Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Egyedüliként veretlenül

2013.06.09. 22:15 - Filip89

Hat mérkőzés után hat győzelemmel rendelkezik a Denver Outlaws csapata, miután a legutóbbi két fordulóban újabb magabiztos sikereket arattunk és továbbra is százszázalékos teljesítménnyel állunk a tabella élén.



Két hét kihagyás után május 31-én játszottuk le a szezonbeli ötödik mérkőzésünket és esélyeshez méltóan 24-14 arányban kiütöttük a Boston Cannons gárdáját a Sports Autority Field at Mile High Stadium-ben.
Néhány héttel korábban idegenben egyszer már legyőztük az egyik legnagyobb riválisunkat, hazai pályán ugyancsak joggal reménykedtünk a sikerben. Bár a meccs első gólját a vendégek szerezték, Kelly vezérletével öt megválaszolatlan találatot szereztünk hat pont értékben, de Poskay-ék egyetlen találatra felzárkóztak a nyitó negyed végére. Aztán a második játékrészben hamarosan további denveri találatok születettek, Greer kétszer is betalált, Turri pedig két pontos lőtt, így a félidei állás már 11-6 volt a javunkra.
A szünet után sem sokat változott a helyzet, továbbra is lőttük a gólokat számolatlanul, a vendégek azonban igyekeztek tartani velünk a lépést, amennyire lehetett és ők is elhelyeztek jó néhány találatot Schwartzman kapujában. Snider, Sieverts és Mundorf egymás után lövöldözték a nagyobbnál nagyobb találatokat, a mindent eldöntő játékrész előtt 18-11-re vezettünk. A folytatásban Sieverts és Snider elsüllyesztettek egy-egy duplát, melyekkel végképp bebiztosítottuk a magabiztos győzelmet, végül tíz góllal diadalmaskodtunk.
A másodéves Drew Snider öt gólt dobott, beleértve egy kétpontos találatot, szintén hat ponttal zárt Jeremy Sieverts is, aki a mesterhármast úgy érte el, hogy két duplát lőtt. A legjobbak közé tartozott még Brendan Mundorf és Zack Greer, mindketten 3+1-es teljesítménnyel zártak, Anthony Kelly és Terry Kimener két-két góllal fejezték be az összecsapást. A veterán Jesse Schwartzman 15 védés mellett 12 gólt kapott és a végjátékban Cipriano is lehetőséghez jutott a kapuban.

Most szombaton újabb hazai mérkőzés szerepelt a programban, és a csapat a Hamilton Nationals-nek sem kegyelmezett, 22-9-re páholtuk el a kanadai gárdát a veretlenek rangadóján.
Gyakorlatilag hat perc alatt eldöntöttük a győzelem kérdését, Greer és Mundorf is két találattal kezdett, és az első negyed alatt 5-1-es előnyt kovácsoltunk össze. A második játékrész alatt egy hamiltoni találatra percek alatt négyszer válaszoltunk, a változatosság kedvéért Snider személyében megint volt egy játékosunk, aki kétszer talált be, Mundorf és Greer pedig elérték a mesterhármast, majd a szünet előtti percekben közelebb zárkózott a Nationals, de a 10-5-ös denveri vezetést semmi sem veszélyeztette.
A szünet után sem volt megállás, az Outlaws valódi örömjátékot mutatott be, az egyetemet frissen kijáró Law első profi meccsén megszerezte első találatát a legjobbak közt, és a negyed alatt összesen négyszer zörgette meg a vendégek kapuját. Rajta kívül Mundorf és C. Bocklet sem bántak kesztyűs kézzel az ellenféllel, nyolc találatot szereztünk csak ebben a negyedórában, miközben mindössze két alkalommal kapituláltunk. A végére akár már hátra is dőlhettünk volna, de azért szereztünk még néhány találatot, és az egymást követő harmadik mérkőzésen értük el a 20 gólos határt, zsinórban harmadszor diadalmaskodtunk legalább tíz gólos különbséggel.
A csapat legeredményesebb játékosa a legnagyobb csillagunk, Brendan Mundorf volt hét egységgel, miután négy találatot és három gólpasszt regisztrált. Hozzá hasonlóan négy gólt szerzett még Drew Snider (4+2), Zack Greer (4+1) és Eric Law (4+0) is, míg Chris Bocklet szintén mesterhármast postázott, Terry Kimener pedig a gólja mellett két előkészítéssel jeleskedett. Jesse Schwartzman a sima eredményre való tekintettel már a második félidő elején távozott 7/12-es hatékonyságnál tartva, így legalább egyre több lehetőséghez jut a potenciális utód, Charlie Cipriano ezúttal hét védés mellett négy találatot szenvedett el.

Az MLL alapszakaszának jelenlegi állása (W-L):

1. Denver Outlaws 6-0
2. Hamilton Nationals 5-1
3. Chesapeake Bayhawks 4-2
4. Charlotte Hounds 3-3
5. Rochester Rattlers 3-3
6. New York Lizards 2-4
7. Boston Cannons 1-5
8. Ohio Machine 0-6

Egyszerűen mintha csak másik dimenzióba játszanánk, mint a liga többi csapata, az elmúlt hetekben szinte momentumokat sem engedélyeztünk az ellenfelek számára, elképesztő fölénnyel lépünk le mindenkit, aki csak szembe jön. Remélhetőleg a jó forma minél tovább kitart, és idén végre egyszer nem csak az alapszakaszban leszünk a legjobbak...

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr665353360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása