Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Giants 1:2 L

2012.09.13. 14:33 - Tomi_Tanguay

Az első meccs megnyerése ellenére a csoport első San Francisco Giants elvitte a seriest a Colorado Rockies otthonából, sajnos nem sikerült megfékezni a favoritot a Coors Fielden.






















1. meccs, hétfő: Rockies-Giants 6-5

A párharc nyitó meccsén a Pacheco-LeMahieu-Rutledge-Nelson négyes kezdett belül, az outfielden CarGo, Colvin, Blackmon jutott szóhoz, White elkapója pedig az újonc Rosario lehetett. Rögtön az első játékban két singlet szenvedtünk el, de egy Nelson-Rutledge-Pacheco dupla játékkal sikerült hárítani, majd Colvin leadoff doublet követően Rutledge RBI doublelal szereztünk pontot és még Pacheco is elsüllyesztett egy pontot érő singlet. 2-0s előnybe kerültünk, de a második inning első embere Pence szórt egy solo HRt és egy újabb single után sikerült három outot felmutatni. A második akcióban két kieső után White karrierje első hazafutását lőtte, majd Colvin singlet ért el, de a kettes bázis felé tartva kiesett. Ezt követően mindkét részről három-három kiesés következett, majd a negyediket két single ellenére hoztuk, közben Hernandez ground-rule doublet ütött, Nelson errorral ment pályára kieső nélkül, a Blackmon elleni double play alatt pedig beért az első futó. Az ötödik játékrészben az első cseredobó Moscoso egyetlen singlet engedélyezett, részünkről pedig kiesett mind a három aktuális ütő. Aztán beszedtünk egy singlet és a hármasra jutó futót Belt groundout közben küldték haza, további két ember lépett bázisra, mire sikerült összehozni a harmadik outot. A hatodik alján két kiesőnél Rosario jutott pályára egy error miatt, Nelson RBI triplelel volt eredményes, ráadásul Blackmon RBI single jóvoltából 6-2re növelte az előnyt. A hetedik tetején Brothers bánatára egy singlet követően Posey 2run HRal szépített, nálunk csak Rutledge került fel egy SOt követő wild pitch miatt. Belisle ellen egy single és egy walk történt, az egyik futó pontot is szerzett Pagan RBI doubleból, nálunk egyedül Nelson ért el egy 2out singlet. Egy pont előnyben Betancourt hibátlan volt, háromból három kiejtéssel befejezte a meccset és 6-5re győztünk.
- 10 ütésünk volt a SF 13 találatával szemben, de a győzelem a miénk lett, végig vezettünk. Nelson és Colvin voltak a leghatékonyabb ütőink két-két találattal, előbbi még pontot is szerzett. A dobó White az első négy inning alatt egyetlen futást szenvedett el hat ütéssel, de ami még nagyobb dolog, hogy HRt ütött. A többiek közül Brothers két, Belisle és Moscoso egy-egy futást kapott, Betancourt a 28. savet jegyezte.

2. meccs, kedd: Rockies-Giants 8-9
Fowler és McBride is visszatért a külső mezőnyben a második meccsen, Hernandez sérülése miatt újra Rosario kezdett elkapóként, az aktuális dobó Chacin volt. Az első játszma bázisra kerülés nélkül zajlott le, majd egyetlen sétát engedtünk, amit sorban háromból három out követett, aztán Pacheco duplája hozta az első ütésünket és Nelson RBI singleből az előnyt is megszereztük. A következő dobórészben két single ellenére nem kaptunk pontot, utána jelentős akcióba kezdtünk, Chacin és Fowler a szélső bázisokat foglalták el egy-egy ütéssel, Rutledge GIDP közben az egyik futó hazaért, CarGo doublet hintett, Rosario RBI singleből született a negyedik run, őt követően Pacheco volt eredményes egy singleből, további két pályára jutással megtöltöttük a bázisokat, azonban LeMahieu ellen oda lett a helyzet. Chacin kicsit elbizonytalanodott és rögtön kapott két singlet, Belt forceout játékával szépített a Giants, majd két out mellett Bumgarner 3run HRal kiegyenlítettek. A mieinknél csak Fowler ért el egy sétát, az ötödikben Torres két embert engedett fel és Belt duplájából mindketten pontot is szereztek, ezzel először vezetett a SF. Nálunk három single következett, Rosario és Nelson találatai után McBride RBI singlelel zárkóztunk vissza egy pontra, de sajnos egy singlet követően Pagan RBI tripleből, Scutaro sac flyból volt eredményes és 5-8ra álltunk. Ezt követően Fowler lépett fel egy errorból, de a következő három ütő strikeouttal búcsúzott, majd a hetedikben Escalona ellen Belt lőtt solo HRt, később Pacheco single után sorban három outot kaptunk. Outman magabiztosan kiejtette a Giants triót, majd két denveri ütés után CarGo RBI singlelel csapott le, az utolsó dobó játékot a tehetséges Scahill teljesítette egy ütés ellenére. A legvégén két kieső után McBride fogott bázist, a pinch hitter Colvin hazafutásával egyetlen pontra zárkóztunk fel, de a következő PH Giambi ellen befejezték a mérkőzést, 9-8ra sajnos kikaptunk.
- Másodszor 17 ütés dacára vesztettünk, a meccs második felében végig futottunk az eredmény után és csak 6/18al használtuk ki a pontszerző helyzeteket. Pacheco és Nelson 3/5el ütöttek és mindketten egy-egy RBIt szereztek. Colvin a végén belőtte a 18. hazafutását és 65 pontos az évben, CarGo már 85 RBInál jár. Chacin jól kezdett, de a negyedik inningben négy pontot kapott, előtte egyet se, kár volt a 3run HRért. Torres kapta a vereséget, aki az ötödik-hatodik menetben négy futást szenvedett el.

3. meccs, Rockies-Giants 3-8
A kezdőben Rutledge átállt a kettesre, mert Herrera volt a shortstop, kívül újra összeállt a CarGo-Fowler-Colvin trió, a soros kezdő dobó Francis lehetett Lincecum ellen. Elképesztő pocsékan kezdte a meccset Francis, rögtön az első ütő triplát talált ellene, Scutaro RBI singleből volt eredményes, egy újabb single után Arias találatával növelték az előnyt, Sanchez is elhelyezett egy RBI singlet, Crawford duplája pedig további két pontot ért, tehát rögtön 5-0ra húztak el. Két kieső után CarGo foglalt helyet egy sétával, balk miatt a kettesre jutott, ahonnan Rosario szállította haza egy singlelel. A második menetet lehoztuk egy duplával, majd egy single és két walk segítségével feltöltöttük a bázisokat, de Rutledge ellen elhárították a lehetőséget. A következő részben eredményesen védekezett mindkét csapat, leszámítva Rosaro solo hazafutását, amivel 5-2re zárkóztunk vissza. A folytatásra Ottavino jött ki, egyetlen ütést engedett a negyedik részben, miközben a denveri sor végén simán keisett három ember. Az ötödik felvonás alatt két singlet szenvedtünk el és nálunk is ketten jártak pályán, de futás egyik oldalon se történt. Aztán egy leadoff double után két kieső mellett Scutaro singlelel volt eredményes, részünkről Nelson talált egy singlet és a csereütő Blackmon RBI doublelal köszönt be, maradt a három pontos különbség. A hetedikben Harris és Outman hibátlanok voltak, nálunk csak egy séta történt, majd a nyolcadikat is sikerült levédekezni egy single ellenére, sajnos részünkről is csupán egy találat született Colvin jóvoltából. A befejező részben Roenicke ellen esett egy ütés, majd Pence triplával növelte a különbséget és még Arias is elhelyezett egy biztonságit, mivel a végén már nem történt semmi, 8-3ra vesztettünk.
- Már az első inningben lefutott a meccs, a végére 15-8as különbség alakult ki a csapatok közt az ütésekben. Rosario két különböző ütéssel két pontot szállított, az újonc catcher 24 HRt és 62 RBIt jegyez jelenleg. Francis már az első játékban kapott öt futást, csak három inninget bírt ki az ötödik vesztes meccsén. Ottavino a következő három játékban kapott egy újabb futást, a végén Roenicke kétszer kapitulált.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 81-62 (143 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 74-69 (143 meccs, 7.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 71-72 (143 meccs, 10.0 GB)

4. San Diego Padres 69-75 (144 meccs, 12.5 GB)
5. Colorado Rockies 57-85 (142 meccs, 23.5 GB)


A Giants tovább növelte az előnyét az élen a denveri győzelmekkel, mivel a Dodgers mindkét mérkőzést elvesztette a harmadik Arizona otthonában. A SD is folytatja a kapaszkodást, legutóbb kisöpörték a címvédő Cardst. A hét második felében tovább tartanak a csoporton belüli párharcok, ARZ-SF és SD-COL serieseket rendeznek, közben a Dodgers a St. Louist látja vendégül.

Tehát a következő ellenfél a szárnyaló San Diego Padres lesz házon kívül, egyik csapatnak sincs már esélye a rájátszásra, de a vetélytárs hetek óta nagyszerű ritmusban játszik és sorra nyerik a meccseiket, otthon biztosan esélyesek lesznek ellenünk. A meccseket a következő időpontokban rendezik meg: szombat 04:05, vasárnap 02:35, vasárnap 22:05. Reméljük azért a söprést megint el tudjuk kerülni. GO ROCKIES!!!




A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr164772830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.09.13. 16:39:36

padres-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Tyler Chatwood (4-4, 5.32 ERA) at Padres' Andrew Cashner (3-3, 3.46), 8:05 p.m., ROOT
Saturday: Rockies' Drew Pomeranz (1-8, 4.80) at Padres' Casey Kelly (1-1, 7.07), 6:35 p.m., ROOT
Sunday: Rockies' Alex White (2-8, 5.18) at Padres' Andrew Werner (2-1, 2.59), 2:05 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.09.13. 19:43:18

hernandez szezonjának vége, elszakadt a hamstringje. pacheco lesz a backup catcher, a többi napon 1Bn játszik.

Tomi_Tanguay 2012.09.14. 15:23:24

megvan a jövő évi menetrend. pl a yankees és a red sox is jön hozzánk, a szezont milwaukeeban kezdjük mint tavaly.

Tomi_Tanguay 2012.09.14. 20:12:12

tulo várhatóan ebben a seriesben se lesz aktiválva

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 04:09:32

Rockies lineup vs #Padres, 9/14/12: Fowler 8, Rutledge 4, Gonzalez 7, Rosario 2, Pacheco 3, Colvin 9, Nelson 5, LeMahieu 6, Chatwood 1

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 04:54:54

az elsőben fowler single, rutledge hbp, cargo single, loaded 0outnál rosario 2run RBI double, pacheco 2run RBI double, nelson RBI single, lemahieu single
chatwood ellen két single és egy walk, loaded 1outnál alonso GS

a másodikban rosario single
egy single és sb
5-4

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 05:39:11

a harmadikban nelson solo HR, lemahieu single, chatwood lineout DP
náluk egy walk

a negyedikben cargo single
chatwood ellen triple és két SO. reynolds harmadik out.
6-4

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 06:15:21

az ötödikben nelson 2out double
reynolds egy out. moscoso ellen single, walk

a hatodikban háromból három out
moscoso ellen egy single
6-4

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 06:51:26

a hetedikben cargo single és három SO
brothers ellen walk

a nyolcadikban blackmon solo HR
belisle kiszórt hármat
7-4

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 07:13:12

a kilencedikben cargo single és sb és error
betancourt ellen egy single esett
7-4re győztünk!:)

Tomi_Tanguay 2012.09.15. 10:55:06

öt emberes rotáció lesz jövőre, de megmarad a piggyback formáció. vagyis továbbra is 90-100 pitch limit lesz és lesznek külön longmanek

colorado.rockies.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20120914&content_id=38443318&vkey=news_col&c_id=col

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 02:32:57

Rockies at Padres, 9/15: Fowler8, Rutledge6, Gonzalez7, Rosario2, Colvin3, Nelson5, Blackmon9, LeMahieu4, Pomeranz1

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 03:45:32

az elsőben kiestünk hárman
pomeranz ellen egy walk és wp

a másodikban is háromból három out
náluk két out után single, parrino RBI double

a harmadikban lemahieu single
single és sb, walk, guzman 3run HR
0-4

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 04:26:59

a negyedikben rosario single
torres ellen single, hbp

az ötödikben nelson single, blackmon single, SO+CS
ott megint két single
0-4

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 05:12:32

a hatodikban három groundoutot kaptunk
escalona három out

a hetedikben rosario reached error, colvin single, nelson RBI double, blackmon RBI single, lemahieu sac fly RBI
harris ellen két single két outig. outman harmadik out.
3-4

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 05:45:26

a nyolcadikban csak rosario single
roenicke háromból három out

a kilencedikben hárman kiestünk és vége
3-4 lett

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 22:04:12

mai lineup: cf fowler, ss rutledge, lf cargo, c pacheco, 3b nelson, rf brown, 1b mcbride, 2b lemahieu, p white

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 23:00:58

az elsőben cargo 2out double
white ellen double, hbp, alonso RBI single, még egy walk

a másodikban nelson single, brown single, white 3run HR, fowler double, rutledge walk
kiejtettünk hármat
3-1

Tomi_Tanguay 2012.09.16. 23:41:57

a harmadikban brown single, mcbride 2run HR
white ellen két single és egy walk, loaded 0outnál venable sac fly RBI és a kettesen tagout

a negyedikben három SOt kaptunk
náluk walk, e.cabrera fielder's choice közben run
5-3

Tomi_Tanguay 2012.09.17. 00:51:50

az ötödikben háromból három out
ottavino ellen walk és két single, loaded 1outnál popout, loaded 2out után baker 2run RBI single, parrino RBI single, cabrera RBI double, még egy single két outig. reynolds ellen headley 2run HR, double

a hatodikban csak lemahieu walk
schahill háromból három out

a hetedikben schahill walk
schahill ellen egy single
5-11

Tomi_Tanguay 2012.09.17. 01:23:35

a nyolcadikban nelson single, brown walk, mcbride fielders choice és error közben run, lemahieu single, blackmon hbp, loaded 1outnál fowler RBI walk, rutledge grand slam
brothers ellen double és intent walk két outig. belisle SO.
11-11

Tomi_Tanguay 2012.09.17. 02:12:11

a kilencedikben nelson single, brown walk, három SO
belisle ellen single, intent walk, alonso walk-off single
11-12es vereség:(
holnap összefoglaló


süti beállítások módosítása