Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Döntetlenre áll a párharc

2010.04.20. 15:12 - -Zephyr-

Vasárnap hajnalban a Utah Jazz ellen a Denver Nuggets is megkezdte az idei rájátszás küzdelmeit. A pályaelőny birtokában vághattunk neki a kieséses szakasznak, így az első két mérkőzésre hazai pályán került sor, alább ennek a két találkozónak az összefoglalója következik.


















Vasárnap hajnalban néhány perc csúszással a Nuggets számára is megkezdődött a rájátszás. Az alapszakasz végén a csapatot sújtó sérüléshullám lecsengett, így nagyjából egészséges kerettel vághattunk neki a rájátszásnak. Sérülése miatt csak Graham és Balkman nem lehetnek a csapat segítségére, a Jazzből viszont hiányzott Kirilenko, aki valószínűleg Anthonyn védekezett volna, de támadásban is számításba kellett volna venni, az ő hiánya mindenképpen a mi esélyeinket növeli. Az orosz mellett több Jazz játékos is kisebb-nagyobb sérülésekkel vállalta a játékot, Okür és Boozer is sérülten léptek pályára.  A meccset a Jazz kezdte jobban, viszonylag sokat próbálkoztak hárompontosokkal, többször sikerült kialakítaniuk tiszta dobóhelyzetet, sok pontot szereztek közép-távoli dobásokból is, védekezésben nem álltunk a helyzet magaslatán. Ezzel szemben a Nuggets inkább a gyűrűt támadta, és a festékből szerezte a pontjai nagy részét. A második negyed 4. percében Okür egy betörés során megsérült, mint később kiderült elszakadt az achillesze és a szezon további részére biztosan kidőlt, így rá nem számíthat Sloan a későbbiekben. A félidőig egyik csapatnak sem sikerült elhúznia, folyamatosan 1-2 pontos különbség állt fenn a csapatok közt. Nálunk három játékos is 3 személyit szedett össze egy félidő alatt, Martin, Anthony és Smith is faultgondokkal küszködött a 2. játékrész végére. A félidőben 56:57 volt az állás, a Jazz legeredményesebb játékosa meglepetésre CJ Miles volt, 17 ponttal, Anthony 15 pontig jutott az első két negyedben. Támadásban nem voltak nagy gondok, de védekezésben javulni kellett a második félidőben. A 3. negyed elején lendületesebben játszott a Nuggets, ennek köszönhetően sikerült is 8 pontnyi előnyt felépíteni, de két triplának köszönhetően a Jazz visszazárkózott és újra egyenlő volt az állás. Aztán jött a 4. negyed, és jött JR Smith, hogy eldöntse a meccset. Smith az előző 3 negyed alatt, mindössze 2 pontot szerzett, ehhez jött tőle az utolsó negyedben még 18. Végre elkezdtek beesni a hárompontosai is, de betörések után is szerzett nagyon szép kosarakat, és olyan lendülettel játszott, mint aki megőrült és az élete múlik ezen a mérkőzésen. A lelkesedése a többiekre is átragadt, így hamar állva hagytuk az ellenfelet, és néhány perc múltán, már jócskán 10 pont feletti különbség alakult ki a csapatok között, innen már nem volt visszaút a Jazz számára. A végeredmény 113:126 lett, az eredmény csalóka lehet, hiszen sokkal nehezebb volt megszerezni ezt a győzelmet, mint amire a számok alapján gondolhatnánk.

Jól teljesítő játékosból akadt bőven ezen az estén. Elsőként a 42 pontig jutó Anthonyt kell kiemelni, az elejétől a végéig nagyszerűen játszott 25/18-as mezőnymutatóval zárta a találkozót. Mivel Kirilenko hiányzik az ellenfélnél, ezért Melora nincs igazán jó védője a Jazznek, ebben párharcban nem hiszem, hogy meg tudják majd Őt állítani. A nyerőember JR Smith volt, 20 pontjából 18-at a negyedikben rámolt be óriási lendületet adva ezzel a csapatnak a hajrára. A lepattanókat nagy fölénnyel hoztuk el, élen járt ebben Martin, aki 12 pattanót szedett ezen a meccsen. A magas embereink közül Nené és Andersen is egész jók voltak, előbbi támadásban is hasznos volt, a maga 19 pontjával. Billups játékát, egy kicsikét szürkébbnek éreztem, nem igazán mennek a hármasok neki mostanában, és a betörései sem eredményesek, 15 pontot és 8 gólpasszt így is jegyzett. Afflalo játéka nagyon tetszett, jól védekezett Williams-szel szemben, és biztos kézzel használta ki a lehetőségeit, nagy hasznára volt a csapatnak. Végül Lawsont említeném, aki szerintem ebben a párharcban a mi x-faktorunk lehet. Nagyon jól helyettesíti Billupsot, jól osztogat, nem adja el a labdát, és lehetőség szerint pontokat is szerez, ráadásul nagyon megy neki a Jazz ellen. Mivel a Utahban nincs igazán jó csereirányító, így még inkább felértékelődhet az Ő szerepe a párharc során. Ezen a mérkőzésen 11 pontot és 6 gólpasszt szerzett.





















A sorozat második felvonására ma hajnalban került sor. A Jazz kezdőjében Okürt, a meglehetősen esetlen Fesenko pótolta. A Nuggets a szokott felállásban vágott neki a találkozónak. Az első percekben nagy lendülettel kezdtük a játékot, és úgy nézett ki a dolog, hogy nem hagyunk kérdést a felől, hogy ki is a jobb. Aztán a Jazz is felpörgött, felzárkóztak majd a negyed végére a vezetést is megszerezték. Williamst egy betörésénél Melo faultolta az irányítót, amiért flagrant faultot ítéltek a bírók, véleményem szerint jogtalanul. Igaz, hogy Melo utána nyúlt, de inkább azt akarta megakadályozni, hogy nagyot essen, mintsem ellökni próbálta volna. Innentől kezdve hasonló volt a forgatókönyv, mint az előző mérkőzés nagy részében. A csapatok 2-3 pontnál nagyobb előnyt képtelenek voltak összeszedni, egészen a 2. negyed végéig. Az első félidő utolsó perceiben szétesett a csapat, és tizenkét pontos hátrányt szedett össze, így a szünetre 63:51-es hátrányban vonult a Nuggets. A 3. negyed közepéig a Utah megőrizte az előnyét, sőt -14 pontos hátrányba is kerültünk, ekkor kért időt Dantley. Az időkérés után, Martin egy gyönyörű blokkal jelezte, hogy nem adjuk fel ilyen könnyen, ezzel el is kezdett a csapat egy 14:0-ás futást, aminek a végén 76:76-nál beértük az ellenfelet. Újra nyílttá vált a meccs, a negyedik negyedet 88:82-es állásnál, 6 pontos lemaradással kezdtük. A záró játékrészre megjött - az addig meglehetősen visszafogott – közönség hangja is. Fordítani sikerült, elszakadni viszont nem, ebben nagy szerepet tulajdonítok a meglehetősen gyenge bíráskodásnak, de erre majd később még visszatérek. A finis nagyon szoros végjátékot hozott. Az utolsó percen belül 3 ponttal vezetett a Jazz, innen kellett volna fordítani vagy legalább egyenlíteni.  A végén mindenképpen hárompontosra lett volna szükség vagy arra, hogy legalább egy büntetőt elhibázzon a Jazz. Mivel egyik sem történt meg, ezért kikaptunk, 114:111-re.

A vereség fő okát a védekezésben látom, hiszen a 111 pontra nem lehet azt mondani, hogy kevés lenne. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Jazz nagyon jó formában volt, minden összejött nekik, az első félidőben franchise-rekordot jelentő, 68%-al dobtak mezőnyből. Főleg Williamsnek ment a játék, zárásokból magabiztosan szórta a tempókat, Afflalo pedig nem tudott elég hatékonyan védekezni rajta, nehezen tört át Fesenkón vagy éppen Boozeren. Nem hiszem, hogy lesz a Jazznek még egy ilyen jó félideje a párharc során. A gyenge védekezés miatt, valami extrára lett volna szükség támadásban olyasmire, mint amit Smith hozott az első meccs utolsó negyedében, ezúttal azonban ez elmaradt, csak jó és átlagos teljesítmények voltak a csapatban. Melo 32 ponttal zárt, Billups összehozott egy dupla-duplát 17 ponttal és 11 gólpasszal. Érdemes még megemlíteni Martin 3 blokkját, mellé 15 pontot is szerzett, Nené pedig 18 ponttal zárt.  A bírókat már korábban említettem, most akkor kitérnék kicsit részletesebben a tevékenységükre. A mérkőzés alatt összesen 91 büntetőt dobtak a csapatok, rettenetesen széttördelték a játékot, főleg a második félidőben. Anthonyt a hajrában 6 faultja miatt nélkülöznünk kellett, ezzel gyakorlatilag eldőlt a meccs. Ha jól emlékszem Melo 6 személyiéből, 3 volt támadó hiba, kíváncsi lennék, mondjuk egy LeBron James mikor kapna ennyit… A kezdő ötösünkből Anthony 6, a másik négy játékos 5-5 hibával zárta a találkozót. Úgy gondolom, hogy egy playoff találkozón nem lenne szabad a játékvezetésnek, ilyen fontos szerephez jutnia. Túllépve a bírókon és a mérkőzés negatív tapasztalatain említsünk meg azért néhány pozitívumot is! A 14:0-ás run, amit a harmadik negyedben produkált a Nuggets megmutatta, hogy milyen tartása van ennek a csapatnak. A másik pedig, hogy a Jazz szinte tökéletes 1. félidei játékával sem tudott simán nyerni, sőt nagyon is meg kellett szenvedniük a győzelemért.

Azzal, hogy elbuktuk a második összecsapást ,oda lett a pályaelőny is. A két Salt Lake City-i meccsből egyet el kell hozni, nincs mese! Össze kell kapni a védekezést, főleg lábon lehetne javulni, jobban védekezni a hármasok ellen és kevesebb open helyzetet engedni a kétpontos területről, és a normális bíráskodás sem ártana. Idegenben pokoli hangulatra kell számítani, biztosan nem fogják kímélni a játékosainkat, de ez akár doppingolhatja is őket. A következő két találkozótól is szoros mérkőzéseket várok, és Nuggets győzelmekkel! 

A párharc állása két mérkőzést követően:
Utah Jazz - Denver Nuggets   1-1
 

A rájátszás első körének mérkőzései:

3. mérkőzés: Szombat, 04:30 : Utah Jazz - Denver Nuggets
4. mérkőzés: Jövő hétfő, 03:30 : Utah Jazz - Denver Nuggets
5. mérkőzés: Április 28., Denver Nuggets - Utah Jazz
6. mérkőzés: Április 30., Utah Jazz - Denver Nuggets [ha szükséges]
7. mérkőzés: Május 2., Denver Nuggets - Utah Jazz [ha szükséges]


Go NUGGETS

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr521937265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Zephyr- 2010.04.22. 20:46:53

@melo15: Szerintem, nem ezzel kell nekünk foglalkozni. Nem hiszem, hogy megszorítaná az OKC ezt a Lakerst, 4-1-re tippelek, ha 4-2 az már jó.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.23. 02:26:26

Minden jóérzésű ember szurkol a Lakers ellen. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.23. 02:35:45

Melo és Martin is azt emelte ki, hogy fel kell vennünk a Jazz kemény, gyors ritmusát, és keményebb kell harcolnunk velük, mint a két hazai meccsen.

