Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Javuló forma

2012.03.04. 00:43 - -Zephyr-

Lezajlott a 2012-es év All Star gálája, ezúttal denveri érdekeltség nélkül, aminek nem örülünk túlzottan, de így legalább a Denver Nuggets csapata kihasználhatta a szünetet pihenésre és az utóbbi időben problémát jelentő játékelemek gyakorlására. A most következő összefoglaló első két mérkőzését még a gála előtt játszotta a csapat, a második kettőt viszont már azt követően. Lássuk, hogyan muzsikáltunk ezen a négy találkozón!
























Még február 22-én a Los Angeles Clippersnél szerepeltünk. Legutóbb sikerült itt győznünk, méghozzá fölényesen, mostanra azonban sok dolog megváltozott, ezért nem mi számítottunk esélyesnek. Miller, Brewer és Faried is kezdett, ők normál esetben csereként szoktak beszállni. Az első negyedben jól kezdtünk, az első néhány percben vezettünk, majd szorosan fordított a Clippers, de a játékrész végére sikerült egyenlíteni. A második felvonás elején 5-6 ponttal elléptünk, a nagyszünetre ebből két pontot sikerült megőrizni. A harmadik játékrész nagyon kiegyenlített játékkal telt, egyik csapat sem tudott egy-két támadáson kívülre kerülni, így a záró negyedet úgy várhattuk, hogy még bármi megtörténhet. Az utolsó negyedben nagyjából 8-9 percig jól tartottuk magunkat, de a végén szétestünk, a Clippers élt a tálcán kínált lehetőséggel, megszerezték a győzelemhez szükséges pontokat, végül 103:95-re veszítettünk. Leszámítva az utolsó néhány percet, egészen értékelhető volt a produkciónk. Sajnos a végét nagyon elszúrtuk, kicsit mintha el is fogytunk volna. A vereség ellenére vannak pozitívumok a meccsel kapcsolatban, elsősorban Hamilton jó játékát lehetne kiemelni, eddig kevés lehetőséghez jutott, most azonban 18 ponttal és 7 lepattanóval jelezte Karl felé, hogy számíthat rá a jövőben. Afflalo is mutatott életjeleket, támadásban jól teljesített, 20 pontot szerzett és meglehetősen pontosan is célzott, de sajnos ismét túl sokan voltak sérültek.

A következő megmérettetésre hazai pályán került sor, back-to-back meccsen a San Antonio Spurst fogadtuk. A kezdőnk ezúttal nem változott, ami az utóbbi időben már inkább meglepő, mint az, ha Karl kicserél egy-két játékost. Nagyon gyengén kezdtük a találkozót, a Spurs csak az első néhány percben volt lőtávolon belül, az első negyed végére már 16 ponttal sikerült meglógni a sarkantyúsoknak. A második negyedben sem változott a játék képe, talán még rosszabbul játszott a csapatunk, mint az első negyedben tette azt. A két negyed alatt bekapott 65 pont nem a védekezésünket dicséri. Akik abban reménykedtek, hogy a szünetben az edzői stáb helyre teszi a dolgokat, azoknak nagyot kellett csalódniuk. A harmadik negyedben is katasztrófa volt a játék, gyakorlatilag le lehetett volna fújni a mérkőzést, mert teljesen esélytelenek voltunk. A negyedik játékrésznek már semmi tétje nem volt, a találkozó sorsa sokkal korábban eldőlt már, még az eredményt sem sikerült kozmetikázni, ami így 114:99-es zakó lett. Ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban az ellenféllel, csapatként ők sokkal jobban működtek. Nem érdemes senkit sem kiemelni, de a rend kedvéért azért megemlítem, hogy a legeredményesebb játékosunk Brewer volt a maga 23 pontjával, Miller 20-ig, még Afflalo 19 egységig jutott. Szerencsére ez a meccs volt az utolsó az All Star előtt, így volt idő javítani a hibákon, bízhattunk néhány sérült felépülésében és a szebb folytatásban.

Az All Start követő első mérkőzésünkön a Portland Trail Blazerst láttuk vendégül a Pepsi Centerben a szerdai napon. Lawson visszatért sérüléséből és Karl egyből a kezdőben szavazott neki bizalmat. Az összecsapást jól kezdtük, magabiztos vezetéssel nyitottunk. A lendületünk kitartott a következő negyedben is, a szünetre 17 pont előnnyel mentünk, ami megnyugtató volt. A harmadik negyed vége felé, mintha kicsit visszatalált volna a meccsbe a Blazers, de a sikerült őket tíz pont környéki hátrányban tartani. A negyedik elején még megpróbáltak közelebb kerülni, de a 6-7 pontos határt nem tudták átlépni. Ezt követően visszaállt a megnyugtató 10 pont körüli előnyünk, amivel már nem tudtak mit kezdeni a vendégek. A mérkőzés végül 104:95-ös denveri sikerrel zárult. Sokkal jobban játszottunk, mint az elmúlt időszakban megszokhattuk, úgy látszik jót tett a pihenő a csapatnak. A festékben domináltunk, messze több lepattanót és pontot szereztünk, mint az ellenfelünk. Erre szükség is volt, hiszen a büntetőkkel és a hármasokkal is meggyűlt a bajunk ezúttal, de így ez nem okozott akkora hátrányt. Újra láthattuk azt a nagyszerű csapatteljesítményt, ami a szezon korábbi szakaszában jellemezte az együttest, ezúttal hét játékos érte el a 10 pontot, a kezdőből ez mindenkinek sikerült. A legeredményesebb Lawson volt 18-cal és csak egyetlen gólpassz hiányzott a DD-hez. A Faried, Koufos, Harrington hármas viszont elérte a dupla-duplát, mindhárman a pontokban és lepattanókban szereztek két számjegyű értéket.

Két nap múlva a következő fellépésre a Houston Rockets otthonában került sor. Karl nem bolygatta az előző meccset magabiztosan megnyerő csapatát, maradt a Mozgov-Faried-Brewer-Afflalo-Lawson ötös. Szorosan indult a találkozó, egyik fél sem tudott dominálni az első negyedben, 1-2 pontos különbségen belül fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második negyed elején szereztünk egy kisebb előnyt, de a hazaiak gyorsan felzárkóztak, sőt a szünetben már ők vezettek igaz, csak három pont volt a különbség. A harmadik negyedben jól játszottunk, támadásban produktívak voltunk, de a Houstont így sem sikerült számottevő hátrányba taszítani. A negyedik negyed felééig tartotta a lépést a hazai csapat, onnantól fölényben kosárlabdázott a Nuggets, minek köszönhetően 117:105-re sikerült is nyernünk. Az eredmény alapján talán azt hihetnénk könnyű mérkőzés volt, de a Houston nagyon jól tartotta magát az utolsó negyed felééig. Ha Martin és Lowry több támogatást kapott volna, akkor meggyűlt volna velük a bajunk. A festékben ezúttal is mi voltunk az urak, ez volt a siker kulcsa, mert megint sok pontunk maradt a büntetőzésben. Faried energikus játéka nagyon sokat jelent az utóbbi időben, úgy gondolom, hogy elsősorban neki köszönhető, hogy rendre több lepattanót szerzünk meg, mint az ellenfél. Az újonc PF ezen az összecsapáson is kitett magáért, 16 ponttal és 11 lepattanóval zárt. Nagyon jól játszott Lawson is, ő 22 ponttal és 15 gólpasszal fejezete be a mérkőzést. Rajtuk kívül még Afflalo játéka jelentett pluszt, úgy néz ki, végre magabiztosan megy neki a pontszerzés is, ezt ezúttal 17 ponttal bizonyította.

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 29-7 (36 meccs)
2. Denver Nuggets 20-17 (37 meccs)
3. Portland Trail Blazers 18-18 (36 meccs)
4. Minnesota Timberwolves  18-19 (37 meccs)
5. Utah Jazz 17-18 (35 meccs)

A közeljövő programja: 

Március 5.,  hétfő, 03:30 San Antonio Spurs  - Denver Nuggets
Március 6.,  kedd, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings
Március 8.,  csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
Március 10., péntek, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets
Március 12., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Memphis Grizzlies


Vasárnap a Spurs otthonában kellene megpróbálni javítani a múltkori nagy vereséget, majd a jövő héten megkezdődik a szezon leghosszabb 9 meccses hazai sorozata, ahol igyekezhetünk pótolni az elmúlt hetekben elhullajtott győzelmeket. Nagy segítség lehet a csapat számára, hogy a hírek szerint Gallinari, Nené és Fernandez is napokon belül visszatérhet. A jövő héten is több nyerhető meccs következik, hazai pályán győzelmi sorozatba kell kezdnünk!



A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr284287292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.03.04. 10:19:22

az utolsó két meccsen nagyon tetszett a csapat játéka! lawson és faried a jövő nagy denveri játékosai lesznek:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.04. 17:08:41

A vasárnap esti-hétfő hajnali coloradói sportprogram:
- Vasárnap, 21:00 Lake Erie Monsters - Charlotte Checkers (AHL)
- Vasárnap, 22:00 Albany Devils - Syracuse Crunch (AHL)
- Hétfő, 01:00 Minnesota Wild - Colorado Avalanche (NHL)
- Hétfő, 03:30 San Antonio Spurs - Denver Nuggets (NBA)
- Hétfő, 03:45 Denver Pioneers - South Alabama Jaguars (college basketball, Sun Belt Conference Championship, negyeddöntő, Hot Springs)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=832104

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 03:41:51

Ma is a Lawson, Afflalo, Brewer, Faried, Mozgov csapattal kezdünk.

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 03:49:08

hoppá ez milyen kezdés volt:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 04:05:41

25-17-re vezetünk az első negyed után. Afflalo 9 ponttal a legjobbunk eddig.

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 04:20:28

lawson ma is kurva jól kezdte, most meg behoztuk az összes cserét, remélem nem esünk vissza.

foppa21 2012.03.05. 04:40:19

sajna visszajönnek a meccsbe a második negyed végére pedig olyan jól kezdtünk...:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 04:44:27

A szünetben már csak 49-45 az előny. Lawson 10 pont és 5 assziszt.

melo15 2012.03.05. 04:48:25

Kár hogy elszórakoztuk a nagy előnyt, nem kicsit megleptük őket. innen lehet hogy lemosnak minket úgy ahogy szokták

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 05:31:40

Az utolsó negyed előtt 75-71-re megyünk. Megint volt nagyobb is már a különbség, de visszazárkóztak.

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 05:40:59

végig vezetünk baszki:P

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 05:52:51

harrington ma is 6th player of the year gyanús formában:D

foppa21 2012.03.05. 05:57:16

renélem most már kihúzzuk a végig, szerintem megérdemelnénk

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 06:06:26

97-94 és 12 sec maradt

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 06:09:32

ty egy lepattanóra a tripla duplától

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 06:10:47

99-94 a vége! megbasztuk a mocsok szpörszt:D

foppa21 2012.03.05. 06:16:49

óriási győzelem volt. lawson mit játszott ezen a két meccsen:-) ma is 22 pont, 11 assist. elképesztő!

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 06:27:11

#Nuggets G @TyLawson3 has now posted 20+ points and 10+ assists in back-to-back games for the first time in his career.

-Zephyr- 2012.03.05. 07:54:17

Nagyon szép győzelem volt. A mostani fellendülésben komoly szerepe van Afflalonak és Fariednek, én úgy érzem ők léptek előre egyet az utóbbi időben. Afflalotól végre jön minden meccsen minimum 15 pont, viszonylag jó hatékonysággal, Faried energiája pedig nagyon kell ebben a helyzetben a festékben. Lawson visszatérése is nagyon jóra sikerült. Remélem, kitart még a lendületünk legalább hazai szériában és akkor könnyen újra a nyugati élmezőnyben találhatjuk a csapatot :)!

Foresz 2012.03.05. 12:43:56

@-Zephyr-: Igen,én is így látom.A Faried-Lawson-Afflalo tengely tart minket meccsben mostanság.Brewer igyekszik még a maga dicséretes módján,és még Mozzy sem lenne rossz,ha nem sérülne meg minden meccsen.
Miller egy akkora fék hogy majdnem kikaptunk miatta ezen a meccsen.Mindent elvállalt és semmit sem dobott be.Karl meg simán fent hagyta.
Könnyebb hazai sorotaz következik,és mivel a 3. és 10. hely közt csak pár meccs különbségnyi a diffi,akár még fel is jöhetünk a 3-4.hely környékére.

VonMiller58® 2012.03.05. 14:13:04

Ez volt az első NBA meccs amin szurkoltam is valakinek és úgy döntöttem hogy ezután is fogom nézni a meccseket.
Néztem korábbi statisztikákat és az lenne a kérdésem hogy ez a Lin gyerek hogy játszhatott ilyen szarul a Celtis ellen pedig azelőtt nem voltak rosszak a statisztikái?

Foresz 2012.03.05. 14:35:32

@VonMiller58®: Na,remélem továbbra is tetszeni fog ez a sportág,és a Nuggets-meccsek.Üdv!
Lin-nek nagyon sok eladott labdája volt eddig is,de eddig annyira nem figyeltek rá az ellenfelek.Mielőtt a Knicks-hez került,azelőtt elég szürke,közepes kosarasnak tűnt.Aztán ott megkapta a kellő játékidőt - főleg a rengeteg sérülésnek köszönhetően - és amolyan veszíteni való nélküli játékost produkált.Be is ment neki minden,egyrészt mákja is volt,másrészt hirtelen nem tudták hová tenni a gyereket mert minden összejött neki.Arról nem is beszélve,hogy a Knicks rendszere a legkevésbé irányító-függő,tehát olyan sok előre betáplált feladata nem is volt neki.Mostanra megtanulta a mindenkori ellenfél hogy mik a gyengéi,és könyörtelenül kihasználják.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 19:06:28

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói sportprogram:
- Hétfő, 21:10 Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks (Cactus League)
- Kedd, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings (NBA)
- Kedd, 03:30 Denver Pioneers - Western Kentucky Hilltoppers (college basketball, Sun Belt Conference Championship, elődöntő, Hot Springs)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=832570

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.05. 20:58:40

Lawson a hét játékosa az NBA-ben, 2010. decembere óta az első denveriként.

Tomi_Tanguay 2012.03.05. 21:32:46

érdekes, nem tudták másnak adni?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 03:04:11

Fernandez és Koufos nem játszanak, viszont Gallinari és Nené a padról bevethetők lesznek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 03:29:59

Álmosan kezdtünk, egyelőre csak megyünk az eredmény után, de amíg nem maradunk le komolyabban, addig nincs baj.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 03:34:24

Nené és Gallo is hamar bejött, közben már 10 pont a hátrány.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 03:43:18

24-26-ra visszazárkóztunk az első negyed végére.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 04:11:41

53-53 a nagyszünetben, megint jókora hátrányból jöttünk vissza. Afflalo 13, Harrington 11 pontos.

foppa21 2012.03.06. 04:29:11

látom a rapids kint lazul a meccsen:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 04:54:01

85-79 a harmadik negyed végén. Afflalo megint 22 pontnál jár, Lawson finom 12 assziszt, két pontra a DD-tól.

foppa21 2012.03.06. 05:29:16

csak elcsesztük a végét, pedig a harmadik után azt hittem már megnyerjük:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.06. 05:38:44

LOL, ezt honnan hoztuk vissza. Afflalo bedobta mindhárom büntetőt az utolsó másodpercben, így hosszabbítás. :D

Tomi_Tanguay 2012.03.06. 05:50:02

faried is elérte a 20 pontot, páran megint ember feletti formában játszanak:) ...és ha ezt megnyerjük:D

Tomi_Tanguay 2012.03.06. 05:51:40

vááá lawson 4 másodperccel a vége előtt bevágta a triplát döntetlennél

foppa21 2012.03.06. 06:00:21

kegyetlen volt, négy győzelem zsinórban!:-)
afflalo 32 pont career high volt

Foresz 2012.03.06. 08:32:07

Jó vékony siker volt ez,azért ettől komolyabban kellene venni a papíron gyengébb ellenfeleket is.

Tomi_Tanguay 2012.03.06. 09:41:21

izgalmakat akartunk:D de egy back-to-backen törvényszerű hogy bárki ellen szoros meccset játszunk. igaz ez is lehetett volna simább, de ilyenkor könnyen előfordul hogy szenvedni kell.

Foresz 2012.03.06. 10:23:49

Utólag én is próbálom belemagyarázni,hogy direkt csinálunk szoros végjátékokat,hogy gyakoroljuk élesben is a clutch-szitukat.De ezt azért nem gondolom teljesen komolyan.Nem lebecsülni akarom a Kings-t,de őket hazai pályán is illő lenne rendes játékidőben legalább egy tízessel meggurítani.Akár b2b-,akár nem...

melo15 2012.03.06. 18:37:47

@Foresz: a spurs elleni nagy győzelem után egy nappal nem várhattunk könnyű meccset

Foresz 2012.03.06. 19:18:18

Még a teljes szezonban is volt b2b meccs,nem is egy.Szóval amikor ilyen van,nem kell feltétlenül megelégedni azzal hogy szarok leszünk.Azt a b2b nem magyarázza.
Nekem az az érzésem,hogy vannak meccsek amiket túl könnyedén veszünk.Fejbe van olyankor probléma.Ha fizikálisan ütne ki minket a b2b,akkor tegnap nem bírtuk volna a hosszabbítást.De szerintem nem erről van szó,hanem a kellő koncentráció hiányáról.

Black_Adder 2012.03.06. 19:43:57

Ellesték a Broncostól, h elég az uccsó 5 percben játszani :P ;)

Amúgy szvsz mentálisan jobban megterhelő a b2b, mint fizikálisan. 2 egymást követő nap felpörögni és ilyen magas szinten koncentrálni, azért nem jön magától...

Foresz 2012.03.06. 21:11:51

Én ezt is aláírom,de ezért vannak a csapat mellett edzők.Másrészt pedig a többi csapat is - főleg ebben a túlhajszolt szezonban - játszik nagyon sok b2b meccset,szóval nekik sem könnyebb a helyzet.
Szerencsénk volt mert nyertünk,lehet emellett tűnök maximalistának.De ha tegnap mondjuk egy Bulls-tól vagy egy Clippers-től kapunk ki egy ugyanilyen meccsen,azt könnyebben elfogadja az ember,mert az ki-ki meccs.Ez viszont szinte kötelező volt,és mégis nyögvenyelősen ment le.

melo15 2012.03.06. 21:26:31

@Foresz: van annyira kiegyensúlyozott az nba hogy egy másnapi meccsen bárki ellen lehet szenvedni bármelyik csapatnak. nem kifogás de sztem törvényszerű.

Foresz 2012.03.06. 23:11:18

@melo15: Jó,akkor zárjuk le azzal,hogy a Kings-nek is b2b volt a tegnapi meccs.Szóval ilyenformán nem voltunk hátrányban velük szemben,ők is éppen annyira voltak fáradtak mint mi.Ráadásul ők a Suns-al játszottak,akik szintén hasonló gyors-,sok futásos játékot nyomnak mint mi.Nekik méginkább fáradtnak kellett volna lenniük...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.07. 04:09:22

INJURY UPDATE: Gallo and Nene probable for Wednesday vs. CLE. Mozgov game-time decision. Koufos questionable. Rudy not expected to play.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.07. 19:40:43

A szerda esti-csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- Szerda, 21:05 San Francisco Giants - Colorado Rockies (Cactus League)
- Csütörtök, 01:30 Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers (NBA)
- Csütörtök, 03:05 Colorado Eagles - Stockton Thunder (ECHL)
- Csütörtök, 05:30 Colorado Buffaloes - Utah Utes (college basketball, Pac-12 Championship, a nyolc közé jutásért, Los Angeles)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=833491

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.08. 03:19:42

Mozgov nem fog pályára lépni, Nené kezd centerben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.08. 03:38:16

27-26 az első negyed után. Elég jól dob mindkét csapat, nem ártana javulni védekezésben.

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 03:55:57

sajnos nem nagyon tudunk elszakadni tőlük

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 04:21:09

kevés eddig, nem nagyon vesszük komolyan őket. remélem a második félidőre változtatunk (ami szokásunk amúgy) különben baj lehet ebből a meccsből is

foppa21 2012.03.08. 04:47:56

nagyon laposnak tűnik a csapat ezen a meccsben...:-/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.08. 04:57:48

72-79 az utolsó negyed előtt. Fel kéne ébredni végre.

foppa21 2012.03.08. 05:09:00

nah forditottunk a negyedik elején!

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 05:24:52

harrington viszi a csapatot és tart minket meccsben. de még mindig kérdés hogy megnyerjük-e.

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 05:31:41

99-98ra megyünk de maradt 15 sec

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 05:34:38

na hát ez az a faszért hagytunk időt:( most ők is bedobták és már cask 4 másodpercünk van

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 05:36:01

ennyi 99-100 lett a vége:(

foppa21 2012.03.08. 05:38:40

a fenébe elvesztettük...azt hittem hogy meg fogjuk nyerni de a vége nagyon balhés volt 1-1 pont ide-oda, aztán nekik jött ki jobban. nem játszottunk jól ezen a meccsen, kell az ébresztő! a no és a memphis még nehezebb lesz, több fog kelleni ellenük

Foresz 2012.03.08. 19:54:26

Ezért pofáztam a Kings elleni "épp-hogy" győzelem után.

Tomi_Tanguay 2012.03.08. 20:33:42

benne volt sajnos. hétfőn is alig nyertünk, most el is basztuk. a következő meccseken több kell, különben megint jönnek a zakók sorban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.09. 18:38:37

A péntek esti-szombat hajnali coloradói sportprogram:
- Péntek, 21:10 Colorado Rockies - Oakland Athletics (Cactus League)
- Szombat, 01:30 Syracuse Crunch - Albany Devils (AHL)
- Szombat, 02:00 Oklahoma City Barons - Lake Erie Monsters (AHL)
- Szombat, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets (NBA)
- Szombat, 03:00 San Diego State Aztecs - Colorado State Rams (college basketball, Mountain West Championship, elődöntő, Las Vegas)
- Szombat, 03:05 Air Force Falcons - Connecticut Huskies (college hockey, AHA playoff, negyeddöntő, 1. mérkőzés)
- Szombat, 03:37 Denver Pioneers - Wisconsin Badgers (college hockey, WCHA Playoff, 1. kör, 1. mérkőzés)
- Szombat, 03:37 Colorado College Tigers - Michigan Tech Huskies (college hockey, WCHA Playoff, 1. kör, 1. mérkőzés)
- Szombat, 05:15 Alaska Aces - Colorado Eagles (ECHL)
- Szombat, 05:30 California Golden Bears - Colorado Buffaloes (college basketball, Pac-12 Championship, elődöntő, Los Angeles)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=834352

melo15 2012.03.09. 19:11:07

@Filip89: biztosan nehéz lesz a hornets ellen, de ha akarunk még valamit a táblázát elején, győzni kell.

Tomi_Tanguay 2012.03.10. 03:05:54

rudy, koufos, mozgov ma se játszanak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.10. 03:23:38

Nuggets starters tonight: Lawson, Afflalo, Nene, Faried and Brewer.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.10. 04:15:58

50-46 a félidőben. Őrizzük a pár pontos vezetést, de ezzel nem fogunk sokra menni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.10. 04:52:17

Arron Afflalo just moved past Linas Kleiza to number 10 on nuggets all time three pointers made list (266)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.10. 04:55:21

79-71 a harmadik negyed után. Volt egy jó periódus a vége felé, ezzel kicsit elszakadtunk.

melo15 2012.03.10. 11:12:45

nagyon kellett a tegnapi win. a szünet óta 5-1 szép! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.11. 16:21:50

A vasárnap esti-hétfő hajnali coloradói sportprogram:
- Vasárnap, 20:00 Syracuse Crunch - Albany Devils (AHL)
- Vasárnap, 20:05 Milwaukee Brewers - Colorado Rockies (Cactus League)
- Vasárnap, 20:10 Colorado Rockies - Chicago White Sox (Cactus League)
- Vasárnap, 22:00 San Antonio Rampage - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 22:00 Washington Capitals - Toronto Maple Leafs (NHL)
- Hétfő, 01:00 Denver Nuggets - Memphis Grizzlies (NBA)
- Hétfő, 01:00 Washington Stealth - Colorado Mammoth (NLL)
- Hétfő, 02:05 Air Force Falcons - Connecticut Huskies (college hockey, AHA playoff, negyeddöntő, 3. mérkőzés)
- Hétfő, 02:07 Denver Pioneers - Wisconsin Badgers (college hockey, WCHA Playoff, 1. kör, 3. mérkőzés)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=835442

melo15 2012.03.11. 21:22:46

nem tudom nézni a mait, de remélem folytatjuk a jó játékot és megint nyerünk :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 01:06:23

Listed starters at @Pepsi_Center: #Nuggets, Ty, AAA, Nene, Faried, Brewer. Memphis, Conley, Allen, Gasol, Speights, Gay.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 02:21:51

53-50 a félidőben, elég kiélezett a meccs, nem tud ellépni egyik csapat se tud ellépni a másiktól. Nené 12 ponttal a legeredményesebb eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 02:36:16

Gasol már négy személyinél tart, ami nekünk nem jön rosszul.

Tomi_Tanguay 2012.03.12. 02:47:03

úgy néz ki hogy csak ott hagynak minket a 3.negyedben, már 10 a javukra:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.03.12. 02:57:42

70-74 a lemaradás a harmadik negyed végén, nagyobb is volt a hátrány menet közben.

Tomi_Tanguay 2012.03.12. 03:24:45

vissza jöttünk a meccsbe de így is hátrányban vagyunk és nem sok idő maradt

melo15 2012.03.12. 09:23:06

hát ez a meccs látványosan milleren ment el :@

Foresz 2012.03.12. 20:26:31

@melo15: Miller sem volt jó,de nem kifejezetten rajta ment el.Egyszerűen képtelenek voltunk középtávolról az egész meccsen eredményesek lenni.Amikor egy csapat 8 percen át csak 11%-kal (!!!) képes dobni,ott egyenes út van a vereségbe.A festéket erőltettük,és belebuktunk.Karl is szarul rotált,szóval nem volt kérdéses a meccs végkifejlete.


süti beállítások módosítása