Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Tigers 2:1 W

2011.06.20. 08:54 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az első interleague párharcokat az MLBben, és a Colorado Rockies sikerrel vette az ALes élcsapat Detroit Tigers jelentette akadályt, mivel a három hazai mérkőzés közül kettőt behúztunk Cabreráék ellen, így javítottunk a helyzetünkön.






















1. meccs, péntek: Rockies-Tigers 13-6

Az idei első interleague mérkőzésünket péntek este tartották meg a Coors Fielden, amikor a szokásos összeállításunkban álltunk fel. Az infielden a Helton-Nelson-Tulo-Wiggy négyes kezdett, kívül Blackmon, CarGo, S. Smith kaptak lehetőséget, az elkapó Iannetta volt, közben a csapat kezdő dobója Hammel lehetett, a vendégeknél Porcello kezdett. Az első inningben rögtön gondjaink voltak és egy kieső után egy szándékos sétával teli pályát ért el a Detroit, de loaded 1outnál Ordonez ellen sikeresen védekeztünk, viszont utána Avila egy RBI walkkal megszerezte a vezetést a Tigers javára. Ezzel szemben a mieink első támadásában egyetlen pályára kerülés sem történt, aztán másodszor már a Tigersnél is kiesett a három soros ütő. Legközelebb részünkről S. Smith singlelel, Wiggy sétával, Blackmon singlelel alakított ki loaded 1out helyzetet, melynél Iannetta tudott eredményes lenni egy RBI singleből, majd a dobó Hammel harcolt ki sétát loadednál, amivel már átvettük a vezetést, őt követően a további loaded helyzetnél CarGo lőtt ki egy sac flyt a jobb szélre, még mindig két emberünk a pályán volt, melynél Nelson bombázott be egy 3run homerunt a left fielden, így a hat pontos második inning után 6-1es előnyre tettünk szert. A következő játékban a Detroit csak egyetlen singlet volt képes felmutatni, a denveri akcióban pedig S. Smith hintett egy triplet, aztán Wiggy játéka alatt a 3B fielding errorból szereztünk pontot, Blackmon is pályára jutott egy singlelel, majd két két kiesést követően CarGo küldte haza mindkét futónkat egy 2run RBI doublelal, ami után már 9-1re vezettünk. A Tigers a negyedik menetben se ért pályára, azonban a mieink megint lecsaptak, Helton single után Tulo rajzolt be egy RBI doublet és még Blackmon is pontot szerzett egy RBI singleből, 11-1re álltunk négy játék után. Hammel az ötödikben is hibátlanul tartotta vissza az ellenfél próbálkozásait, majd három ember kiesése közt CarGo bevert egy solo HRt. 12-1nél a Detroit két single és egy walk által megtöltötte a bázisokat, Peralta pedig kitűzött egy grand slamet, de ezzel a négy pontos ütéssel is még hét futás volt a lemaradásuk mögöttünk. A hatodik támadásban ráadásul két kieső után Wiggy talált be egy doublelal, ami után Blackmon volt eredményes egy újabb RBI singleből. A hetedik játékban Hammel két embert engedett fel egyetlen kiesővel, amikor Belisle váltotta, ellene Martinez jegyzett egy RBI groundoutot, de egy SOval befejezte a támadást, közben nálunk semmi se történt. A folytatásra is maradt Belisle, mindössze egy single született ellene, a támadásunk megint eredménytelen volt, majd az utolsó játékot már Mortensen mögött hoztuk le, aki két ütést is kapott, de egy Mortensen-Tulo-Helton double play révén fejeztük be a mérkőzést, amelyen 13-6ra fölényesen diadalmaskodtunk.
- Elképesztő ütőparádét mutattunk be az idei első meccsen, amikor ALes csapattal találkoztunk, 14 ütésből 13 futást szereztünk és nagyon kiütöttük a Tigerst. Gonzalez volt a legeredményesebb játékosunk, mivel a 2/4ig jutó leadoff hitternek összesen négy pontot köszönhettünk a pénteki mérkőzésen, eredményes volt egy biztonságiból, két futást szerzett egy doubleból és még az idei tizedik rakétájét is bedurrantotta. A szezonban már 42 RBInál tart, közben egy fantasztikus throwoutot is végre hajtott a meccsen. Blackmon a sor hetedik helyéről megint nagyon magabiztos produkcióval állt elő, négyből négy singlet írhatott fel, a második kettő után pontot regisztrált, így már 6 pontos és .410es átlaggal bír az évben. Nelson egyetlen találatot jegyzett a mérkőzés alatt öt próbálkozásból, de az egy 3run HR volt, élete első nagy ligás hazafutása lett. Tulowitzki ugyanúgy 1/5ös hatékonyságot tudott elérni, már a 17. doublet szállította az évben, amelyből az idei 46. futását küldte be, így őrzi .273nál az összesített átlagát. Helton és S. Smith mindketten két ütést hoztak öt beállás alatt, de közvetlenül pontszerző egyikük sem tudott lenni, viszont az outfielder immár a negyedik triple találatát süllyesztette el és két hazaéréssel zárt. Iannetta három kieséses játék közt egy RBI singlet tudott felmutatni, bár bázison hagyta négy társát, már a 29. RBIt tolta be az évben. Wigginton erejéből egyetlen ütésre és egy sétára futotta, de az egyedüli játékosunkként háromszor is körbe tudott érni. Hammel egy nehéz inninggel kezdte a mérkőzést, aztán viszont összeszedte magát és legközelebb már csak 12-1 után engedélyezett pontokat a vendégeknek. 6.1 inninget töltött el a pályán, kisebb sérülés miatt vittük le, ezalatt hat pontot szereztek ellene, a bases loaded walk mellett egy GSt kapott és egy RBI groundoutból is beért egy futó a lecserélése után. Ettől függetlenül megszerezte a negyedik győzelmét a szezonban, támadásban pedig teli pályánál sétált, ami már a negyedik RBI volt tőle. Belisle öt kiesőre szállt be, vagyis befejezte a hetediket és lehozta a nyolcadik játékot, ezalatt mindössze két singlet engedett, ellene új futó már nem ért haza. Mortensen a kilencedik inninget két ütés ellenére biztosan abszolválta egy game ending double playnek köszönhetően.



2. meccs, szombat: Rockies-Tigers 5-4
A másnap esti második mérkőzésre egyetlen változás történt a kezdőcsapatban, hogy a jobb szélen S. Smith helyén Spilbo játszott, mivel az ellenfélnél bal kezes dobó kezdett Coke személyében, közben nálunk Ubaldo készülődött a startra. Kezdésként magabiztosan tartottuk vissza az első három riválist, de a felső hármas se volt képes pályára férkőzni. A második menetben a vendégek egyetlen singlet tudtak elérni, viszont a denveriek megtöltötték a bázisokat egy Wiggy single és két séta jóvoltából, kicsit balszerencsések voltunk, mert a loaded 2out helyzet éppen a dobóra jött ki, ennek dacára Jimenez bevágott egy 2run RBI singlet, majd CarGo is eredményes tudott lenni egy RBI singleből, így 3-0 arányban előnybe kerültünk. A folytatásban mindössze két kieső után engedélyeztünk két singlet az ellenfélnek, viszont részünkről is csak egyetlen Helton walk történt, utána sorban hárman búcsúztak. A negyedik inningben veszélyes akciót vezettek a detroitiak, kieső nélkül kerültek a szélső bázisra, azonban végre hajtottunk egy remek double playt, melynek végén Tulo kidobta a home platere tartó futót, aztán viszont Peralta RBI doubleból szépítettek, de egy szándékos sétát követően a dobó elleni strikeouttal lezártuk a balhés inninget. A következő akcióban két walkot értünk el Ubaldo és CarGo jóvoltából, ám Nelson kiesett a 2in-2out helyzetnél, majd az ötödik detroiti próbálkozás mindössze egy 2out doublet hozott, míg nálunk legközelebb Tulo single találata után Wiggy szállított pontot egy RBI doubleból, még két sétával teli pályát értünk el, de Ubaldo called strikeout áldozata lett. A hatodik tetején hamar beszedtünk két singlet, Ubaldo pedig megsérült így lehoztuk, Lindstrom a folytatásban Raburntől kapott egy 2run RBI doublet, miközben a harmadik futót Spilbo kidobta a home platen, de két SOval sikeresen védekeztünk és még maradt a 4-3as vezetés. A folytatásban az első detroiti reliever ellen Nelson küldött be egy solo homerunt, Heltont viszont a séta után elkapták lopás közben. A hetedik inningben M. Reynolds folytatta, aki kapott egy singlet, de aztán sikeres double playt mutattunk be, majd egy walk után összejött a harmadik out, közben részünkről kiesett a három ütő. A nyolcadik dobórészt Betancourt hiba nélkül teljesítette, de támadásban csupán a csere ütő EYJR révén regisztráltunk egy sétát, aki a kettes bázison maradt fent a sikeres stealt követően. Az utolsó menetben természetesen Street következett, aki kiszórt könnyen két embert, majd beszedett egy ütést, Boesch RBI singleből egyetlen pontra felzárkóztak a vendégek, ám Cabrera ellen le tudtuk zárni a meccset, így meglett az 5-4es győzelem.
- Annak ellenére győztünk, hogy csak 6 ütésünk volt az ellenfél 12 darabjával szemben, végig megtartottuk az előnyt, így sorozatban a negyedik meccsünket vívtuk meg sikerrel. Wigginton volt az egyetlen emberünk, aki két ütést tudott felmutatni, mivel négy beállás alatt egy singlet és egy doublet jegyzett, utóbbiból az idei 23. RBIt sszállította és már .266ra emelte az átlagát. Nelson megint egyetlen ütéssel rendelkezett, ami újra egy HR volt, a tegnapi 3run jack után most egy szerény egy pontos bombát jegyzett, második hazafutása volt az évben, mellette a négy out play alatt öt LOBt ért el. Gonzalez és Tulowitzki mindketten 1/4es statisztikára voltak képesek, közülük előbbi egy pontot érő singlet, utóbbi egy sima singlet jegyzett, mely után futást termelt, közben az outfielder bemutatott egy zseniális elkapást a mezőnyben. Helton már képtelen volt ütést elérni, de két kieséses játéka mellett két alkalomal is sétával támogatta a támadásunkat, pontosan ahogy a 0/2es Iannetta is tette. Hozzájuk hasonlóan a két szélső outfielder Blackmon és Spilborghs sem jegyeztek találatot, mindketten egy-egy alkalommal sétáltak és a jelenésük végén körbe értek, a RF még egy pazar home throwt is végrehajtott. Az egyetlen pinch hitterünk Young Jr volt, aki a nyolcadik játékban a dobó helyén egy walkot tudott kiharcolni és az évi negyedik rablását is letudta. Jimenez végre megszerezte első hazai győzelmét a szezonban, miután öt inninget a pályán töltve három futást kapott, ebből ráadásul kettő már azután történt, hogy támadásban egy csúszás közben megsérült a lába. A hatodik inningben kiejtés nélkül állt, amikor két emberrel a pályán vádi húzódás miatt le kellett cserélnünk. Összesen nyolc ütést és két sétát szenvedett el, öt strikeoutot szórt, emellett még támadásban egy ütésből megszerezte az idei első két pontját és egy sétát is elért. Lindstrom üggyel-bajjal lehozta a hatodik játékot, két ütést is elszenvedett, de csak a kezdő dobó embereit engedte haza érni, két SOval nagyot mentett a végén. Hozzá hasonlóan a balos M. Reynolds is a tizedik holdot regisztrálta, amikor két pályára engedést és két outot produkált a hetedik játékban, az utolsó embert Belisle tartóztatta fel. A nyolcadik inningben Betancourt nyolc dobásból szórt ki három ütőt, egyiknek SOt adott, már a 15. hold volt tőle. Street a hajrában két out után bizonytalanodott el és egy pontot leadott a két pontos előnyből, de így is magabiztosan szállította az idei 20. savet.





















3. meccs, vasárnap: Rockies-Tigers 1-9

A vasárnap délutáni záró meccsen már a söprésért szállhattunk harcba, közben a denveri kezdőbe visszatért a RF S. Smith, illetve elkapónak Pagnozzi állt be, míg a dobónk Cook lehetett, a másik oldalt pedig a veszélyes Verlander kezdett. Az első menetben a Tigers egyetlen 2out singlet jegyezhetett fel, a mieink viszont még ennyire is képtelenek voltak. Majd legközelebb a vendégek rögtön két ütést süllyesztettek el, Raburn RBI single után a vezetést is megszerezték, aztán engedtünk még egy sétát, de a bases loaded helyzetet Kelly ellen elhárítottuk, viszont a következő akcióban a singlelel bázisra kerülő Tulot két ember is fent hagyta a harmadik kanyarnál. A harmadik inning alatt Cook egy hit-by-pitchet hibázott, majd belenézett egy doubleba, két ember volt a pontszerző helyeken, amikor Avila egy sac flyból küldte haza az előnyösebb helyzetben lévő társát, majd két strikeouttal befejeztük, de a kettő közt még Dirks is betalált egy RBI singlelel, így 3-0ra mentek a vendégek. Harmadik nekifutásra egyébként háromból három ütőnk kiesett, ezután Cook beszedett egy újabb singlet és egy RBI triplet Kellytől, a mieink pedig újfent nem tudtak bázisra jutni, így 0-4re álltunk négy menet után. Az ötödik felvonásban meglepetésre simán vissza tudtuk tartani a három soros ellenfelet, majd Wiggy révén beütöttünk egy solo homerunt, mellyel végre összehoztuk az első pontunkat, azonban Blackmon hiába ért el egy singlet, mert pickoffal leszedték őt. Ezt követően is maradt Cook és egy séta után egy Wiggy-Nelson-Heldon double playel védekeztünk mögötte, ám támadásban megint eredménytelenek voltunk. A hetedik inningre cseréltünk dobót, Brothers fellépése viszont nagyon balhésan sikerült, mivel elszenvedett azonnal két ütést, a második körben S. Smith errort ért el és pontot szereztek, majd egy séta után Pagnozzi passed ball után a dobó hibájából harcoltak ki futást, ami közben megsérült és lecseréltük. Mortensen ellen pedig Avila is bepakolt egy RBI singlet, mire egy Tulo-Helton dupla játékkal be tudtuk fejezni az etapot 1-7es állásnál. Ezzel végképp eldőlt a mérkőzés, ha netán lett volna még reményünk, majd a hetedik támadásban egyedül Tulo ért el egy singlet, aztán a nyolcadik menetben Mortensen visszatartotta mindhárom ellenfelét, de részünkről megint csak egy futó járt a pályán. Ezt követően a végső inningben a Detroit még egy back-to-back HRt vágott be Boesch és Cabrera révén Mortensen bánatára, a legutolsó akciókban pedig sokadszor is csődöt mondtunk, ezzel 1-9 lett a végeredmény.
- A vasárnapi meccsen visszavágott a Tigers az előző két vereségért és magabiztosan legyőztek minket, közben 13-4 arányban volt több ütésük. Az egyetlen pontunkat Wigginton szállította, aki az ötödik menetben besózta az évi hetedik HRt, viszont a másik két beállásában simán kiesett. A négy ütés közül Tulowitzki kettőt is elért, négy próbálkozásából kétszer singlet süllyesztett el, de haza érni egyik után se tudott, ugyanakkor volt egy nagyszerű megmozdulása védekezésben. Mellettük még Blackmon regisztrált ütést, az újonc outfielder 1/3al zárt a singlenek köszönhetően, ellenben a többiek a semmit nem tudtak hozzátenni, mivel még sétánk se volt, de legalább relatíve kevés strikeoutot szenvedtünk el. Nelson háromból semminél tartott, amikor az utolsó két játékra a mostanában sokat mellőzött Herrera vette át a helyét a kettes bázison. Gonzalez és Helton mindketten 0/4es mutatóval fejezték be az összecsapást, pedig mindketten jó formában voltak mostanában. S. Smith háromból három játékban jutott a kiesés sorsára, közben két társát is bázison felejtette és megvolt az évi első error, amiből közvetlenül futást is kaptunk. Az alkalmi elkapó Pagnozzi ezen a mérkőzésen mutatkozott be a Rockiesban, mindkét támadó megmozdulásában kiesett, és a meccs vége felé védekezésben is akadtak megingásai, például egy passed ballt követett el. A két csereütő közül Young Jr flyoutot, Spilborghs dobás utáni kiejtést szenvedett el az egyetlen jelenetében. A rutinos Cook több alkalommal is gondba került, még egész olcsón megúszta, de a hat inning alatt elszenvedett négy pontja ilyen impotens támadójáték mellett csak vereséget jelenthetett. Már a második Lt írhatta fel magának, közben az ERA statisztikája a 5.00 felé közelít. Az újonc Brothers a hetedik játékban alaposan fejre állt, két ütésből és egy sétából három ember ért haza ellene, igaz abból két runt errorból kapott, egyiket a saját missed catch hibájából, amikor rácsúsztak a kezére a home platen és megsérült, ezért nem tudta végrehajtani az elkapást. Le kellett cserélni és Mortensen magabiztosan hozta le a maradék három inninget, azt leszámítva hogy a kilencedik menetben egymás után két HRt szedett be, de a lényegen már semmit se változtatott.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 39-33 (72 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 39-34 (73 meccs, 0.5 GB)
3. Colorado Rockies 35-36 (71 meccs, 3.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 32-41 (73 meccs, 7.5 GB)
5. San Diego Padres 30-43 (73 meccs, 9.5 GB)

Nagyon jól jöttünk ki ebből a hétvégéből, mert a riválisoknak kevés sikerük volt az AL csapatok ellen. A Giants például söpréssel bukott az A's ellen és a D'backs is csak egyetlen győzelemre volt képes a White Sox ellen, közben a Padres 3-0val bukott Minnesotaban, a Dodgers pedig NLen belül kapott ki háromból kétszer az Astrostól. A folytatásban a SF a Twinst, a LAD a Tigerst fogadja, az Arizona a KChez, a SD pedig a Bostonhoz utazik.

Számunkra következik az első idegenbeli interleague series, melyen három meccset vívhatunk meg az AL Central éllovas Cleveland Indians ellen. A Detroit is vezette a csoportot, mielőtt találkoztunk volna velük, reméljük ellenük is legalább ilyen sikereink lesznek, de házon kívül biztosan nem lesz könnyű párharc. A meccseket a következő időpontokban fogják megrendezni: kedd 01:05, szerda, 01:05, csütörtök 01:05. Várunk mindenkit kommentelni a meccsek alatt, szurkoljunk együtt a denveri srácokért! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr562997766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StormST 2011.06.20. 09:24:48

Hát, kár ezért az utolsó meccsért, de sokszor ilyen jó dobóval valszeg nem fogunk találkozni idén, meg volt azért pechünk is rendesen...

A Smith error az elég fájó volt, Brothers kiesésének meg még a látványa is...

Sajnos Pagnozzi nem vizsgázott valami fényesen, de első meccsnek elmegy, belefért...

Csak halkan jegyezném meg, hogy a Blackmon CS-nél a harmadik visszajátszáson látszik (ahogy a rádiósok is megjegyezték közben), hogy nem volt meg a tag, csak sajna a spori szar helyen állt, pedig akkor a HR és egy 1B után voltunk, lehetett volna egy kis lendületet szerezni... :P

Tomi_Tanguay 2011.06.20. 10:18:39

indians-rockies pitching matchupok:

Monday: Rockies' Juan Nicasio (2-1, 3.38 ERA) at Indians' Fausto Carmona (4-8, 5.79), 5:05 p.m., Root
Tuesday: Rockies' Jhoulys Chacin (8-4, 2.81) at Indians' Mitch Talbot (2-4, 5.02), 5:05 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Jason Hammel (4-6, 4.00) at Indians' Josh Tomlin (8-4, 3.93), 5:05 p.m., Root

tomlin meccs felejtős de jó hogy masterson ellen nem kell játszanunk

foppa21 2011.06.20. 17:56:30

giambi lesz a DH a párharcban?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.20. 18:09:24

@StormST: Pagnozzi ennyit tud, még Morales-nél is rutintalanabb, heti 1-2 meccsnél többre nem kéne beengedni, akkor nem lesz baj.

@foppa21: Igen, neki kéne lenni, hátha felelevenednek majd az egykori emlékei a Tribe és a Yankees ellen, és elkezdi szórni a HR-okat. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.20. 20:48:54

brothersnek legalább a kesztyűs keze sérült meg, nem a dobó, reméljük nem lesz olyan komoly

Coach Sacco 2011.06.20. 21:18:04

Jó meccsekre számítok, de nem hiszem hogy tudom nézni őket hajnali 1-től, hétköznap túl késő az ébren maradáshoz és túl korai a keléshez, de lehet megpróbálkozom valamivel. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 01:02:45

rox lineup...cargo cf..nelson 2b..helton 1b..tulo ss.giambi dh ...smith rf..wiggy 3b...blackmon lf..iannetta c..nicasio p

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 01:07:11

moralest ma megműtötték, tracy szerint az év végén térhet vissza

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 01:21:36

Tulo RBI single-jével gyorsan megvan a vezetés. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 01:35:57

az elsőben cargo single és SB, helton single, tulo RBI single
nicasio kapott két singlet, hunter 3run HR, két SOval lett vége.
1-3

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 02:00:23

a másodikban háromból három outot kaptunk
náluk walk, aztán nelson-tulo-helton DP

a harmadikban cargo single, nelson GIDP
ott három sima out
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 02:32:48

Micsoda fordítás! És Giambi 3-run HR, mondtam, hogy ez az AL-pályákon alázni fog. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 02:37:01

Zsinórban hét ember ment pályára, abból sorban hat ütést ért el, megy is le Carmona. :P

foppa21 2011.06.21. 02:55:56

két kieső után hat futás, nem volt rossz támadás:-D

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 03:05:24

a negyedikben megint semmi
két out után santana HR, még egy single után lett vége

az ötödikben két kieső után iannetta walk, cargo single, nelson single, loaded 2outnál helton RBI walk, tulo 2run RBI double, giambi 3run HR. üres pályánál még s.smith double, wiggy ellen lett vége.
náluk két single és egy walk, loaded 2outnál brothers ellen choo 2run RBI single,még egy single
7-6

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 03:20:22

a hatodikban kiesett a három ütőnk
lindstrom ellen single, nelson-tulo-helton DP
7-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 03:39:55

Kétlem, hogy ezt a 7-6-os előnyt tartani tudjuk még három inningben, kéne még pár pontot szerezni.

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 03:46:57

a hetedikben helton single, giambi walk, s.smith single, loaded 2outnál wiggy SO
m.reynolds kiosztott hármat
7-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 04:14:30

A Padres-t jól kiosztják Boston-ban, 13-3 a hetedik alján. :D

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 04:17:15

a nyolcadikban blackmon walk, iannetta single, pickoff error alatt run.
m.reynolds ellen single 1outig, betancourt ellen phelps RBI single és a kettesen kidobtuk.
8-7

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 04:28:02

a kilecedik tetején három out
street háromból három outtal lezárta:)
8-7!

StormST 2011.06.21. 09:27:40

Jó az öreg a háznál, ezt mindig mondtam, de úgy látszik, hogy ez fokozottan igaz a pocakos alkesz nyugdíjasokra... :)

Van erő ebben a csapatban és néha, úgy látszik, még a szerencse is mellénk áll, most kell ezt meglovagolni és akkor hamar utol lehet érni a Giants-t és még akármi lehet... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.21. 16:30:13

Ha egyszer öreg leszek, Jason Giambi szeretnék lenni. :D

Tomi_Tanguay 2011.06.21. 18:22:27

na ez az év beszólása volt:D

foppa21 2011.06.21. 20:06:22

@Filip89: jó úton haladsz szerintem:-P

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 01:04:26

mai kezdőcsapat:
1. Carlos Gonzalez, CF
2. Jonathan Herrera, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Jason Giambi, DH
6. Seth Smith, RF
7. Ty Wigginton, 3B
8. Charlie Blackmon, LF
9. Chris Iannetta, C
Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 01:43:00

az elsőben cargo single, utána sorban három out
náluk három out

a másodikban giambi double, s.smith single, blackmon GIDP
chacin ellen csak egy 2out walk
0-0

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 02:21:33

a harmadikban csak egy herrera walk
náluk 2out után három walk, SOval befejezte.

a negyedikben csak egy giami single
háromból három out
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 02:24:48

Chacin még nem kapott ütést, csak kár a sok walk-ért és a magas pitching count-ért.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 02:29:57

Herrera RBI single-jével végre megvan a vezetés. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 02:39:19

Chacin öt inning alatt no hit, 5 SO, 4 BB. Nem rossz. :P

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 02:42:35

az ötödikben két kieső után cargo double, herrera RBI single és CS.
ott háromból három kieső
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 02:48:10

Giambi 3/3, utána meg S. Smith kikúrt egy 2-runnert, suck on that. :P

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 03:01:04

a hatodikban két out után giambi double, s.smith 2run HR
chacin ellen két walk, choo RBI single közben egy futó kiesett.
3-1

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 03:27:22

a hetedikben csak egy iannetta walk
chacin két out után kapott egy tripet, m.reynolds hozta az utolsó outot
3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 03:47:28

Betancourt három emberből háromtól ütést kapott, jön is helyette Belisle.

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 03:59:01

a nyolcadikban helton single, tulo DP
betancourt ellen két single, hafner RBI single kieső nélkül, belisle ellen buck RBI single de hozta a három outot
3-3

foppa21 2011.06.22. 04:01:08

nem tudtuk megtartani a vezetést
innen nehéz lesz, nem tudom mi lesz velünk:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 04:03:32

S. Smith solo HR!!! 4-3, megint mi vezetünk! :)

foppa21 2011.06.22. 04:04:40

vissza vettük az előnyt hamar íhajj:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 04:22:54

Befejezte, már a szívroham határán voltam.

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 04:23:10

a kilencedikben s.smith solo HR, wiggy single, iannetta GIDP
street kapott egy triplet két kieső után, aztán walk és SB, befejezte egy strikeouttal kearns ellen

foppa21 2011.06.22. 04:25:14

atyaég mi volt a vége, de csak megcsináltuk. megvan a párharc!!!

StormST 2011.06.22. 10:11:34

Juhééé, ez is meglett, úgy látszik most van valaki mindig, aki lendít, tegnap az Öreg, most meg Seth... :)

Csak így tovább, hozni kell az utolsót is, aztán lehet pihenni egy napot... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.22. 18:52:12

A csütörtök hajnali coloradói baseball-események:
- 01:05 Cleveland Indians - Colorado Rockies (MLB)
- 04:05 Tacoma Rainiers - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=665941

Coach Sacco 2011.06.22. 20:32:06

Én is kicsit tartok tőle, hogy megint dobni fogjuk az utolsó meccset, mint a Detroit ellen, de szép lenne tovább folytatni a menetelést. Kell az önbizalom a Yankees előtt. :)

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 20:45:00

Chacin lowered his ERA to 2.71, sixth in the National League, and his opponents’ batting average to .190, second in the league.

Tomi_Tanguay 2011.06.22. 20:47:58

még ezek érdekesek:)

• Jason Giambi has been in the majors since 1995, yet nobody ever told him that hitters are supposed to put up better numbers at Coors Field than on the road. Giambi doubled twice and singled in his first three at-bats, improving his road average to .325 compared to .176 in LoDo. He also has hit six of his seven home runs on the road, and driven in 15 of his 18 runs away from Coors Field. Said Giambi: “It’s just been a weird year so far.’’

• Giambi as a DH since joining the Rockies: .333 (14-for-42) with seven homers and 16 RBIs.

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 01:01:52

1. Carlos Gonzalez, CF
2. Jonathan Herrera, 2B
3. Jason Giambi, DH
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ty Wigginton, 1B
7. Chris Nelson, 3B
8. Ryan Spilborghs, LF
9. Matt Pagnozzi, C
Jason Hammel, P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.23. 01:26:39

Érdekes felállás lesz, szerintem nem vesszük eléggé komolyan a meccset, aztán majd meglátjuk.

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 01:36:05

az elsőben háromból három emberünk kiesett
hammel ellen single és SB

a másodikban se voltunk pályán
de ők sem
0-0

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 02:15:06

a harmadikban két out után pagnozzi single
kaptunk egy doublet, walkot, sizemore RBI single, balk run, aztán befejeztük.

a negyedikben kiesett a hármasunk
náluk walk és CS
0-2

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 02:30:21

az ötödikben csak egy wiggy solo HR
ott egy 2out walk
1-2

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 02:52:53

a hatodikban két kieső után herrera single
hammel kapott egy doublet, hafner 2run HR, még két walk után fejeztük be
1-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.23. 03:17:18

Wigginton belőtt még egyet, ezzel kapaszkodunk 4-3-ra! :)

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 03:18:28

a hetedikben tulo single, wiggy 2run HR, két SOval vége
brothers hozta a háromból három kiejtést
3-4

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 03:44:34

a nyolcadikban kiesett a három ember
brothers ellen double, walk 1outig, belisle lehozta
3-4

Tomi_Tanguay 2011.06.23. 03:53:50

a kilencedikben két out után s.smith double, de wiggy kiesett.
4-3as vesztettünk, de a series megvan
filipnek meg azé boldog szülinapot:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.06.23. 09:21:29

A Sky Sox-ban a veterán catcher, Eliezer Alfonzo 2 HR és 7 RBI, bebaszott egy 3-runnert és egy GS-t. :D

foppa21 2011.06.23. 10:36:28

@Filip89: boldog születésnapot kormányzó úr!!!


süti beállítások módosítása