az előidényben. A második játéktól egészen a hetedik aljáig csak 1-0ra vezettünk, akkor viszont a menet közben csereként beszálló elkapó Jordan Pacheco egy 3run HRal erősítette meg az előnyünket, a nagy tehetségünk első pontjait hozta márciusban és hangzatosan hívta fel magára a figyelmet. Nyolc ütést értünk el a meccsen, hét single mellett ez a HR volt az egyetlen extra base hit, közben Todd Helton 2/3al kezd egyre jobban formába jönni, DLR pedig egy singlet helyezett el idei első ütőjátékában. A csere dobóink közül a télen egy tradeben érkező Mortensen két inninget úszott meg kapott pont nélkül, a múltkor betliző Betancourt és a korábban betegeskedő Escalona egy-egy single mellett zárt pont nélkül, F. Morales pedig érintetlen volt a befejező inningben.

Ezalatt a másik csoportra Glendaleben várt egy interleague mérkőzés a Chicago White Sox alkalmi otthonában, és egy jóval fordulatosabb találkozó végeztével 9-8 arányban maradtunk alul. A meccs elején gyorsan komoly hátrányt szedtünk össze, miután a kezdő ember Paulino rendesen alul teljesített és az első három inningben nyolc ütésből négy pontot nyelt be, három játék túléléséhez 62 dobásra volt szüksége, ezzel a gyengélkedéssel jelentősen rontotta az esélyeit a rotationben való helyre. A negyedik menetben megkezdtük a felzárkózást és Ty Wigginton lőtt be egy két pontos homerunt, az első játékosunk lett a tavasszal, akinek már két HR szerepel a neve mellett. A hetedik inning közepére ki is egyenlítettünk 5-5nél, ugyanis a meghívott backup 3B Macri két embert küldött haza egy singleből. Azonban nem sokáig volt egyenlő az állás, mert a következő dobójátékban az előidényre szerződést kapó Stults nagyon fejre állt és négy futást csapatott be neki a CWS. 5-9ről még egyszer megpróbáltuk a visszakapaszkodást, de Nazario 2run double és a veterán catcher Mike McKenry solo HR által már csak a szoros vereséget tudtuk kiharcolni. Dexter Fowler négyből kettővel végzett első emberként és a legelső tripláját is megszerezte, mellette még a tartalék 1B posztért versengő Paulsen volt képes két ütésre, aki pontszerző volt egyszer, de egy fontos missed catch errort vétett. A DH Giambi és az alkalmi SS Herrera a korábbi jó meccsek után egyaránt találat nélkül maradt, Ryan Spilborghs viszont egy singlet és két sétát regisztrált. A két négy-négy pontot elszenvedő dobónk mellett M. Reynolds kapott még egy runt, miután hazafutottak ellene a negyedik inningben, sajnos egyelőre nem tudja megközelíteni a tavalyi formáját a másodéves balos tehetség, így kevés esélye van a kerettagságra. Ellentétben Matt Daleyvel, aki a harmadik előidénybeli szereplésekor sem szenvedett el futást és látszólag újra jó passzban van.

Legutoljára szerdán lépett pályára a csapat és a Los Angeles Angels ellen Tempeben volt jelenésünk, melyet 8-1-re húztunk be. Közelről se volt ennyire sima meccs, mint az eredmény mutatná, sokáig csak 1-1re álltak a felek. Az első inningben Fowler egy wild pitchből hasznot húzva futott haza, majd a második menetben egy single után egyenlített az Angels. Az egyetlen kapott futása ellenére Jhoulys Chacin a múltkorinál sokkal jobb mérkőzésen van túl, az első négy játékot nyomta le, ezalatt három ütést és két sétát jegyeztek ellene. A Rockies a nyolcadik játékban hengerelt, amikor nagyon megszórtuk az LAA egyik cseredobóját és hét futást is ekkor szereztünk meg, a végére így alakult ki a fölényes különbség. A nagy szórás alatt a backup catcher Jose Morales egy 2run RBI single által az első pontjait szerezte az előidényben, a 2/4es Iribarren egy doublelal volt eredményes, a fiatal Charlie Blackmon két embert küldött haza és már 6 RBInál tart a Cactues League meccsein, illetve még Ben Paulsen is megütött egy 2run HRt. Továbbá a LF Cole Garner három singlet vágott a négy próbálkozásból, Tulowitzki és S. Smith szintén hozott ütést, bár utóbbinak volt egy hibája is a jobb szélen. A napi kezdő elkapó Pacheco egyetlen sétával zárt és kihagyott a meccs elején egy bases loadedot, de Chacin nagyon megdícsérte őt, mert szerinte igazi profiként kérte a dobásokat, és az első játékokban nagy szerepe volt benne, hogy a szorult helyzetekben csak egy pontot szenvedtünk el. Dobóként feltűnt a próbajátékos Maine, aki súlyos sérülése után nálunk próbál formába lendülni, az ötödik-hatodik játékban három ütést kapott, de megúszta pont nélkül a jó védekezésünknek köszönhetően, a vártnál talán jobban sikerült a nagy visszatérése. Street az eddigi szerény szereplés után most győzelmet regisztrált az egy inninges fellépése közben, valamint még Brothers és Johnston is megúszta egy-egy ütéssel.

A két lényeges sérültünk közül a 3B Ian Stewart fokozatosan egyre nagyobb terhelésnek van kitéve az edzéseken, az elmúlt napokban már ütött is, így minden esélye megvan rá, hogy a héten újra mérkőzést játszott a láb sérülése után. A rutinos dobó Aaron Cook viszont továbbra sem játszhat, de javul az állapota, a napokban már fájdalommentesen dobott, és bízik benne, hogy hamarosan megkezdheti dobó tréningeket és az utolsó hetekben még lesz alkalma helyt szereznie magának a starting rotationben.























A Cactus League jelenlegi állása:


1. San Francisco Giants 10-4
2. Cincinnati Reds 8-4

3. Kansas City Royals 8-4
4. Seattle Mariners 6-4
5. Colorado Rockies 7-5
6. Milwaukee Brewers 7-5
7. Texas Rangers 7-5
8. Los Angeles Angels 6-6
9. San Diego Padres 5-6
10. Oakland Athetics 5-7
11. Los Angeles Dodgers 5-8
12. Cleveland Indians 4-7
13. Arizona Diamondbacks 5-10
14. Chicago Cubs 4-8
15. Chicago White Sox 3-7

A közeljövőbeli program:

Csütörtök, 21:05 Milwaukee Brewers - Colorado Rockies
Péntek, 21:10 Colorado Rockies - Kansas City Royals
Szombat, 21:10 Colorado Rockies - San Diego Padres
Vasárnap, 02:40 Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks
Vasárnap, 21:05 Oakland Athletics - Colorado Rockies
Hétfő, 21:10 Colorado Rockies - Cincinnati Reds
Kedd, 21:05 Chicago Cubs - Colorado Rockies


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr782728112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 16:36:34

hét meccsről írtam, remélem megfelel a kormányzó úrnak:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.10. 19:12:18

Jó lett, köszönöm az írást!
Még annyi, hogy érdemes lenne jobban kitérni a kérdéses posztokra (pl. SP, RP, C, reserve 1B, 2B, OF), hogy kinek milyen esélyei vannak, de ez még ráér később is. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 19:54:09

jól van majd megoldom. a végén lenne értelme, de lehet már közbe is szóba hozom a kérdéses helyeket:)

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 20:19:32

komolyan fontolóra vettük, hogy pacheco a keretbe kerüljön
leszögeztük azt is hogy paulino bullpenes lesz. szóval úgy néz ki hogy cook és rogers közt dől el az ötödik hely

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 20:23:22

ja és a nap híre: karli bácsi ott lesz a brewers ellen az edzők között:D

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 21:08:57

a mai lineup:
cf taveras, ss iribarren, lf gonzalez, 3b wigginton, 1b helton, 2b lopez, rf spilborghs, c iannetta, p rogers

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.10. 21:42:56

Wigginton RBI single-jével hamar vezetünk. Elég jó igazolásnak tűnik, most 3B-t játszik ugye, hogy nincsen Stewart, kicsit korai kijelenteni, de nem tartom kizártnak, hogy a szezon közben is kiszorítsa őt, ha Ian idén is a szokásos hullámzását fogja megélni.

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 22:06:03

rogers kapott egy 3run HRt brauntól. 1-3 három inning után.

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 23:01:43

az ötödikben egyenlítettünk 3-3ra. helton ütött egy 2run doublet.

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 23:50:51

5-4re vezetünk most a hetedikben. iribarren fielders choice play közben volt egy run, aztán cargo RBI single. plusz béla ellen vittek be egyet.

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 03:46:32

9-8ra nyertünk tíz inningben:D
komoly volt a vége, mert mi 3 ők pedig 2 pontot szereztek az extra inningben. blackmon triplet ütött, a végén még paulsen és nelson szerzett pontot.

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 05:00:49

stewart valószínűleg nem lesz bevethető a szezonrajtra mert nem lesz formában, szóval esélyes hogy wigginton lesz a starter 3B eleinte.
eyjr szombaton játszhatja le az idei első meccset és a sérülés után megpróbál magának helyet harcolni a keretben.
az ötödik starter helyre esélyesnek írják mainet is, hát benne kevésbé bíznék de majd meglátjuk. azért inkább rogers lesz az szerintem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 19:34:38

O'Dowd elég komolyan nyilatkozott Pacheco-ról:

"He's worked himself into the position of consideration, that's for sure," general manager Dan O'Dowd said. "We will find out because he's going to play enough. We will get a feel for his maturity, the health of our players and how the club can come together for the best 25. We have a really, really gifted hitter here."

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 21:00:19

mai lineup: cf fowler, 2b herrera, lf gonzalez, 3b lopez, 1b helton, c pacheco, rf smith, ss nelson, p hammel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.12. 00:56:45

4-3-ra nyertünk a KC ellen tíz inningben. Helton RBI single, Smith solo HR, Paulsen RBI triple, és a győztes runt Field szerezte egy errorból. :P

Tomi_Tanguay 2011.03.12. 03:02:43

game winning error a tizedik inningben az igen:D

Tomi_Tanguay 2011.03.12. 16:53:57

cook bazzeg milyen szerencsétlen...eltörte a jobb gyűrűs ujját, mert rácsukta az ajtót. így már biztos hogy a rajtra nem lesz bevethető. az ötödik starting spotra esélyes rogers, maine, mortensen. trade sajnos nem várható.
stewart térde még mindig fáj így továbbra is out, nem valószínű hogy ott lesz az opening day rosterben.
eyjr és rosario is ma debütál a STben korábbi sérülések után.
moellert kitettük és még próbál más csapatba bekerülni
DLRnek izom fájalmai vannak úgyhogy töröltük a vasárnapi kezdő meccsét, nicasio lesz aznap a SP, ő pedig pénteken játszhat legközelebb

foppa21 2011.03.12. 18:41:27

@Tomi_Tanguay: cook jó peches...nem túl biztató hogy nincs meg az ötödik dobónk, de talán a másik négy még jobb lesz mint tavaly volt és akkor ezt is elbirjuk:-)

Tomi_Tanguay 2011.03.12. 20:01:09

tehát ahogy a kormányzó is megirta ma két meccsünk lesz:D
21:10től padres, 2:40től dbacks

a SD ellen a lineup:
1. Willy Taveras, CF
2. Jonathan Herrera, 3B
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Jason Giambi, 1B
5. Jose Lopez, 2B
6. Ryan Spilborghs, RF
7. Jordan Pacheco, C
8. Hernan Iribarren, SS
9. Ubaldo Jimenez, P

Tomi_Tanguay 2011.03.12. 23:31:14

4-3ra győztünk a padres ellen! simán vezetünk 4-0ra taveras 2run RBI single, giambi 2run HR, aztán az utolsó játékban daley hozta fel őket:P
ubaldo négy inning alatt perfect maradt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 01:49:31

Az Arizona elleni starting lineup:

CF Fowler
RF S. Smith
2B Wigginton
SS Tulowitzki
1B Helton
C Iannetta
LF Blackmon
3B Gomez
P G. Reynolds

Tomi_Tanguay 2011.03.13. 05:40:08

5-3ra megvertük a dbackst is, ez hat győzelem zsinórban:D
helton RBI single az elsőben, aztán 1-3 után fordítottunk a négy pontos hatodikkal pagnozzi RBI double, fowler RBI sinlge, paulsen 2run RBI triple.
g.reynolds 5 inning alatt két-két futás és ütés. escalona kapott még egy runt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 17:42:50

Én egyre inkább amondó vagyok, hogy G. Reynolds legyen az ötödik starter, bár még nincs kész teljesen, de a fejlődésének szerintem jót tenne, ha az év elején megkapna pár meccset, aztán még az is lehet, hogy megragadna fent.
Rogers már tavaly is elég zaklatott volt, és a ST-ben sem érzem túl megbízhatónak. Mortensen szerintem career minor leaguer P. Maine meg kétlem, hogy képes lesz MLB-szinten játszani idén. Utóbbi kettőnél személy szerint Paulino-t is többre tartom, de azt már leszögeztük, hogy longman-ként kezd, szóval vele ne számoljuk ebből a szempontból.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 17:53:37

Renck cikkje arról, hogy Tulo sérülései mekkora érvágást jelentettek a csapatnak az elmúlt években:

www.denverpost.com/rockies/ci_17603130

Tény, hogy nélkülözhetetlen. De szerintem idén az elmúlt évek legerősebb infield depth-je van mögötte/mellette: Herrera, Nelson, EYJR, Lopez, Wigginton, gyakorlatilag mind bevethető 2B, 3B, SS posztokon (van variációs lehetőség bőven), talán idén nem jelentene akkora problémát, de persze nagyon remélem, hogy teljes szezonja lesz, és MVP lehet. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.13. 19:06:18

én annyira nem sürgetném g.reynoldst. de meglátjuk hogy milyen meccsei lesznek még mert párszor biztos kezdő lesz. jelen állás szerint én rogerst várom befutónak. de még maine következő feltünéseire is figyelni kell. mortensent nem preferálnám.

Tomi_Tanguay 2011.03.13. 20:30:04

stewartnak már nem fáj a térde futás közben. nagyon szeretne végre játszani talán szerdától a minor meccseken megpróbál pályára kerülni, a cactus leagueben csak később lehet

Tomi_Tanguay 2011.03.13. 20:53:19

mai lineup:
1. Eric Young, Jr., 2B
2. Willy Taveras, CF
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Jason Giambi, DH
5. Ryan Spilborghs, RF
6. Mike Jacobs, 1B
7. Chris Iannetta, C
8. Hernan Iribarren, SS
9. Jonathan Herrera, 2B

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.14. 00:02:48

9-4-re elvesztettük az A's elleni meccset. Nicasio három, Riordan öt futást kapott.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.14. 00:23:38

14 embert átküldtünk a minor campre.
The full list of pitchers: Billy Buckner, Greg Smith, Bruce Billings, Alan Johnson, Andrew Johnston, Adan Jorgenson, Casey Weathers, Christian Friedrich, Keith Weiser. Position players: C Wilin Rosario, infielders Thomas Field, Hector Gomez, Cole Garner and Tim Wheeler.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 10:09:47

várható volt mindegyik, ezek még nagyon kevesek a profi kerethez. gomez sokat esett vissza idénre. rosario pedig még lábadozik és az idény elején nem fog játszani még a farmban sem.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 10:13:11

stewart és rosario hétfőn a B csapat meccsén fognak játszani.
ubaldo csütörtökön B meccsen játszik, hogy g.reynolds kapjon egy újabb kezdő meccset és megpróbáljuk őt SPként a CWS ellen
amezaga és vargas is kisebb sérülést szedett össze
iribarren is egyre inkább versenyben van egy utility posztért, tracy nagyon dicséri őt.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 10:14:45

az öt kérdéses pozicióról:

