Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Tigers - Rockies 2:1 L

2012.06.18. 09:09 - Tomi_Tanguay

A hétvégén a Colorado Rockies megszakította a nyolc meccses vereség sorozatot, de ez csak ahhoz volt elég, hogy a Detroit Tigers ellen a söprést elkerüljük, a párharcot így is elvesztettük.























1. meccs, péntek: Tigers-Rockies 4-12 extra inningben

A series első mérkőzésén a hagyományos összeállításban kezdtünk, az infielden Helton, Nelson, Scut, Pacheco várták a bevetést, kívül CarGo, Fowler, Cuddy foglalt helyet, az elkapó Rosario, a dobó Francis lehetett, idegenbeli interleague meccs révén Giambi volt a DH. Az első játék eseménytelenül pörgött le, csak a hazaiaknak volt egy sétájuk. Ezt követően Cuddy talált egy singlet, Giambi dupla játékkal búcsúzott, a Tigers egy doublet hintett, amit nem tudtak tovább vinni. A harmadik inning hozta meg az első pontokat, Rosario single találatát követően Nelson RBI triplelel szereztük meg az előnyt, őt Fowler szállította haza egy duplával, majd további két séta történt még. Ezalatt a másik oldal rögtön két double ütéssel kezdett, Jackson találatával szépítettek, Cabrera RBI double már az egyenlítést hozta és Fielder RBI singlelel 3-2re fordítottak. A negyedik menetben Pacheco singlelel jutott bázisra, Nelson 2run HRt bombázott ki, mellyel rögtön fordítottunk és a következő dobórészben csak egy doublet és egy sétát engedélyeztünk. Az ötödik tetején CarGo singlet talált, azonban Giambi ellen újra DPt mutattak be, ezalatt Francis újabb dobó játékot teljesített egy ütés és egy walk ellenére. A hatodikban egyedül Pacheco hozott egy singlet, majd Francis 1in-1outnál egy single után távozott, Ottavino azonban engedett egy sétát és a wild pitch révén hármasra jutó futó egy groundout közben hazaért, végül Brothers egy walk után teli pályát hárított Young ellen. Ezt követően CarGo ért el egy 2out singlet, Brothers hibátlan inninget hozott. A nyolcadik támadásban Giambi végre bemutatott egy singlet, futóként EYJR helyettesítette, de lekapcsolták rablás közben, Helton is singlet hozott és Rosario sétált, de előrébb nem jutottunk, legalább Belisle érintetlen maradt. Döntetlennel kezdtük az utolsó inninget, amiben három kiesésig jutottunk, a hazaiaknál is csak egy single esett. A kilenc inning 4-4el zárult, az első extra játékot Cuddy single nyitotta, EYJR buntolni akart, a Tigers errort hajtott végre, mindkét futó a pontszerző bázisokra került, Heltont direkt sétáltatták az üres egyesre, kieső nélkül bases loaded alakult ki, Pacheco játéka közben kiejtették a haza tartó futót, azonban Rosario két embert beküldött a single ütésével, egy sétával újra feltöltöttük a pályát, Fowler sac flyal volt eredményes, utána Scut is bepakolt egy RBI singlet, aztán CarGo takarított egy három pontos hazafutással és még Cuddy is beszórt egy solo HRt. Innen már esélye se volt a Tigersnek, Betancourt biztosan hozta az utolsó részt, 12-4re győztünk.
- A nyolc pontos tizedik játéknak köszönhettük a remek győzelmet, 16 ütést postáztunk a végére. Gonzalez három ütéssel és három ponttal zárt, az idei 17. hazafutásával átlépte az 50 RBIt. Cuddyer a 10. HRt lőtte, három ütése volt a meccsen. Nelson egy HR és egy triple jóvoltából három pontot szállított és három futása is volt. Továbbá még Fowler és Rosario ért el fejenként két-két pontot. Francis a hatodik inning közben négy ponttal a tarsolyában távozott, vállalható kezdése volt. A cserék közül senki nem kapott futást, Belisle két hibátlan inninget hozott és a győzelem is az övé lett.

2. meccs, szombat: Tigers-Rockies 4-1
A párharc második mérkőzésére szombat délután került sor és a péntekivel teljesen megegyező összeállításban léptünk fel, a dobó Friedrich volt. Az első játékban nem jártunk bázison, ezzel szemben a hazaiak két kieső után Cabrera révén vertek be egy solo homerunt. A második menetben se kerültük el a három outot, a Tigersnél csak egy séta született. A sor utolsó hármasa se úszta meg három kiejtés nélkül, közben a túl oldalt két walk történt, majd végre CarGo 2out single által feljegyeztük az első ütésünket, igaz nem sokra mentünk vele. Ehelyett a Detroit akcióba lendült, egy single után a futót a kettesen megelőztük Cuddy passzával, de egy újabb ütés, egy séta és egy hit-by-pitch által feltöltötték a bázisokat és Jackson RBI walkkal pontot szereztek. Az ötödik részben Helton duplát, Pacheco HBPt regisztrált eredménytelenül, majd Cabrera fogott bázist Friedrich mezőnyhibájával, sőt azzal a lendülettel Rosario errornak köszönhetően pontot is szerzett és már 0-3ra álltunk. A következő akcióban Scut és CarGo tört előre, de Cuddy ellen double playel hűtötték le a kedélyeket, a folytatásban Roenicke egy single ellenére kiejtett három embert. A hetedik tetején Giambi single után takarítottak egy újabb dupla játékkal, Roenicke 2in-1outnál adta tovább a helyét Reynoldsnak, ellene Fielder volt eredményes egy sac flyal és Ottavino fejezte be ezt a részt. Utána csak Rosario mutatott fel egy singlet, közben védekezésben bases loadedot hárítottunk. A legutolsó részben CarGo duplával és errorral egészen a hármasig jutott, ahonnan Cuddy juttatta haza groundouttal, legalább egy becsület pontot szereztünk.
- A 4-1es vereség alkalmával 6-7re végeztünk az ütésekben. A találataink felét Gonzalez szerezte, az idei 15. double mellé két singlet jegyzett és a csapat egyetlen futását is neki köszönhettük. Az RBIt Cuddyer érte el, tőle a 44. pontszerzés volt az évben, Nelson egy remek mentést mutatott be a kettesen. Friedrich a harmadik vereséget könyvelte el, öt inning alatt három ütésből három pontot kapott és főleg az öt séta volt sok ilyen rövid idő alatt. Roenicke kapott még egy runt, Ottavino 1.1 játékot teljesített.



3. meccs, vasárnap: Tigers-Rockies 5-0
Az utolsó fellépésre CarGo helyett EYJRt állítottuk a left fieldre, Helton távollétében Colvin volt az 1B, Nieves szállt be elkapónak, a soros dobó Guthrie lehetett. A leadoff hitter EYJR rögtön kiharcolt egy singlet és elrabolta a kettes bázist, egy biztonságival a hármasra lépett, de sajnos ketten se tudták haza küldeni. Az első detroiti támadásban Guthrie máris két singlet kapott, dupla játékkal tudtunk rajta segíteni, a következő menetben csak egy singlet értünk el, viszont a Tigers két kieső után singlet talált és Laird RBI doubleból előnyhöz jutott. A következő akcióban is csak egy 2out singlet hoztunk, viszont sorra engedtük fel az ellenfél futóit, Fielder RBI doubleból talált be, egy szándékos séta után Santiago 2run singlelel sújtott le és nőtt tovább a hátrány. A negyedik tetején két kiesővel a szélső bázisokon álltak a futók, amikor közel egy órás esőszünet szakította meg a játékot és a folytatásban egyből véget ért az akció. Nálunk Moscoso következett és egy single ellenére hozta a játékrészt, aztán megint csak egy 2out singlet értünk el. Az ötödik alsó felében egy ütést kaptunk, azonban egy WP után a kettesről sikerült leszedni a futót, de utána hárman kiestünk és sajnos Roenicke nem tudott hárítani, két single után Cabrera RBI doublelal köszönt be, a loaded 1outot egy Scut-Nelson-Colvin dupla játékkal úsztuk meg. A hetedik inning alatt egyedül Nieves jegyzett egy single ütést, Reynolds magabiztosan ejtette ki a három ellenfelét. A következőben mi is hárman kiestünk, Belisle két singlet és egy szándékos sétát engedett, Brothers közbenjárásával jöttünk ki a szorult helyzetből, called strikeoutot osztott. A végén nem történt már semmi, be kellett érnünk az 5-0s zakóval.
- Hét ütésre voltunk képesek és alig kerültünk pontszerző helyzetbe, közben a Tigers nem egyszer megszórt minket és még elégedettek lehettünk az öt kapott futással. Colvin jegyezte a nap egyetlen double találatát és 2/4el zárta, rajta kívül csak Scut hajtott végre két ütést, a többiek nem sokat tettek hozzá. Guthrie az esőszünet előtt három játékban négy pontot kapott, már a hatodik vereségét regisztrálta és 7.00 fölé ment az ERA mutatója. Moscoso két hibátlan inninget oldott meg, a továbbiakban csak Roenicke ellen esett egy pont.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 42-25 (67 meccs)
2. San Francisco Giants 37-30 (67 meccs, 5.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 32-34 (66 meccs, 9.5 GB)
4. Colorado Rockies 25-40 (65 meccs, 16.0 GB)
5. San Diego Padres 24-43 (67 meccs, 18.0 GB)

