Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Patriots: Beharangozó

2011.12.17. 14:48 - Black_Adder

Hat meccsre rúg a Denver Broncos győzelmi szériája, hat meccs óta nem talált legyőzőre az 'Orange and Blue'. Menetelésünknek áldozatul esett a Raiders, a Chiefs, a Jets, a Chargers, a Vikings, és legutóbb a Bears. Utóbbi négy ellen ráadásul az Elway érában megszokott 4th quarter comeback hozta a győzelmet. Most azonban minden eddiginél nehezebb kihívás vár a csapatra, amikor vasárnap a New England Patriots látogat a Mile High-ra.


















A hazafiak, ahogyan a Broncos is, 1960-ban született és az AFL alapító tagjai. Még Boston Patriotsként 1960. szeptember 9-én, első meccsüket, ami egyben a legelső AFL-meccs volt, pont ellenünk játszották, és ahogy azóta szokássá vált, ki is kaptak. 13-10 lett a végeredmény. Igaz, sokkal több győzelmünk nem lett a szezonban. Ami a Pats-et illeti, a korai években, ahogy mi se, úgy ők se voltak igazán meghatározó csapat. '63-ban még megnyerték a divíziót, de utána 15 évig semmi. A '70-es évek vége, '80-as évek eleje felé kezdték állandósítani helyüket a Play Offs-ban. A fokozatos csapatépítés bár volt benne visszaesés is (Plunkett-et eltradelték, aki így a Raiders-szel lett 2× Super Bowl győztes), de végül 1985-re beérett a gárda. A kezdőpozícióját korábban elvesztő, s csak egy sérülés miatt visszaszerző Eason legénysége 11-5-ös alapszakasz mérleggel várhatta a rájátszást szabadkártyásként. Az elsőre göröngyösnek tűnő úton viszonylag simán jutottak történelmük első Super Bowljába, megverve idegenben a divízió rivális Jetset, majd a Raiderst, végül a másik divízió rivális Dolphinst is. A döntőben azonban minden idők egyik legerősebb csapata várt rájuk a Chicago Bears személyében. Mike Ditka fiai Walter Payton, Jim McMahon, Mike Singletary és a védelem vezérletével könnyed 46-10-es győzelmet arattak ellenük.

A vereség a Super Bowlon pár évre visszavetette a hazafiakat. A következő évben még bejutottak a rájátszásba, ám a Divisional Playoffs áldozatul estek egy Elway 4th quarter comebacknek köszönhetően a sok közül. S a vereség után 8 évig nem kvalifikálták magukat újra az utószezon küzdelmeire. A hullámvölgyet azonban fellendülés követi, esetükben ez a jelenlegi tulaj, Robert Kraft színre lépésével köthető össze. Kraft máig a liga befolyásosabb tulajdonosai közé tartozik, a Patriots pedig megjelenése után 3 évvel ismét a Super Bowlban volt. Drew Bledsoe mindenképpen az NFL legjobb irányítói közé tartozott és egész karrierjét nézve is tartozik, mellette pedig egy brutális védelem, amit ma alighanem visszasírnak - Tedy Bruschi-t vagy Ty Law-t aligha kell bemutatni. Második kiemeltként magabiztosan győzték le a Steelerst, és a minket búcsúztató Jaguars-t, 28-3 illetve 20-6, azonban a szerencse megint elpártolt tőlük, mert a döntőben a korszak egyik legjobb irányítójával, Brett Favre-ral kellett farkas szemet nézniük, és a Green Bay Packers-szel. Kezdetben jól tartották magukat, azonban Favre 2 passzolt és 1 futott TD-je a sajtfejűek javára döntötte el a meccset, na meg a Pats felzárkózásának hamar véget vető Desmond Howard, aki mellesleg a Super Bowl MVP-je is lett. A meccs krónikájához hozzá tartozik az is, hogy Bledsoe 4 INT-je nem növelte az egyébként is hatalmas underdog NE esélyeit.






















Újra elbuktak a cél kapujában, azonban ez egy fiatal és erős csapat volt, aminek a magját sikerült egyben tartani. Kicsit gyorsítok a tempón, mert ez elég recent history. 2000-ben Bill Belichick lett a vezetőedző, /*a Jets fanok bővebben tudnának mesélni a körülményekről, én más kapcsán fogom anyázni :)*/, majd 2001-ben megsérült Bledsoe és helyére egy bizonyos Tom Brady állt be. És a legenda elkezdődött. 2001-ben óriási meglepetésre nemhogy a Super Bowlba jutottak /*Az általam mélységesen elítélt Tuck Rule-nak köszönhetően, mit fogok ezért kapni a bowl.hu-n, pedig bárki elhiheti, nem bánom, hogy a Raiders helyett ők jutottak a döntőbe*/, de az óriási esélyes Kurt Warner vezette Rams ellen megcsinálták a csodát. Nagyszerű védő teljesítmény megteremtette Bradynek, hogy game-winning drive-ot vezessen és élt is vele. A lendület pedig kitartott, a 2003-as és a 2004-es szezont követően újabb két gyűrű került az ujjára. Érdekesség, hogy mind a (Fox vezette) Panthers, mind az Eagles ellen 3 ponttal tudtak nyerni, pont ahogy a Rams ellen is. A triplázás azonban nem jött össze, mert 2005-ben volt egy náluk is jobb csapat, a Denver Broncos, ami a Mile High-on újra legyőzte őket. Bailey 100 yardos INT utáni visszahordását a mai napig nem felejtem, bár nem ért rögtön TD-t, de az döntötte el a meccset, meg hogy kishíján minden returnből fumblet kaptak. :) /*Harmadszor kerül szóba a 2 csapat valamely összecsapása, és eddig mind olyan, ami után mi örülhettünk. Tekintsétek ezt jelnek! :)*/

A 2000-es évek eleji sikereket beárnyékolja a tény, hogy utóbb kiderült, meg nem engedett segédeszközöket is bevetettek a cél elérése érdekében. A videózási botrányról sokat lehetne beszélni, én egy South Park részt ajánlok mindenki figyelmébe, ami hűen mutatja be a "fehér ember módszerét" :P. A botrányt követő üldözési hadjárat eredményeképpen 2007-ben szó szerint mindenkit eltiportak, aki útjukba került, sokakban újabb felháborodást váltva ki azzal, hogy a már legyőzött ellenfélnek se kegyelmeztek, és addig verték, míg a bíró le nem fújta. Akárhogy is savanyú a szőlő, azért el kell ismerni, hogy az minden idők egyik legerősebb csapata volt Brady-vel, Moss-szal, Welkerrel és a védelemmel. Szerencsére /*mit fogok ezért kapni a bowl.hu-n...*/ a döntőben győzött az igazság, és Eli Manning game winning drive-ja után a New York Giants diadalmaskodott szószerint sokkolva a football világot.





















Ami azóta történt, az már nem a dicsőséges kor számukra. 2008-ban Brady lesérült és lemaradtak a rájátszásból. 2009-ben sajnos nálunk landolt egyik sugárzó hulladékuk, JMD személyében, azonban távozása a Patsnek se volt hiánytalanul jó. Mármint persze így eltudták sózni ránk - a szerencsétlen pancser waiverről se szedtem volna fel - Maroney-t, azonban az offenseben Moss játéka visszaesett, a védelem pedig egyszeráen kiöregedett. Mára a Patriotsban Brady tartja a lelket, Gronkowski és Welker támogatásával, míg az egykor rettegett védelem, most leginkább a nevetség tárgya.