Fifth starter

Key stats: None of the top three candidates — Esmil Rogers, Clayton Mortensen or Greg Reynolds — has had big-league success. Rogers is 2-3, 6.04, with 94 hits allowed in 72 innings. Mortensen is 2-4, 7.12 with 48 hits in 36 2/3 innings. Reynolds: 2-8, 8.13, 83 hits in 62 innings. John Maine won 15 games for the Mets in 2007 but had shoulder surgery nine months ago.

Third base

Key stats: Ian Stewart figures to get most of the playing time, but things could get interesting if Ty Wigginton gets off to a fast start as Stewart rehabs. Wigginton hit 22 home runs for the Orioles in 2010, 13 in April and May.

Bullpen

Key stats: The Rockies are going with youth among their lefty relievers. Matt Reynolds has 21 career relief appearances and Franklin Morales has 73. By comparison, Matt Belisle made 76 appearances last season, Rafael Betancourt made 72 and Joe Beimel made 71.

First base

Key stats: Here's how important Todd Helton is to the Rockies: He hit .320 in 2007, when they went to the World Series. He hit .325 in 2009, when they made the playoffs. In 2008 and 2010, when the Rockies missed the playoffs, Helton hit .264 and .256.

Catching

Key stats: Chris Iannetta has a .353 career on-base percentage, virtually the same as Atlanta's Brian McCann (.360), but he needs a fast start to settle into the job. Iannetta is a career .234 hitter — .199 in April, .240 the rest of the season.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 18:47:28

heti dobó beosztás:

Today vs. Reds, 1:10 p.m. Salt River Fields: Chacin, Betancourt, Morales, Brothers, White.
Today vs. Angels, B game, 11 a.m.: Maine, Stults, Daley, M. Reynolds, Weathers, Paulino

Tuesday at Cubs, 1:05 p.m.: Rogers, Lindstrom, Belisle, Street, Escalona

Wednesday at Rangers, 1:05 p.m.: Hammel, Betancourt, Morales, Daley, Stults.

Thursday vs. White Sox, 1:10 p.m.: G. Reynolds, Belisle, M. Reynolds, Weathers, White, Brothers, Mortensen.
Thursday B game opponent TBA: Jimenez will start

Friday vs. Brewers, 1:10 p.m.: De La Rosa, Escalona, M. Reynolds, Lindstrom, Daley, Paulino, Maine.

Saturday at Reds, 1:05 p.m.: Chacin, Morales, Lindstrom, Street.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 19:48:15

Rox lineup for B Game vs. Angels: Young, Amezaga, Stewart, Paulsen, Garner, McKenry, Wheeler, Gomez, Cleary.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 19:51:07

ja hogy ez a meccs már megy is. 2-1re vezet az angels amezaga RBI single volt. maine nem kezdett rosszul állítólag.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 20:17:28

Maine goes 3 1/3 on 48 pitches on my count. Allowed 2 runs. Was 88-91 on fb

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 21:16:29

vesztésre állunk a B meccsen. stewie már ütött egy pontot. ő és rosario sokat játszanak, fent lesznek végig úgy látszik

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 21:25:14

a mai cactus league meccsre a lineup:
1. Dexter Fowler, CF
2. Jordan Pacheco, C
3. Seth Smith, RF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Todd Helton, 1B
6. Ty Wigginton, 3B
7. Ryan Spilborghs, LF
8. Jonathan Herrera, 2B
9. Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 01:19:52

3-2re vertük a redst! chacin öt inning alatt négy ütést és egy futást kapott. beton és morales is scoreless innninget hozott. pachco RBI double, smith RBI single, lopez RBI walkoff single. helton öt meccs után először nem ütött.


süti beállítások módosítása