Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.13.

2013.07.14. 06:34 - Filip89

MLB:

- A Rockies újabb vereséget szenvedett a Dodgers ellen, a harmadik mérkőzést 1-0 arányban buktuk el, ezzel 1-2-es lépéshátrányba kerültünk ellenük. Chatwood és Greinke nem mindennapi dobócsatát vívtak egymással, a házigazdák a teljes mérkőzés alatt négy, a mieink két találatot regisztráltak, a két kezdő dobó végig játszotta a meccset. Az egyetlen pontot a vendéglátók a legelső játékban szerezték egy groundout-ot követően, onnantól hiába próbálkoztunk, nem sok lehetőségünk volt az egyenlítésre, viszont legalább a dobónk is masszív teljesítményt nyújtott, nem is nőtt a különbség. Sajnos, a vereséget képtelenek voltunk elkerülni, vasárnap este a döntetlenért hajthatunk Chacin vezérletével, ellenkező esetben újabb vesztes párharcot kéne regisztráltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr385404222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása