Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Diamondbacks 1:2 L

2011.09.08. 10:27 - Tomi_Tanguay

Hétfőtől szerdáig a Colorado Rockies elvesztett egy újabb párharcot, ezúttal a csoport éllovas Arizona Diamondbacks elleni hazai seriesben csak egyetlen győzelmet tudtunk aratni, így most sem sikerült közelebb zárkózni hozzájuk.























1. meccs, hétfő: Rockies-Diamondbacks 7-10

A délutáni nyitó mérkőzésen az infielden Wiggy, Ellis, Tulo, Kouz kezdtek, Helton hátfájás miatt pihent, míg kívül Spilbo, Fowler, CarGo játszott, az elkapó Iannetta volt. A soros hazai kezdő dobó Rogers lehetett, a D'backs oldalán Miley készülődött. Nem kezdődött igazán jól számunkra a mérkőzés és Rogers két out kiosztása után a harmadik ember Uptontól nézett bele egy solo HRba, de gyorsan válaszoltunk a leadoff hitter Fowler hazafutásával, utána még CarGo és Tulo is bázisra léptek, de a következő két kiejtéssel véget ért a játék. A második védekező részt hibátlanul teljesítettük, ám tőlünk csupán Rogers volt képes egy 2out double ütésre, amivel nem sokra mentünk. Ezt követően egy sétát engedélyeztünk, majd egy single ütés közben a haza felé tartó futót CarGo dobása előzte meg, végül egy újabb walk után hoztuk a harmadik kiejtést, míg a mieink első embere Ellis solo hazafutásával átvettük a vezetést, a többiek mindannyian kiestek. Nem sokáig tartottuk az előnyt, mert a következő menetben két futó került a pontszerző bázisokra, akiket Blum 2run RBI singlelel küldtek haza, jött egy újabb single, ezután a dobó ellen fielder's choice playnél kidobtuk home platere tartó embert és egy SOval megúsztuk a szorult helyzetet. 2-3nál Wiggy ért el egy singlet, de utána double playt kaptunk, majd az ötödik játékrész is nehézkesen kezdődött, de két pályára kerülés után tudtunk menteni. Az ötödik támadást Fowler doublelal nyitotta, Ellis sétával jutott az üres egyes bázisra, azonban CarGo forceoutot kapott, Tulo ellen pedig egy lineout DPt hajtottak végre, így oda lett az újabb lehetőség. A hatodik inning alatt Rogers rögtön kapott egy HRt Blumtól, még két pályára engedés után cseréltünk dobót, de Roenicke sem tudta megakadályozni Bloomquist RBI singlet, ráadásul egy hit-by-pitchet követve Goldschmidt beküldte a teljes bases loadedot és 8-2re húztak el. A következő próbálkozásban három groundoutot szenvedtünk el, utána G. Reynolds beállása alatt loaded 1out alakult ki a D'backs javára és Miley forceoutos kiesésével voltak eredményesek, majd nálunk megint hárman búcsúztak. A nyolcadikban G. Reynolds biztosan osztotta ki a három ellenfelét, aztán CarGo és Tulo is ütéssel lépett bázisra és Kouz RBI singleből lopóztunk közelebb 9-3ra, de hiába hoztunk PHt, S. Smith ellen mentettek a további kísérleteink elől. A befejező játékban Romero egy double után Cowgill single ütéséből kapta meg a tizedik pontot, majd a végső akcióban két kiesés után Fowler lőtt be egy újabb üres pályás HRt, a következő két ember sétált, majd Tulo vágott be a center fieldre egy 3run HRt, azonban Kouz ellen egy SOval vége lett a meccsnek, de legalább felzárkóztunk 10-7re.
-  A kezdés még szorosan alakult és a végén nagy hátrányból tudtunk közelebb zárkózni, de sajnos a balul sikerült hatodik inningben minden eldőlt és nem kerülhettük már el a vereséget. Fowler folytatta, amit elkezdett a SDi seriesben, újra 3/5ös hatékonyságot ért el, csak extra base ütése volt, ráadásul két újabb homerunt vert be, melyekkel négy darabnál tart az évben. Tulowitzki két ütésig jutott, az egyiknél a kilencedik inningben 2in-2out helyzetnél bevert egy HRt, ezzel karrierje alatt először érte el a 100 RBIt és már a 29. hazafutást lőtte. Ellis két séta mellett bevágott egy solo HRt, az évi ötödik, denveri színekben a negyedik nagy ütése volt, talán újra vissza tudja hozni azt a formát, amiben a trade után játszott. Gonzalez négy beállása alatt két előkészítő singlet és egy sétát hozott, két alkalommal tudott haza érni, de pontot most nem szerzett, viszont egy csodálatos hazadobást hajtott végre a right fieldről. A 3B Kouzmanoff 1/5ös hatékonysággal zárt, egyetlen találata egy pontot érő single volt, a négy out közül hármat SO formájában szedett be, de a mezőnyben volt egy nagyszerű elkapása. Spilborghs csak 0/3as mutatót hozott, majd a hajrában Young Jr helyettesítette a bal külső szélen. Az elkapó Iannetta háromszor szenvedett el kiesést és egyetlen sétát ért el. A pinch hitter S. Smith grondouttal esett ki a nyolcadik játékrészben két futóval a pályán. Rogers hullámzó startot produkált, voltak jó pillanatai, de túl mély gödröket járt meg és a hiányosságai sokba kerültek. A hatodik inning közben távozott, a mérlege nyolc ütés, hat futás, öt séta volt, már az ötödik vereséget kapta a szezonban. Roenicke először szenvedett el pontot az évben, nem tudott menteni és a starter embereivel együtt négyen értek haza ellene, neki két ERt írtak be. G. Reynolds két játékot oldott meg, az egyik balhés volt és kapott is futást, a másik már simábban ment. Romero a végjátékban még szintén beszedett egy pontot, de ezzel már csak a saját statisztikáit rontotta.

2. meccs, kedd: Rockies-Diamondbacks 8-3
Keddre több fiatal is megérkezett a kerethez a farmbajnokságok befejezésével, így az elkapó Rosario, a 3B Pacheco lehetett, újdonság volt még Giambi szereplése az egyesen, illetve S. Smithé a bal szélen. A második mérkőzést Hammel kapta meg, míg a vendégeknél Collmenter lehetett a kezdő dobó és az első játékban a D'backs két single után Montero RBI groundouttal került előnybe, közben részünkről CarGo vállalt egy 2out doublet, de Tulo flyouttal fent hagyta. A második játszma alatt két kieső után szedtünk be egy doublet, de a triple előtt megelőztük az ütőt Tulo remek dobásával, közben tőlünk könnyen kiejtették a soros hármast. A harmadikban nem jártak bázison az arizonaiak, majd Pacheco élete első beállásában egy singlet hozott, két kieséses játékkal a hármasig jutott, de Ellist is kiszórták, így képtelen volt hazajuttatni a futót. Ezt követően Hammel újra biztosan kiosztotta a három ellenfélt, de CarGo, Tulo, Giambi se volt képes bázisra férkőzni, így maradt a 0-1. A következő menetben egyetlen sétát engedélyeztünk, majd az ütő játékot S. Smith nyitotta egy triplával, egy kieső után pedig Pacheco groundoutos kiesése közben kiegyenlítettük a mérkőzés állását, végül a dobó ellen jött össze a harmadik kiejtés. A hatodikban Hammel ismét csak két out után szenvedett el egy ground-rule doublet, majd denveri részről könnyedén búcsúzott a sor legfelső hármasa. A hetedik játékot egy doublelal indították, egy passed ball révén a hármasra jutott a futó, Parra RBI single ütésével újra megszerezték a vezetést, a következő két ütőt kiosztottuk, így csak egy pontos hátrányba kerültünk. Ezután Giambi hajtott végre egy single ütést, futóként EYJR foglalta el a helyét, S. Smith is singlet vágott, egy sikeres double steal play által a két futó elfoglalta a kettes-hármas bázisokat, de a következő kísérletnél EYJRt kiejtették, a Rosario elleni SOval pedig véget ért az inning. A nyolcadikban Street kapott egy doublet két kiejtés mellett, M. Reynolds ellen Montero ütött be egy RBI singlet és csak Belisle tudta lezárni a menetet, amikor már 3-1re vezettek. A következő akciót Kouz és Ellis ütései vezették fel, két kieső után CarGo volt eredményes egy RBI singlelel, majd Tulo három pontos hazafutásával átvettük a vezetést. Itt még mindig nem volt vége az inningnek, Wiggy is bázisra került, S. Smith napi második triplájával ismét eredményesek voltunk, Rosario sétált, Pacheco bevágott egy pontot érő singlet, Kouz megdobásával bases loaded alakult ki, ebből a helyzetből Fowler harcolt ki egy RBI walkot, végezetül Ellis flyouttal zárult a hét pontos roham. Nem maradt sok kérdés és 8-3 után Betancourt magabiztosan fejezte be a mérkőzést, remek fordítással arattunk győzelmet kedd este.
- Óriási fordítással 1-3ról 8-3ra győztünk, az idei legeredményesebb inningünk volt a 7 futást hozó nyolcadik felvonás, amivel megnyertük a meccset. Tulowitzki egymást követő második napon döngölt be egy 3run HRt, négy beállás alatti egyetlen ütése jelentette a vezetést a csapat számára a nyolcadik inningben, ezzel már a 30. hazafutást vágta. S. Smith három ütést süllyesztett el, köztük két triplet, mindkettő után haza tudott érni, mostanában nem nagyon volt ilyen eredményes meccse, de ezzel újra .300 közelébe került az átlaga és már kilenc triplánál tart. Gonzalez 2/4es hatékonysággal tüzelt és egyetlen pontját a nyolcadik inning alatti első futással szerezte, ami a 88. RBI volt tőle az évben. Pacheco emlékezetesen mutatkozott be az MLBben, 3B poszton játszott és négy beállás alatt két hitet termelt, egy single és egy gronout után pontok is kerültek a neve mellé, apró szépséghiba egy throwing error volt. A másik fiatal Rosario képtelen volt ütést szerezni, egyetlen sétát hozott, amely után haza tudott érni és egy passed ball ellenére nagyon jól menedzselte végig a mérkőzést catcher poszton. A sor tetején Fowler se tudott ütéshez jutni, azonban a bases laoded walk révén elérte a 39. pontot az évben. Az őt követő Ellis számára 1/5ös lőlap jutott, a kieséses játékai alatt összesen négy embert hagyott bázison, közben remekül kapott le egy popoutot. Giambi három lehetőség alatt egyetlen singlet vállalt, amely után futóként Young Jr lépett színre, aki elérte a 18. rablását, de a hármas és a home plate között megelőzték. A hajrában csereként beállt Wigginton és Kouzmanoff és az egyetlen beállásukban mindketten feljegyezhettek egy-egy single ütést. Hammel kiegyensúlyozott meccset produkált, hét játékot lehozott két futással, a hat kapott ütést pedig fél tucat SOval egyenlítette ki. Úgy látszik jó hatással volt rá a pihenő és hogy apa lett, mert sokkal nyugodtabb volt, mint mostanában bármikor. Street két outot jegyzett a nyolcadik játékban, viszont az egyetlen felengedett embere később beért. Őt követően M. Reynolds egyetlen ütő ellen szállt be, akitől bekapott egy RBI singlet. A nyolcadik játszmát Belisle fejezte a harmadik out kiosztásával, melyet követően már a 10. győzelmét regisztrálta a 2011es szezonban. Betancourt 15 labdából kiszórt három embert öt pontos előnyben a kilencedik játék alatt, ismét a rá jellemző magabiztossággal zárta le a meccset.




















3. meccs, szerda: Rockies-Diamondbacks 3-5

A párharc mindent eldöntő utolsó meccsére csak az 1B Wiggy beállítása volt újdonság, Pacheco és Rosario ugyanúgy maradtak a kezdőben, míg a dobónk Millwood volt, ellene Saunders kezdett a másik oldalon. Az első játékban csak egy korai doublet szenvedtünk el, de a soron következő három embert feltartóztattuk, közben részünkről egyedül Ellis járt pályán egy single által. A másodikban Millwood két singlet is beszedett, de a dobó ellen összehozta a harmadik kiejtést, mialatt a denveri sor közepéről Rosario mutatott fel egy singlet három grondout közben. Ezután két singlet kaptunk, de a másodiknál a hármas bázis előtt megelőztük a futót, utána viszont 2out helyzetben Montero tűzött be egy 2run HRt a vezetés megszerzéséért. A következő próbálkozásban első emberként a dobó Millwood robbantott ki egy labdát a left fielden keresztül, majd két out playt követően CarGo is betalált egy hazafutással, utána Tulo ért még el egy singlet, 2-2re azonnal egyenlítettünk. Ezt követően csak egy singlet jegyeztek, majd egy strikeout után Rosario bevágta karrierje első hazafutását, ezzel 3-2 arányban átvettük a vezetést. Az ötödik játszma alatt két kieső után éppen összejött volna a harmadik out, de a SO utolsó labdája wild pitch lett, így az egyesre jutott a futó, de gond nélkül megúsztuk, azonban az aktuális hazai hármast könnyedén kiszórták. Sajnos a következő dobó részben nem tudtuk tartani az előnyt és egy single után McDonald RBI doubleból előbb egyenlítettek, majd a dobó Saunders single ütésével lépéselőnybe is kerültek, M. Reynolds engedett egy újabb ütést és csak Belisle tudta lezárni a játékot. Aztán Tulo single és Wiggy walk által lendült előre, de zsinórban három kiesés pecsételte meg az akciónkat, majd a hetedik tetején Brothers Upton solo HRba nézett bele, további két futó foglalt helyet ütés nélkül, a játékrészt pedig már Lindstrom fejezte be. A hetedik akciót Fowler kezdte egy doublelal, de a társai mind kiestek, aztán Roenicke egy double után kivágott zsinórban három embert. A nyolcadik akcióban nem tudtunk a bázisok közelébe férkőzni, a kilencedik dobó részt Romero és Miller együttes erővel hozta két pályára engedés ellenére, de sajnos a legutolsó akcióban egyedül Rosario tudott elérni egy strikeout utáni WPvel való felkerülést, a többiek kiestek, így elmaradt a felzárkózás és harmadszor 5-3ra vesztettünk.
- Menet közben hiába tudtunk egyszer fordítani, most nem sikerült visszajönni a végén a hátrányból, így elvesztettük a párharcot. Gonzalez egyetlen ütésre volt képes négy beállás alatt, amely egy solo HR volt a harmadik játékban, a 25. hazafutását és a 89. pontszerzését jelentette a találat. Az újonc catcher Rosario karrierje második meccsén bemutatta első ütéseit az MLB-ben, négy lehetőség alatt egy singlet és egy HRt vert be, így önmaga első pontja is felkerült a neve mellé. Tulowitzki ugyanúgy 2/4es hatékonysággal zárt, de egyik singleből sem szerzett pontot és egyik után se tudott haza érni, hosszú idő után újra volt errorja, még mindig csak az ötödik az évben. Fowler öt lehetőség alatt egy találatot mutatott be, az idei 30. dupláját vágta, egyébként nem sok momentuma volt. Ezen kívül még Ellis ért el egy ütést, vele ellentétben Wigginton csak 0/3at és egyetlen sétát jegyzett. S. Smith és Pacheco mindketten pályára kerülés nélkül, négyből négy kiejtéssel tudták le a mérkőzést, a bal szélső külsős egy szép outfield assistot mutatott be a hármas bázisra, a fiatal 3B közben négy embert hagyott fent és a második meccsén is vétett egy hibát a mezőnyben. A pinch hitterek közül Young Jr és Giambi sem tudta elkerülni a kiesést. Millwood a két ütési lehetősége alatt bepakolt egy hatalmas solo HRt, karrierje harmadik bombája volt, a Rockiesban az első és idén még csak a második egy denver dobótól. Ezen kívül 5.2 játék alatt négy futást szenvedett el, ami a vereséghez vezetett, így 2-2es W-L mutatóval bír. M. Reynolds ütést kapott az egyetlen ellenfelétől, Belisle pedig a hatodik utolsó harmadában kiszórta az ellenfelét. Brothers a hetedikben kapott egy solo HRt és két SO mellett még egy sétát engedett, míg az utolsó outot Lindstrom jegyezte a frameben. Roenicke egy ütés ellenére biztosan teljesített egy teljes inninget, a három kiesésből kettőt SOval ért el. Romero egyetlen strikeoutot vitt el a kilencedik tetején, majd Miller fejezte be a további két kiesővel az utolsó dobó felvonást egy walk és egy error közben.

A NL West állása:


1. Arizona Diamondbacks 82-61 (143 meccs)
2. San Francisco Giants 75-68 (143 meccs, 7.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 69-72 (141 meccs, 12.0 GB)
4. Colorado Rockies 67-76 (143 meccs, 15.0 GB)
5. San Diego Padres 62-81 (143 meccs, 20.0 GB)


Már 15 győzelem a hátrányunk a D'backs mögött és napokon belül matematikailag is biztos lehet, hogy lemaradunk a rájátszásról. A Giants a Padres idegenbeli 2-1es összetett legyőzésével még kapaszkodik, míg a Dodgers párharcában csak két meccset tudtak lejátszani Washingtonban, csütörtökön doubleheader lesz. A hétvégén a csoporton belül ARZ-SD és SF-LAD összecsapásokat rendeznek.

A Rockies a csütörtöki szünnap után a Cincinnati Reds együttesét látja vendégül a következő menetrend szerint: szombat 02:40, szombat 22:10, vasárnap 21:10. Már csak azért szurkolhatunk, hogy a hátralévő 3 hétben minél szebb meccsekkel tudjunk búcsúzni a szezontól, reméljük a következő hazai párharcban lesz alkalmunk örülni némi sikerélménynek. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr373209097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 10:31:40

rox-reds matchupok:

Friday: Reds' Homer Bailey (7-7, 4.57 ERA) at Rockies' Jhoulys Chacin (11-10, 3.60), 6:40 p.m., Root
Saturday: Reds' Bronson Arroyo (8-11, 5.00) at Rockies' Alex White (2-1, 5.63), 2:10 p.m.
Sunday: Reds' Dontrelle Willis (0-5, 4.21) at Rockies' Drew Pomeranz (major-league debut), 1:10 p.m., Root

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 13:08:39

Kimaradt egy B a címből, de jó lesz így is most már. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 13:09:38

Baszottul örülök, hogy megint két esti meccs lesz hétvégén, ráadásul szombaton egyszerre az AFA-TCU-val.

milo_hedgie#23 2011.09.08. 18:32:13

azért a második meccsen szép volt a fordítás! tulo és cargo még mindig állatok,jó látni hogy a fiatalabbakra is lehet számítani:)
szerintetek jövőre jobbak leszünk?

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 19:39:10

hát nagyon remélem hogy nem esünk még egyszer így pofára

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 19:49:29

rosario homárja 448 láb volt tegnap

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 19:55:38

helton és nelson is péntekre várható vissza

The Rockies' rotation right now is Jhoulys Chacin, Kevin Millwood, Esmil Rogers, Alex White and Pomeranz. Jason Hammel will provide long relief, along with Cook.

foppa21 2011.09.08. 20:18:52

rosario és pacheco jövőre már az elejétől a keretben lehet?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.08. 20:23:46

Rosario simán lehet Iannetta párja, és szerintem rövid időn belül ki is szorítaná a kezdőből.
Pacheco inkább utility player lehet, meg kéne tanítani őt még 1B-nek is, és Wiggintont zavarjuk el.

Tomi_Tanguay 2011.09.08. 20:45:32

tracy azt mondta pacheco még 2B és C is lesz a szezonban, tényleg univerzális:)

Tomi_Tanguay 2011.09.09. 17:07:55

tegnap a dodgers-nats DHból csak egyet tudtak lejátszani, amit a LAD nyert meg

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.09. 17:36:12

A szombat hajnali coloradói sportprogram:
- 02:40 Colorado Rockies - Cincinnati Reds (MLB)
- 05:00 Los Angeles Galaxy - Colorado Rapids (MLS)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=731764

Coach Sacco 2011.09.09. 18:44:26

Ha Helton valóban visszatér, szerintem megrántjuk őket párszor a hétvégén. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.09. 19:08:09

Egy évvel ezelőtt a mai napon történt a Nelson home steal, ugyancsak a Reds ellen. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.09. 20:29:23

ja 4-0ra hoztuk azzal azt a seriest és akkor még volt esély a POra, talán pont közvetlen azután estünk össze

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 02:34:01

Rockies lineup for 9/9 vs. CIN: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Helton3, Kouzmanoff5, Smith7, Rosario2, Nelson6, Chacin1.

tulonak a dereka fáj, de holnap újra játszani szeretne

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 03:15:43

az elsőben chacin ellen egy ground-rule double
nálunk ellis single

a másodikban kaptunk két singlet, fielder's choice chacin-rosario-kouz out at home
itt semmi
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 03:27:05

Nelson hazafutásával megvan a vezetés!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 03:33:53

Before Nelson's solo HR, the last SS to hit a homer other than Tulowitzki was Clint Barmes on 7/2/10 vs. SF.

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 03:52:01

a harmadikban háromból három out
nálunk nelson solo HR, chacin single, fowler hbp és három kiejtés

a negyedikben chacin kiosztott hármat
s.smith single és SB és error, rosario fielder's choice s.smith out at home, nelson intent walk, chacin ellen lett vége
1-0

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 04:15:16

az ötödikben chacin három kiejtés
fowler single és a hármason maradt fent
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 04:21:11

CarGo-t és Tracy-t is kiállították, mert balhéztak egy vitatható strikeout után.

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 04:54:22

a hatodikban chacin ellen walk, votto RBI single, még egy walk 1outig. m.reynolds SO. roenicke walk, loaded 2outnál hanigan 2run RBI single, janish RBI single
nálunk csak s.smith single
1-4

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 05:13:57

a hetedikben escalona ellen egy double
nálunk három kieső
1-4

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 05:35:30

a nyolcadikban lindstrom három out
nálunk két kieső után kouz hbp, s.smith walk
1-4

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 05:55:44

a kilencedikben g.reynolds ellen single, hbp, kouz-ellis-helton DP
nálunk három kieső
1-4 lett

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 18:09:50

a mait nem adja tv és én is csak az mlb networket tudom majd nézni. renck se lesz, mert kimegy a buffs meccsre:)

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 18:35:14

#Rockies vs. #Reds, 9/10 2:10p: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Giambi3, Smith7, Pacheco5, Iannetta2, White1.

Coach Sacco 2011.09.10. 18:52:04

Helton nincs, de Tulo igen.

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 19:45:10

rosario kapott egy szabadnapot, de vlszeg holnap ő lesz pomeranz elkapója

Coach Sacco 2011.09.10. 22:34:54

Wow, végre jól kezdtünk egyszer. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 23:09:09

az elsőben a.white ellen single és throwing error, votto RBI single
nálunk ellis solo HR, cargo double, tulo RBI single, giambi 2run HR, pacheco single

a másodikban egy singlet kaptunk
a.white double, fowler 2run HR
1-6

Tomi_Tanguay 2011.09.10. 23:46:09

a harmadikban heisey solo HR, walk, francisco 2run HR
giambi HBP, iannetta walk

a negyedikben három out
fowler reached error, cargo single, tulo sac fly RBI
7-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.10. 23:56:04

White baszd meg, zsinórban a harmadik AB-ben ütnek HR-t, takarodj már.

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 00:09:47

Az ötödikben heisey solo HR, votto solo HR, bruce solo HR
pacheco solo HR, ph alfonzo single
8-7

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 00:33:56

a hatodikban belisle háromból három out
ellis hbp, és három out
8-7

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 00:48:35

a hetedikben belisle két out, brothers double és a harmadik out
nálunk semmi
8-7

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 01:30:14

a nyolcadikban street három SO
ph eyjr single, nelson single, cargo walk, loaded 1outnál WP scores, tulo walk, loaded 1outnál giambi RBI walk, loaded 2outnál s.smith popout, pacheco 2run RBI single
12-7

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 01:37:50

a kilencedikben betancourt háromból három kiejtés
12-7 maradt

foppa21 2011.09.11. 16:53:53

ellist jól fejbe dobták basszus, mennyire komoly a sérülése?

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 17:26:07

nem volt súlyos, de esélyes hogy ma még pihenni fog utána

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 19:08:17

Rockies vs. #Reds, 9/11 1:10p: Young4, Fowler8, Gonzalez9, Smith7, Kouzmanoff5, Pacheco3, Rosario2, Field6, Pomeranz1.

érdekes az infield, de tulonak fáj a lába, heltonnak a háta, giambi meg nem játszhat kétszer egymás után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 19:34:19

Mondtam, hogy Pacheco-t szoktatni kell az 1B-hez. :)
Field-nek major debut lesz a mai.

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 20:29:18

infield, outfield meg thomas field:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 20:56:01

CarGo is kimarad, hátfájás, Wigginton kezd helyette.

StormST 2011.09.11. 21:06:34

Lol, ezzel a kerettel azért nem lesz egyszerű nyerni, szegény Pomeranz pont ezt kapta a bemutatkozására... :P

StormST 2011.09.11. 21:13:14

Elsp batter, első SO... :D

StormST 2011.09.11. 21:18:01

Votto is kiesett egy flyout-al, eddig jól mutatkozik be a srác... :)

StormST 2011.09.11. 21:30:25

:P Bruce-t egy kicsit megdobta, vagyis csak a mezét, remélem ez nem zavarja meg...

StormST 2011.09.11. 21:36:17

HB, double play, walk, FO...

Kicsit már remegősebb, de 28 pitch-ek így is pont és hit nélkül jött ki az első 2 inningből, ez a lényeg... :)

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 21:43:05

az elsőben pomeranz három out
nálunk csak fowler walk

a másodikban hbp, eyjr-field-pacheco DP, még egy walk
itt háromból három kieső
0-0

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 22:20:23

a harmadikban single, walk, field-pacheco DP
field walk, fowler walk

a negyedikben pomeranz kiosztott hármat
két kieső után wiggy solo HR, rosario single
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.11. 22:31:36

Pomeranz öt inninget kapott, no run, két ütés, tökéletes kezdés.

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 22:46:36

az ötödikben pomeranz egy 2out singlet engedett
nálunk eyjr single és két SB, pacheco RBI single, s.smith walk
2-0

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 23:01:03

a hatodikban hammel három out
nálunk wiggy single és három kieső
2-0

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 23:20:59

a hetedikben hammel ellen triple, de megfogtuk őket
eyjr single és SB, fowler single, WP scores, smith intent walk, kouz RBI groundout
4-0

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 23:36:30

a nyolcadikban hammel kisózott hármat
itt is három kieső
4-0

Tomi_Tanguay 2011.09.11. 23:45:04

a kilencedikben hammel ellen votto solo HR
4-1re győztünk!


süti beállítások módosítása