Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Padres 1:2 L

2012.07.02. 08:57 - Tomi_Tanguay

A pénteki nyitó meccs megnyerése ellenére újabb párharcot veszített el a Colorado Rockies együttese, bosszantó körülmények között maradtunk alul a verhető San Diego Padres ellen és tovább süllyedtünk.






















1. meccs, péntek: Rockies-Padres 10-2

A párharc első meccsén Helton pihent és Cuddy kezdett az egyes bázison, mellette Nelson, Scut, Pacheco alkotta a belső négyest, kívül a CarGo-Fowler-Colvin hármas startolt, az elkapó Rosario volt, dobóként Francis következett. Az elején egy double után három outot szórtunk, majd Scut nyitott egy duplával és a hármas bázisról CarGo terelte haza egy groundout jóvoltából. A második menet eseménytelenül zajlott le, újra kiejtettük a vendégek hármasát, nálunk Rosario ütése után Scut volt eredményes egy RBI singlelel a 2-0s vezetésért. Ezt követően egy singlet kaptunk, melyet a Pacheco-Nelson-Cuddy dupla játékkal hárítottunk, közben hárman kiestünk. Az ötödik inning egyetlen pályára kerülést se hozott, majd a hatodik tetején egy singlet és egy walkot engedélyeztünk, de Francis két outtal jókor szedte össze magát és tartottuk az előnyt. Ezután mindent elsöprő lendülettel kezdtünk támadni, Fowler sétáját követően CarGo szórt be egy triplát, melyből ő maga is hazaért egy error miatt, Cuddy doublelal csapott le és Colvin RBI triple jelentette az ötödik futást, Pacheco kiesése után Nelson is eredményes volt egy fielding errorból. Dobót cseréltünk és Chatwood ellen Quentin hazafutásával adott életjelet a Padres, támadásban nem mutattunk semmit. A következő részben egy double után Venable duplával zárkóztak még közelebb, 2in-0outnál Brothers lépett színre és zsinórban három kiejtéssel javított. Ezután egy sétával kezdtünk és Cuddy bebombázott egy 2run HRt, Nelson single találatát követően Rosario volt eredményes egy 2run HRal és mivel az utolsó részben Belisle ellen csak egy single esett, maradt a 10-2es eredmény.
- Végig vezetve biztosan győztünk, Rosario és Cuddyer egyaránt a 12. hazafutását sózta az esztendőben, mindketten két ütéssel és két ponttal végeztek. Gonzalez szintúgy két RBIt postázott, 58 pontjával a legjobb a csapaton belül, Scut és Colvin szerzett szállított egy-egy futást. Francis megszerezte az első győzelmét 2012ben, hat inning alatt csupán három ütést engedett, egyetlen futás se született ellene. Chatwood kapta a SD mindkét pontját és négy ütés született ellene a hetedik-nyolcadik játékban.

2. meccs, szombat: Rockies-Padres 4-8
A második meccsről Colvin maradt ki, Helton visszatért az egyesre, Cuddy a jobb szélre ment át, dobóként Friedrich következett a rotációban. Az első inningben beszedtünk egy singlet és egyből a hármasra jutott a futó a dobó hibájának köszönhetően, de tovább nem engedtük őt, közben a három coloradói kiesett. A második részben is egy singlet kaptunk, Helton singlet ütött és Pacheco sétált, majd újra egyetlen ütést engedélyeztünk. A harmadik támadást újra ígéretesen kezdtük, de két sétát követően CarGo double play áldozata lett, utána a negyedikben egy kieső után Grandal vert be egy solo HRt. Válaszul ismét csak egy sétára voltunk képesek, legközelebb azonban csupán egy singlet engedélyeztünk, majd az ötödik akció első embere Rosario egyenlített egy hazafutással, a csere ütő EYJR sétát harcolt ki és Fowler bunttal haza is ért, aki errorral tovább haladt, de a hármasnál kiesett. 2-1re fordítottunk és Guthrie folytatta a dombon, ám egy hit-by-pitch után Grandal ellene is bevágott egy homerunt, amivel visszavették a vezetést. Az ütőrészben egyetlen sétára voltunk képesek, utána Amarista is beszórt egy solo HRt és csak egy singlet követő double playel tudtunk hárítani. Három kieső után a nyolcadik tetején Ottavino bizonytalankodott, két ütés esett ellene, Maybin RBI singleből volt eredményes és Amarista második hazafutása újabb három pontot hozott. Kezdett eldőlni a meccs, hiába lépett bázisra CarGo és Cuddy, előbbit Pacheco RBI singlelel küldte haza, utóbbi Nelson duplájával szerzett pontot, de csak 8-4re jöttünk fel és ennél szorosabb állást nem tudtunk kiharcolni.
- Mindössze hat ütésünk volt a vendégek 12 darabjával szemben, melyet hat különböző ember ért el. Rosario újonc létére már a 13. HRt lőtte és 35 ponttal áll a szezonban, a további pontjainkat Pacheco és Nelson szerezték, a többiek elmaradtak tőlük. Friedrich az ötödik inning végén vezetésnél távozott, egyetlen pontot kapott és öt strikeoutot szórt. Guthrie két játék alatt elvesztette a meccset, három ütésből három pontot hoztak rajta. Ottavino ellen pecsételődött meg a sorsunk, a nyolcadik részben négy futást szenvedett el.

3. meccs, vasárnap: Rockies-Padres 0-2
A párharc befejező összecsapásáról Helton és CarGo pihentek, Giambi jött be 1Bnek, Colvin újra tagja volt a lineupnak, Herrera foglalta el a SS helyét és Scut átkerült a kettesre, elkapó poszton Rosariot Nieves váltotta, a soros dobó Pomeranz lehetett. A nyitó felvonásban a SD egyetlen singlet mutatott fel, mint ahogyan a mieink is ezt tették Scutaro megmozdulásából. A második menetben két futót engedtünk fel ütés nélkül, de nem tudtuk elkerülni a három kiejtést. Ezt követően történtek gondok, egy single után a kettesen lévő játékos Pacheco throwing errorból szerzett pontot, a további veszélyt egy flyout double play során hárítottuk el, Fowler kidobta a haza felé tartó futót. A következő akcióban ismét Fowler vállalt szerepet, de a 2out triple után képtelenek voltunk pontot szerezni, közben a negyedikben Pomeranz biztosan állta a sarat, ám ismét csak egy ütésre voltunk képesek. Az ötödik részben hibátlanul védekeztünk, Herrera sétája után viszont a dobó ellen dupla játékkal jeleskedtek. Ezután csupán egy walkot hagytunk nekik, de két kieső után hiába lépett bázisra Giambi és Cuddy, mert Colvin fent hagyta őket. A hetedik játékrész előtt cseréltünk dobót, Brothers viszont beszedett egy singlet, egy bunt és egy wild pitch által a hármasra értek, ahonnan Denorfia RBI singleből szerzett pontot. A következő akcióban két singlet hoztunk, de a kettő közt Herrera DPt kapott, így nem mentünk semmire, majd Belisle két ütés ellenére abszolválta a nyolcadik dobórészt, miután szándékosan sétáltatta Alonsot és strikeoutolta Maybint. Fowler single ütését követően sajnos hárman kiestünk, az utolsó menetet egy single ellenére dolgoztuk le, azonban nem tudtunk a végén se felzárkózni, 2-0ra vesztettünk.
- A jó dobóteljesítmény ellenére kikaptunk, az ütők nem tudtak kihasználni egyetlen lehetőséget se, egyedül Fowler zárt két ütéssel négy lehetőség alatt, de pontot nem szereztünk. Pomeranz a nyitó hat játék alatt két ütésből egyetlen pontot kapott, balszerencséjére ez is a vereséget jelentette. A második SDi futást Brothers ellen hozták.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 45-35 (80 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 44-36 (80 meccs, 1.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 39-39 (78 meccs, 5.0 GB)

4. Colorado Rockies 30-48 (78 meccs, 14.0 GB)
5. San Diego Padres 30-50 (80 meccs, 15.0 GB)

Nem változott a helyzet a hétvégén a csoportban, mivel a bennünket legyőző SD kivételével mindenki 2-1re elvesztette a legutolsó seriest. A SF a Reds ellen botlott, a LAD legutóbbi zakóit a Mets okozta, az Arizona pedig Milwaukeeban borult meg. A következő napokban a csoportban ARZ-SD series következik, a Giants a fővárosba utazik, a LAD pedig a Cincyt fogadja.

A mieink a héten két komoly idegenbeli párharccal folytatják, hét nap alatt hét meccsünk lesz még az All Star szünet előtt. Hétfőtől csütörtökig négy találkozó vár ránk a tavalyi bajnok St. Louis Cardinals ellen a következő menetrend szerint: kedd 02:15, szerda 02:15, csütörtök 01:15, péntek 02:15. Ebben a formában megint nem mi leszünk az esélyesek és sajnos egyre rosszabb helyzetben vagyunk, de a riválisok sincsenek jó passzban, lehetne hozni rajtuk, ehhez viszont bravúr kell St. Louisban. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr464622782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.02. 09:21:40

cargo ott lesz a HR derbyn, talán ez érdekesebb lesz mint az all star meccs:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.02. 09:47:15

Gondolom Pomeranz-t gyorsan visszaküldjük, mert nem csinált shutout-ot, és nem nyertünk vele sem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.02. 12:27:20

Elég undorító, hogy Street nálunk éveken át nem lehetett All-Star, most elmegy a liga utolsó szarosokhoz, és egyből beválasztják. Egy a lényeg az ilyen szavazásokon, bárki mehet, csak denveri nem.

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 01:01:52

és még hammel is megy a final votera:D

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 01:02:34

mai lineup a cards elleni első meccsre:
cf eyjr, ss scut, lf cargo, 1b cuddy, rf colvin, 3b pacheco, 2b nelson, c rosario, p outman

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 03:00:54

az elsőben cargo 2out single
outman ellen két walk, beltran sac fly RBI

a másodikban nem történt semmi
náluk single és walk
0-1

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 03:46:03

a harmadikban csak egy ejyr single
holliday solo HR, két walk

a negyedikben cuddy single, colvin 2run HR
chatwood ellen egy single
2-2

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 04:29:14

az ötödikben rosario single, scut single, cargo walk, loaded 2outnál cuddy flyout
chatwood ellen walk, single, beltran RBI forceout, craig 2run HR, még egy single

a hatodikban kiestünk hárman
chatwood ellen walk, ground-rule double egy outig. ottavino ellen holiday sac fly RBI, walk
2-6

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 05:29:45

a hetedikben herrera single
ottavino ellen két single, lohse RBI fielder's choice, furcal RBI groundout két outig. reynolds harmadik out.

a nyolcadikban cargo single, cuddy single, pacheco walk, loaded 1outnál fowler GIDP
reynolds ellen craig solo HR

a kilencedikben rosario solo HR, scut single
9-3as vereség lett.

Tomi_Tanguay 2012.07.03. 15:12:44

outman kikerült a rotationből, újra guthrie lesz

a következő meccsek menetrendje:
Tuesday: Rockies' Jeff Francis (1-1, 5.47 ERA) at Cardinals' Joe Kelly (1-0, 3.38), 6:15 p.m., ROOT
Wednesday: Rockies' Jeremy Guthrie (3-7, 6.56) at Cardinals' Adam Wainwright (6-8, 4.75), 5:15 p.m., ROOT
Thursday: Rockies' Christian Friedrich (4-5, 5.52) at Cardinals' Lance Lynn (10-4, 3.62), 6:15 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 02:18:30

Rockies lineup 7/3 at STL: Colvin8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Nelson5, Rosario2, Herrera6, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 02:37:01

cabreranak nagyon ment a triple-A debut alkalmával.
hernandez ma kezdi meg a rehabot a colorado springsben.

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 03:13:55

az elsőben három outot kaptunk
francis ellen single, holliday 2run HR

a másodikban megint három kieső
náluk is

a harmadikban herrera walk, francis reached error, colvin 3run HR, cargo single, cuddy single, helton walk, loaded 2outnál nelson groundout
náluk két single, egy walk, loaded 2outnál craig lineout
3-2

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 04:34:30

a negyedikben rosario walk, herrera single, francis GIDP, colvin walk, scut single
ott egy single

az ötödikben három-három kieső

a hatodikban kiestünk hárman
roenicke ellen single és SB
3-2

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 04:47:36

a hetedikben kiestünk hárman
brothers ellen két single és egy walk két outig, belisle fejezte be

a nyolcadikban két kieső után nelson walk
belisle kiszórt hármat
3-2

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 05:16:56

a kilencedikben kiestünk hárman
betancourt ellen single, walk, 2in-2outnál called SOval vége:)
3-2 win!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.04. 05:19:35

Olyan érzésem volt, hogy el fogjuk baszni a végét, de Colvin ezt a meccset is megnyerte nekünk. :P

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 18:00:22

blackmon a sok sérülés után visszatér a sky soxba.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.04. 19:31:19

In 18 games since June 9, Colvin has seven home runs and 22 RBIs.

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 20:53:45

látom bazd tombol a colvin mánia:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.04. 21:13:45

Azt írja Renck, hogy Colvin a szezon legnagyobb kellemes meglepetése Rosario mellett. Hát, nekem Willin abszolút nem az, pontosan ezt vártam tőle, hogy hozza egész évben. Simán RoY candidate lenne, ha Harper nem lenne ennyire hypeolva, meg mondjuk tudna egy kicsit védekezni is.

Tomi_Tanguay 2012.07.04. 22:15:07

outman lemegy a triple-Abe és torres kerül fel

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 01:18:00

Rockies lineup 7/4 at STL: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Colvin9, Helton3, Nelson5, Nieves2, Herrera6, Guthrie1.

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 02:01:27

az elsőben két kiesőnél cargo single, colvin double
guthrie ellen walk, holliday RBI double

a másodikban csak nieves double
náluk három single, loaded 2outnál jay RBI hbp
0-2

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 02:50:09

a harmadikban három outot kaptunk
guthrie is kiejtett hármat

a negyedikben is kiestünk hárman
ott egy single

az ötödikben herrera triple, guthrie RBI single, scut single, cargo single, loaded 2outnál colvin flyout
holliday single de a kettesnél kiesett
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 03:16:37

Rockies' Guthrie 6 ip, 6 hits, 2 ER, 1 BB, 2 Ks. 84 pitches, 47 strikes.

Kár az elejéért, de talán ha hoz még egy-két hasonló startot, akkor legalább el tudjuk cserélni őt.

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 03:29:09

a hatodikban nelson single, nieves walk, herrera GIDP
guthrie háromból három out

a hetedikben kiesett a hármas
reynolds ellen scut fielding error
1-2

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 04:11:23

a nyolcadikban is három outot kaptunk
ottavino ellen két single, intent walk, loaded 1outnál freese 2run RBI single, még egy walk két outig. torres befejezte.

a kilencedikben két out után ph pacheco single, ph cuddy single, fowler ellen vége lett
1-4

Tomi_Tanguay 2012.07.05. 11:22:32

31-50 féltávnál elég gyenge..

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 19:55:37

Colvin has seven home runs, seven doubles and 22 RBIs over his last 19 games.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.05. 20:59:01

Írtam egy privát jellegű cikket a GITR-be, csak az olvassa el, akit esetleg érdekelnek a vívódásaim:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=893265

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 01:34:12

Rockies lineup 7/5 at STL: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3 Colvin9, Pacheco5, Rosario2, Herrera4, Friedrich1.

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 03:16:57

az elsőben fowler walk, cargo walk
friedrich ellen single, holliday RBI groundout, még egy single

a másodikban rosario single, herrera double
náluk egy single

a harmadikban hárman kiestünk
háromból három out
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.06. 04:06:37

Mintha csak direkt akarnánk kikapni, Friedrich-et loaded-nál Chatwood váltja, nem hiszem, hogy öt run alatt megússzuk az inninget.

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 04:14:33

a negyedikben újra három outot kaptunk
ők is

az ötödikben két kieső után fowler single
friedrich ellen single, két walk, loaded 0outnál egy kieső, aztán jay RBI walk, holliday RBI single egy outig. chatwood ellen beltran 2run RBI double, craig fielder's choice RBI, molina ellen GIDPvel vége.
0-6

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 04:48:07

a hatodikban cuddy single, pacheco reached error
chatwood ellen egy walk

a hetedikben háromból három out
reynolds ellen single és három kiesés sorban
0-6

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 05:28:06

a nyolcadikban cuddy single, colvin 2run HR, pacheco single
torres kiejtett hármat

a kilencedikben 2outnál fowler single, scut single
2-6 lett.


süti beállítások módosítása