Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NLL All-Star 2012: Szavazás

2012.01.31. 21:00 - Filip89

Természetesen az új idényben is hamarosan megrendezésre kerül az NLL All-Star Gála, amely rendezvénnyel - sok más major ligás ASG-vel ellentétben - kifejezetten érdemes foglalkozni, ugyanis a lacrosse-os "csillagok parádéján" általában tényleg minden alkalommal azok a játékosok szoktak részt venni, akik a pályán mutatott teljesítménnyel a legjobban meg is érdemlik a szereplés jogát, és nem csak papíron a legnagyobb sztárokat csődítik össze egy kis haknizásra.


















Bár a szezon még csak néhány hete tart, s ilyen kevés meccs alapján nem lehet egyszerű döntést hozni, a szurkolói szavazásra igencsak zárós határidőt szabtak ki. Január 25-től mindössze most vasárnap éjfélig van lehetőségünk leadni a voksokat. Az All-Star névsor három szavazáskör után alakul ki, a szurkolói véleménynyilvánítást követik a média voksai, végül pedig az edzők és a general manager-ek szava dönthet a résztvevők kilétéről.

Rövid idő áll rendelkezésünkre, nem szabad tétlenkedni, a következő linken keresztül juthatunk el a szavazás oldalára. Itt legfelül kötelező megadni egy e-mail címet, majd mind a keleti, mind a nyugati divízió összes játékosa közül kedvünkre válogathatunk, csoportonként két csatárt, egy középpályást, két hátvédet és egy kapust kell kiválasztanunk, vagyis összesen 6-6 névre szavazhatunk egy voksolás alkalmával. A fenti folyamat kedvtől és energiától függően korlátlan alkalommal megismételhető - lehetőség szerint tehát próbáljunk meg minél több szavazatot elsüllyeszteni kedvenceink neve mellett!

A csatárjelöltek közül nehéz lenne nem John Grant Jr-t és Gavin Prout-ot választani, a két veterán klasszis a legnagyobb húzóemberei a gárdának, az öltözőben és a pályán egyaránt kiváló motivátorok, akik a pontszerzésből is kamatostul kiveszik a részüket. Azért az igazán bátrak nyugodtan megfontolhatják Adam Jones jelölését, a tavalyi draft 1/3-as választottja fantasztikusan kezdte profi karrierjét, és minden bizonnyal az év újonca díj legfőbb várományosa lesz. Továbbá Sean Pollock is rendkívül biztató formában tejelt az első hetekben, a Minnesota-tól érkező rutinos játékos látszólag újjászületett a Mammoth-nál, érdemes fontolóra venni a nevét.

Az öt denveri középpályás közül a legnehezebb a választás. Ha szigorúan az idei első néhány mérkőzésen mutatott teljesítményt értékeljük, akkor a FO-ember Scott Stewart kiemelkedik a többiek közül, nagyszerű mezőnymunkája mellett kiváló transition játékkal segíti a csapat támadásait, a liga egyik leggyorsabb játékosa. Ugyanakkor Ilija Gajic és Jed Prossner az évek során már sok mindent letett az asztalra, tudjuk mire képesek, és bizonyára az elhivatott Mammoth-szurkolók szívéhez is közelebb állnak, így rájuk is nyugodtan szavazhatunk.

A védelemből sem egyszerű mindössze két nevet kiemelni, mert a Mammoth hátsó alakzata abszolút több lábon áll, több játékos kimagasló formában tevékenykedett eleddig. Ian Hawksbee igazi mindenre elszánt gladiátorként veti bele magát a küzdelembe, mindig ott van, ha a történik valami a pályán, és rendre sikeresen tud kijönni a párharcokból. Jarrett Park is keménykötésű játékos, hasonló bátorsággal vesz részt a fizikai küzdelmekben, és lehetőség szerint az előre játékot is támogatja, hiszen tavaly még középpályásként számoltunk vele. Az új szerzemények közül a helyettes kapitány Jon Sullivan és a tehetséges Rory Smith is hasznos tagja a csapatnak, és akkor nem is tettem még említést a veterán hadvezér John Gallant-ról, vagy az újonc létére rendkívül érett Dan Coates-ról. Emberes feladat innen két nevet kiválasztani.

Kapusposzton szerencsére könnyebb a helyzet, az első négy meccset Chris Levis teljes egészében végig védte, két ifjú kollégája még egy másodpercet sem játszott a Mammoth mezében. A rutinos Levis tavaly élete szezonját futotta, a nyugati All-Star csapat kapusa volt, és idén is minden esélye meg lehet a részvételre, mivel ott folytatja, ahol 2011-ben abbahagyta, semmiféle hezitálás nem engedélyezett afelől, hogy mely nyugati kapust kell kipipálnunk.

Az idei All-Star gálát február 25-én, szombaton, magyar idő szerint másnapra virradóra, hajnali 1-től rendezik meg Buffalo-ban, a First Niagara Center-ben.

Szavazzunk becsülettel, ahányszor csak tudunk, hogy minél több játékos képviselje a denveri színeket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr464036897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.31. 21:19:40

wow ez jó buli! tényleg rövid a határidő:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.31. 21:52:10

Szavazzatok becsülettel!
Aztán majd valamikor a napokban a Knighthawks elleni meccs összefoglalója is elkészül.

milo_hedgie#23 2012.02.02. 13:35:43

remélem minden nap szoktatok szavazni szépen!


süti beállítások módosítása