Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Eagles: Bemutatkozás

2013.07.10. 09:49 - Tomi_Tanguay

Az ECHL-ben szereplő Colorado Eagles gárdája a 2012-13-as szezon végéig a Winnipeg Jets (NHL) és a St. John's IceCaps (AHL) együtteseinek fiókcsapata volt, azóta nem született megegyezés róla, hogy az ősszel rajtoló új idényben mely klubokkal fognak együttműködni.

A lovelandi-i székhelyű klubot 2003-ban alapították, és nyolc szezont húztak le a Central Hockey League-ben, mely alatt három alapszakasz bajnoki címét, hat divízió-győzelmet, öt konferencia-sikert és két Ray Miron President's Cup-győzelmet könyvelhettek el maguknak. A kupasikereket 2005-ben és 2007-ben szerezték, majd a diadalok hatására a 2011/12-es szezonra a csapat magasabb osztályba lépett és csatlakozott az ECHL mezőnyéhez.

Azóta a Sasok két idényt húztak le az új ligában, a nyugati konferencia Hegyvidéki divíziójához tartoznak, mindkét alkalommal bejutottak a rájátszásba, azonban mindkétszer az első körben kiejtették őket a további küzdelmektől. 2012-ben a Stockton Thunder kisöpörte a mieinket, tavaly pedig az Idaho Steelheads csak 4-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak náluk.

A csapatot egyetlen korábbi NHL-es draft pick erősíti, név szerint a tavalyi legeredményesebb játékos Michael Forney, a 24 esztendős bal szélső egy évvel ezelőtt 71 mérkőzésen 79 pontot regisztrált. A további húzóemberek nagy része hosszabb-rövidebb időre kénytelen volt az AHL-be is feljátszani, ahogyan az hagyományosnak tekinthető. Ettől független azért többek közt Ulanski, Combs, Sides, Costello, Schneeklooth és Nelson ponterős játékára ősztől ismét szeretnénk számítani.

Az alapvető elvárás természetesen továbbra is a playoff-szereplés elérése lesz, de biztosan sok fog múlni azon az elhatározáson, hogy mely magasabb osztályú csapatokkal kell a jövőben együttműködnie az Eagles-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr195398645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása