Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Chiefs: az utolsó koporsószeg

2010.12.09. 12:53 - StormST

Idei három győzelme közül a legszebbet a Denver Broncos (3-8) a csoportrivális Kansas City Chiefs (7-4) ellen érte el egy 49-29-es veréssel hazai pályán. Ennek a meccsnek a visszavágója következett a 13. játékhéten, ezúttal az Arrowhead stadionban. Sajnos a sérülés fronton nem javult a helyzet, Brian Dawkins, Andre Goodman, Darcel McBath és Demaryius Thomas is a maródiak listáját „erősítette”, mellettük még Stanley Daniels, Laurence Maroney, Eric Olsen és a 3rd QB Brady Quinn maradt ki a 45-ös keretből.

Az előző heti, St. Louis Rams elleni hazai pályán elszenvedett vereség (33-36) után Pat Bowlen egy nyilatkozatban kiállt vezetőedzője, Josh McDaniels mellett, majd ezt később pontosította arra, hogy a szezonból hátralévő 5 meccs alapján fog dönteni a jövővel kapcsolatban.























A Broncos nyerte a feldobást és Royal 26 yard-os visszahordása után a saját 30-as vonalukról indíthatták az első támadást, az alábbi felállásban:

QB: Kyle Orton
RB: Knowshon Moreno
WR: Brandon Lloyd, Eddie Royal
TE: Daniel Graham, Dan Gronkowski
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: J.D. Walton
RG: Chris Kuper
RT: Ryan Harris


Egy wild-horse felállással indították Orton-ék a meccset, de nem igazán sikerült meglepni a Chiefs-t, Moreno futása a snap elkapása után csak 3 yard-ot hozott. Orton javított gyorsan, Gaffney-nek dobott egy 18 yard-os passzot, majd egy 9 yard-ost Gronkowski-nak, ami után Moreno 4 yars-os futása 1st down-t ért. Sajnos a következő play egy 6 yard-os sack lett, ami után már csak egy 3 yard-os elkapást sikerült összehozni, de 3&13-ra nem lett jó a passz. A KC 39-es vonaláról jött az első Britton Colquitt (fontos a keresztnév, mert a korábbihoz hasonlóan most is mindkét oldalon egy-egy Colquitt punt-olt) 31 yard-os punt-ja egész jó kezdő pozíciót adott a védelemnek.

A defense összeállítása ezen a meccsen:

NT: Jamal Williams
DE: Justin Bannan, Kevin Vickerson
OLB: Mario Haggan, Jason Hunter
ILB: DJ Williams, Joe Mays
CB: Champ Bailey, Perrish Cox
S: Renaldo Hill, David Bruton


Érdekes módon kimaradt a kezdőből az előző meccsen visszatért Robert Ayers, de pár play-el később már csatlakozott társaihoz a pályán Hunter kárára. A liga legjobb futójátékával rendelkező Chiefs egyből neki is állt a labdacipelésnek, Jamaal Charles és Thomas Jones két futással csinált is egy-egy 1st down-t gyorsan. Utánuk az idei második körös draftos Dexter McCluster futott még 5 yard-ot, ám ezután a hazai csapat irányítója, Matt Cassel kezébe adta a labdát, ami rossz döntésnek bizonyult, mert két rossz passza után elvesztették a támadás lehetőségét. Royal 7 yard-ot hordott vissza Dustin Colquitt 45 yard-os punt-jából és így saját 37-es vonaláról indulhatott a Broncos. Sajnos azonban egy rövid támadás következett, amit 3&8-nál egy 9 yard-os sack zárt le, a punt után saját 30-as vonaláról indulhatott a hazai támadósor. Úgy tűnt, hogy a Champ Bailey által szigorúan őrzött Dwayne Bowe megcsinálta első elkapását a meccsen, de a jókor bedobott challenge után (jogosan) a bírók érvénytelenítették a catch-et. Sajnos nem sikerült megállítani ezzel a támadást, 3&9-nél Charles elkapása 10 yard-ot ért, DJ nem tudta időben a földre vinni. Három play-el később egy 3&4-et is meg tudtak oldani a Chiefs játékosai, amikor McCluster csinált egy 19 yard-os elkapást. Tovább forgatta a kést a Broncos-drukkerek szívében Cassel, amikor 3&1-nél ismét egy RB-t talált meg passzával, Thomas Jones 20 yard-ot hozva csapatának 1&goal-t csinált az 5 yard-os vonalnál. Két play-el később megszülettek a meccs első pontjai, a TE Leonard Pope kapta el Cassel passzát az endzone-ban -> 0-7. 1:15 maradt a negyedből, a Broncos pedig egy büntetés miatt a saját 10-es vonaláról vághatott neki a következő drive-nak. A negyedet két Moreno-futás zárta, amikkel összesen 8 yard-ot ért el. Az első negyed után az eredmény -> 0-7.



Lloyd 13 yard-os elkapása és az így megszerzett 1st down nyitotta a második negyedet, majd jött két újabb futás Moreno-tól, amik ezúttal 6 yard-ot hoztak. Orton egy Royal-nak adott passzal akarta megoldani a 3&3-at, de az átadás sikertelen lett, így újra punt következett, ami egy büntetés miatt saját 10-es vonaláról kezdhetett támadni a Kansas City. Cassel eddigre eléggé belejött, egyből egy 12 yard-os passzal nyitott, majd egy Charles-futás után egy 10 yard-ossal folytatta a menetelést. Egy false start nehezítette a hazaiak helyzetét, de meg nem állította őket, 3&5-nél egy 21 yard-os Moeaki-elkapással folytatták az előrenyomulást. 1&10 jött a Broncos 38-as vonaláról, majd egy büntetés miatt végül egy 3&15-öt kellett volna megoldaniuk Cassel-éknek, de csak 10 yard-ot tudtak haladni Charles elkapásával. Meglepő módon  a 33-ról nem az 51 yard-os FG-t, hanem egy punt-ot válaszottak, saját 7 yard-jára nyomva vissza ezzel a Broncos drive indulási helyét. Moreno eddigre kb. annyira belejött a futásba, mint Cassel a passzolásba: a drive első 5 play-e az ő magánakcióit hozta, azokkal pedig 38 yard-ot termelt a csapatának. A következő play-ben is ő lett volna a célpont, de a screen passzra jól felkészült a Chiefs védelme, megkergették Orton-t, aki végül eldobta a labdát, viszont a hosszú kergetőzés alatt Walton túlságosan előre keveredett, amiért egy 5 yard-os büntetést kapott a csapat. 2&12 jött, majd 3&12, amit viszont sikerült megoldani, hála az újonc Erick Decker gyönyörű elkapásának, ami 28 yard-ot ért. Újra Moreno lett a főszereplő, először egy 17 yard-os futással 1st down-t csinált (ekkor sajnos megsérült Gronkowski, aki már nem tudott visszatérni ezen a meccsen), majd még a 2 perces szünet előtt egy 3 yard-ost is futott. A pauza után hozzátett még 4 yard-ot, 3&3 következett a Chiefs 8 yard-áról, de ekkor már Moreno nem tudta megcsinálni az elkapást, meg kellett elégedni tehát egy 25 yard-os Matt Prater FG-al -> 3-7. A kickoff return után maradt még 1:14 a Chiefs-nek a félidő végéig és ők ezt igyekeztek kihasználni. Egy 9 yard-os passz után már a 36-on voltak, majd egy 10 yard-os futás után már a 46-on. Újabb passz jött, ezúttal egy 11 yard-os, ami után 0:33-nál időt kért a Chiefs. Nem maradt több időkérésük, de mivel a 3&10-nél megcsinált 14 yard-os Moeaki-elkapás után még volt ideje Cassel-nek a földhöz vágni a labdát, így maradt 7 másodperce Ryan Succop-nak a FG-ra. JMD megpróbálta egy időkéréssel megzavarni, de a 47 yard-os FG így is sikeres lett -> 3-10. A félidőt egy 7 yard-os return zárta Cox-tól, a félidő végén az eredmény -> 3-10.






















A második félidőt Charles két futással elért 1st down-ja nyitotta, ami után viszont előbb Cox szép szerelése miatt kényszerültek hátrébb 4 yard-al, majd Champ sack-je miatt még további 9-el. 3&23-nál Cassel McCluster-t célozta meg egy passzal, ám a dobása elég rossz lett, a RB pedig ütközött a vele szemben érkező DJ-vel. McCluster a földre került, a játék megállt, majd kb. 10 másodperccel később repült egy zászló, DJ ellen fújtak fölösleges durvaságot, ami 15 ajándék yard-ot és egy ajándék 1st down-t ért a támadás jogát egyébként elvesztő Chiefs-nek. (gyalázat) A védelem eléggé szétesett a hibás bírói ítélet hatására, a hazai csapat 4 futással gyorsan ki is használta és máris a Broncos 2 yard-os vonalán voltak. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy Charles megszerzi a TD-t a Chiefs-nek, de ezt jogosan a bírók elvették tőle, mivel a csapat rosszul állt fel a snap-hez. A büntetés után 2&goal jött a 7-ről, majd egy 3&goal következett volna a 3-ról, ám ekkor a RT Richardson korán mozdult, újabb 5 yard büntetést kaptak. A falembert edzője ekkor lehívta a pályáról, amire ő egy dührommal válaszolt, meglökve többek között a ST edzőt is, természetesen a kamerák kereszttüzében. 3&goal jött tehát a 8-ról, Charles futása után pedig 4&goal a 2-ről, aminél a biztos FG helyett meglepő módon egy passzhoz álltak fel Cassel-ék. Rossz ötlet volt, amiért Mario Haggan osztotta ki a büntetést egy 13 yard-os sack formájában, visszaszerezve a támadás jogát csapatának a saját 16 yard-os vonalon.

Sajnos a támadók nem tudtak élni a lehetőséggel, Moreno 2 yard-os futását Orton két rossz passza követte (nem először volt szerencséje elejtett inteception-el, a meccs folyamán többször is a 2-3 ember által őrzött Lloyd felé passzolt sikertelenül), majd Britton újabb punt-ja. A Chiefs saját 37-es vonaláról kezdett támadni és McCluter egy hatalmas vágtát bemutatva egészen a Broncos 9-es vonaláig jutott, de szerencsére egy közben elkövetett holding miatt visszakerült a labda a Chiefs 29-es vonaláig. 3&12 jött három play-el később, amit Cassel egy 19 yard-os passzal oldott meg, átvíve csapatát a félpályán. Két 1 yard-os futás után 3&8 jött, aminél Haggan elkapta Cassel-t, úgy tűnt, hogy egy sack+fumble után DJ egészen a Chiefs 10-es vonalán belülre vissza tudja vinni a labdát, de a bírók végül fumble helyett incomplete pass-ot fújtak, mellé egy 10 yard-os intentional grounding büntetést, de mivel a punt után a 17-ről támadhatott a Broncos, ezért nagyjából 80 yard-al került hátrébb a drive indulása. Sajnos újabb 3&out jött a mieinktől, mellé pedig egy nagyon rövid, mindössze 29 yard-os punt, a Kansas City a félpálya denveri oldaláról indulhatott, a 48-ról. Egy 14 yard-os Charles- és egy 2 yard-os Jones-futás után már a 32-nél jártak, McCluster indulhatott neki egy újabb futásnak, de őt 0 yard-on tartotta Bannan, akinek ráadásul sikerült a labdát kiütnie az újonc futó kezéből, amit meg is tudott szerezni. 1:24 maradt még a harmadik negyedből, amibe három play fért még bele, egy 2 yard-os Moreno-futás, egy 10 yard-os Gaffney-elkapás, végül egy újabb 6 yard-os futás Moreno-tól. A harmadik negyed után az eredmény -> 3-10.

Moreno ott folytatta, ahol pár perccel korábban abbahagyta és még meg is toldotta, egy 22 yard-os rohanást mutatott be, a leghosszabbat eddig a szezonban. Sajnálatos módon a 27-nél, ahova ő eljutott, már csak kicsivel sikerült előrébb menni, két sikertelen Lloyd irányába szálló passz között Royal csinált egy 4 yard-os catch-et. Matt Prater jött egy 41 yard-os FG-ra, amit magabiztosan be is rúgott, közelebb hozva a csapatát -> 6-10. Következett egy elég gyors 3&out a Chiefs-től, Royal 15 yard-os punt return-je után a 34-ről kezdhetett támadni a Broncos 12:26-nál. Moreno először egy 2&10-et oldott meg egy 13 yard-os futással, majd egy 3&5-öt egy újabb idei rekord 24 yard-ossal. Ekkor azonban Orton következett volna, de előbb egy rossz passzot mutatott be, majd egy büntetést kapott, mivel nem indította el időben a play-t, végül beszedett egy sack-et (igaz nem saját hibájából), aminél elejtette a labdát és azt a Chiefs meg tudta szerezni.
Úgy tűnt, hogy 2&7-nél az utóbbi hetekben az egész liga legjobbjaként emlegetett Bowe megcsinálja első elkapását ezen a meccsen, de a 22 yard-os catch-et a bírók (teljesen jogosan) érvénytelenítették, mivel ellökte magától Champ-et. 2&17-nél is Bowe volt a célpont, de ezúttal se lett meg az elkapás, 3&17-nél pedig csak 8 yard sikerült a hazaiaknak, jött tehát ismét egy punt. Royal lemásolta a korábbi szép return-t, a 19-ről a 34-ig jutott vissza.

8:08 volt vissza és ahogy azt az utóbbi hetekben megszokhattuk, JMD ekkor már elfelejtette az addig kiválóan működő futójátékot. Három passz jött shotgun-ból, mindhárom sikertelen lett, 7:54-nél ment is vissza  a punt és sajnos a visszahordás levédekezése közben Mays megsérült és a meccs végéig már nem tudott visszajönni.
A Kansas City elindult előre, jól keverve a futásokat és a passzokat, csináltak is két 1st down-t, így mire egy rossz snap, majd egy szép Ayers-védekezés után 3&16-nál a 12 yard-os elkapás nem volt elég egy újabb 1st down-hoz, addigra már csak 4:04 maradt, a punt után pedig már csak 3:56. Lloyd végre tudott csinálni egy újabb elkapást, 18 yard-ja után még ki is ment, így 6 másodperc ment csak le az óráról. 1&10-nél Gaffney felé nem lett jó a passz, 2&10-nél pedig példátlan hibát vétett a főbíró. Orton-hoz odaért a blitz, de még kb. 1 méterre volt a földtől, mikor Moreno-hoz varázsolta a labdát, aki elindult vele előre. Nem járt messze a 1st down marker-től, amikor sípszó állította meg: a vezetőbíró úgy ítélte meg, hogy Orton a földön volt, így egy sima 1st down helyett egy -8 yard-os sack lett a play vége. Orton hiába reklamált, fel kellett állítania csapatát a 3&18-hoz. Moreno-nak passzolt, akit azonban a védők 4 yard-ra a 1st down-tól a földre vittek, JMD pedig úgy döntött (ki tudja miért), hogy nem megy neki a 4&4-nek, hanem 2:32-nél visszaadta a labdát a Chiefs-nek egy punt-tal. 2:23 volt még vissza, mikor Jones futott egy 4 yard-ost, majd a denveri időkérés után Charles 6 yard-os futása azt jelentette, hogy a 2 perces szünet után 1&10 jön, a Broncos-nak pedig már csak egyetlen időkérése maradt. Három Charles futással így 0:20-ig lepörgethette az órát a hazai csapat. Jött még egy Dustin Colquitt-punt, aminél Royal kicsit elszámította a labda ívét, de nem ért hozzá, így miután egy védő érintésével az endzone-ba vándorolt a játékszer, nem lett safety, hanem 0:00-nál kapott még egy play-t Orton a saját 8-as vonaláról, ahonnan természetesen csak egy reménytelen hosszú passzra futatta, ami sikertelen is lett. A végeredmény -> 6-10.