Idén váltottak 3-4-ről 4-3-mas alapfelállásra /*mekkora ötlet a csonka offseasonben*/. Valójában a játékukat elnézve, bár nem láttam minden meccsüket, attól hogy átálltak, a séma sokat nem változott. Korábban is keverték egyébként a felállást, a racionalitás abban rejtőzhet, hogy több tehetséges DL emberük van, mint LB. Mindenesetre érdekes, nem tudni emiatt-e vagy sérülései miatt, de a védelem egyik korábbi vezére az aranykorból, Ty Warren hozzánk került. Ami a jelenlegi DL-t illeti, Vince Wilfork és Andre Carter azok, akik nagyjából állandó tagja a négyesnek, és ők nagyon is jó játékosok. A többiek, a sérülések és egyéb okok miatt jóval kevesebb lehetőséget kaptak, amin nagyjából azonos arányban részesültek. Az LB sorban is két ember kap jelentősebb szerepet, Rob Ninkovich és Jerod Mayo. Rajtuk kívül még Guytonra és Tebow volt csapattársára, Spikes-ra kell figyelni. Solid hármas. A secondaryről talán elég ha annyit mondok, hogy megváltóként várták Nate Jonest, azt a Nate Jonest... Kyle Arringtonnak egyébként 7 INT-je van, nem tudom hogyan, mellette McCourthy, Iheidgbo és Chung emelkedik ki, de követhetetlen hogy mikor ki sérült. Ja, hogy ki ne felejtsem, már a draftra QB-ként jelentkező, a Patsben eddig WR-t játszó Edelman is CB-t játszik (bár ez egyébként nem idegen poszt neki, ha jól tudom). A legjobb játékos innen Chung, aki viszont jó eséllyel ellenünk se léphet pályára, hetek óta sérüléssel küzd. A 4-3, 3-4 azért is túl lihegett egy kicsit, mert az esetek nagy részében úgyis package-t használnak. Átlag majdnem 5 DB-vel állnak fel. A pass rusht elsősorban a DL generálja, de Ninkovich is gyakran támadja a QB-t.

Ami a támadásukat illeti, természetesen tombrédire épül. Kedvenc célpontjai Rob Gronkowski, Wes Welker és Aaron Hernandez. El kell ismerni, Brady a liga egyik legjobb irányítója és Gronko jelenleg a leghatékonyabb az elkapásokban. /*számomra érthetetlen, mindig ugyanaz van, Brady->Gronko, hogy nem lehet ezt levédekezni*/ RB-t nem sűrűn használnak, Green-Ellis és Woodhead nem elit futók, de oda lehet nekik adni a labdát, ha arról van szó. PassHappy-be nem is kell jobb. Az irányító mellett szinte mindig 1RB, 2WR és 2TE van, ahol a 2TE elsősorban elkapó szerepet játszik, bár Gronko elvileg nagyon jó blokkoló is, a meccsenkénti néhány futójátékuknál csillogtatja is ezen tudását, a snappek 96%!-ában fent van. Ami a mi védelmünk szempontjából fontos lehet az az OL. Sokak szerint Miller és Doom lehet a győzelem kulcsa, és ha ők a seggén tartják Brady-t, az valóban jó lenne, sajnos azonban nem rossz összességében ez a fal. Volmer sérült, így jó eséllyel nem is oly régi ismerősünk Nate Solder vív majd párharcot Millerrel, Doomra pedig a többszörös Pro Bowler Matt Light vigyáz majd. /*Mondjuk szerintem a Pro Bowl egy hatalmas kritikája, hogy tavaly részt vehetett rajta... :P*/ Logan Mankinst nem rég még szerettük volna néhányan a csapathoz, azóta már kevésbé, ettől ő még mindig veszélyes tagja az OL-nek.




















Mit tehetünk ezek után ellenük?


Egyrészt fussunk. Abban mi vagyunk a legjobbak. Csak ezúttal próbáljunk meg valahogy szélen, én legalábbis nem tartanám a legjobb ötletnek a labdát egyenesen Wilfork hasába vinni. Az LB-k lassúak, a DB-k nem igazán jók Boxban (sem), szóval ez működhet. Ott van még a secondary is, ami a liga legrosszabbja. Zónáznak, de rosszul. Ha Sexy Rexynek sikerült szétpasszolnia őket, akkor Tebownak is meg van rá minden esélye. Kicsit kevesebb drop és máris működhet. Annyit kell tenni, mint a Vikes ellen, a töküres elkapóknak odapasszolni. A lényeg, hogy ne csináljunk megint egy csomó 3&outot. A Pats ellen a 4&shortnak is mindenképp neki mennék, hiszen elsősorban az a kulcs, hogy a pályán kívül tartsuk Brady-t.

A nehezebb feladat megállítani a támadókat. Nem sok csapatnak sikerült eddig. Mivel nagyon jó passrusherjeink vannak 4 man rush elég lehet, a többieknek covert kell nyomni. Gronkot duplázni, esetleg Welkert is, ha lehet. Gronkot a Redskins nem tudta levinni a földre, szeretném ha most Dawk megmutatná nekik hogyan kell ezt, mert ha valaki, akkor ő biztos megtudja.

Leírni azonban egyszerűbb ezeket, mint megcsinálni. Valójában megint underdog szerepben vagyunk. Amibe kapaszkodhatunk, hogy ez idén eddig nagyon bejött nekünk, másrészről pedig a két csapat egymás elleni történelme is erőt adhat számunkra. Alapszakaszban 25-16 a mérlegünk ellenük, rájátszásban pedig 2-0. S tegyük hozzá azt is, hogy az isteni tombrédi mérlege 1-6 a Broncos ellen...

A Patriots soraiból nem tévedés, 15 (!) játékos szereplése kérdőjeles vasárnapra, a lényegesebb nevek fentebb már említésre kerültek. A mieinknél hárman kérdésesek, mindhárman a secondary-ból, reméljük azért Brian Dawkins, Andre Goodman és David Bruton közül többekre számíthatunk majd.

Akárhogy is alakul, ne veszítsük el a hitünket, ne kapcsoljunk át az utolsó 5 perc előtt, mert akkor jön a lényeg! A meccs magyar idő szerint vasárnap este, 22:15-kor kezdődik, és mindannyiunk örömére (?) a Sport2 is élőben közvetíti. Hajrá Broncos!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr473469745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.12.18. 22:12:44

pedig kibaszhatnád, legalább annak helyére is tudnál piát pakolni:D

foppa21 2011.12.18. 22:13:41

én divatkodok és behelyezkedem a tv elé, de majd benézek hozzátok menet közben:-)
19-14-re győzött amúgy a chiefs

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:16:47

Most annyiból szar a stream, hogy még a Bills-Dolphins végét adják.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:23:06

McGahee és Johnson hosszú futásaival már a red zone-ban járunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:26:36

Tebow 9 yardos TD. :P
Sajnos szar volt a snap, így elbasztuk az XP-t.

Tomi_Tanguay 2011.12.18. 22:28:07

tebow jól kezdett, lehet azt hitte már az utolsó 5 perc van:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:28:34

Nem hiszem el, micsoda vicc védekezés 3&9-nél, még így is olcsón megúsztuk, lehetett volna egyből TD.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 22:31:10

goodman méterekkel lemaradt chadről,arcpirítóan sima play volt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:35:53

Ezeket az oldalsó futásokat jól ismerjük fel eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:38:17

Ball azt a rohadt, vagy 35-ről hogy végig rohant. :D

xrace 2011.12.18. 22:39:25

133 futott yard eddig. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:40:10

Under review, de biztos bent volt, és végig a kezében volt a labda.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 22:40:23

van ám adok-kapok:)) ball mióta tud ilyeneket?
ha kicsit össze kapjuk a Dt,akkor úgy látszik lesz keresnivaló bőven

Tomi_Tanguay 2011.12.18. 22:44:48

most nem lesz 0-0 a félidő:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:46:30

Moore-nak lyukasak a kezei, így jól pofán dobták. :D

milo_hedgie#23 2011.12.18. 22:50:04

na szép védekezés volt,erre gondoltam

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:56:26

Willis McGahee has a leg injury and is probable to return.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 22:57:54

Wow, Tebow őrületes futás a 3rd-nél, ezzel bőven FG range-en belül vagyunk.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 22:59:28

nagyon csúnyán lent maradt az egyik patses

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:07:15

Prater épphogy belőtte a sarokba 26-ról. 16-7-re megyünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:15:05

Brady-Welker TD, sajnos ezzel nem tudunk mit csinálni. Pedig lett volna pár lehetőségünk megállítani őket ebben a drive-ban.

Tomi_Tanguay 2011.12.18. 23:17:00

hát ez a nagy tombrédi kicsit máshogy dobál mint tebow. ez az etalon dobó mozdulat? látványosnak tűnik és sajnos pontosak is a passzai általában

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:18:32

Mégsem volt TD, de 1 yardról úgyis beviszik mindjárt.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:20:09

@Filip89: el tudnék viselni egy fumblet:P

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:22:43

tényleg bevitték,hernandez elkapásával

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:26:30

Ball fumble a saját térfelünkön, a büdös kurva életbe.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:30:49

kis szerencsével csak FG lett,lepattant brady passza mielőtt felvették

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:32:54

nagy kár volt ezért a ball fumbleért,de még van 5 perc a szünetig,átvehetjük a vezetést ismét

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:33:23

Nagyon igyekszik amúgy Ball, és nem egy rosszul neki a hibája ellenére.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:34:10

Nem igaz, most meg Tebow fumble a 40-nél. :(

Coach Sacco 2011.12.18. 23:35:39

Így nehéz lesz nyerni, ha nálunk sincs a labda, pedig váratlanul jó volt a kezdés.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:38:57

Röhögve csinálták meg a 4&1-et. Nagyon elvesztettük a fonalat a félidő végére.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:42:54

Megvan az újabb NE TD. Köcsög Brady ész nélkül csapkodhatja földhöz a labdát?

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:44:07

sajnos megvolt bradynek,hiába a review

Tomi_Tanguay 2011.12.18. 23:46:14

na mindegy a második félidőben lealázzuk őket a gecibe

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:47:33

Cosby a fasznak indul el -15 yardokról visszahordani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:49:39

Nem lett egy 1st down se, de legalább fumble se.

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:51:53

nagyon igyekeznek még,de nem szabad több pontot kapni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:54:01

Cosby fumble a punt return-nél. NEM HISZEM EL!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.18. 23:55:26

Beszarok, 13 pontot adtunk nekik a három own territory fumble-lal. Szálljunk magunkba a szünetben!

milo_hedgie#23 2011.12.18. 23:56:02

27-16 a félidő,sajnos kezd egyre simább lenni a történet:(

foppa21 2011.12.19. 00:02:32

semmivel nem lennének jobbak, ha nincsenek fumbleok. tökéletesen kezdtünk és látható volt hogy verhetőek, aztán jöttek a hibák és mcgahee kiesése, azóta nagyon elbizonytalanodtunk:-(
remélem még lesz visszaút! ne adjuk fel!

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:06:25

semmi sem lehetetlen. még egy félidő hátra van, igazából 5 perc alatt vissza tudunk hozni egy meccset

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:11:04

Miller végre odaért Brady-hez, kellett hozzá a szar snap, de most jól jött.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:12:50

Kölcsönösen rángatták egymás Ayers-ék, de csak ránk fújtak, ajándék 1st a geci divatoknak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:15:34

Ez is mekkora facemask volt, vissza kellett volna fújni a 20 yardos futást, de nem. Éljen a csaló pecc.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:17:19

Nesze baszd meg, buzi Brady. Wilhite sack és még McBean is rálökött egy OL-t.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:17:48

kellene mostmár valami az offenstől a fumbleokon kívül

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:19:10

Ja bocs, Carter volt a két raszta közül.

Tomi_Tanguay 2011.12.19. 00:20:05

látom filip felvette a meccs ritmusát:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:20:42

McGahee visszatért. Folytatni kell azt a játékot, amellyel elkezdtük a meccset.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:26:21

Félpályánál puntolni kellett, legalább már nem hagytuk el a labdát.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:27:38

tebow sajnos elszámolta magát,benne van ebben a stílusban. colquitt megint hatalmas puntot rúgott.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:33:05

Nálunk persze észreveszik a facemask-ot, bár ezt nehéz lett volna nem. McBean szokás szerint elefánt a porcelánboltban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:33:55

Woodhead jól beszlalomozott, hogy nyelne faszt.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:34:13

hát most baj van...16-34 már ezzel a TDvel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:35:30

A második negyed eleje óta nem szereztünk pontot. 16-7-ről 16-33, ouch. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:37:03

Cosby-t remélem utoljára láttuk ma a csapatban. Csak returner-nek használjuk, ma csődöt mondott, ezért kár a keretben tartani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:38:34

Még rosszabb, hogy az Oakland vezet a Detroit ellen, kurva életbe.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:40:19

16-34 a harmadik negyed végén. a saját hibáinkból visszahoztuk őket a meccsbe és mostmár túl magabiztosnak tűnnek. minden korábbinál nagyobb csoda kéne most a végén:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:42:46

Tebow megmentette a safety-t és a fumble-t is. Előre nem tudunk haladni.

Coach Sacco 2011.12.19. 00:45:03

Egyszerűen közveszélyes az offense.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:47:47

Dumervil milyen sack, nem látta Brady és szanaszét törte a divatcsontjait.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:48:37

most a D nagyot játszott,fel kell ébrednie végre az Onak,mert pontok kellenek,ha szoros végjátékot akarunk

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:53:40

na most talán valami magic elindult

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:55:03

na máris 1st&goal,megy ez csak akarni kell!

Tomi_Tanguay 2011.12.19. 00:56:15

rohadt nagy most a hátrány, 3 TD kéne. nem sok esély van, de menni kell és hozni őket egyesével ahogy szoktuk:D

milo_hedgie#23 2011.12.19. 00:57:57

még semmi sincs veszve!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 00:58:22

@Tomi_Tanguay: Egy TD + 2 pontos, és egy FG kell még jelen állás szerint.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 01:01:49

Picsába, Gronkowski elszáguldott rendesen a blitz mögött.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 01:03:01

És most már bőven FG-távban vannak, lehet még több fog kelleni a folytatásban.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 01:05:27

nagyon szellős ma a coverage sajnos,ez a másik nagy gondunk ma a fumbleok és a szabálytalanságok mellett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 01:10:46

Hősies volt a goal line stand, de Bunkley odaveszett, így meg fogják csinálni középen. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 01:11:36

Ennyi volt. 18 pontot nem fogunk ledolgozni 4 perc alatt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 01:15:46

Tebow azért isten még mindig, kimenekült a sackből, és haladt még 30+ yardot.

milo_hedgie#23 2011.12.19. 01:17:43

fordított a lions,de még nincs vége

milo_hedgie#23 2011.12.19. 01:19:52

ebben a driveban az OL is jókora csődöt mondott,szerencsétlen tebow össze-vissza rohangál,de mindenhonnan jönnek a védők

milo_hedgie#23 2011.12.19. 01:31:14

41-23...csúnya verést kaptunk,csak magunknak köszönhetjük

foppa21 2011.12.19. 01:35:22

nem a mi napunk volt. ennyi hibával nem lehet meccset nyerni. lehet hogy más ellen sem, de a pats ellen biztos nem. nagyon sajnálom, de majd a jövő héten még jobban akarjuk a győzelmet!

foppa21 2011.12.19. 01:47:37

még az éjjeli meccsen a SD veszíthetne, különben ők is csak egy győzelemre lesznek mögöttünk

Black_Adder 2011.12.19. 02:54:26

ha megint 0-3-mal zárjuk a szezont.........

milo_hedgie#23 2011.12.19. 08:05:34

sajnos a SD nyert. mi állunk 8-6tal,a chiefs és a charges 7-7tel,a chiefs 6-8al. a legkiélezettebb csoport az nflben

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.19. 16:59:37

A szurkolók többsége - teljes joggal - bizakodó a vereség ellenére:

The Broncos' winning streak ended Sunday after the high-flying Patriots grounded Tim Tebow and crew in Denver. But can the Broncos rebound to win the final two games and the AFC West?

Total Votes = 4023

No problem, no worries: Tim Tebow and the Broncos offense actually looked improved. New England is an elite team.
2474 Votes, or 61.49 %
Stretch run could be close: The defense bent and broke against Tom Brady. Kyle Orton could be trouble.
1252 Votes, or 31.12 %
Won't happen, they're done: It's been a nice ride, but this team is not very good. They won't sniff the playoffs.
297 Votes, or 7.382 %

milo_hedgie#23 2011.12.19. 17:07:30

@Filip89: még szerencse egy pats elleni zakó után nem fordulnak el a csapattól az amerikai 'hozzáértő' szurkolók


süti beállítások módosítása