Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Nationals 2:2 T

2012.06.29. 14:24 - Tomi_Tanguay

Négy nap alatt négy meccset vívott a Colorado Rockies csapata a Washington Nationals elleni hazai párharcban és végül sikerült kiharcolnunk a 2-2es döntetlent egy őrült walk-off győzelemmel.
























1. meccs, hétfő: Rockies-Nationals 4-2

A párharc első meccsén nem volt meglepetés az összeállításban, belül Helton, Scut, Herrera, Pacheco kezdtek, az outfielden a CarGo-Fowler-Cuddy hármas állt, az elkapó Rosario, a soros dobó Francis lehetett. Az első ütőnek rögtön egy hit-by-ptichet adtunk, aztán egy Pacheco-Scut-Helton DPvel sikerült lezárni a nyitó részt, közben a denveri hármas kiesett. A második menetben egy leadoff single után osztottunk ki három outot, de csak újabb három kiesésre voltunk képesek. Ezt követően két embert engedtünk pályára és két kieső mellett Zimmerman duplája jelentette a vezetést érő pontot a fővárosiaknak, válaszként a doublet jegyző Rosariot Fowler RBI singlelel küldte haza, gyorsan egyenlítettünk. A negyedik inningben egyedül Helton jegyzett egy 2out singlet, az ötödikben rögtön két doublet szenvedtünk el, érdekes volt, hogy a másodikat a dobó Strasburg lőtte, az ő pontjával került ismét lépéselőnybe a Nats. Most elmaradt a gyors válasz, a sor utolsó három embere könnyedén búcsúzott. A folytatásra dobót cseréltünk, Roenicke egy triple és egy walk dacára túlélte a játékot, majd a hatodik alján látványos akcióba kezdtünk. Fowler triplával nyitott, Scutot csúnyán fejbe dobták és nem is tudta folytatni, de CarGo RBI singlelel egyenlített, Cuddy ütését követően loaded 0out alakult ki, amiből Helton volt eredményes egy sac flyal, egy szándékos sétát követően megint bases loaded volt, de Rosario és Herrera is elbúcsúzott, csak egy ponttal tudtunk fordítani. A következő játékrészt ismét Roenicke abszolválta, jóval könnyebben, mint az előzőt, míg EYJR sétált és rabolt, Nelson single ütésével pontot szereztünk. A nyolcadik részt Belisle három kiejtéssel oldotta meg, a mieink nem jártak bázison, aztán a végén Betancourt egy out után beszedett két singlet, de a végén összekapta magát és gond nélkül befejezte a mérkőzést, megtartva a 4-2es vezetést.
- A hatodik és a hetedik inningben szerzett pontokkal remek fordítást hajtottunk végre, kissé váratlan győzelemmel kezdtük a seriest. A csapat hét ütéséből Fowler kettőt vállalt egyedüliként és már a 33. RBIt postázta. Rajta kívül még CarGo, Helton, Nelson tudott eredményes lenni. Francis az első öt menet alatt öt ütésből két pontot engedett, egész jól játszott. Roenicke két hibátlan inninget hozott, már a harmadik győzelmet regisztrálta. Belilsle és Betancourt se kapott pontot a végén, előbbi a 9. holdot, utóbbi a 12. savet érte el.

2. meccs, kedd: Rockies-Nationals 5-12
Egyetlen változás történt kedd estére az összeállításban, az első meccsen fej sérülést szenvedő Scut helyett Nelson volt a kezdő 2B, közben Friedrich kezdett dobóként. Az első inningben nem engedtünk fel washingtoni futót, közben a mieink két kieső után voltak képesek két single ütésre. Aztán LaRochetól kaptunk egy solo HRt és csak újabb két találat után tudtunk hárítani, a második akciónk eredménytelen volt. A harmadik játékban újra beszedtünk két ütést, egy harmadikból Morse 2run doublet hajtott végre, 0-3nál két kieső után lendültünk támadásba, Pacheco singlet követően CarGo RBI doublelal faragta a különbséget, Cuddy sétált, Helton pedig beküldött egy RBI singlet és közben egy errornak köszönhetően még egy futó hazaért és máris egyenlítettünk. A folytatásban Friedrich ismét bizonytalankodott, egy singlet és egy doublet követően a dobó Gonzalez ütésével vette vissza az előnyt a Nats, amire nem tudtunk válaszolni. Az ötödik tetején a vendégek egy kiesővel töltötték fel a bázisokat és az első reliever Moscoso se tudott menteni, Desmond 2run RBI doubleból volt eredményes, Moore takarított egy 3run HRal. Aztán rögtön az első ember Fowler szórt be egy hazafutást, Pacheco és Cuddy is bázisra kerültek, de Helton ellen dupla játékkal ért véget a támadás 4-9nél. A következő washingtoni akcióban két outnál Zimmerman lőtt hazafutást, még egy single után LaRoche vágott 2run HRt, aztán az egyetlen ütésünket Herrera solo HR jelentette. Putnam ellen hamar loaded 1out alakult ki, de egy Cuddy-Rosario flyout double playel tudtunk védekezni, az elkapás után kiejtettük a haza felé tartó futót. Támadásban két singlet hoztunk eredmény nélkül, a nyolcadik menetet Reynolds dolgozta le egy ütés ellenére, de mi is csak egy Nelson singlere voltunk képesek. A befejező játékrészben mindkét oldalt született még egy-egy ütés, a 12-5ös végeredmény nem változott.
- 21 ütést szedtünk be, néhány dobónk mélyrepülése egyértelmű vereséghez vezetett. Friedrich postázta az újabb vereséget, 4.1 játék alatt négy pontot szenvedett el. Még rosszabbul járt Moscoso, 1.2 IP leforgása alatt nyolc ütésből nyolc futást vittek be rajta, ilyen rövid idő alatt három hazafutást nyelt. Reynolds két ígéretes játékot teljesített és Putnam se kapott pontot. A mieink 12 találatából Pacheco öt beállás alatt hármat vállalt és .300 fölé jutott, közben CarGo az 54., Fowler és Helton mindketten a 34. pontját regisztrálta a szezonban.

3. meccs, szerda: Rockies-Nationals 5-11
A harmadik esti meccsre Helton helyett Cuddy volt az egyesen, Colvin került be a jobb szélre, Scut visszatért az összeállításba és a dobó az újonc Cabrera lehetett az MLB debütálása alkalmával. Az első részben egy singlet kaptunk, melyet követően Harper rabolt és errorból a hármas bázisra lépett, ahonnan Zimmerman groundout révén a vezetést is megszerezte a Nats. Ezalatt a mieink Fowler leadoff walk után sorban hárman kiestek, a második játékot nem úsztuk meg könnyen, az első séta után Moore tűzött a lelátóra egy 2run HRt, a második séta után Espinosa RBI singleből volt eredményes. Újabb eredménytelen denveri akciót követően az első ember Zimmerman hazafutást lőtt, két ütővel később ugyanezt Desmond is megtette, inkább lecseréltük a fiatal dobót, ám a váltótárs Reynolds ellen rögtön két double született, Solano ütésével már 8-0ra vezetett a Washington. Elértünk két singlet, a Fowler elleni double play után Rosario a hármason maradt és Scut RBI single ütésével végre hallattunk magunkról mi is. A negyedik játéktól Guthrie folytatta a dombon, az első double után Zimmerman sózott be egy újabb duplát, született még egy single, ám DeRosa ellen dupla játékkal védekeztünk, mialatt a Rockies singlet és reached errort hozó akciójának ugyancsak egy DP vetett végett Rosario bánatára. Az ötödik tetején kiosztottunk három ellenfelet, aztán egy singlet és egy walkot értünk el különösebb hatás nélkül. Ezt követően Nelson vétett egy errort, melyet egy Scut-Cuddy dupla játékkal hárítottunk, de a következő akcióban három groundoutot szenvedtünk el. Teljesen sima volt a meccs, esély se volt felzárkózni, a hetedik menetben két ütés után DeRosa hajtott végre egy sac flyt, Solano RBI singleből volt eredményes, nálunk Nieves és Fowler singlet hozott, de Scut double playbe nézett bele. A következő játékot Ottavino teljesítette, végre feljebb kapaszkodtunk és egy double után Colvin RBI doublet hintett és Pacheco singlelel újabb futást szereztünk. Brothers egy single ellenére hozott újabb három outot, az utolsó menetben egy séta után Fowler doubleból volt eredményes és Scut is bevágott egy újabb RBI singlet, 11-5nél azonban nem tudtunk közelebb kerülni hozzájuk.
- Az ütések számában 14-14es döntetlent harcoltunk ki, de a meccshez közünk se volt, hamar behozhatatlan hátrányba kerültünk megint. Scutaro két ütést jegyzett és mindkettőből futást szállította. Mellette még Cuddy, Colvin, Fowler volt eredményes, mindannyian két találattal és egy RBIval végeztek, CarGo támadásban nem alkotott nagyot, de volt egy pazar elkapása. Cabrera élete első meccsét 2.1 inningig bírta, hét futást kapott öt ütésből, beleértve három HRt, sokat kell még javulnia. Guthrie se tudott hárítani, a soron következő négy teljes játékban három futás született rajta.

























4. meccs, csütörtök: Rockies-Nationals 11-10 walk-off extra inningekben

A döntő meccsre Helton visszakerült az egyes bázisra, elkapónak Nieves állt, a kezdő dobó Outman volt. Az első játékban visszavonultattuk a három ellenfelet, majd két singlelel indítottunk, majd CarGo RBI single találatával ragadtuk meg az előnyt, sétával feltöltöttük a bázisokat, Nelson RBI singleből volt eredményes, de a második futót megelőzték a home platen. Itt még nem volt vége, az őt követő Colvin 3run HRal takarította ki a pályát és csak további két pályára kerülés után, 5-0nál fejeztük be. Ezután is három outot osztottunk, CarGo singlelel kezdett, Nelson RBI doublelal küldte haza és még Colvin is besózott egy újabb pontot érő singlet. A harmadik dobórészben történtek először gondok, hamar loaded 1out alakult ki, majd egy SO után Zimmerman két társát küldte haza, Morse pedig 3run HRt vert, ezzel visszazárkóztak 7-5re. Támadásban eredménytelenek voltunk, aztán Roenicke folytatta és egy singlet pickoffal feledtetett, a negyedik denveri akciót Scut ütésével kezdtük és CarGo RBI singlelel folytattuk, két kieső után Colvin triplával volt eredményes, újra négy ponttal megléptünk. Nem tartott sokáig a fór, rögtön egy double után Harper válaszolt, LaRoche sac flyt hintett és Desmond 2run hazafutásával rögtön egyenlítettek. A következő akcióban kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat és a CarGo elleni dupla játék közben az első futó hazaért a vezetésért. Ezután három outot osztottunk, majd két single után Nieves szenvedett el double playt. A hetedik tetején Brothers egyetlen singlet kapott, nálunk Fowler lőtt egy doublet, majd Belisle két ütés ellenére hozta a három kiejtést, hogy a nyolcadik alján mi is mind kiessünk. Betancourt a saveért érkezett, de rögtön az első ember Harper homerunnal kiegyenlítettek ellene, így ment tovább a meccs. A soros akciónak újra egy DP vetett véget, a tizedikben Ottavino a leadoff double ellenére nem omlott össze, mi is csak egy Helton single ütésre voltunk képesek. Újabb dobórészt hoztunk le, Herrera doublelal indított, Giambi sétát harcolt ki, két kiejtést követően pedig Scut bevágta a győzelmet jelentő singlet és 11-10re behúztuk a drámai meccset.
- Húsz ütést rittyentettünk, amiből Colvin négyet szórt hat beállás alatt, csak doublet nem jegyzett, összesen öt futást kényszerített ki, 29 RBInál tart. Gonzalez és Nelson három ütést és két pontot szerzett, előbbinek már .338as átlaga van az 56 RBI mellett. Scutaro a győztes ütéssel együtt három találatot vállalt, csakúgy mint a leadoff hitter Fowler. Outman az első három játékban hét pontot kapott, Roenicke négyet a következő háromban. Ottavino két extra inninget hibátlanul oldotta meg, Betancourt negyedszer tékozolt el savet a szezonban.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 44-33 (77 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 43-34 (77 meccs, 1.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 38-37 (75 meccs, 5.0 GB)

4. Colorado Rockies 29-46 (75 meccs, 14.0 GB)
5. San Diego Padres 28-49 (77 meccs, 16.0 GB)

A csoportrangadón a Giants söpörte a Dodgerst, ezzel helyet cseréltek egymással a NL West élén, közben a D'backs bukta az atlantai párharcot, a SD pedig ikszelt Houstonban. A következő napokban a SF a Reds ellen folytatja, a Dodgers ellenfele a Mets lesz, az Arizona pedig Milwaukeeba utazik.

Közben a csoport két sereghajtója egymás ellen fog küzdeni, a San Diego Padres elleni hazai párharcban talán lehet esélyünk, hogy pár győzelemmel feljebb kapaszkodjunk. A series meccseit a következő menetrendben játsszuk le: szombat 02:10, vasárnap 01:15, vasárnap 21:10. Most kell nagyon szurkolni a csapatért, el kell kezdeni a felkapaszkodást, ha akarunk még valamit az idei szezonban és a SD ideális ellenfél lehet ehhez. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr644616327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.06.29. 15:40:41

rox-padres series pitching matchupok:

Friday: Padres' Jason Marquis (3-7, 5.67) at Rockies' Jeff Francis (0-1, 7.23), 6:10 p.m., ROOT
Saturday: Padres' Edinson Volquez (4-7, 3.82) at Rockies' Christian Friedrich (4-5, 5.86), 5:15 p.m., KDVR-31
Sunday: Padres' Ross Ohlendorf (1-0, 6.59) at Rockies' Edwar Cabrera (0-1, 19.29), 1:10 p.m., ROOT

Coach Sacco 2012.06.29. 20:01:47

Nagyon kellett az utolsó győzelem, talán erőt a következő meccsekre.

Tomi_Tanguay 2012.06.29. 22:28:21

cabrera le, chatwood fel. nem tudni még ki lesz a starter vasárnap.

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 02:43:08

mai lineup:
8Fowler 4Scutaro 7CarGo 3Cuddy 9Colvin 5Pacheco 4Nelson 2Rosario LHP Francis

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 02:54:47

az elsőben francis ellen egy double és három out
scut double, wp, cargo RBI groundout

a másodikban három-három kieső

a harmadikban megint kiejtettünk hármat
rosario single, scut RBI single
2-0

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 03:24:33

a negyedikben francis ellen single, pacheco-nelson-cuddy DP
három out

az ötödikben megint három kiejtés
nálunk is
2-0

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 04:10:10

a hatodikban francis ellen single és walk
fowler walk, cargo RBI triple és errorból run, cuddy double, colvin RBI triple

a hetedikben chatwood ellen quentin solo HR, single
három outot kaptunk
6-1

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 05:01:26

a nyolcadikban chatwood ellen double, venable RBI single, walk 0outig. brothers sorban három out.
cargo walk, cuddy 2run HR, nelson single, rosario 2run HR

a kilencedikben belisle ellen single
10-2es győzelem!

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 21:01:27

azt beszélik hogy vasárnap pomeranz lehet a starter, de nincs még hivatalos infó róla.

Tomi_Tanguay 2012.06.30. 21:55:26

Rockies lineup 6/30 vs. SD: Fowler8, Scutaro6, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Pacheco5, Nelson4, Rosario2, Friedrich1.

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 01:57:08

az elsőben friedrich ellen egy single és egy throwing error tőle
kiestünk hárman

a másodikban single és SB
helton single, pacheco walk
0-0

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 02:40:18

a harmadikban csak egy single
friedrich walk, scut walk, cargo GIDP

a negyedikben friedrich ellen grandal solo HR
nálunk cuddy walk és SB
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.01. 03:05:40

Ki a fasz ez a Grandal? .000-val ütött eddig, most meg két HR. Vagy ez a legelső meccse?

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 03:21:17

az ötödikben friedrich ellen 2out single
rosario solo HR, ph eyjr walk, fowler RBI bunt és errorral haladt előre de a hármasnál megelőzték, scut hbp, cargo GIDP

a hatodikban guthrie ellen hbp, grandal 2run HR
itt csak egy pacheco walk
2-3

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 04:35:55

a hetedikben guthrie ellen amarista solo HR, single, scut-nelson-helton DP
nálunk három kieső

a nyolcadikban ottavino ellen single, walk, scut-helton DP, intent walk, maybin RBI single, amarista 3run HR
cargo single, cuddy reached error, pacheco RBI single, nelson RBI double

a kilencedikben moscoso egy doublet kapott
kiestünk hárman
4-8

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 19:36:37

cargo tartalékként ott lesz az all staron!

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 19:40:57

Rockies vs. Padres, 7/1, 1:10 pm MDT: Fowler8, Scutaro4, Giambi3, Cuddyer9, Colvin7, Pacheco5, Herrera6, Nives2, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 20:07:52

pomeranz amúgy moscoso helyére került fel a keretbe.

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 22:07:20

az elsőben pomeranz ellen egy single esett
nálunk is csak egy scut single

a másodikban walk, hbp
kiestünk hárman

a harmadikban kaptunk egy singlet és SB, pacheco throwing errorból run, SB, walk, fowler-nieves flyout DP, kidobtuk a futót a home platen
két kieső után fowler triple
0-1

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 22:36:21

a negyedik tetején pomer három out
nálunk csak egy colvin double

az ötödikben háromból három kieső
herrera walk, pomeranz GIDP
0-1

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 23:21:21

a hatodikban pomeranz ellen egy walk
giambi walk, cuddy single

a hetedikben brothers ellen single, sac bunt, wp, denorfia RBI single
pacheco single, herrera GIDP, nieves single
0-2

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 23:21:21

a hatodikban pomeranz ellen egy walk
giambi walk, cuddy single

a hetedikben brothers ellen single, sac bunt, wp, denorfia RBI single
pacheco single, herrera GIDP, nieves single
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.01. 23:23:54

Hát, ha ezt a meccset is elveszítjük, akkor mélyen eláshatjuk magunkat szégyenünkben, és azzal együtt a szezont is.

Tomi_Tanguay 2012.07.01. 23:57:43

a nyolcadikban belisle ellen double, single és out at 2nd, intent walk, SOval vége
tőlünk fowler single és három out

a kilencedikben reynolds ellen single és egy out. roenicke két groundot.
három kieséssel vége
0-2, elvesztettük a seriest:(

foppa21 2012.07.02. 00:17:10

nem igaz hogy ezek ellen se megy
:-(


süti beállítások módosítása