Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Reds 2:1 W

2011.09.12. 08:28 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt hétvégén a Colorado Rockies számtalan fiatal játékosával is eredményes tudott lenni, és a Cincinnati Reds elleni hazai párharc első meccsének elvesztése után kétszer győztünk, továbbra is igyekszünk szépen búcsúzni a szerencsétlen szezontól.




















1. meccs, péntek: Rockies-Reds 1-4

A Cincy elleni első meccsre visszatért a lineupba az 1B Helton és a SS Nelson, mellettük még Ellis és Kouz játszottak az infielden, Tulo derékfájás miatt pihenőt kapott. Kívül szokás szerint S. Smith, Fowler, CarGo kezdtek, az elkapó maradt az újonc Rosario, közben dobó Chacin lehetett, a hazaiaknál Bailey startolt. Kezdésnek a Reds egy ground-rule doublet vállalt, de nem tudták tovább küldeni a futót, a mieinknél egyedül Ellis tudott elérni egy singlet. A második menetben hamar két ütést szedtünk be, azonban Janish ellen fielder's choice playt hajtottunk végre és kiejtettük a home plate felé tartó futót, majd az akcióban mind a három emberünk elhullott. A harmadikban biztosan kiosztottuk a három ellenfelet, aztán az első beállásban Nelson bombázott be egy solo HRt a vezetésért, ami annyira megzavarta az ellenfél dobóját, hogy utána beengedett egy ütést a dobótól és megdobta Fowlert, de a következő három játékost ki tudták ejteni. Ezt követően Chacin biztosan tartotta vissza a Reds próbálkozóit, közben S. Smith vitt be egy singlet, melyet követően sikerrel rabolt és egy errorral a hármasra ért, de Rosario beállása alatt kidobták a home platen, a futó a kettesre került, így Nelson direkt sétáltatták és a dobó ellen hárítottak. A Reds az ötödikben sem járt pályán, közben Fowler hajtott végre egy leadoff singlet, de hiába jutott el a hármasig, Helton fent hagyta őt, előtte pedig egy véleményes SO után CarGot és Tracyt kiállították. Továbbra is csak 1-0 volt az előny és Chacin a hatodik dobó részre megingott, egy séta után Votto RBI singleből egyenlítettek, még egy sétát követően dobót cseréltünk és M. Reynolds kiejtett egy embert, Roenicke walkot engedett, kapott egy 2run RBI singlet Hanigantől és Janish is bepakolt egy pontot érő singlet, mire egy SOval befejezte már 4-1re vezetett a Cincy. Ezután egyedül S. Smith hozott egy singlet, majd a hetedik inningben Escalona ellen egy double esett, ezzel szemben a mieink képtelenek voltak bázisra kerülni. A nyolcadik tetején Lindstrom hibátlanul dolgozott, míg támadásban csak Kouz és S. Smith harcolt ki felkerülést két kieső után, de Rosario ott hagyta őket. Végezetül G. Reynolds két embert is ütés nélkül engedett tovább, de egy Kouz-Ellis-Helton dupla játékkal hárítottuk, azonban az utolsó akcióban megint képtelenek voltunk kikerülni a három outot, így 4-1re vesztettünk péntek este.
- Hiába vezettünk a meccs első pontjával, a hatodik inning alatti megtorpanás a vereséget jelentette, mind a négy runt abban a játszmában kaptuk. Az egyetlen pontot Nelson regisztrálta az idei harmadik hazafutásából, egyúttal a 13. RBIt termelte, ezen kívül csak egy sétára volt képes és a hetedik mezőnyhibát is bemutatta egy throwing error által, de egy látványos megoldása is volt védekezésben. Egyedül S. Smith ért el több ütést a csapatból, három próbálkozás alatt két találatot hozott és még egy sétát harcolt ki, de egyik jelentében se tudott haza érni, emelett elérte a tizedik SBt és sajnos a negyedik errort. A sor tetején Fowler és Ellis egyaránt 1/4es mérleget termeltek, azonban előbbi két, utóbbi egy SOt szenvedett el a három kiejtése közt. Helton visszatért a pár napos hátfájdalmak miatti kihagyásból, ám négyből négyszer kiesett és még négy társat fent is hagyott a bázisokon. Gonzalez 0/3nál tartott, amikor a harmadik beállásában vitatott egy swinging strikeoutot, a játékvezető kiállította és a folytatásban a találat nélkül záró Wigginton helyettesítette. Rosario a felkerülése óta harmadszor is kezdő elkapó volt, azonban csak 0/4et és négy LOBt ért el. 3B posztra visszatért Kouzmanoff, de mindannyiszor könnyű kiejtéssel búcsúztatták el. A csere ütők közül Iannetta és Pacheco is mezőny által kieséssel távozott a meccs vége felé. A kezdő dobó Chacin jól indította a meccset, de az első öt játék magabiztossága után a hatodikban megingott és egy out mellett hárman értek haza ellene, mindannyian már a cserék ellen, de a futásokat neki számlázták. Egy ütést adott, ugyanakkor kapott három találatot és a 11. vereségét vitt el az évben. M. Reynolds a hatodik inningben az egyetlen emberét SOval száműzte. Roenicke próbálta volna befejezni a játékot, ami csak három felengedés, köztük négy run és egy ER közben sikerült, így oda lett a jó formája. Escalona sérülés után visszatérve egy ütés közben teljesítette a hetedik játékot. Lindstrom hibátlan mérleggel szórt ki három ellenfelet a nyolcadikban, míg G. Reynolds az utolsó részben két felengedés közben szórt ki három embert.

2. meccs, szombat: Rockies-Reds 12-7
Másnap délután a második meccsre Tulo visszatért a kezdőbe, viszont Helton helyett Giambi játszott az egyes bázison, újdonság volt még Pacheco a hármason és Iannetta szereplése az elkapó poszton. A soros dobó A. White lehetett, közben Arroyo jött ellenünk. Kezdésnek hamar kaptunk egy singlet, amelyet követően A. White dobó hibájából a futó rögtön a hármasra ért, Votto RBI single hozta a vezető pontot, azonban a denveri akció alatt a második ütő Ellis HRal gyorsan válaszolni tudtunk, aztán CarGo süllyesztett el egy doublet, Tulo RBI single ütése már a vezetést hozta, az utána következő Giambi takarított egy két pontos hazafutással és 4-1re elléptünk. A második játék alatt egyetlen singlet engedtünk, aztán a dobó egy doublet vert be, Fowler 2run HR által tovább növeltük az előnyt 6-1re. A következő alkalommal viszont közelebb zárkóztak a vendégek, előbb Heisey vágott HRt üres bázisoknál, utána egy sétát követően Francisco bombázott a nézőtérre. Aztán Giambi és Iannetta ütés nélkül járt pályán, de nem kerültünk pontszerző helyzetbe, majd a negyedikben A. White magabiztosan szórt ki három embert, utána két futónk ért bázisra egyetlen out közben, amikor Tulo volt eredményes egy sac flyból. Az ötödik dobó részben ismét gondjaink támadtak, a Reds először Heisey újabb HRal zárkózott közelebb, egyből ez után Votto is lőtt egyet, sőt még Bruce is jegyzett egy solo HRt, így a back-to-back-to-back hazafutások után döntetlen volt az állás 7-7nél. A folytatásban visszavettük az előnyt, ugyanis Pacheco karrierje első hazafutásával 8-7re kerültünk előre és egy single után véget ért az akció. A következő menetre már az első csere dobó Belisle érkezett és hibátlan volt, míg részünkről csak Ellis kapott egy HBPt. Aztán Belisle kiszórt két embert, a harmadikat pedig Brothers dolgozta le egy 2out double után, mialatt a denveriek nem jártak a pálya közelében. A nyolcadikban Street három strikeout vezérletével őrizte meg a vezetést, majd utoljára még egy komoly támadást vezettünk és loaded 1outot alakítottunk ki, amely helyzetnél EYJR egy wild pitch miatt ért haza, Tulo sétával újra töltve voltak a bázisok, ebből a helyzetből Giambi sétája eredményezett runt, 2outnál Pacheco két embert küldött haza egy singlelel és öt pontos előnybe kerültünk. Innen Betancourt biztosan befejezte és 12-7re behúztuk a párharc második felvonását.
- A korai előnyt még hamar leadtuk, de 8-7 után lehoztuk a meccset és a végére fölényes sikert arattunk. A meccs hőse az ifjú Pacheco volt, 3/5ös hatékonysága közben három pontot vitt be, megütötte élete első hazafutását és a végén egy 2run singlet is jegyzett, az első három meccs után .357es az átlaga. Hozzá hasonlóan Giambi is három futást termelt, már a 13. HRt lőtte és egy bases loaded walkból tudott még eredményes lenni, a végén Wigginton váltotta 1Bként. Tulowitzki visszatért a kezdőbe egy nap pihenő után és ha már ott volt, két pontot vállalt egy singleből és egy sac flyból, valamint két alkalommal körbe ért. A sor elején Fowler öt beállás alatt egyetlen ütést regisztrált, ami egy 2run HR volt, rövid időn belül már az ötödik hazafutást postázta, viszont a hetedik errort is elérte. Ezen kívül még Ellis hozott egy HRt, a hatodikat idén, a másik két alkalommal kiesett, illetve csúnyán fejbe találta egy dobás, ami után biztonsági okokból lecseréltük és az 1/1es Nelson volt utána a 2B, de szerencsére nem történt komoly sérülés. Gonzalez négy lehetőségből egy singlet és egy double vállalt, még egy sétája és két haza érkezése akadt, de pontot most nem szerzett. A sor utolsó harmadában S. Smith és Iannetta is ütés nélkül zárt fejenként négy-öt kieséses játékkal, ezúttal bázisra se tudtak lépni. A klasszikus pinch hitterek közül Alfonzo és Young Jr egyaránt singlet ütött el a maga beállásában. A. White ezúttal se állt igazán a helyzet magaslatán, nem kezdte rosszul a mérkőzést, de csak öt inninget bírt ki és a végére jelentősen elbizonytalanították. Főleg a nagy ütésekkel akadtak problémái, ugyanis beszedett öt darab HRt, amik 6 ERt hoztak ellene, összesen nyolc ütése volt. Szerencsés volt, hogy így is meg lett a győzelem, emellett pedig ütésben egy doublet tett hozzá karrierje első ütésével. Belisle a hatodik-hetedik játék alatt ötből öt vetélytársat búcsúztatott el az idei 13. holdért. Brothers egy ütés után jegyezte a hetedik játszma harmadik kiejtését a mezőny segítségével. Street ismét hibátlan volt setupmanként és mind a három ellenfelét SOval küldte le a nyolcadik játékban, egyre jobban bele rázódik az új szerepkörbe. A végén Betancourt 9 dobásból szórt ki három embert, ezúttal sem kegyelmezett a befejezéskor.





















3. meccs, vasárnap: Rockies-Reds 4-1

Az utolsó meccsen mutatkozhatott be az MLB-ben a nagy reménység Pomeranz, azonban a sérülések miatt a mezőnycsapat teljesen átalakult, belül Pacheco-EYJR-Field-Kouz kezdett, kívül Wiggy, Fowler, S. Smith játszottak, az elkapó Rosario volt, miközben a Reds Volquez kezdésében bízott. Pomeranz az első beállásban egy SOt dobott és a következő két embert is biztosan szórta ki, ezalatt egyetlen sétára voltunk képesek Fowler jóvoltából. A másodikban egy hit-by-pitchet vétett a fiatal dobó, utána egy EYJR-Field-Pacheco dupla játékkal mentettünk és egy újabb walk után a harmadik out is sikerült, viszont bázison nem jártunk. A következő felvonásban megszületett a meccs első ütése, amit a Reds hajtott végre egy single formájában, egy séta után pedig a 2in-1outnál Field-Pacheco double playt mutattunk be, ezután Field sétált és eljutott a hármasra, Fowler harcolt ki egy újabb walkot, de Pacheco fent hagyta őket. A negyedikben kiejtettük a Cincy hármasát, majd két outot követően Wigginton tűzött ki egy solo HRt a bal oldalra, ezzel kerültünk lépéselőnybe. Ezt követően Pomeranz mindössze egyetlen singlet engedélyezett két kiejtés után, majd EYJR hajtott végre egy singlet, kétszer sikeresen rabolt és aztán Pacheco repítette haza egy RBI singlelel, így 2-0ra nőtt az előny. A hatodik inningre már Hammel érkezett és könnyedén kiszórta a triót, míg denveri oldalon egyedül Wiggy került az egyesre egy single után. Ezután a vendégek hamar bevarrtak egy triplet, de sorban két próbálkozó visszavonultatásával hárítottunk, míg tőlünk EYJR és Fowler lendültek akcióba egy-egy single ütéssel, közülük előbbi egy passed ball által jutott haza, utóbbi pedig Kouz groundout közben lépett be. Megnyugtató volt már a vezetés és Hammel újra könyörtelen volt az ellenfeleivel, ám a denveri harmad sem volt képes felkerülést elérni. A befejező menetben az első ember kiesése után Votto hazafutásával iratkozott fel a Reds, de a becsület pontnál többre már nem futotta tőlük, két újabb outtal befejeztük és 4-1re megnyertük a meccset vasárnap délután.
- Felépítettük az előnyt a meccs hajrájára, a hetedikben bebiztosítottuk a sikert és a végén már csak egy szépítő runt engedtünk. Wigginton az utolsó pillanatban került a kezdőbe sérülések miatt, mégis kulcsszereplő lett a 2/4es hatékonyságával, több hét szünet után újra lőtt HRt, ami az első denveri pontot jelentette a meccsen. A leadoff hitter Young Jr is a hiányzók miatt került be, hosszú idő után kellett újra az infielden játszania, de nagyon ment neki és két ütés után két futást jegyzett, a két akciója alatt összesen három sikeres rablást ért el, így már 21nél jár az évben. Fowler egyszer ütéssel, kétszer sétával járt bázison, de csak egyetlen egy alkalommal tudott beérni. Pacheco cleanup helyen kapott lehetőséget, miközben először volt 1B és több elszalasztott lehetőség után vállalt egy RBI singlet az ötödik játékban, a másik három alkalommal négy embert fent hagyva esett ki. Rosario szintúgy 1/4es hatékonyságot termelt, ezúttal elmaradt az extra tőle, de ismét magabiztos volt catcherként. Kouzmanoff négyből négy kiesés közben egy groundout alatt termelt RBIt, az idei 24. pontszerzést hozva ezzel. S. Smith a sor negyedik helyén csak két sétát kapart össze két out play mellett, míg az utolsó ember a SS Field élete első MLB meccsén 0/3at és egy walkot regisztrált. Az egyetlen csere ütő Iannetta volt az ötödik játékban, de flyouttal kiejtették őt. Pomeranz magabiztosan mutatkozott be a nagyok között, az ifjú tehetség öt hibátlan inninget teljesített, mialatt két ütést, két futást, két strikeoutot regisztrált. Többre nem terveztünk vele, mert nincs még százszázalékos erőben a közelmúltbeli műtétje után, de több mint biztató volt a debütálása és az első győzelmét is megszerezte, így reménykedhetünk a további eredményes folytatásban. A longman Hammel az utolsó négy inninget oldotta meg, abból a korábbi hármat pont nélkül hozta, az utolsóban kapott egy solo HRt, viszont a három pontos előnyt megőrizte, így az idei első savet is beírták neki.

A NL West állása:


1. Arizona Diamondbacks 85-62 (147 meccs)
2. San Francisco Giants 76-70 (146 meccs, 7.5 GB)
3. Los Angeles Dodgers 72-73 (145 meccs, 12.0 GB)
4. Colorado Rockies 69-77 (146 meccs, 15.5 GB)
5. San Diego Padres 63-84 (147 meccs, 22.0 GB)


A D'backs tovább erősítette a vezető helyét a Padres 3-1es legyőzésével, főleg hogy a Giants két meccset is elvesztegetett a nagy formában lévő Dodgers ellen. A mieinknek most már a negyedik hely érik a legjobban, míg a következő napokban egyedül mi játszunk a divízión kívül, a csoportban LAD-ARZ és SF-SD ütközeteket tartanak.

A Rockies kedden és szerdán egy két meccses mini párharcra látogat az NL Central éllovas Milwaukee Brewershez, akik ellen egyáltalán nem számítunk esélyesnek, de talán a tehetséges fiataljaink őket is meg fogják tudni lepni legalább egyszer. A meccsek a következő időpontokban lesznek: szerda 02:10, csütörtök 02:10. Bízzunk a minél szebb befejezésben és szurkoljunk becsülettel az újoncokért! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr943217789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.12. 08:38:08

brewers-rockies pitching matchupok:

Tuesday: Rockies' Esmil Rogers (6-5, 6.26 ERA) at Brewers' Zack Greinke (14-6, 3.93), 6:10 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Kevin Millwood (2-2, 3.79) at Brewers' Chris Narveson (10-7, 4.46), 6:10 p.m., Root

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.12. 11:24:59

A büdös Screwers-t meg kéne csapni most, hátha még a Cards beérheti őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.12. 12:08:23

Fantasy-ben hoztam egy 10-0-t az alsóházi playoff-ban, még az ötödik hely meglehet. Most komolyabb matchup jön, és mondanom sem kell, tele vagyok sérültekkel.

Coach Sacco 2011.09.12. 15:12:05

Pomeranz meggyőző volt, tetszett a stílusa. Azt hiszem, nagyon jó játékos fog válni belőle rövidesen. Erőteljesnek, kiegyensúlyozottnak tűnik, ezzel a megjelenéssel nem is csoda. Nagy évet várok tőle jövőre.

Tomi_Tanguay 2011.09.12. 15:58:28

mi legyen a beceneve? ez túl hosszú:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.12. 17:32:29

Hát, ha Mozgov Modzilla, akkor neki is valami hasonló dukálna. :D

foppa21 2011.09.12. 17:40:33

@Coach Sacco: olyan mozgása van, mint egy sebzett katonának. de nagyon energetikus és komoly strikeout osztó lesz sztem is:-)

StormST 2011.09.12. 22:39:07

@foppa21: Érdekes, pont azért szeretik kint a szakértők, mert folyamatos, erőlködés nélküli a dobómozdulata. Most megnézve, szerintem is az, olyan, mintha a téren hógolyózna télen. Mondjuk nem állnék le vele hógolyózni, mert annak részemről tuti csonttörés lenne a vége... :D

Viszont azzal a sapkával kezdeni kell valamit a fején, mert olyan, mint tehénen a gatya... :D

Tomi_Tanguay 2011.09.13. 13:50:47

tulo az egyik jelölt az mlb man of the year díjára.

joined the Yankees' Dave Robertson, the Mets' David Wright, White Sox​ first baseman Paul Konerko​, the Cardinals' Adam Wainwright​ and Rangers all-star Michael Young as finalists.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.13. 14:03:01

A D'backs győzött tegnap, most tartunk ott, hogy 16 GB és 16 meccsünk van hátra, vagyis ha még egyszer nyernek, vagy mi még egyszer kikapunk, akkor matematikailag is biztos a lemaradásunk. Másfelől 16-ból 16-ot kell nyernünk, úgy hogy közben ők 14-ből 14-szer veszítenek, és akkor még pont tiebreaker lenne. :D

Tomi_Tanguay 2011.09.13. 15:11:19

akkor esélyes hogy ma eldől

Tomi_Tanguay 2011.09.13. 18:35:14

érdemes megnézni a postot már csak a kép miatt:D

Tomi_Tanguay 2011.09.13. 19:05:39

cargo elvileg játszani fog, tulo vlszeg még nem, szerintem már ellis lehet a helyettes ha jobban van. vagy nelson vagy field attól függ ki hogy van:D

Tomi_Tanguay 2011.09.13. 21:05:55

Troy Tulowitzki is the Rockies' nominee for The Roberto Clemente Award
ez se meglepő

Coach Sacco 2011.09.13. 21:20:37

Azért talán lehet halványan reménykedni, hogy a fiatalok újra meglepetést tudnak okozni. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 02:04:25

Rockies at #Brewers, 9/13: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Smith7, Pacheco5, Rosario2, Rogers1.

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 02:52:54

az elsőben ellis walk, cargo single, tulo fielder's choice out at home, helton ellen befejezték
rogers kiszórt hármat

a másodikban pacheco single
náluk single, double közben out at home és a triple közben az ütő is kiesett
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.14. 03:15:39

Köcsög Weeks hogy sírt az out at home-nál, pedig csodálatos, tiszta tag volt Rosario-tól.

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 03:52:09

a harmadikban ellis single, cargo reached error, tulo SO közben double steal, helton walk, loaded 2outnál s.smith AB alatt ellis WP out.
náluk single, walk, két GOval vége

a negyedikben s.smith double, rosario RBI double
rogers ellen double, walk, tulo-ellis-helton DP
1-0

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 04:10:51

az ötödikben három outot kaptunk
egy walkot engedtünk
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.14. 04:26:21

Közben a szalonnás HR-jával egyenlítettek.

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 04:29:01

a hatodikban helton walk, s.smith forceout és CS
rogers ellen fielder solo HR
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 04:42:20

a hetedikben ph alfonzo single, fowler GIDP
belisle ellen walk
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 05:07:04

a nyolcadikban ellis single után három out
brothers ellen walk
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 05:20:04

a kilencedikben három out
street kiszórt hármat
1-1 megyünk tovább

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 05:37:01

a tizedikben csak egy fowler single
lindstrom csak egy walk
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.14. 06:00:13

a tizenegyedikben nelson single, s.smith walk, a kettes hármason maradtak
braun walk-off HR
1-2 lett

StormST 2011.09.14. 06:03:33

Pék faszát, hogy nem tudtuk behúzni, nagy kár érte, mert ez a Brewers ma ritka fos volt, a két bemákolt homáron kívül csak keresték a labdát...

foppa21 2011.09.14. 10:38:00

nem értem miért erőltettük tulot és heltont, mindkettőt le kellett cserélni mert nem bírták. semmi értelme kockáztatni egy komolyabb sérülést amikor már eldőlt a szezon. nyugodtan pihenjék ki magukat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.14. 11:16:34

Már csak 3-8-as mérlegünk van az extra inningekben, ez a három "hosszabbításos" győzelem a legkevesebb az egész ligában.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.14. 11:20:51

Tulowitzi would be scratched if the soreness in his left hip bothered him during batting practice. So what happens? Tulo not only plays, he turns in one of the best defensive plays of the season, backhanding Casey McGehee's groundball to his right and firing to Mark Ellis to start a double play with two runners aboard in the fourth.

A videó a play-ről:
colorado.rockies.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2011_09_13_colmlb_milmlb_1&highlight_content_id=19175171&c_id=col

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 02:04:02

Rockies at #Brewers 9/14: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Giambi3, Smith7, Pacheco5, Rosario2, Field6, Millwood2.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.15. 02:15:50

Alfonzo a történelem második MLB-játékosa (Manny után), aki a másodszor bukott le doppinggal, így 100 meccsre tiltották el.
Közben Pagnozzi-t elvitte waiver-ről a Pirates.

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 02:51:35

az elsőben ellis single
millwood ellen triple, morgan RBI groundout

a másodikban három out
ők se voltak bázison
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.15. 03:02:24

CarGo 2-run HR után már 3-1-re megyünk!

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 03:33:18

a harmadikban field single, fowler fielder's choice out at 3rd, ellis RBI single, cargo 2run HR, giambi walk
náluk walk

a negyedikben rosario solo HR
millwood ellen egy walk
4-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.15. 03:50:57

Úgy látszik, ma bepótoljuk a tegnapi kihagyott helyzeteket, és már 6-1-re megyünk az ötödik közepén.

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 04:04:27

az ötödikben fowler single, ellis single, cargo sac fly RBI, giambi RBI double
millwood kapott egy singlet és kiszórt hármat
6-1

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 04:21:26

a hatodikban hárman kiestünk
millwood ellen két single
6-1

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 04:39:03

a hetedikben megint három out
belisle ellen single, ellis-field-giambi DP
6-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.15. 04:46:54

Tomi, csakúgy mondom, hogy a hatodik alján egy wild pitch-ből kaptunk egy pontot, 6-2-re állunk. :D

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 05:05:10

a nyolcadikban s.smith walk, pacheco single, de több nem
street kapott két singlet 1outig, brothers két out
6-2 (kössz:D)

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 05:30:50

a kilencedikben eyjr single és PO, fowler walk, ellis single és SB
betancourt héromból három out
6-2 lett

StormST 2011.09.15. 09:12:37

Azért CarGo nem kicsit messzire ütötte azt a homárt... :D

Jó kis győzelem volt, de ez a series is tipikusan példázta az idei szezont, egyik meccsen 0 helyzetkihasználás, a másikon meg minden bejön, köztes állapot nincsen...

StormST 2011.09.15. 09:38:31

Alfonzo-t nem rúgtuk ki, állítólag megtámadja az eltiltást, mert saját bevallása szerint nagyon óvatos volt a legutóbbi lebukása óta és nem érti, hogy mit találhattak...

Tomi_Tanguay 2011.09.15. 14:53:41

kétlem hogy be fogja bizonyitani h rossz volt a teszt:D


süti beállítások módosítása