A védelem talán eddig idén ezen a meccsen játszott a legjobban, ha az egész meccset tekintjük. Orton viszont talán most volt eddig a legrosszabb. Lloyd-ot nagyon jól megfogták, majdnem olyan jól, ahogy Champ Bowe-t, valamint valamilyen hülye okból állandóan két WR és két TE volt a pályán, viszont a passzok csak a WR-eket keresték. Szerintem szimplán rossz gameplan volt, amin közben már nem tudtak változtatni.
A kirívó bírói hibák mellett szerintem nem szabad és nem is lehet szó nélkül elmenni. Két ekkora hibával megtámogatni egy csapatot már majdhogynem csalásnak is nevezhető, bár természetesen erre bizonyíték nincs. Az utolsó eset megakadályozta a csapatot abban, hogy egy utolsó kísérletet tegyen a felzárkózásra, ráadásul ez azért volt igazán nagy hiba, mivel semmilyen szögből nem lehetett úgy látni, hogy Orton leért a labda eldobása előtt a földre, ahogy az az NFL.com-os videón is tisztán látszik.


Videóösszefoglaló a mérkőzésről:




A legfontosabb denveri egyéni statisztikák a mérkőzésről:
Orton: 9/28 sikeres/összes passz, 117 passzolt yard, 1 elvesztett fumble
Moreno: 23 próbálkozás, 161 futott yard, 1 elkapás, 14 elkapott yard
Lloyd: 2 elkapás, 31 elkapott yard
Gaffney: 2 elkapás, 28 elkapott yard
Decker: 1 elkapás, 28 elkapott yard, 2 kickoff return, 21 visszahordott yard AVG
Royal: 2 elkapás, 7 elkapott yard, 3 punt return, 12 visszahordott yard AVG
Prater: 2/2 FG (25 és 41 yard)
Colquitt: 7 punt, 39.1 yard AVG
Cox: 8 tackle, 1 kickoff return, 7 visszahordott yard
D.J. Williams: 7 tackle
Bannan: 1 tackle, 1 kikényszerített fumble





















Josh McDaniels véleménye a mérkőzésről:

"Meg voltam elégedve a srácok erőfeszítéseivel, hasonló játékot kértem tőlük, mindent megpróbáltunk, de sajnos most sem tudtunk eredményesek lenni. Sajnálom a vereséget, hiszen az elmúlt hetekkel ellentétben a védelem most nagyon jól állta a sarat, azonban a támadójátékunkban akadtak hiányosságok, nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. Rengetegen nagyon okosak, és Tim Tebow beállítását követelik tőlem, de továbbra is tartom magam amellett, hogy nem szabad elkapkodni a beállítását. Tim nagyon jól dolgozik az edzéseken, folyamatosan fejlődik, egyre kiegyensúlyozottabba, de figyelembe kell venni, hogy ő egy hosszútávú terv része, és szerintem jelenleg nem tudna olyan mértékben a csapat hasznára lenni, amennyire szükséges lenne. Dolgozunk tovább, és egy-egy mérkőzésre készülünk a továbbiakban is, győzelmeket szeretnénk még szerezni a maradék négy fordulóban." 

Ebben a fordulóban a másik két divíziórivális is egymás ellen lépett pályára, s jókora meglepetésre az Oakland házon kívül iskolázta le 28-13 arányban a San Diego-t, ezzel a két csapat helyet cserélt egymással az AFC West-táblázat második-harmadik helyén. A 14. héten a Broncos Arizonába látogat, eközben a Raiders Jacksonville-ben folytatja szereplését, míg egy Chargers-Chiefs rangadóra is sor kerülhet Kaliforniában.

Az AFC West divízió állása a 13. játékhét után (W-L):

1. Kansas City Chiefs 8-4
2. Oakland Raiders 6-6
3. San Diego Chargers 6-6
4. Denver Broncos 3-9

Azt már tudjuk, hogy a hét elején JMD-t Pat Bowlen végre eltávolította a HC pozíciójából, így erre én külön nem térnék ki. Fontos még sajnos megemlíteni, hogy hétfőn sérültlistára került a meccs közben megsérült Joe Mays és Dan Gronkowski is, előbbi különösen fájdalmas veszteség, mivel kiváló formában játszott az utóbbi hetekben.

Következik a QB gondokkal küzdő Arizona Cardinals (3-9) elleni idegenbeli meccs, ahol az is lehet, hogy az idei 5. körös válaszott John Skelton kezd az irányító poszton. A megbízott vezetőedző Studesville nagyon energikusnak tűnik, kíváncsian várom, hogy az ő irányítása alatt milyen teljesítményt fog nyújtani a csapat, különösen úgy, hogy JMD helyét az OC Mike McCoy veszi át a playcaller posztján.
Nyerni kell, nincs mese... 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr752504185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.12.09. 14:02:48

moreno nem lesz ott valami hét legjobbjai szavazásokon?

StormST 2010.12.09. 14:05:25

@Tomi_Tanguay:
Jamaal Charles: 21 futás 116 yard
Knowshon Moreno: 23 futás 161 yard

Szerinted melyiket jelölték a hét futójának? :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.09. 14:09:46

Az a baj, hogy nem volt TD-ja. Így Peterson szellent kettőt, és rendre az 50 yard-jai közben fut két-három TD-t, és ráveri ki minden amerikai hetente.

StormST 2010.12.09. 14:10:53

@Filip89: Az ok, de Charles-nak se volt TD-je, de mindegy, szokásos anti-Broncos média...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.09. 14:14:14

LOL, én csak most néztem meg a jelölteket. :D Jones-Drew és AP névvel szokás szerint, a KC-i majom nem tudom mit keres ott a career game-et futó Moreno kárára, de már megszoktuk. Hozzá lehet írni a kétes bírói ítéletek mellé.

Tomi_Tanguay 2010.12.09. 14:47:16

akkor ráéreztem erre a kérdésre:)

Foresz 2010.12.09. 15:54:03

Most nézem ennek a cikknek meg mekkora címe van!!!Hatalmas...

milo_hedgie#23 2010.12.09. 18:26:46

@Filip89: "Az a baj, hogy nem volt TD-ja. Így Peterson szellent kettőt, és rendre az 50 yard-jai közben fut két-három TD-t, és ráveri ki minden amerikai hetente."
ennek tudod hogy volt-e értelme?:))
peterson azért szinte minden fordulóban eléri a 100yardot...moreno életében másodszor,persze szerintem is megérdemelte volna a jelölést,pont azért mert élete legjobb meccse volt. de úgy látszik ilyen gyenge csapatból nem akarnak válogatni vagy nem tudom...

Black_Adder 2010.12.09. 18:51:32

Találó a cím :D

Azért lett Charles jelölve, mert ő győzelemre vezette a csapatát, és az is számít a jelöléskor. Az antibroncos media jelölte Tebowt és meg is választotta a hét legjobbjának az 5 yardjára és 2TDjére Gronkoval szemben aki 3TD-t szerzett és 70 yard fölött volt...

Btw: ProBowl állás:
1. Vick
2. PM //mi a picsát keres itt? de legalább már nem az 1.
3. tombrédi //ki más?
4. AP //szellentett kettőt :D
5. Rodgers

Szóval Orton máris csak a 3. helyért küzd, ahogy várható is volt, és ott van még a KÖCSÖG, meg még sokan mások. Még többet kell rá szavazni.
Egy WR sincs az 5ben, ez jó jel, ha már Lloyd nincs, legalább más se. De azért kéne egy kis támogatás oda is:

Szavazni kell, nincs mese...

Black_Adder 2010.12.09. 19:05:51

Megvan a teljes top10:
1. Michael Vick, Eagles: 729,838
2. Peyton Manning, Colts: 691,146
3. Tom Brady, Patriots: 623,074
4. Adrian Peterson, Vikings: 591,598
5. Aaron Rodgers, Packers: 547,340
6. Philip Rivers, Chargers: 503,282
7. Drew Brees, Saints: 498,079
8. Arian Foster, Texans: 414,033
9. Antonio Gates, Chargers: 375,666
10. Chris Johnson, Titans: 363,908

WR-ek között: Andre Johnson és TO az 1. 2
CB-k között: Aso és Ravis

Nem lesz így Bronco a ProBowlon... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.09. 19:09:49

Szánalmas. Rohadt bűnöző Vick mit keres ott?!
De itt is van még valami szakértői választás is a szurkolói szavazatokon felül, nem?

milo_hedgie#23 2010.12.09. 19:15:21

@Black_Adder: vick első helye olyan,mint stol buci a valóvilágban...

Tomi_Tanguay 2010.12.09. 19:30:53

nálam stewie "utolsó jack daniels" szövege verte ki a biztositékot a gitrben:D

Tomi_Tanguay 2010.12.09. 19:34:37

na meg persze nincs több mcdaniels menü sem a gyors étteremben - ami filip közkedvelt szórakozása volt az elmult másfél évben:D

Black_Adder 2010.12.09. 19:38:05

Fognak még szavazni a játékosok és a szakértők, de Ortont onnan már nem fogják felhozni sajnos, mert Riversnél nem egyértelműen jobb, pm meg brady meg már túl messze van. Utóbbi ráadásul nagyon nagy formában játszik.

Vick letöltötte a büntetését, Goodell engedte játszani, egy kis extra eltiltás után, úgyh szavazni is lehet rá. Szvsz hiba volt visszaengedni a ligába /*pedig utálom a kutyákat*/, sőt ülhetett volna még egy kicsit a sitten is, de ha a teljesítményt nézzük akkor még az 1. hely se nagy túlzás.

Vannak játékosok akikre én nem akármilyen szezont is futnak nem szavaznék, ilyen TO, Vick, a KÖCSÖG, meg még nagyon nagyon sokan mások. De vannak akiket ez nem zavar, vannak akik szeretik a játékát és az alapján akármi is van rá szavaznak, és vannak akik mindentől elvonatkoztatva, csak a teljesítmény alapján szavaznak. Ebből a 3ból jön neki össze.

Ami sokkal érthetetlenebb az pm 2. helye. Több picksickje lesz lassan mint sikeres passza, mégis a 2. LOL. Ha zsinórban 3× is megkapja az MVP címet erre a fosra nem tudom. Ami már biztos, ha ő nem csinál semmit, akkor se elég 5000 passzolt yard, vagy 2000 futott yard a legyőzéséhez.

Áh mindig ez van. Örüljünk, h nem egy divat csapatnak szurkolunk...

Coach Sacco 2010.12.09. 21:22:47

Szokás szerint nagyon jó volt olvasni az összefoglalót! :)

foppa21 2010.12.10. 09:53:05

@Black_Adder: azért hátha champ befér, más nem hiszem sajnos...

Black_Adder 2010.12.10. 18:01:26

Sosem elég a jó hírekből:
The Denver Post is reporting that CB Perrish Cox of the Broncos was arrested on charges of sexual assault last night.

:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.10. 18:26:01

Már úgyis rég volt. Nincs JMD, nincs szigor. :D Azt hiszem, ő az a srác az idei draftoljaink közül, akinek az egyetemen is volt már valami piálásos balhéja.

Black_Adder 2010.12.10. 19:59:23

Konkrétan a Bowl mérkőzés előtt elment bulizni, ezért a csapata el is tiltotta :D
Ha jól tudom 3 különböző csajnak fizet gyerektartást, de ebben nem vagyok biztos.
Tudja hogy kell élni, na :D

A baj csak az, h Goodell nem lesz ilyen elnéző...


süti beállítások módosítása