A riválisok közül csak az éllovas Dodgers nyert párharcot a hétvégén, 2-1re hozták a CWS elleni seriest. A SF a Mariners ellen, az Arizona az LAA ellen, a SD pedig az A's ellen bukott 2-1 arányban. Folytatódnak a többségében vegyes párharcok, a LAD következő vetélytársa az Oakland lesz idegenben, a Giants az Angelshez megy, közben a D'backs a Seattlet, a Padres a Texast látja vendégül.

A Rockies hétfőn szabadnapos lesz, keddtől pedig folytatódik a nehéz idegenbeli túra, három meccset játszhatunk majd a várakozáson alul teljesítő sztárcsapat Philadelphia Phillies ellen. A párharc mérkőzéseit a következő menetrendben bonyolítják le: szerda 01:05, csütörtök 01:05, péntek 01:05. Megint egy olyan párharc, amely nem nekünk áll, de ismét meg kell próbálni a legtöbbet kihozni belőle, hátha egyszer jobbra fordulnak a dolgok. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr714594222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.06.18. 09:29:39

phils-rox series pitching matchupok:

Tuesday: Rockies' Josh Outman (0-2, 8.44 ERA) at Phillies' Cole Hamels (9-3, 3.34), 5:05 p.m., ROOT
Wednesday: Rockies' Alex White (2-5, 5.56) at Phillies' Joe Blanton (6-6, 4.93), 5:05 p.m., ROOT
Thursday: Rockies' Jeff Francis (0-1, 12.46) at Phillies' Vance Worley (3-3, 2.80), 5:05 p.m., ROOT

foppa21 2012.06.18. 15:56:03

egyre több a pletyka guthrie elcseréléséről. kit kaphatunk érte?

Tomi_Tanguay 2012.06.18. 18:04:51

hát igen egy értelmes dobóra nem ártana elcserélni. de állítólag moscosot akarjuk a rotationben kipróbálni.

Tomi_Tanguay 2012.06.18. 23:27:24

próbáljuk guthrie rásózni a blue jaysre. egy infielder prospectet adnának többet akarunk, még egy ütőt.

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 05:18:06

keddre ígértek friss helyzetjelentést tulo állapotáról.

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 20:53:28

furcal átvette a vezetést tulotól az nl shortstop all star versenyen.

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 20:54:43

cargo pedig csak 11. az nl OFek közt. szégyen.

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 22:10:08

cargo ma se játszik, de holnap állítólag már lesz.

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 22:19:34

mai lineup:
cf eyjr, ss scut, lf colvin, rf cuddy, 1b helton, 3b pacheco, 2b nelson, c rosario, p outman

Tomi_Tanguay 2012.06.19. 22:26:15

Tulo still not sure what injury has after seeing specialist last 2 days. He's understandably frustrated bc "we're not sure what's wrong"

hát ez fasza.

Tomi_Tanguay 2012.06.20. 02:15:50

az elsőben eyjr single és sb, colvin RBI single, helton walk
outman ellen double és három groundout

a másodikban rosario single, outman walk
háromból három kieső

a harmadikban kiestünk hárman
két kieső után walk, polanco RBI double
1-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.20. 02:31:44

Guthrie-t átettük a bullpenbe, akár már ma is bevethető csereként.

Tomi_Tanguay 2012.06.20. 02:41:38

a negyedikben se jártunk bázison
outman ellen single, mayberry 2run HR

az ötödikben háromból három kieső
outman ellen single és walk 1outig. moscoso ellen Ruiz RBI double
1-4

Tomi_Tanguay 2012.06.20. 03:18:12

a hatodikban két out után helton walk, pacheco single, nelson RBI single de kiesett a kettesen
náluk háromból három groundout

a hetedikben kiestünk hárman
ottavino ellen single, walk, pence RBI groundout, ruiz 2run HR
2-7

Tomi_Tanguay 2012.06.20. 03:42:16

a nyolcadikban scut double és három out
reynolds ellen egy double

a kilencedikben háromból három out
2-7 a vége.

Tomi_Tanguay 2012.06.20. 15:46:40

The Rockies signed free agent right-hander Jason Bergmann, according to the team's website. Bergmann, 30, had been pitching for the Camden Riversharks of the independent Atlantic League before signing with the Rockies, who are in need of pitching depth. He has a career ERA of 5.04 with 6.9 K/9 and 3.5 BB/9 in six seasons with the Nationals, most recently in 2010.

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 00:37:37

tulot műteni kell, augusztus előtt nem jön vissza. :(

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 01:09:49

mai lineup:
cf colvin, ss scut, lf cargo, rf cuddy, 1b helton, 3b pacheco, 2b nelson, c rosario, p white

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 01:46:20

az elsőben csak cargo 2out single
white ellen triple, pence RBI groundout

a másodikban pacheco single, nelson single, rosario 3run HR
náluk single, walk, martinez 3run HR
3-4

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 02:38:00

a harmadikban két kiesőnél cuddy solo HR
white ellen walk és single

a negyedikben nelson solo HR
white ellen egy double két outig. reynolds ellen rollins RBI double
5-5

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 03:02:50

az ötödikben három outot kaptunk
guthrie kiejtett hármat

a hatodikban három out
csak egy scut error
5-5

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 03:53:07

a hetedikben kiestünk hárman
guthrie is háromból három out

a nyolcadikban fowler walk, cargo single és SB
belisle ellen hbp, intent walk
5-5

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 04:38:01

a kilencedikben rosario double, ph giambi intent walk, fowler RBI single
betancourt ellen két out után single, pence RBI double, intent walk, single, polanco ellen helton walk-off error
6-7re elvesztettük:(

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 21:00:38

tulo műtétje sikeres volt. 6-8 hetet írnak.

Tomi_Tanguay 2012.06.21. 22:41:51

Rockies lineup 6/21 at PHI: Fowler8, Scutaro6, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Pacheco5, Nelson4, Rosario2, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.06.22. 01:46:54

az elsőben három outot kaptunk
francis ellen rollins solo HR, még két single

a másodikban colvin walk, pacheco single, nelson GIDP
náluk double, pacheco throwing error
0-1

Tomi_Tanguay 2012.06.22. 02:40:11

a harmadikban három-három out

a negyedikben scut walk, catcher interference, CS
ott egy single

az ötödikben három kieső
náluk is csak egy single
0-1

Tomi_Tanguay 2012.06.22. 03:19:42

a hatodikban scut 2out single
roenicke három groundout

a hetedikben colvin double, nelson 2run HR
roenicke egy single és egy out. brothers alatt scut-lemahieu-cuddy DP
2-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.22. 03:56:35

Nagy fordítás lehet ez így, ha most nem basszuk el a végét. :)

Tomi_Tanguay 2012.06.22. 04:09:41

a nyolcadikban fowler single, scut single, WP, fielder's choiceout fowler out at home, cuddy SOval vége
belisle ellen egy double és a hármason fent maradt

a kilencedikben ph helton walk, rosario 2run HR
betancourt három kiejtéssel befejezte
4-1


süti beállítások módosítása