Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Brandon Lloyd az NFL Pro Bowl keretében

2010.12.29. 14:02 - Black_Adder

Még a Denver Broncos kiábrándító, csalódást keltő 2010es szezonjának is megvannak a maga pillanatai, azok az egyéni megmozdulások, teljesítmények, amikre majd még sokáig emlékezünk, amik miatt érdemes volt leülni a monitor elé és nézni a meccset. Valószínűleg sokaknak először Tim Tebow jutott most eszébe, akinek a nevét a jövőben hetente legalább 100× fogjuk lejegyezni, újabb és újabb csodatételei miatt. Idén azonban jobbára a cserepadon ült, ezért hiába teszi feledhetetlenné a szezon befejezését, ha annak egészét nézzük mást kell kiemelni. Nem is lenne szép megfeledkezni az egyébként teljesen jogos TT hype mellett arról, hogy Orton egy ideig Marino rekordját veszélyeztette vagy hogy Champ Bailey lenullázta Bowe-t, a legnagyobb teljesítmény azonban minden bizonnyal Brandon Lloyd-é. Az elkapónk annyira kiemelkedőt nyújtott, hogy emellett a szakértők se mehettek el és bekerült a Pro Bowl-ra. /*Noha, a DSB olvasói érthetetlenül leszavazták az év játékosa címért. :(*/



Maga a Pro Bowl keret természetesen röhejes, ahogy az lenni szokott, és nem csak azért, mert csupán egyetlen Bronco képvisel minket. Ne foglalkozzunk vele, mindenki magának eldönti mennyi ideig és hogyan káromkodik miatta magában, itt pedig örüljünk együtt Lloyd nagy sikerének.

Az illinois-i elkapónak ez a nyolcadik éve a ligában, és a második Vadlóként. Pályafutását még a '49ersben kezdte, és már a kezdetektől kitűnt bravúros elkapásaival. Sajnos azonban emellett a hihetetlen hibáiról is híres, hírhedt lett. Nem volt képes konzisztens a játéka, ezért 3 év után távoznia kellett. Ezután két évet töltött a Redskinsnél majd egyet a Chicago Bearsben 2008ban, ahol is egy bizonyos Kyle Orton dobálgatta felé a labdát. Aztán 2008ban elérte Denvert a JMD-hurrikán, ami Jay Cutlert egészen Chicagoig repítette, és ez a Szeles városban is gyökeres változásokat okozott, melyeknek köszönhetően Kyle Orton a Mérföld Magas városban növelte tovább a Jack Daniel's fogyasztást. A whiskey mellett még egy dolgot szeretett volna magával hozni, az pedig Brandon Lloyd volt. JMD meg is adta neki a bizalmat.

Néhányan azt is hihették, hogy csupán TC bodynak kellett, azonban az offseasonban eloszlatta a kételyeket, és ha Marshall, Gaffney, Royal és Stokley mellett nem is fért be a kezdőbe, a keretben bent maradt. Az utolsó előtti fordulóban pedig Stokley eltiltása miatt /*Jogos reklamálása hevében hozzáért a bíró egyik ujjához, majd arra hivatkozva, hogy megverte a bírót lezavarták a pályáról. Túlzás nélkül így volt...*/ lehetőséget kapott. Majd az utolsó fordulóban Marshall eltiltása miatt /*Őt  JMD tiltotta el, hogy bebizonyítsa kettejük közül ő a gyerekesebb*/ már kezdőként kapott lehetőséget. Lloyd jól játszott.

A következő offseasonban Marshall és Stokley távozott, de a drafton két WR-t is szereztünk, viszont Lloyd az egész holtszezonban konzisztens jó teljesítményt nyújtott, Bay-Bay és Decker pedig végig sérüléssel bajlódtak így a DC-n a kezdők közé került a neve. Utána pedig jött a varázslat. Az utolsó forduló előtt pedig kijelenthetjük, hiába ment el Marshall miénk a liga legjobb elkapója. Brandon Lloyd mind a 15 meccsen pályára lépett, köztük tízen kezdőként. 72 elkapása volt 1375 yardra, utóbbi a legtöbb a ligában és a 2. legtöbb a Broncos történelmében /*a rekordot Rod Smith tartja 1602-vel*/. Elkapásai 19,1 yardot hoznak átlagban, ez a 3. legnagyobb az NFL történelmében, ha a minimum 72 elkapással rendelkező játékosokat vesszük. És 10× az endzoneban kapta el a labdát. A nagy játékok tekintetében 18 darab 25+os és 9 darab 40+os elkapásával szintén vezeti a ligát, ahogy a 100+yardos meccsek tekintetében is. És mindezek mellett bravúros elkapásai vannak, olyanok amik magukban hordozzák a játék szépségét, ami miatt érdemes volt nézni Broncos meccseket 2010-ben.

A statisztikák pedig ezúttal magukért beszélnek, vitathatatlanul ő volt idén a legjobb elkapó, helye a Pro Bowlon megkérdőjelezhetetlen. Ennek ellenére csak az AFC-s elkapók közül is a 3. helyen került be, de legalább ott van. Ezzel ő a csapat történelmének nyolcadik Pro Bowlos elkapója Haven Moses, Rick Upchurch, Steve Watson, Anthony Miller, Rod Smith, Ed McCaffrey és Brandon Marshall után. Hatalmas gratuláció neki!

Rajta kívül más sajnos nem képvisel minket a gálán, de mivel a meccs a Super Bowl előtt lesz, várhatóan sokan visszafogják mondani a szereplésüket, így helyükre akár újabb Broncok is bekerülhetnek még...

A teljes Pro Bowl kereteket
itt megtalálhatjátok.

A lényeg, hogy Hajrá Broncos!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr152546017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.12.29. 14:23:56

az biztos hogy nagyon megérdemli! pedig az első pár jó meccs után nem vettem komolyan, azt hittem elfog fogyni később. de kurva jó volt végig:-)

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 18:18:27

én vittem volna még tebowt vagy morenot:D

milo_hedgie#23 2010.12.29. 19:16:05

@Tomi_Tanguay: tebow 3 kezdő meccsel érdekes lett volna. de jövőre simán verni fogja bradyéket:))

Black_Adder 2010.12.29. 20:10:01

Tebowra nem lehetett szavazni csak Ortonra...
Kíváncsi vagyok h jövőre szurkolói szavazáson mit kezd péjtonmenninggel és tombrédivel, komoly csata lesz :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 10:13:44

Champ Bailey on Wednesday was named as the first alternate, or fourth cornerback.

Egyébként Bay-Bay visszatérhet a SD ellen, Moreno viszont kérdéses.

milo_hedgie#23 2010.12.30. 20:51:09

@Filip89: na így még champ is probowlos lesz,ne aggódjatok!


süti beállítások módosítása