-Zephyr- 2010.04.23. 10:49:00

@Filip89: Meg kell fogni legalább az egyik meccset SLC-ben!!

Tomi_Tanguay 2010.04.23. 13:35:55

leverjük őket mint vak a poharat:D
ha már ennyi beszéltetek róla: a thunder tegnap lenyomta a mákerszt! durantulla 29 pont 19 lepattanó, hát bakker:D ha nem Melo lesz az MVP én őt szeretném, de úgyis a két divat majom közül választanak idén is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.23. 14:01:25

@Tomi_Tanguay: Éjjel a Thunder-mezemben voltam, aztán az NFL draft meg a Rockies-meccs közben faszán elfeledkeztem az egészről. :D
Na, de majd vissza nézem a meccset és az AC/DC Thunderstruckját is meg fogom hallgatni párszor. Nyilván nincs esélyük a lófejűék ellen, mert majd a bírók melléjük állnak, ha szarban lesz szuperkobi segge, de akkor is szurkolok az OKC-nek. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.23. 14:08:43

@-Zephyr-: Muszáj lesz nyerni az egyiket, mert 1-3-ról reménytelen lenne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.23. 19:59:18

Elvileg Kirilenko állapota javul, és lehet, hogy a hatodik meccsen már játszhat ellenünk.

melo15 2010.04.23. 20:18:48

@Filip89: nem hiányozna. ma is 4:30kor kezdünk, biztosan harmadszor is óriási lesz!

foppa21 2010.04.24. 04:32:42

mindjárt elkezdjük!

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 04:40:20

itt az idő! harapjuk el a torkukat:D

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 04:44:36

egész bátran kezdtünk, csak ne engedjük ezt lejjebb

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 04:45:57

Ez a 7-0-s kezdés, azért nem volt csúnya.

foppa21 2010.04.24. 04:52:35

billups és melo jól belekezdtek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 04:54:22

Lawson! :)
Felvettük a Jazz ritmusát és keménységét, kicsit megleptük őket az elején.

foppa21 2010.04.24. 04:59:18

elment a közvetítés nálam:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:06:53

Jól megküldtük őket, nagyon jó szellemben harcol a csapat, ezt a tízes előnyt stabilan tartjuk!

-Zephyr- 2010.04.24. 05:09:46

Itt a negyed végén egy kicsit belelkesültek. A második elején el kell rontani a kedvüket, nehogy elkapják megint a fonalat!

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 05:12:51

kicsit feljebb jöttek sajnos a végén:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:13:05

27-21 végülis az első negyed, még tart az előnyünk.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 05:17:16

bazmeg már döntetlen:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:22:49

Hát, ez megint nagyon szoros meccs lesz, nagyon mennek ők is, hiába leptük meg őket az elején, visszajöttek.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 05:24:25

billups nagyon komolyan játszik, hármasokat is dob:)

foppa21 2010.04.24. 05:32:28

nem semmi milyen meccset játszunk már megint. leragadt a két csapat egymás mellett, nagyon jó meccs:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:36:01

Valahogy meg kéne nyerni a végén, de nem lesz egyszerű itt győzni.

-Zephyr- 2010.04.24. 05:36:56

@foppa21: Ja, fasza nagyon, hogy ilyen szoros meccseket játszunk, de én tudnék örülni egy sima győzelemnek is :).

Az miért van, hogy williams bepöttyinti a lasztit a festékben álldogló Millsapnek, aki aztán akadálytalanul galoppozik a gyűrűig?!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:43:15

48-52 a félidő, kurva nehéz lesz itt győzni, nem lehetetlen.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 05:44:04

vezetnek sajnos a félidőben is. jó izgalmas lesz a második félidő

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 05:47:06

védekezésben és támadásban is magabiztosabbnak kell lennünk hogy forditsunk és nyerjünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 05:51:56

Nené-t és Martint is használhatnánk többet támadásban, mert eddig nem sokat nyújtottak, ennél több volt bennük a két hazain, főleg Nené-ben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:06:27

Hát baszd meg, nem nagyon tudunk mit kezdeni velük. :(

foppa21 2010.04.24. 06:07:47

most nagy baj van, 10 pont hátrány:-(

Dawyd728 2010.04.24. 06:14:02

Mi a faszért megy ki duplázni az egyik magasunk? Nem hiszem el. 10-ből 11szer kijátssza. Agyam eldobom:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:16:01

Végre befejeztünk pár támadást, de a védekezésünk még mindig átjáróház.

Dawyd728 2010.04.24. 06:16:26

Mi a faszért duplázunk rá Deronra állandóan? 10ből 11szer megoldja a kipasszt, az esetek többségében az már gólpassz is. Agyam eldobom ettől a baromságtól. Eddig 10 negyedből ha egyszer bejött.

Dawyd728 2010.04.24. 06:17:45

bocs a dupláért
imádlak blog.hu

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 06:17:50

a kurva életbe már, innen nem fogunk vissza jönni idegenben:(((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:20:25

Azt csinálnak, amit akarnak, szerintem most van az, hogy akár le is ülhetnénk a pályára, hogy mára befejeztük, pörgessétek le az órát, úgyis nyertek.

foppa21 2010.04.24. 06:22:38

ez nem igaz. nem tudom dantley mit csinál, de ilyen szar védekezést rég láttam a csapattól mint amit ebben a párharcban:-(

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 06:25:02

faszba az nem kéne hogy agyon verjenek minket:(

-Zephyr- 2010.04.24. 06:26:01

@foppa21: A támadás is szar most. Az meg látszik, hogy Dantley nem tud válaszokat adni, azokra amit a Sloan lép, vagy a csapat képtelen azokat megvalósítani. Az biztos, hogy az eddig eltelt két több mint két és fél meccs alapján jobb a Jazz. :(

-Zephyr- 2010.04.24. 06:27:53

Kezd már minden széteszni, Smithtől ez most mi volt? Úgy szar, ahogy van, egy negyed volt jó az egész meccsen, hogy utána mi történhetett?!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:28:12

Dantley köcsög Jazz-es volt, nem csoda, hogy hagyja ingyen továbbjutni a kiskedvenceit. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:31:52

Na jó, hát ez már tényleg kezd komolytalan lenni. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:32:27

Melo-t meg már csak lendületből is kipontozzák a rengeteg charging-gal.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 06:32:57

ez hihetetlen, ráadásul nekik minden szar beesik:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 06:34:34

Semmi nem megy, kész, totális káosz...
Álljanak be Petro-ék azonnal, nekik nincs veszítenivalójuk, de ne a legjobbakat alázzák már meg.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 06:39:39

hát ezt felejtsük el és szedjük össze magunkat a következőre

-Zephyr- 2010.04.24. 06:40:52

A cleveland mellett a utaht gyűlölöm a legjobban az nba-ben, ezért még örültem is egy kicsit, hogy őket kaptuk. Továbbra is utálom őket, de annak már nem örülök, hogy velük játszunk.

Tomi_Tanguay 2010.04.24. 06:46:13

vérlázitó bakker hogy ilyen szabadon dobhatnak kkintről:(

-Zephyr- 2010.04.24. 06:47:20

Itt fejeztem be a mai meccset. Talán nem veszít sokat a "varázsából", ha a hátralévő 9 percet majd valamikor felvételről nézem meg, de most nekem ez sok(k).

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 07:00:36

Lehetőleg 20-nál több ne legyen most már.

foppa21 2010.04.24. 07:11:09

elég lehangoló lett a végére:-(

foppa21 2010.04.24. 07:15:50

93-105el megúsztuk. holnaputánra nagy változások kellenek, ha még akarunk valamit ebben a csatában

melo15 2010.04.24. 15:12:17

basszus nagyon össze vertek minket :( A védekezésünk gyenge az egész párharcban, Deronnal nem tudunk mit kezdeni, a kinti dobásaik ülnek, ma belül Millsap is megetett minket rendesen. Nem tudom mit lehet csinálni velük, komoly változtatások kellenek mert nagyon döcögünk. Eddig sokkal jobb ez a jazz nálunk :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.24. 20:15:15

Igen, Deront nem szabad ennyire hagyni élni, az első meccsen Afflalo nagyon jól fogta, azóta viszont nem tudom miért váltottunk embert rajta, ez a tegnapi double team pedig totális kudarcot vallott.
Óriási változás kéne a védekezésünkben, ha meg akarjuk még fogni őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.25. 02:38:35

"The series is just beginning," an optimistic Karl said. "The only thing I'm going to criticize - I wish our defense would be more 48-minute oriented, more possession oriented. We're turning our defense on-and-off too much."

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.25. 04:13:00

Nem semmi, ahogy kezdett a Thunder, az első negyed végén 12-vel szopatják a majmokat. :P
Nagyon szurkolok nekik, nem csak azért, mert következő ellenfelünk lehetnek (erre úgyis kevés az esély mindkét fél részéről), hanem mert utálom a lékerzt, és mert eddig is szimpatikus volt az OKC. Mondjuk esélytelenek, mert úgy sem engedhetik kiesni a mákerzt az első körben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.25. 04:54:37

55-42 a szünetben a Thunder-nek, be kell húzni, viszont szerintem én mindjárt bealszok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.25. 08:50:24

A végére 21 ponttal szájba kúrták a nagy láááákérzt. :D Kobi, húzzatok haza! :P

melo15 2010.04.25. 16:13:53

@Filip89: verhető idén a lakers!
2-2 a suns-blazers is. nekünk is egyenlítenünk kell!

foppa21 2010.04.25. 20:45:59

hát ezt a mait nagyon kéne hozni. remélem hogy össze szedjük magunkat

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 03:31:50

Még megy a Spurs-Mavs, úgyhogy gondolom nem lesz stream egy darabig, és/vagy később is kezdjük. Nem semmi hogy a 3-1 kapujában az SA.

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:06:32

melo jól elkezdte a meccs, csak hasson ez a mentalitás mindenkire!

melo15 2010.04.26. 04:10:20

hiába kerültünk előnybe az elején, már vissza jöttek sajnos

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 04:14:50

Nagyon nem kéne pedig, hogy a jó kezdés után, megint csődöt mondjunk. :(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:20:06

ez eddig kevés. küzdjünk már, legalább ne adnánk ilyen könnyen:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 04:23:55

Most azért hajtunk, azzal nincs baj, csak semmi nem jön össze, kicsit túl vagyunk pörögve, és mindent elcseszünk. Most több turnover is volt, nagyon nem találjuk a ritmust, kezdünk elszállni. :(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:28:30

lawsontól tényleg volt pár harcos játékos. ilysmik kellenek, meg melo ma nagyon akar nyerni. mindent bele!

foppa21 2010.04.26. 04:35:26

már megint 10 pont a hátrány:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 04:37:56

Kicsit vissza zárkóztunk, ideje volt.
A 40 pontunkból Melo 19-et vállalt. :)

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:40:19

nem az igazi a játékunk, de több mint a semmi:D néha látni valami erősebb védekezést, de nem az igazi még mindig. kétlem hogy sokra visszük így de még tartjuk magunkat

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 04:42:25

Jó lenne, ha nem esnénk szét a félidő végére. :(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:45:43

pff bakker ez esélytelen:(((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 04:56:01

A szokásos kamu callokat persze most sem felejtik el befújni ellenünk, de már megszoktuk. Kibaszott színész Deron és társai.

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 04:57:50

45-54 a félidei állás, egyre reménytelenebb a helyzet:(

foppa21 2010.04.26. 05:07:40

nem tudom mi van a csapattal. nem gondoltam volna hogy így kiesnénk, de mstmár valószinű:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 05:21:18

Nem kéne kapkodni, nagyon pontatlanok vagyunk, így esélyünk sincs már. :(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 05:26:36

a kurva életbe. borzalmas lesz vége a szezonnak:((

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 05:45:22

nagyon elfogytunk fejben a playoffra. hihetetlen:(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 06:15:01

egész jól vissza jöttünk 7 pontra, persze a rohadt tetves geciket az idióta faultokkal nyomják folyamatosan, ne hogy baj legyen a továbjutásukkal. melot ma is hogy fogják kipontozni,szégyen a bíráskodás!

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 06:20:47

persze a fasz boozernek minden brutális tégla is beesik már. mocskos máker jazz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 06:29:57

Nem ezen múlik, de joggal anyázhatjuk a bírókat. Az egész párharcban példátlanul szarok, közröhej, hogy Melo-t három ember püföli, próbál a palánk felé fordulni, erre charging. Meccsenként 3-4-szer, hát elmennek a faszomba.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 06:31:26

106-117 a vége. Melo 39 pont, 11 pattanó, 9 turnover. Hányattatott sorsú MVP benyomását keltette, megpróbált mindent, de egyedül, támogatás nélkül a zebrákkal megerősített Jazz ellen kevés volt, amit tehetett.

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 06:33:15

tetves jazz, kapják csak meg a lakerst. össze illik a két csapat, csak nehogy az egymás elleni párharcukat is a bírók nyerjék:D

foppa21 2010.04.26. 06:34:53

ez borzalmas volt:-(
mostmár én mondom azt hogy végeztünk ezzel a szezonnal:-(
karl gyógyuljon meg és jövőre csak azért is megnyerjük!

melo15 2010.04.26. 18:45:03

nagyon mély gödörben vagyunk. sajnos már nincs remény hogy talpra álljunk. hihetetlen hogy mind a három vesztes meccsen ugyanazokat a hibákat csináltuk...nem hiszem el hogy ennyire nem lehet tanulni a vereségekből, megérdemeljük hogy kiessünk.
de nagyon sajnálom :(

Tomi_Tanguay 2010.04.26. 19:36:48

borzalmasan gyenge a védekezésünk. a köcsög deron és boozer azt csinál amit akar, rossz volt nézni a két idegenbeli meccset:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.26. 20:07:10

JR twitteren a negyedik meccsről: "You play selfish you lose selfish that’s all I’m saying about the game!"

-Zephyr- 2010.04.26. 20:30:07

@Filip89: Igaza van. Csapatként nem működik a dolog, nem is lehet erről sokkal többet mondani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.04.27. 03:27:01

Billups Karl hiányáról:

“Absolutely. That’s no slight on A.D. He’s done a great job trying to maintain and handle the guys we have on this team. But yeah, definitely. I think you’d see that from any team that lost their head coach for the second-half of the season.”

Asked what is the difference, the point guard said: “George won over 900 games, man. A.D.’s been coaching 9, 12 games. That’s the difference. (Karl) is a head coach. A great head coach. You’ve got A.D. filling in who probably will be a head coach but hasn’t had the opportunity to do that. We miss his voice, we miss his leadership, we miss the plays he draws up at timeouts, we miss the halftime speeches, we miss everything. But that’s not an excuse at all. I think A.D. has done a wonderful job.”

-Zephyr- 2010.04.27. 12:53:35

Hát ez után a nyilatkozat után akár már a következőn lezárulhat a párharc:(.

Tomi_Tanguay 2010.04.28. 08:34:52

a lakers 3-2re vezet megint. keleten persze a három divat szaros már rég továbbjutott. lol azért ez az nba:P


süti beállítások módosítása