Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.30.

2013.08.31. 06:18 - Filip89

MLB:

- A Rockies 9-6 arányú sikert aratott a Reds elleni hazai series első mérkőzésén. Az első inning alján LeMahieu double-lal szereztünk vezetést, de rögtön a második tetején egyenlítettek a vendégek. Ezt követően a Reds a negyedik játszmában a vezetést is átvette, egészen addig amíg a következő adandó alkalommal Helton ki nem bombázott egy 3-run HR-t a fordításért, majd még ugyanebben a menetben Culberson is eredményes volt egy kétpontos duplával. A vendégek egy solo hazafutással feljöttek ránk három pontra, ám a hetedik alján Helton kilőtt egy újabb 3-run shot-ot, mellyel 9-3-ra nőtt a különbség. A befejező etap során Francis bizonytalankodását a Cincy három futással használta ki, de így is csak szorosabbá tudták tenni az eredményt, a fordításra már nem nyílt lehetőségük. 19 ütéssel végeztünk, a vendégek 11 találatot regisztráltak, a csapat kilenc pontjából Helton egymaga hatot vállalt magára, 11 hazafutásnál és 41 RBI-nál jár éves szinten. De La Rosa a 15. győzelmét szerezte az évben, hat játék alatt csak három pontot engedett. A holnap éjszakai folytatásban Nicasio fog játszani a régi ismerős G. Reynolds ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr165485955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása