Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Leigazoltuk Ryan Lilja-t

2013.08.01. 18:30 - Black_Adder

A napokban a Denver Broncos előbb elvesztette kezdő centerét JD Waltont, majd a helyére ismételten visszahozott Dan Koppent is. Walton lábát újra kellett műteni, legjobb esetben október végén, november elején állhat újra edzésbe, Koppen pedig ACL szakadás miatt egész évre kidőlt, az ő estében ez gyakorlatilag pályafutása végét is jelenti.

Mivel tavalyi 4. körös centerünk Phillip Blake továbbra se hozza azt, amit a vezetés várna tőle, annyira szűken maradtunk a poszton, hogy Manny Ramirez lett a kezdő a fal közepén. A tavaly guardként Kupert botrányosan rosszul helyettesítő Ramirez jelenléte viszont nem nyugtatta meg kellőképpen a vezetést és Peyton Manninget, így kiváló irányítónk befolyását felhasználva visszacsaltuk a visszavonulásából régi jó barátját, Ryan Lilja-t.

Lilja 2004 és 2009 között Manning csapattársa volt Indianapolisban, és a liga jobb guardjai közé tartozott. 2010-től a divízió rivális Kansas City Chiefs csapatát erősítette, kezdetben szintén mint OG, azonban tavaly a KC-t ért sérülések miatt 12 meccs erejéig átkerült center posztra, ahol szintén remekül helytállt. A csapat csalódást keltő szezonja után azonban úgy döntött szögre akasztja a cipőjét, s bejelentette visszavonulását.

A Broncos kedvéért, na meg a pletykák szerint veterán minimumért nagyobb fizetésért azonban hajlandó volt visszatérni. (Klis szerint a szerződés akár a 2.2 milliót is elérheti, de még tisztázatlan, hogy milyen benchmarkokat kell hozzá teljesíteni). Lilja 31 éves, 8 év és 104 meccs a háta mögött NFL szinten. Egy falembernél ez nem számít annyira soknak, mondhatni jobb állapotban van, s talán többet is lehet várni tőle. Mindenesetre a centert utojára a középsuliban játszó Ramireznél mindenképp jobb opció lesz, ha átmegy a fizikai felmérőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr205438683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása