Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Padres - Rockies 1:2 W

2013.07.11. 09:49 - Tomi_Tanguay

A hét első felében megrendezett idegenbeli párharcban a Colorado Rockies háromból kétszer legyőzte a San Diego Padres csapatát.



1. meccs, hétfő: Padres-Rockies 2-4
A párharc nyitó mérkőzésén Chatwood volt a kezdő dobó, az elkapó Rosario lehetett, a belső négyest a Helton-LeMahieu-Herrera-Arenado sor alkotta, kívül pedig Dickerson, Colvin, Cuddy voltak, elég tartalékos volt tehát az összeállítás. Ennek ellenére ígéretesen kezdtünk, Dickerson és Cuddy pályára kerülését követően Rosario mindkettőt hazaküldte egy duplával és 2-0s előnyt szereztünk. Eközben Chatwood magabiztosan kiszórta a SD lineup első három emberét, majd a második menetben Herrera és Chatwood révén két single ütésig jutottunk, a hazaiaknál egyetlen séta történt. Ezt követően csak egy találatra voltunk képesek Rosario single formájában, mialatt háromból három embert kiszórtunk. Aztán a negyedik játszmában egyedül a SD ért el egy 2out singlet, majd az ötödik tetején Dickerson leadoff single után LeMahieu kapott dupla játékot, Cuddy single ütése után pedig a kettesen maradt fent, Rosario ellen SOval vetettek véget az előrehaladásnak. Chatwood az ötödik dobórészt egy single ütés ellenére biztosan lehozta, aztán Helton walk és Colvin single által jutottunk előre, Herrera biztonsági játéka közben beküldte az egyik futót és egy errorból ő maga is bázist fogott, egy sétával feltöltöttük a bázisokat egyetlen kieső mellett, így Dickerson csak kiküldött egy sac flyt a mezőnybe és 4-0ra módosította az állást. A hatodik akcióban a hazaiak egyetlen 2out doublet értek el, majd a hetedik tetején simán búcsúzott a Cuddy-Rosario-Helton hármas. Aztán kieső nélkül két embert felengedtünk, két PH kiszórása után mégis feltöltötték a bázisokat és E. Cabrera RBI walkkal szépítettek, majd Brothers kárára Blanks hintett RBI singlet, végül Headley ellen lezártuk a nehéz inninget 4-2nél. A nyolcadik támadásban Herrera ért el egy 2out singlet, majd Belisle magabiztosan kiszórta a következő három SDi ütőt. Az utolsó akcióban elhullott a három denveri próbálkozó, majd Betancourt egy double és egy walk ellenére lehozta a savet és megnyertük a mérkőzést.
- Három vereség után újra győztünk, ehhez elég volt 9-7 arányban túlütni a házigazdákat. Rosario négy lehetőség alatt két találatot regisztrált, beleértve a 13. dupláját, amivel az idei 44. és a 45. pontját szerezte. Herrera szintén két találatot ért el és a tizedik pontját postázta a szezonban, illetve egy remek megmozdulása is volt a mezőnyben. Ezen kívül a leadoff hitter Dickerson regisztrált még egy pontot érő találatot, mindössze a második RBI volt tőle. Chatwood visszatért a megszokott formájához, az ötödik győzelme alkalmával 6.2 inninget hozott le öt ütéssel és két futással. Brothers egyetlen outot ért el, Belisle hibátlan inninget hozott, Betancourt pedig a 12. savet regisztrálta egy ütés és egy séta közben.

2. meccs, kedd: Padres-Rockies 2-1
Másnap az egyesen Pacheco, a kettesen Rutledge volt új ember, Arenado szabadnapja miatt LeMahieu állt át a hármasra, illetve Dickerson helyett Blackmon kapott lehetőséget az outfielden, a soros dobó pedig Chacin lehetett. A legelső akcióban két kieső után Cuddy volt képes egy sétára, a hazaiak egy leadoff singlet jegyeztek, mely után zsinórban három embert tudtunk kiszórni. Aztán háromból három kiesés következett, a Padres egyetlen sétát harcolt ki. A harmadik támadásban megint mindhárom denveri búcsúzott, majd egy singlet követően Amarista triplájából jutottak előnyhöz, egy újabb walk után sorban két outtal zártuk le a játékrészt. Legközelebb Cuddy és Pacheco jóvoltából két sétát regisztráltunk, Chacin mindhárom hazai ütőt kiszórta. Az ötödik akcióban egyedül Rutledge járt bázison egy singlelel, aki egy rablás után a kettesig jutott, majd egy single után dupla játékkal védekeztünk. A hatodik menetben mindkét oldalon egy-egy single ütés született, majd a hetedik támadásban ismét kiesett a denveri trió, hogy aztán az első reliever Lopez ellen három ütéssel feltöltsék a bázisokat és loaded 1outnál Amarista RBI singleből szerzett második pontjával 2-0ra módosítsák az eredményt. Ezt követően háromból három groundoutot szenvedtünk el, szerencsére Ottavino is biztosan kiosztott három ellenfelet. A legutolsó akciót Rosario duplájával kezdtünk, majd két kiesést követően a csereütő Arenado single találatával zárkóztunk közelebb, azonban Rutledge ellen SOval véget ért a mérkőzés, 2-1re kikaptunk.
- Mindössze négy ütésünk volt az egész mérkőzésen a hazaiak kilenc találatával szemben. Rosario volt az egyetlen denveri két találattal négy beállás alatt. Az egyetlen pontunkat a csere ütő Arenado szerezte, amely a 27. RBI megmozdulás volt tőle a szezonban. Chacin számára egyetlen pont a vereséget jelentette, hat inning alatt pedig csak öt ütést és két sétát engedélyezett, a negyedik L betűt írták fel a számlájára. Lopez egy balhés inningen belül négy találatot kapott, ehhez képest bravúr volt, hogy megúszta egyetlen futással. Ottavino a végén hibátlan inninget abszolvált.



3. meccs, szerda: Padres-Rockies 4-5
Az utolsó mérkőzésen az aktuális dobó De La Rosa elkapója Torrealba lehetett, Helton az egyesre, Arenado a hármasra tért vissza, Blackmon volt a CF, CarGo is újra vállalni tudta a játékot a bal külső szélen. Az első támadásban LeMahieu és Cuddy jegyzett egy-egy single találatot, de egy rablás lekapcsolásával összejött a harmadik kiejtés, közben DLR két felengedést követően sorban két outtal hárított. A folytatásban Helton sétájával nyitottunk, Torrealba doubleból két futó került a pontszerző bázisokra, majd Herrera sac flyból szereztük meg a vezetést, ezalatt egyetlen futót engedtünk pályára Arenado hibájából. A harmadik tetején két felkerülést követően Helton RBI single találatából növeltük az előnyünket és három SDi ütőt kiszórtunk. Aztán Arenado és Torrealba single találataival kezdtünk, de a következő három ember kiesett, DLR továbbra is biztosan tartotta távol az ellenfeleket a bázisoktól. Az ötödik akció során LeMahieu errorból, CarGo singleből fogott bázist, előbbi futó egy WP jóvoltából szerezte meg a harmadik pontunkat, majd két sétát követően sorban három outtal elhárítottuk a veszélyt. Ezt követően Herrera kezdett egy bunt singlelel és a kettesen tartott, amikor Blackmon RBI single találatával növeltük 4-0ra az előnyt. DLR beszedett egy sétát és Quentin lőtt neki 2run HRt, majd az első váltó dobó Escalona egy double és egy walk ellenére abszolválta a játékrészt. A következő támadásban két futónk járt bázison eredménytelenül, miközben Belisle egy doublet követően Denorfia RBI single jóvoltából kapitulált. Ezt követően a csere ütő Dickerson singlet hintett és Blackmon pontot érő triplájával növeltük a különbséget, újabb két walkot követően jött csak össze a harmadik out. Brothers hibátlanul hozott egy játékot, a kilencedik tetején nem jártunk bázison, majd Betancourt két singlet is beszedett, de csak Headleytől kapott egy pontot, az 5-4es előnyt megtartottuk.
- 13-7 arányban voltunk jobbak az ütések terén. Blackmon a sor élén két ütéssel és két pontszerzéssel zárt, illetve egy parádés elkapása is volt a mezőnyben. Helton négy beállás alatt két találatot vállalt, az egyikből RBI született. Torrealba és LeMahieu ugyancsak két-két ütéssel fejezték be a mérkőzést. De La Rosa az évi kilencedik győzelme során öt teljes inning alatt két ütésből két pontot kapott, az első öt játékban hibátlan volt, a hatodikban kapott egy 2run HRt. Escalona egyetlen ütést kapott a maga játékában, Brothers még annyit sem. Belisle a hold ellenére elszenvedett egy runt, Betancourt pedig az évi 13. save közben ugyancsak kapott egy futást.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 47-44 (91 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 45-45 (90 meccs)
3. Colorado Rockies 44-48 (92 meccs)
4. San Diego Padres 41-51 (92 meccs)
5. San Francisco Giants 40-50 (90 meccs)


Az első és a második helyezett csatáját söpréssel nyerte a Dodgers, így jelentősen szűkült a D'backs előnye az élen. A mieink tartják a harmadik helyet a Padres elleni sikerekkel, miközben a Giants háromból háromszor bukott odahaza a Mets ellen. A folytatásban LAD-COL és SD-SF rangadók következnek, az Arizona pedig a Milwaukeet fogja vendégül látni.

Tehát az egyre jobb formában lévő Dodgers lesz az ellenfelünk a következő négy napban ebben a menetrendben: péntek 04:10, szombat 04:10, vasárnap 01:15, vasárnap 22:10. Remélhetőleg kitart a javuló tendencia és LA-ben is meg tudjuk állni a helyünket! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr475399199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.07.11. 13:02:39

dodgers vs rox pitching matchupok

Thursday: Rockies' Drew Pomeranz (0-2, 9.72 ERA) at Dodgers' Chris Capuano (2-6, 5.19), 8:10 p.m., ROOT

Friday: Rockies' Juan Nicasio (4-4, 5.31) at Dodgers' Clayton Kershaw (8-5, 1.89), 8:10 p.m., ROOT

Saturday: Rockies' Tyler Chatwood (5-2, 2.74) at Dodgers' Zack Greinke (7-2, 3.91), 5:15 p.m., KDVR-31

Sunday: Rockies' Jhoulys Chacin (8-4, 3.62) at Dodgers' Ricky Nolasco (6-8, 3.70), 2:10 p.m., ROOT

VonMiller58® 2013.07.11. 13:14:47

hány meccs van még az alapszakaszból?

Tomi_Tanguay 2013.07.11. 18:20:21

@VonMiller58®: valamivel kevesebb mint a fele még hátra van. 162 meccs összesen.

Tomi_Tanguay 2013.07.11. 18:20:50

és akkor amint látjuk, oswalt helyére nicasio jött vissza.
dickerson megy le, fowler aktiválása miatt.

Tomi_Tanguay 2013.07.12. 08:52:57

6-1re jól kikaptunk sajnos:(

Tomi_Tanguay 2013.07.14. 20:10:08

nem láttam eddig ebből a párharcból sokat. a mait viszont már tudom nézni:)

Tomi_Tanguay 2013.07.14. 22:31:09

mai lineup: cf fowler, 2b lemahieu, lf cargo, ss tulo, rf cuddy, 1b helton, c rosario, 3b arenado, p chacin

Tomi_Tanguay 2013.07.14. 23:10:28

az elsőben fowler double, cargo walk, cuddy RBI single
chacin ellen single és walk

a másodikban chacin walk, fowler single
ott is single, walk

a harmadikban cargo walk, tulo GIDP
háromból három out
1-0

Tomi_Tanguay 2013.07.14. 23:54:23

a negyedikben helton single, chacin single
chacin háromból három out

az ötödikben cargo hbp, cuddy 2run HR, helton single, rosario single
náluk két single, a. gonzalez RBI single
3-1

Tomi_Tanguay 2013.07.15. 00:51:57

a hatodikban chacin single, lemahieu walk
chacin ellen walk és single

a hetedikben tulo walk, helton lineout dp
brothers kiszórt hármat
3-1

Tomi_Tanguay 2013.07.15. 01:35:55

a nyolcadikban ph blackmon 2out single
belisle hármat kiejtett

a kilencedikben cargo single és sb
betancourt háromból három outtal befejezte
3-1 W

Tomi_Tanguay 2013.07.19. 12:27:44

rox vs cubs pitching matchupok:

Friday: Cubs' Jeff Samardzija (5-9, 4.06 ERA) vs. Rockies' Jorge De La Rosa (9-5, 3.21)
6:40 p.m. ROOT; 850 AM

Saturday: Cubs' Carlos Villanueva (2-5, 3.59 ERA) at Rockies' Juan Nicasio (5-4, 4.89), 6:10 p.m., ROOT

Sunday: Cubs' Edwin Jackson (6-10, 5.11) at Rockies' Tyler Chatwood (5-3, 2.56), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 00:06:51

Rockies 7/19 vs. CHC: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Arenado 5, De La Rosa 1

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 03:31:01

az elsőben DLR ellen csak egy walk
fowler walk és pickoff

a másodikban double és intent walk
tulo single, cuddy GIDP

a harmadikban kiejtettünk hármat
nálunk is három out
0-0

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 04:06:19

a negyedikben DLR ellen soriano solo HR és három out
fowler solo HR, tulo single, cuddy single

az ötödikben single, walk
három outot kaptunk
1-1

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 04:52:31

a hatodikban DLR két kieső után két singlet kapott
háromból három out

a hetedikben escalona ellen walk, rizzo RBI double és out at 3rd
három SO
1-2

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 07:07:26

a nyolcadikban belisle ellen egy single
nálunk helton walk, arenado walk

a kilencedikben brothers ellen walk, barney RBI double
lemahieu double, tulo walk, cuddy GIDP
1-3 L

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.07.20. 22:12:59

Rockies have placed RHP Rafael Betancourt on the 15-day DL with appendicitis & recalled RHP Mitchell Boggs from AA Tulsa.

Tomi_Tanguay 2013.07.20. 22:45:45

Rockies 7/20 vs. CHC: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Todd 3, Rosario 2, Arenado 5, Nicasio 1

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 04:06:19

az elsőben nicasio ellen single és sb, walk
nálunk lemahieu single

a másodikban walk és cs
helton double, arenado intent walk

a harmadikban valbuena solo HR
fowler walk, cargo walk, tulo GIDP
0-1

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 04:21:38

a negyedikben nicasio ellen single
nálunk helton single, rosario double, arenado RBI groundout, nicasio walk, fowler 2run RBI triple

az ötödikben kiejtetünk hármat
cargo solo HR, tulo single, cuddy single, helton RBI single, rosario RBI single, ph blackmon walk, fowler sac fly RBI
7-1

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 05:00:37

a hatodikban ottavino ellen single, double, schierholtz RBI groundout
cuddy walk

a hetedik ottavino ellen single, pb, walk out nélkül. lopez, valbuena RBI single, tulo-helton DP
háromból három out
7-3

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 05:42:13

a nyolcadikban outman kiszórt hármat
fowler single és sb, lemahieu single, tulo 2run RBI double, helton single

boggs ellen double, hbp
9-3 W:)

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 20:09:56

Rockies 7/21 vs. CHC: Fowler 8, Blackmon 9, Tulo 6, CarGo 7, Cuddy 3, Arenado 5, Torrealba 2, Herrera 4, Chatwood 1.

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 23:09:44

az elsőben chatwood ellen két single, walk, loaded 2outnál SO
nálunk blackmon ground rule double, cargo RBI single, cuddy RBI double

a másodikban háromból három groundout
kiestünk hárman

a harmadikban ott egy single, cuddy-tulo-cuddy DP
kiestünk hárman
2-0

Tomi_Tanguay 2013.07.21. 23:38:16

a negyedikben chatwood ellen single és cs
cargo single és sb

az ötödikben két walkot kaptunk
három out megint
2-0

Tomi_Tanguay 2013.07.22. 06:55:06

a hatodikban chatwood ellen rizzo solo HR, két single, chatwood error, loaded 1outnál barney sac fly RBI, intent walk után vége
két kieső után cargo walk és sb, cuddy walk, arenado RBI single és error közben még egy run

a hetedikben outman ellen single és walk egy outig. escalona két out
három out

a nyolcadikban belisle ellen walk és single
kiestünk hárman

a kilencedikben brothers ellen double, soriano RBI groundout, walk
4-3 W


süti beállítások módosítása