Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Goldenblog választás 2012: Denver Sports Blog

2012.08.28. 17:26 - Filip89

Még bő egy héten keresztül szavazhattok az idei Goldenblog választás jelöltjeire, s reményeink szerint minél több voksot sikerül elhelyeznetek a Denver Sports Blog neve mellett. A verseny megkezdése után már jelentkeztünk egy felhívással, hogy miért számítunk idén is az olvasók támogatására, most következő írásunkban pedig a blog szerkesztői igyekeznek voksolásra buzdítani az érdeklődőket saját benyomásaik alapján.























Zephyr írása:


Azt gondolom, hogy a DSB nem csak a denveri fanatikusok igényeit elégíti ki, de rendkívül hasznos és érdekes oldal lehet más városok és csapatok szurkolóinak is. A blogon csaknem minden coloradói és denveri profi, illetve egyetemi sporttal kapcsolatos eseményről részletes beszámoló olvasható folyamatosan. A meccsek összefoglalóin és az elemzéseken kívül rendszeres helyzetjelentések és egyéb érdekes írások színesítik a blog egyébként sem csekély repertoárját. Én elsősorban a Nuggets-szal foglalkozom, ha denveri sportról van szó. Be kell vallanom, hogy más major ligákban további városok csapataiért szorítok elsősorban (Buffalo, Tampa, Indianapolis), de a második helyen rögtön a denveri csapatok következnek, ami nagyrészt a blognak köszönhető. A remek cikkek és elemzések közelebb hozták hozzám a Nuggetsen kívül a például Avalanche-t és a Broncos-t is, leginkább ezért szeretem ezt a blogot és szavazok rá az idei goldenblogon is. Tegyetek így ti is!

Black_Adder írása:

Nem igazán szeretek kampány cikket írni, szerintem jó bornak nem kell cégér. Aki olvas minket és elégedett írásainkkal, azt úgy se ez a cikk győzné meg arról, hogy szavazzon, vagy hogy ránk szavazzon. Ugyanakkor a blog megérdemel annyit, hogy pár mondatot írjunk róla. Én Broncos témában írok cikkeket, s az vele a célom, hogy lelkes amatőrként közelebb hozzam vele a sportot azokhoz, akik még csak ismerkednek ezzel a műfajjal, vagy fent tartsam azok érdeklődését, akik már követik a csapathoz kapcsolódó eseményeket. Olvasóként pedig hasonlót kaptam a többi témában, olyan sportokat ismertem meg, amiket korábban sosem néztem, s rendszeres átfogó képet kapok sorsuk aktuális alakulásáról. Én úgy gondolom, hogy mindenki tudásához mérten a lehető legmagasabb színvonalú írásokkal próbálja megajándékozni olvasóinkat, akik lehet hogy kevesebben vannak, mint egy-két divatsport vagy divatcsapat blogján, viszont számunkra sokkal többet érnek náluk. Ezért egyrészt köszönjük, hogy minket olvastok, másrészt ha ez a viszony kölcsönös, akkor arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ezt valóban fejezzétek ki szavazataitokkal is. Szavazzatok a Denver Sports Blogra!

TomiTanguay írása:

Már három éve áll a denveri szurkolók szolgálatában a Denver Sports Blog és szerintem mindig a legjobb tudásunkkal készítettük az írásainkat éjt nappallá téve. A magam részéről lelkes amatőrként csatlakoztam a "stábhoz" 2009ben és azóta tökéletes expertnek érzem magam minden csapatunkkal, hála a többi kolléga szakértő írásainak. Holott előtte max az Avst és a Roxt követtem figyelemmel, de most már nem tudnék lemondani egyik csapatunkról se. Nagy dolog, hogy ennyi ideje működünk és annak ellenére, hogy sokszor a szeretett csapatok kudarcáról kell beszámolnunk, tesszük a dolgunkat rendületlenül. Nem akarom magunkat fényezni, mert nem az elismerés miatt csináljuk, hanem szinte már kötelességből a coloradoi szurkolók tájékoztatása érdekében, de azt hiszem, hogy legalább ilyenkor a Goldenblog választásnál ünnepelhetjük egy kicsit magunkat. Megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, mennyire sokra tartom a szerkesztőtársak munkáját, hogy mennyire naprakész szakértő elemzésekkel és összefoglalókkal tudnak jelentkezni, minden elismerésem. Az olvasókat pedig ezúton szeretném megkérni, hogy a sok-sok cikkért és tájékoztatásért cserébe, egy évben egyszer egy apró gesztust várnánk tőletek a szavazatotok formájában, ha elégedettek vagytok velünk. Köszönjük!

Foresz írása:

Szerintem nagyon jó ötlet egy ilyen nagy sportváros, mint Denver, csapatainak önálló blogon történő bemutatása, illetve folyamatos figyelemmel követése. Sajnos, nem mondhatjuk feltétlenül gyakorinak az ilyesféle próbálkozásokat hazánkban, pedig talán több város kapcsán is elkéne az ilyen kezdeményezés. A szurkolók és a szerkesztők (akik természetesen szintén szurkolók) saját véleményüket is leírhatják egy olyan oldalon, ahol már-már családias és baráti a hangulat egymás közt. Egyébként is, valahová tartozni mindig jó érzés. Szerencsésnek érzem magam abban, hogy én is részt vehetek ebben a projektben, ami inkább egy remek időtöltés számomra és nem a szó szoros értelmében vett munka. Amennyiben elégedettek vagytok írásainkkal, és gyakran olvassátok a blogot, akkor nyugodtan szavazzatok ránk!

Tóth Milán írása:

Üdv minden olvasónak! Nem is tudom, talán mostanában volt nagyjából egy éve, hogy elkezdtem írogatni én is a Denver Sports Blogon. Kezdetben az MLS-ben szereplő Colorado Rapids volt az én "feladatköröm", de a holtidényben az egyetemi kosárlabdázókról is írtam, legalábbis próbáltam segíteni Filip munkáját. Sok olyan szurkolói oldal van Magyarországon, mely a legfelkapottabb csapatokkal, játékosokkal foglalkozik, azonban olyanról korábban soha nem hallottam, hogy egy blog egy amerikai állam/város sporteseményeiről írjon magyarul, főleg nem egy nem topcsapatokat foglalkoztató régióról. Ráadásul nem arról van szó, hogy pár mondatban, hanem igen komoly elemzések születnek például a baseball, a jégkorong, a futball, a kosárlabda és a lacrosse csapatról, az egyetemi viadalokról nem is beszélve. Én is már egyre jobban megismerem a Rapids gárdáját, a játékosokat, és ha nem is nézem élőben a meccseket, másnap reggel mindig az az első, hogy megnézem, mit játszott a csapat. Megfertőzött teljesen. Ha titeket is legalább ennyire, akkor nyomjatok egy voksot a DSB-re!

Szavazni szeptember 6-án, csütörtökön éjfélig lehet a Goldenblog oldalán kategóriánként egy-egy blogra.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr44737707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.28. 18:44:11

Na, az idei kör e-malit is elküldtem úgy 200 ember részére, most már tényleg rajtatok a sor. Mondjatok véleményt, s ítélkezzetek munkásságunk felett! :)

milo_hedgie#23 2012.08.28. 19:07:00

ez nagyon jó lett srácok,különösen tomitanguay véleménye tetszett!

foppa21 2012.08.28. 21:19:11

nekem is tetszett az írás, több csoportos cikk is lehetne bizonyos témákban

Coach Sacco 2012.08.28. 21:43:59

Megérdemlitek a szavazatokat! Díjazom az igyekezetet, nem most a kampányra (ami szintén nem rossz), hanem az egész éves munkára gondolok.

Black_Adder 2012.08.29. 10:59:03

~200 olvasónk van?
Az hivatalos SI mértékegység szerint is király :)

milo_hedgie#23 2012.08.29. 18:32:27

na én is beszálltam a reklámozásba:))

Tomi_Tanguay 2012.08.29. 19:51:12

@Black_Adder: pláne úgy nem semmi, hogy filipet mennyien utálják és mennyi embert távol tart a blogtól a stílusával:D

Black_Adder 2012.08.29. 21:15:26

@Tomi_Tanguay: na de valaki pont a "köcsög filip" keresési eredmények alapján talált ide :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.29. 22:15:51

Szerintem sok olyan ember van, aki engem utál, de ennek ellenére látogatja a blogot titokban, mert innen lehet egy helyen a legtöbb fontos infót összeszedni. Viszont az ilyenektől biztosan nem várhatjuk a szavazatokat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.02. 20:53:43

Már csak néhány nap van hátra a szavazásból, igyekezzetek még minél több embert megmozgatni! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.08. 16:03:56

Remélem, hogy később közölni fogják a teljes listákat is, mint tavaly, különben részünkről semmi értelme sem volt elindulni, ha még meg se tudhatjuk, hogy 40. vagy 70. lettünk.

Tomi_Tanguay 2012.09.12. 13:13:48

biztos közlik majd a végén a pontos közönség listákat mint tavaly. most még csak ezek a top10es zsűri eredmények vannak, ami számunkra mellékes mert úgy se kerülhetünk bele. pedig már kiv vagyok hányadikok lettünk a szurkolóknál:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.15. 12:41:12

Ezen a tízes szakértői listán biztos, hogy nem leszünk ott. Tavaly legalább megindokolták pár mondatban, hogy miért x vagy y blog került oda, most már csak odavágnak pár nevet és kész, érdekes.
Remélem, hogy legalább a végén a közönségszavazatok teljes végeredményt nyilvánosságra hozzák, különben elindulni se volt értelme. Mert azt tudtuk, hogy a top10-ekben biztos, hogy nem leszünk benne, csak mondjuk érdekelt volna, hogy pontosan hányadik helyre vagyunk jók egy ilyen listán.

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 17:09:23

majdnem ugyanazok akik a közönségnél is a 10ben végeztek. nem sok értelme van ennek az egésznek.

foppa21 2012.09.22. 10:00:46

igaza volt filipnek, elintézték annyival hogy az első 10et sorba rakták...
goldenblog.hu/hirek/20120917_szakmai_kat_vegeredm_goldenblog_12_dijata.aspx

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 17:55:48

nagy gecik, így a kicsiknek tényleg esélyük sincs, még azt se mondják hogy hányadikok lettünk. az országos szinten ismert blogok és a szavazatot pénzért vásárló oldalakat ünneplik csak. sztem se induljunk jövőre.

foppa21 2012.10.16. 10:47:54

csak megvan a közönség szavazás eredménye. a 29. hely elég jó ebben a mezőnyben. gratulálok!:-)

goldenblog.hu/hirek/20121011_Hirblogok_vegleges_lista_kozonseg.aspx

Tomi_Tanguay 2012.10.16. 15:49:16

a 29. hely csak egyel rosszabb mint a tavalyi:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.10.16. 20:28:41

Nagyobb visszaesésre számítottam, de jövőre akkor sem veszünk részt ebben a ribanckodásban.


süti beállítások módosítása