Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.28.

2013.07.29. 02:15 - Filip89

MLB:

- A Rockies egy fordulatos összecsapás végén 6-5 arányú győzelemnek örülhetett a Brewers elleni párharc harmadik mérkőzésén, ezzel 2-1 arányban hoztuk a series-t, a tíz meccses homestand-et pedig 5-5-ös végeredménnyel fejeztük be. Tulo hazafutásával már az első inningben vezetéshez jutottunk, melyre azonban a továbbiakban a vendégek három apró pontocskával válaszolni tudtak, és a negyedik közepére már 3-1 arányban fordítottak. A hatodik támadás hozta meg a várva várt áttörést a denveriek számára, amikor Dickerson és Cuddy solo hazafutásaival 3-3-ra ki tudunk egyenlíteni. Sőt, a hetedik akcióban Fowler solo HR találatával a vezetést is átvettük egy rövid időre, azonban sajnos Belisle bizonytalankodott a következő játékrészben, és beszedett egy 2-run HR-t, mellyel ismét fordított a Brew Crew 5-4-re. Szerencsére azonban még nem volt vége a mérkőzésnek, a nyolcadik támadásban Cuddy double és Arenado single találatok révén 6-5 arányban visszavettük a vezetést, a végén pedig Brothers lehozta a save-et, így győzelemnek örülhettünk. Négy solo hazafutás mellett az utolsó támadásban két ponto érő ütést jegyeztünk: Dickerson az első, Tulo a 19. HR-t regisztrálta például. Ezt a párharcot legalább megnyertük, de a folytatás nagyon nehéz lesz, utazunk keletre, és a következő négy napban a jó erőkből álló Braves ellen kéne helytállnunk, az első felvonás alkalmával DLR lesz a kezdő dobónk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr445430685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása