Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Eredményes múlthét

2011.03.09. 14:33 - -Zephyr-

Az elmúlt héten újabb négy mérkőzéssel folytatta menetelését az NBA-ben a Denver Nuggets. Két hazai és két idegenbeli mérkőzést játszott a csapat. Otthon az Atlanta Hawks és a Charlotte Bobcats voltak az ellenfeleink, majd a Utah Jazz és a LA Clippers otthonában vendégszerepeltünk.




















A Blazers elleni hosszabbításban elszenvedett vereség után néhány nap pihenőt követően, múlt hétfőn hazai pályán az Atlanta Hawks ellen javíthatott a csapat. A Portland ellen remeklő Gallinari sérülés miatt hiányzott a csapatból, helyette Chandler kezdett, a többi poszton a megszokott felállásban léptünk pályára. Nem kezdtük túl jól a találkozót, kezdetben Chandler és Nené pontjainak köszönhetően tartottuk magunkat, de a negyed végére már Felton, Smith és Martin is betaláltak. A második felvonás első néhány percében a vendégek egy jó szériával csaknem tíz pontra megléptek, de cserejátékosainknak köszönhetően sikerült megállítani a sólymokat. A negyed hátralévő részében már sokkal kiegyenlítettebb játék folyt, és a szünetre szép lassan egy pontra zárkóztunk fel. A harmadik felvonásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik fél sem tudott a záró negyed előtt komoly előnybe kerülni, így izgalmas utolsó etapnak néztünk elébe. A negyedik negyed első két percében tovább folytatódott az adok-kapok, majd a következő időszakban szerencsére mi kaptunk el egy jó szériát, aminek köszönhetően lélegzetvételnyi előnyhöz jutottunk. A hátralévő időben már csak annyi volt a feladat, hogy ezt a 7-8 pontot megtartsuk, amit sikeresen végre is hajtottunk, így végül különösebb nehézség nélkül 100:90 arányban győztünk. Nagyon komoly csapatmunka eredményezte ezt a sikert, öt játékosunk szerzett több mint tíz pontot, de senki sem érte el a húszas határt. Martin dupla-duplával zárt, 11 lepattanója és 14 pontja volt, lehetett volna ennél is eredményesebb, ha ügyesebben használja ki a büntetőit. A cserepadunk jól játszott ezen a találkozón, Felton 16 ponttal és 7 gólpasszal szállt be, Smith pedig a csapat legeredményesebb játékosa volt, 19 ponttal. Mindössze hatszor adtuk el a labdát a mérkőzésen, ez nagyon kis szám, örömteli, hogy Billups nélkül is képes labda biztosan játszani a csapat. A festékben egyértelműen felülmúltuk az ellenfelünket, 50 pontot termeltek a játékosaink a tábla alól, ezen kívül még a lerohanásokból szerzett pontok tekintetében volt nyomasztó a fölényünk.

A csapat következő ellenfele a Charlotte Bobcats volt, két nappal később őket is hazai pályán fogadtuk. Igaz, a Cats még elméletileg harcban van a keleti nyolcadik helyért, előzetesen nem számítottam ellenük nehéz mérkőzésre. A mérkőzést jól kezdtük, már az első negyedben a vendégek tudtára adtuk, hogy nem sok keresnivalójuk lehet ezen az estén a Pepsi Centerben, és a játékrész végére már nyolc pontos előnyünk volt. A második negyed közepe tájékán alaposan megszórtuk az ellenfelünket, ekkor már 18 ponttal is megléptünk, a szünetre 14 pont maradt ebből az előnyből. A harmadik negyed elejét egész jól indította a vendég együttes, tíz pont körülire faragták le a hátrányukat, de aztán mintha bedeszkázták volna a gyűrűnket, hosszú perceken át képtelenek voltak pontot szerezni. Ennek az lett az eredménye, hogy visszaállítottuk, sőt, növeltük az előnyünket, a záró menet előtt már 24 ponttal álltunk jobban. Az utolsó felvonás már csak formalitás volt, a Cats is feladta a találkozót és jobbára a cserejátékosaik szerepeltek, nálunk is előkerültek olyan, eddig keveset- vagy még egyáltalán nem látott játékosok, mint például Forbes, Mozgov vagy Kuofos. A cserék bizonyítási vágyának köszönhetően erre a negyedre is megmaradt a lendület, így a vége nagyarányú, 120:80-as győzelem lett. Az eredmény nagyjából mindent elárul erről a mérkőzésről, óriási fölényben kosárlabdáztunk, ez leginkább annak volt köszönhető, hogy szinte minden játékos jó napot fogott ki. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a csapatból heten értél el a tíz pontot. Lawson dupla-duplával zárt (14 pont és 10 assziszt), de Nené és Martin is közel voltak hozzá, hogy két mutatóban is kétszámjegyű eredményt könyvelhessenek el. A védekezésünk is nagyon rendben volt, tulajdonképpen annak volt köszönhető, hogy a harmadik negyedben végleg megtörtük az ellenfelet. Támadásban félelmetesen hatékonyak voltunk, ritka az olyan mérkőzés, főleg ezen a szinten, amikor egy csapat 60% feletti mezőnymutatóval zár egy meccset, nekünk most ez is sikerült.

Másnap a következő mérkőzés már jóval nehezebbnek ígérkezett, hiszen a nagy rivális Utah Jazz otthonában kellett helytállnia a csapatnak. A találkozót egy 7:0-ás futással indítottuk, a Jazz egy kicsit beragadt a rajtnál, de a negyed közepére elkezdtek közelebb zárkózni, a játékrész végére azonban sikerült visszaállítani a hét pontos különbséget. A második negyedben is hasonló játék folyt, a hazaiak próbáltak egyenlíteni, de valahányszor közel kerültek, mindig volt válaszunk és újra elléptünk pár ponttal. Az első két negyedet így végig vezetve hoztuk le. Az előnyünk egészen a harmadik negyed utolsó percéig tartott, ekkor egyenlítettek, majd fordítottak is a hazaiak. Az utolsó negyedben már Afflaloéknak kellett az eredmény után futniuk, az utolsó öt percen belül Felton egy hárompontossal egalizált, ezt követően a vezetést is újra átvettük. A mérkőzés vége meglehetősen fordulatosra sikerült, a Jazz Harris és Jefferson vezérletével újból fordított, ekkor Lawson állt a csapat élére és a gyorsaságát kamatoztatva sikeresen harcolt ki büntetőket, ezek révén sikerült előnybe kerülnünk. Tíz másodperccel a vége előtt Afflalo triplája, majd Felton büntetője után már öt ponttal meglógtunk, ekkor már csak öt másodperc volt az órán. Harris azonban még izgalmassá tette ezt az öt másodpercet, bevágott egy hármast, két pontra csökkentve a Jazz hátrányát. A labda a Nuggetsnál, pontosabban Kenyon Martinnál volt, és már csak 1,2 másodperc volt hátra a találkozóból, joggal gondolhattuk, hogy itt már nem lehet baj. Martin viszont elrontotta a bedobást, kicsúszott a kezéből a labda, egyenest az előtte üresen álló Kirilenko kezei közé, az orosznak csak egy sima ziccert kellett volna feltennie, de képes volt elhibázni ezt az egyszerű feladatot, nagy örömet szerezve ezzel a Nuggets drukkereinek. A furcsa végjáték után végül 103:101-re nyertünk Utahban. A csapat legjobbja Ty Lawson volt, 23 ponttal, 5 gólpasszal és 6 lepattanóval vette ki a részét a sikerből, ezen kívül remekül lépett elő a meccs hajrájában, nagyon nagy szerepe volt ebben a fontos győzelemben. Nem sokkal maradt el tőle Afflalo sem, Ő 19 pontot szerzett és végre a tőle megszokott pontossággal játszott. A padról némi meglepetésre ezúttal Andersen volt a legeredményesebb, főleg a találkozó elején villogott, 13 pontot szerzett. Nagyon hiányoltam ezen kívül viszont a blokkokat, csak egy alkalommal sikerült az ellenfél játékosát betakarnunk, ezzel szemben a Jazz tíz sapkát is kiosztott, Jefferson egymaga hatot jegyzett.





















A múlt heti sorozat utolsó mérkőzését a Los Angeles Clippers ellen játszottuk szombaton, méghozzá idegenben. A kisebbik LA-i csapat egyszer már megtréfált minket Kaliforniában és ezt a találkozót is Griffinék kezdték jobban. Az első negyed közepe felé kezdtek ellépni tőlünk, és hét pontos előnyt szereztek a játékrész végére. A folytatásban is a vendéglátók akarata érvényesült, tovább növelték az előnyüket, ami így már bőven tíz pont fölöttire hízott, de a félidőig sikerült valamennyit lejjebb tornázni a hátrányunkból. A harmadik negyedben nagyon fontos lett volna közelebb kerülni az ellenfélhez és ennek megfelelően jól is kezdtük ezt a játékrészt. Sikeresen felzárkóztunk, még az egyenlítés is sikerült, de negyed végére a hazaiak ismét visszavették a vezetést, de legalább meccsben maradtunk a befejező negyedre. A meccs utolsó öt percéig tartani tudtuk magunkat, a végjátékban viszont jobb volt az ellenfél, megőrizték a magabiztos előnyüket, így megérdemelten, 100:94-re megnyerték a találkozót. Elég gyengén ment a játék a csapatnak, védekezésben és támadásban is alulmúltuk a megszokott teljesítményünket, fáradtnak és egy kicsit fásultnak éreztem a társaságot. A kezdőből Nené volt az egyetlen játékos, aki jól teljesített, 25 pontot és 14 lepattanót jegyzett ezen a mérkőzésen. A cserepadról Felton volt a legjobb, 18 pont, 7 lepattanó és 6 gólpassz volt a mérlege. A vereség oka elsősorban a pontatlan dobásoknak volt köszönhető, 102 mezőnykísérletből csak 40 alkalommal voltunk eredményesek. A festékben és a lepattanók tekintetében ugyan nem teljesített rosszul a csapat, a blokkok viszont megint elmaradtak, négyszer állítottuk meg az ellenfelet blokkal, ezzel szemben a Clippers 11 alkalommal tette ugyanezt. Az utóbbi mérkőzéseken a bűntőzésünk is eléggé leromlott, kevesebbszer állhatunk a vonalra, mint korábban, és azt a kevés lehetőséget is elég gyenge hatékonysággal értékesítjük, ezen a mérkőzésen csupán 61%-osak voltunk a vonalról. Ezen mindenképpen javítani kell majd a későbbiekben.

A Clippers elleni vereségtől eltekintve egész jó volt ez a hét. Nagyon erős csapat van kialakulóban, egy olyan gárda, amelyikben nincs egyénieskedés, ahol mindenki keményen dolgozik a csapat sikeréért. Sok jó játékosunk van jelenleg, nagyon mély a cserepadunk is, ha a hibáinkat sikerül kijavítani, vagy csak csökkenti a mértékükön, akkor jó esélyünk lesz rá, hogy utolérjük az Oklahomát a csoportunk élén.

A közeljövő programja:

Péntek, 04:30 Denver Nuggets @ Phoenix Suns
Vasárnap, 03:00 Detroit Pistons @ Denver Nuggets
Jövő kedd, 01
:00 Denver Nuggets @ New Orleans Hornets
Jövő csütörtök, 00:00 Denver Nuggets @ Atlanta Hakws
Jövő szombat, 00:00 Denver Nuggets @ Orlando Magic
Jövő vasárnap, 00:30 Denver Nuggets @ Miami Heat


Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 39-23 (62 meccs)
2. Denver Nuggets 37-27 (64 meccs)
3. Portlad Trail Blazers 37-27 (64 meccs)
4. Utah Jazz 33-31 (64 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 15-50 (65 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr982724898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.09. 15:59:45

Köszi a cikket! Élvezetes írás lett. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.09. 18:39:55

karl a holnapi brewers elleni meccsen lesz ott a rockies kispadján. illetve még nem biztos, tracy meghívta őt, de még nem adott pontos választ hogy megy-e.

melo15 2011.03.09. 20:21:36

tényleg nagyon jó az összefoglaló!
holnap végre újra meccset játszunk :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.09. 23:26:50

77-75-ös győzelemmel továbbjutott a Buffs a Big12 playoff első köréből. Burks 29 pont, 15 lepattanó és 6 assziszt, 9/16-tal dobott, az utolsó hat mezőnykosara sikeres volt.

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.09. 23:52:12

ezzel vsz meglesz a Madness a Buffs-nak. azt mindenképpen érdemes nézni. (minden meccset ad ingyen a cbs és az ncaa az oldalukon HD-ben) mert nagyon más kosár mint az NBA de geci jó.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.10. 05:50:07

A Northern Colorado már biztosan bejutott a Madness-be, mivel megnyerték a Big Sky konferencia döntőjét. Fennállásuk első bajnoki címe, első MM-részvétele. :)
Beitzel megint 27 pontot pakolt be a konferencia MVP-jeként. Szóval miattuk is érdemes lesz nézni a rájátszást. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.10. 12:03:17

eddig csak a coloradoi eredményeket olvasgattam a get in the ringben de a playoff alatt a mieink meccseit nézni akarom én is:)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.10. 19:03:04

@Tomi_Tanguay: ez nem playoff :) ez a March Madness. Nem véletlenül hívják így :) bárki leverhet bárkit. Egy meccs dönt. milliárdszor jobb a hangulata mint az ipari NBA-nek. Egyébként az egyik ág meccseit a Pepsi centerben rendezik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.10. 23:38:54

Újabb fergeteges Buffs-win! Már a konferencia-elődöntőben vagyunk! Burks megint szerény 24 pontos, 6 lepattanós, 5 asszisztos teljesítmény, bár most Higgins a 28 pontjával túldobta őt. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 04:41:18

nem csak gallinari, de afflalo sem lesz a multkori sérülése miatt:(

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 04:44:00

forbes a kezdő kettes az igen. szerintem úgyis a lawson-felton páros lesz a legtöbbet pályán együtt, esetleg JR kettesben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 04:46:35

A Knicks egy húszassal ég Dallas-ban, a híítetlenek pedig verték a mákersz-t, bár ott nem tudom melyik lett volna a jobb eredmény. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 04:51:18

nene és martin elég jól kezdtek. fél negyed alatt bevertünk 20 pontot:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 05:05:37

30-25 az első negyed után. Elég agresszíven kezdtünk, rámenős támadójátékkal, lerohanásokkal, a negyed végére viszont kicsit visszaengedtük őket.

foppa21 2011.03.11. 05:20:43

nah jólvan úgy látom végig megyünk eddig 5-10 pontokkal!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 05:26:50

JR triplájával megléptünk 50-38-ra, alakul ez. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 05:35:12

amikor 60% felett dobunk akkor senkinek semmi esélye ellenünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 05:41:34

59-49 a félidőben. Végülis 50-38 után visszaengedtük őket 4 pontra, de a szünetre megint megvan a 10 pontos különbség, addig pedig nincs baj. Nené 15 pontos, Chandler 12, ők a legaktívabbak, meg talán még K-Mart. Remélem a második félidőben is így tudjuk őrizgetni az előnyünket, de tartok tőle, hogy romlani fog a dobószázalékunk, a védekezésünk pedig nem nagyon fog javulni és még visszajönnek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 05:58:31

Jut eszembe, Afflalo volt az egyetlen játékosunk, aki minden meccsünkön kezdő volt a szezonban, hát már ő sem.

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 06:10:45

lawson, nené, chandler kiemelkedően játszik. már a 20 pont felé közelít az előnyünk, nagyon jól játszunk a harmadik negyedben is:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 06:18:13

90-66 az utolsó negyed előtt. Fantasztikusan játszunk, nagyon jót tett a csapatnak most ez a pár nap szünet, mintha csak még jobban feltöltődtünk volna, valósággal szárnyakkal repülünk. :) Tökéletes negyed volt, a végére nagyon padlóra küldtük őket, JR buzzer tripla is volt.

Tomi_Tanguay 2011.03.11. 06:39:23

na már mozgovék is szórakozhatnak:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.11. 06:53:37

116-97-re hoztuk a meccset, igazi gálameccs volt. :)

Bővebben a GITR-ben írtam az észrevételeimről:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=596377

melo15 2011.03.11. 14:04:22

nagyon fölényes győzelem volt! galinari és afflalo nélkül nem gondoltam volna hogy így megrakjuk a sunst :)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.12. 00:19:07

Ma fél-kettőkör Big12 elődöntő a Jajsólymok ellen. Biztos lesz rá stream. a Colorado legnagyobb sikere lenne kosárban ha nyernének

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.12. 05:51:18

90-83-ra elvesztettük az elődöntőt, nagy meccs volt megint, az első félidőben sokáig vezettünk, de végül kikaptunk.

Bővebben a GITR-ben írtam erről és az egész napi eseményeinkről:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=597094

Tomi_Tanguay 2011.03.12. 11:17:12

most akkor a buffaloes ott lesz a madnessben?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.12. 18:19:24

Vasárnap este jelentik be hivatalosan a résztvevőket, elég valószínű, hogy a második-harmadik körben csatlakozhatunk, remélhetőleg a denveri helyszínen. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.12. 18:22:19

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói menetrend:
- Szombat, 21:00 Toronto Marlies - Lake Erie Monsters (AHL)
- Szombat, 21:10 Colorado Rockies - San Diego Padres (Cactus League)
- Vasárnap, 02:00 Nashville Predators - Colorado Avalanche (NHL)
- Vasárnap, 02:40 Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks (Cactus League)
- Vasárnap, 03:00 Denver Nuggets - Detroit Pistons (NBA)
- Vasárnap, 03:00 Denver University - Notre Dame University (NCAA lacrosse)

Aki esetleg éjjel nézi a Nuggets-meccset, csatlakozzon be a chat-re hozzánk! ;)

foppa21 2011.03.12. 20:26:14

@Filip89:
bizony gyertek szurkolni éjjel!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 05:15:02

131-101-re kiütöttük a Pistons-t. A második félidőre nagyon beindultunk, ahogy szoktuk a kicsik ellen, és nem is lehetett kérdéses a fölényes siker.
JR 31 pont és 9 tripla! Lawson és Nené DD! :)

Bővebben majd a GITR-ben. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 05:46:33

Átírtam a cikkben a kezdési időpontokat a következő meccseinkre, mert az amerikaiak ma éjjel már átállítják az órát, vagyis amíg mi nem, addig a következő két hétben minden egy órával korábban kezdődik magyar idő szerint, hiszen így már csak 7 óra a különbség tőlünk a denveri időhöz képest.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.13. 11:02:30

The Nuggets are 7-2 and the Knicks 6-4 since their blockbuster trade Feb. 21.

melo15 2011.03.13. 15:30:04

JR megint megőrült, 9 hárompontos!!! :D elképesztő a csapat, játszi könnyedséggel hozzuk a sima győzelmeket. most jön pár keményebb meccs de nem féltem a srácokat :)

foppa21 2011.03.13. 20:11:07

jah most látom kőkemény idegenbeli túránk jön. főleg az időpontok kellemetlenek, remélem azért bírni fogjátok:-P

Dawyd728 2011.03.13. 23:41:29

Northern Colorado - San Diego State
Buffs meg mi a faszért nem jutott be bassza meg. Kurva ideges vagyok!! :((((

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.13. 23:42:16

ez mindennek a legalja hogy kimaradt a Buffs.

Tomi_Tanguay 2011.03.14. 17:18:31

afflalo és gallinari sem várható mára
ez nagyon nagy:
Since Denver joined the NBA in 1976, big man Nene is the only Nuggets player score 18-plus points in three straight games while shooting 75 percent or better from the field in each game. He is also the first NBA player to do accomplish the feat since Dwight Howard in February 2008.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.14. 19:07:05

Már most felhívnám a figyelmet, hogy a Madness egyetlen érdekelt meccse: a Northern Colorado - San Diego State kezdési időpontja: Csütörtök, 21:40!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.14. 19:21:34

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói program:
- Hétfő, 21:10 Colorado Rockies - Cincinnati Reds (Cactus League)
- Kedd, 01:00 New Orleans Hornets - Denver Nuggets (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=599179

Foresz 2011.03.14. 22:00:58

Akár mi is lehet a mai meccs végkimenetele,mert Hornets marha hullámzó teljesítményt mutat.Az biztos hogy rövidebb a padja mint nekünk,viszont tábla alatt ezek is meg vannak pakolva,és Okafor személyében egy igazi védőspecialista centerük van.Nené-nek tehát komoly harcra kell készülnie.
Nem tudom élőben nézni sajna,reggel mennem kell dolgozni.Szurkoljátok ki nélkülem is a győzelmet!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 01:42:44

23-21-re vezetünk az első negyed után. Iszonyatosan nagy kapkodás eddig az egész meccs, régóta nem kezdtünk ilyen szarul, de 2-11-ről szépen visszazárkóztunk, és minimális előnyt is szereztünk a végére. Remélem le fognak nyugodni egy kicsit a kedélyek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 01:49:54

Na, a második elején JR megint elkezdte pakolni a triplákat, két egymást követő támadást azzal zártunk le. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 02:03:44

jól haladunk eddig, a második negyedben stabilizáltuk az előnyt. most 48 pontunk van és még mindig senki nincs 10pont felett kurva kemény milyen csapat teljesítmény:)

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 02:09:15

wooo lawson buzzer tripla a második negyed végén, ezt meg kell adni:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 02:11:06

58-45 a félidőben. A második negyedben már sokkal jobban tetszett, az elejétől kezdve folyamatosan növeltük az előnyt, és most itt tartunk. Lawson már 14 pontos, több fontos kosarat is szerzett, mindenki más 10 pont alatt van még, nagyon jól elosztva. Kézben van a meccs, remélem a második félidőben sem fogjuk kiengedni.

foppa21 2011.03.15. 02:20:40

ebben a negyedben jól játékba lendültünk!

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 02:28:18

jó lenne megtartani az előnyünket, de sok van még hátra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 02:49:29

94-75 az utolsó negyed előtt. Csak tovább nőtt a különbség, már 20 pont körül járunk, innentől már nem lehet gond, csak nyugodtan kell játszanunk, igazából már erőltetnünk sem kell semmit se. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 03:07:04

jönnek közelebb de talán nem lesz nagyon szoros a vége és 10pont körül megállítjuk őket

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 03:15:55

jólvan visszavertük a rohamaikat és sima győzelem lesz. félelmetes hogy dobjuk a triplákat, mint más a büntetőket:D

foppa21 2011.03.15. 03:18:31

hát sima meccsünk volt megint. 114-103 lett. felton ma kurva jól játszott szerintem!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 03:29:45

114-103 W. Őrültek vagyunk, 58.5 %-os tripladobó százalék. :D Lawson, Felton, JR, Chandler mind kegyetlenül tüzeltek kintről. Hatalmas ez a csapat, sorra verünk mindenkit, talán a következő három meccsünk legalább már szorosabb lesz. :P

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=599407

melo15 2011.03.15. 16:15:49

nagyon nagy győzelem! most többen is nagyon jól játszottak és nagy napot fogtunk ki a triplákban. biztos túl sok ilyen nem lesz, de most jó volt látni :) szerintem ez a győzelem erőt adhat a következő 3 nehéz meccsre!

melo15 2011.03.16. 14:17:48

afflalo és gallinari mikor játszhat már újra?

Tomi_Tanguay 2011.03.16. 19:05:54

afflalo lehet hogy ma játszik. gallinari legkorábban csak a magic ellen jöhetne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 00:22:23

Ez a meccs is olyan őrült rohanással kezdődött, mint a Hornets elleni, de most ebből egyértelműen mi jövünk ki jobban, az első negyed felénél 5 ponttal megyünk.

Foresz 2011.03.17. 00:23:39

Eddig jól nyomjuk,pedig a cserék még pályára sem léptek,és hát nekünk ott rejlik az erősségünk,várhatóan ott rúgjuk el a Hawks-nak.
Kenyon milyen forgolódást lezavart egy kosárral befejezve az akciót,azt hittem már el is felejtette ezek a mozdulatokat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 00:37:18

17-20 az első negyed után. Ahogy lelassult a játék a negyed második fele a Hawks-nak sikerült jobban. Martin elég keményen bekezdett, kár hogy már két faultja van.

foppa21 2011.03.17. 00:44:05

hát úgy látom elég nehezen tudjuk megállítani őket a palánk alatt. nem lesz könnyű dolgunk ezen a meccsen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 00:47:24

@Foresz: Hát, ez az, hogy pont a Hawks bench-nek jött ki a lépés eddig sokkal jobban, érthetetlen. :S Sajnos, most korántsem dobunk olyan jól, mint a múltkor, ahogyan az várható volt, kezdenek is ellépni tőlünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 00:53:13

Na, ez jó volt, a második negyed első öt percében összesen öt pontot dobtunk, a következő egy minutumban meg hatot, vissza is jöttünk -12-ről -5-re. :)

Foresz 2011.03.17. 00:53:22

Tábla alatt az egyik legjobb kettőse van az Atlantának,szóval ott végig kapaszkodni kell majd.Vannak hullámvölgyek ez kétségtelen,de még nagyon sok van hátra,és most is éppen feljövőben vagyunk.

Foresz 2011.03.17. 00:58:43

Már vezetünk is...

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 01:01:03

szépen visszajöttünk, 16-4es run:D

Foresz 2011.03.17. 01:01:40

Sokkal ötletesebb a támadójátékunk,illetve jól fedezzük a passzsávokat a festék felé.Ehhez mondjuk kell az is hogy az ellenfélnél Josh Smith dobálja kintről a téglákat,így nem kell kilépni rá.Erre jött rá Kenyon is,és ezért javult fel a védekezésünk is.
Elől meg ezer opció közül választhatunk támadásban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 01:09:01

46-42 a félidőben. Nagyon jól belelendültünk a második negyed eleji gyengélkedés után, és a végére már kifejezetten tetszett a játékunk. Martin és Nené már elérték a 10 pontot, és Lawson is szépen aktivizálta magát, újra útban a DD felé.

Foresz 2011.03.17. 01:09:42

Nos hát,csak vezetünk a félidőben.A kicsi(Lawson) nagyon nagyot játszik ma is,és Nené védőmunkája is feltétlen dicséretes.Szerintem ez a meccs simán meglehet,ha továbbra is takaréklángon tartjuk a Johnson-Horford duót,és Crawfordot a padról.

foppa21 2011.03.17. 01:12:02

de nagyot javultunk, erre nem számítottam:-) így kell játszani tovább és meg is lehet a meccs!

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 01:18:13

martin tényleg kurva jó volt eddig. ő ezekre a keleti meccsekre mindig még jobban oda szokta tenni magát

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 01:22:55

Nálam valamiért megállt ez a stream, de az eredeti helyén ugyanúgy bejön:

sjumbo-160311.blogspot.com/2009/12/channel-1.html

Foresz 2011.03.17. 01:35:40

Megyek aludni,kifolyik a szemem.Fél lábbal már nyertük ezt a meccset,remélem innen nem fordít a Hawks.Jó éjt!


süti beállítások módosítása