Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Orioles - Rockies 2:1 L

2013.08.19. 07:42 - Tomi_Tanguay

Az első meccs megnyerése ellenére elvesztette legutóbbi párharcát a Colorado Rockies csapata a Baltimore Orioles ellen.



1. meccs, péntek: Orioles-Rockies 3-6
A párharc első mérkőzésén Nicasio lehetett a soros kezdő dobó, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdett, kívül a Culberson-Fowler-Cuddy trió foglalt helyet, Rosario volt a poszt nélküli ütő, Torrealba pedig az elkapó. A nyitó akcióban két kieső után Tulo volt képes egy duplára, az O's pedig rögtön az első ütő McLouth hazafutásával vezetést szerzett és csak egy újabb single után tudtuk befejezni az inninget. A második felvonásban senki nem került pályára, majd ismét kihullott a mieink hármasa, közben egyetlen kieső mellett feltöltötték a bázisokat, A. Jones single találatával pedig 2-0ra növelte előnyét a hazai alakulat. Ezt követően újfent mindhárom ütőnk kiesett, legalább Nicasio is újra kiszórta a soron következő három baltimorei támadót. Aztán az ötödik akciót Rosario duplájával kezdtük, egy wild pitchből a hármasra jutott, ahonnan Arenado RBI singlelel volt eredményes, viszont Torrealba ellen dupla játékkal ért véget a játékrész. A soros dobó felvonást egyetlen sétával abszolváltuk, majd Culberson leadoff HRal kiegyenlítettünk 2-2re és egy séta után az Arenado-LeMahieu-Helton dupla játékkal hárítottunk védekezésben. A hetedik tetején Cuddy sétával fogott bázist, az utána következő Rosario pedig 2run HRal takarított, közben az első csere dobó Outman három magabiztos kiejtéssel jeleskedett. A nyolcadik tetején Blackmon hazafutásával növeltük tovább az előnyt, majd Fowlert egy single után rablás közben elkapták és Tulo is csak az egyesig jutott egy sétával. A dobórészt Belisle háromból három kiejtéssel hozta, majd egy out mellett Helton solo hazafutással csengetett be, négy pont előnyben Brothers azt is megengedhette magának, hogy Wieterstől kapott egy solo HRt, így is diadalmaskodtunk 6-3 arányban.
- Nyolc ütésből négy hazafutást szereztünk. Culberson MLB pályafutása első rakétáját süllyesztette el, mely az ötödik pontja volt az idényben. Rosario már a 17. hazafutást és a 63. RBIt regisztrálta, Blackmon a harmadik, Helton a nyolcadik HRt szórta. Nicasio megszerezte a hetedik győzelmét a szezonban, hat játék alatt négy ütést, négy sétát és két pontot engedett. Outman és Belisle egy-egy hibátlan játékot hozott, Brothers pedig egy runt kapott az utolsó felvonásban.

2. meccs, szombat: Orioles-Rockies 8-4
Bekerült a külső mezőnybe Dickerson és Blackmon, Cuddy pedig DH volt, Rosario elkapónak öltözött be, az ő kezdő dobója az újonc Bettis lehetett. A legelső támadásban Fowler és Dickerson a szélső bázisokra kerültek, a Tulo elleni double play közben pedig az első futó hazaért, két újabb feljutást követően Helton ellen strikeouttal ért véget az akció. Eközben egy walk és egy single után C. Davis sac flyból egyenlített az O's. A második felvonásban három denveri outot követően a házigazdák egy out mellett feltöltötték a bázisokat, de egy strikeout és egy flyout jóvoltából hárítani tudtuk a lehetőséget. Aztán két kiesés után Tulo doublet és Cuddy singlet jegyzett, de Rosario ellen összejött a harmadik out, közben az első két ütést követően Markakis RBI single találatával jutott előnyhöz a Baltimore, Pearce játéka alatt Tulo errorból volt eredményes a hazai csapat, majd Roberts duplájából ketten értek haza, egy sétát követően Machado ugyancsak 2run doublet jegyzett, végül Ottavino egy walk és A. Jones pontot érő single után szerezte meg a harmadik outot, amikorra már 1-8 volt az állás. A folytatásban két ütés nélküli pályára kerüléssel jeleskedtünk, Fowler RBI singlelel szépítettünk, a túloldalon csak egy single esett. A következő akcióban Tulo single után Rosario ellen dupla játékkal védekeztek, majd Ottavino loaded 2outnál távozott, Escalona magabiztosan oldotta meg a szorult helyzetet. A hatodik akciót Arenado triplájával kezdtük, Blackmon groundout közben volt eredményes, Herrera single után pedig Fowler a napi második RBI singlet ütötte. Escalona egy hit-by-pitch és egy walk ellenére újabb biztos játékot abszolvált, legközelebb nálunk csak egy single esett Rosario részéről. A hetedik dobórészt Lopez felengedés nélkül hozta, míg nálunk három sima out közben Herrera járt bázison egy duplával. Az utolsó dobójátékot a visszatérő Betancourt hozta, a legutolsó támadásban pedig csak Cuddy volt képes egy kósza duplára, a végeredmény már nem változott.
- Hiába volt 12-10 arányban több ütésünk, sajnos a harmadik játékrészben kapott hét futással hamar megpecsételődött a sorsunk. A leadoff hitter Fowler négy lehetőség alatt két pontot érő singlet termelt, összesen 39 pontnál jár az évben. Bettis a második veresége alkalmával 2.2 IP alatt hét ütést és nyolc futást regisztrált. Ottavino két egész játék alatt három ütést és három futást kapott, de hasonlóan a többiekhez nem kapott már futást, ahogy Escalona, Lopez, Betancourt se.

3. meccs, vasárnap: Orioles-Rockies 7-2
Az utolsó mérkőzésen Cuddy foglalta el az egyes bázist, Helton designated hitter volt, Chacin elkapója pedig Torrealba lehetett. A nyitó játszma során mindössze Tulo jegyzett egy 2out singlet, Chacin háromból három kiejtést szórt ki. Ezt követően mindhárom denveri ütő kiesett, majd két single mellett két outot harcoltunk ki, azonban Casilla single ütésével a házigazdák vezetést szereztek a második alsó részében. Aztán újra elhullott a mieink hármasa, ezzel szemben két kiesést követően kaptunk egy duplát, majd A. Jones takarított egy 2run HRal és 0-3ra módosult az eredmény. A negyedik tetején Tulo single és Helton walk által hiába járt két futónk a bázisokon, szerencsére azonban az O's is csak egy leadoff duplára volt képes, sorban három outtal hárítani tudtunk. Utána megint simán kiesett a Blackmon-Torrealba-LeMahieu trió, Chacin pedig két ütés után Robertst szándékosan sétáltatta, hogy Flaherty ellen flyouttal befejezze az aktuális dobórészt. A hatodik akció során Dickerson ért el egy sétát, két wild pitchből egészen a hármas bázisig eljutott, ám Tulo és Cuddy képtelenek voltak hazaküldeni őt, ezalatt Chacin egy dupla után távozott, Outman fejezte be a játékot. A hetedik támadást Helton duplájával kezdtük, majd a hármasról Blackmon küldte őt haza egy duplával, ő maga elrabolta a hármas bázist, Torrealba groundout közben pedig egy újabb pontot szereztünk, majd LeMahieu ért még el egy singlet, de Fowler ellen összehozták a harmadik kiejtést. Egyetlen pontra felzárkóztunk, azonban Outman rögtön két singlet kapott, Roberts 2run találatával pedig visszaállt a három pontos különbség. A folytatásban Dickerson és Cuddy single ütései ellenére nem tudtunk újabb pontot szerezni, ezzel szemben Escalona is rövidesen bajba került, egy single után C. Davis 2run HRal alakította ki a 7-2es állást. Később a végeredmény is ez lett, mivel Blackmon single után Culberson DPt kapott, LeMahieu séta után pedig hamarosan összejött a harmadik out.
- Az ütésekben 8-15re végeztünk, sajnos nagyon simán kaptunk ki megint. Blackmon és Tulowitzki két-két ütést jegyeztek, előbbi az egyik pontszerzésünket könyvelte el, az évi hatodik doubleból a kilencedik RBIt szerezte. Chacin 11 győzelem mellé a hetedik vereségét könyvelte el, kilenc ütésből három pontot kapott az első 5.1 IP alatt. Outman négy out közben két futást szenvedett el, Escalona pedig az utolsó játékban további kettőt.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 72-51 (123 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 64-58 (122 meccs)
3. Colorado Rockies 58-67 (125 meccs)
4. San Diego Padres 56-68 (124 meccs)
5. San Francisco Giants 55-68 (123 meccs)


A Dodgers, a D'backs, a Padres egyaránt megnyerte legutóbbi párharcát 2-1 arányban, a mieink veresége mellett a Giants döntetlenre volt képes a Marlins ellen. A folytatásban MIA-LAD, CIN-ARZ, SD-PIT, SF-BOS párosítások következnek.

A mieink a következő négy napot a Philadelphia Phillies vendégeként tölthetik, ebben a menetrendben fogunk pályára lépni: kedd 01:05, szerda 01:05, csütörtök 01:05, péntek 01:05. Bízzunk az eredményes folytatásban. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr455466524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.19. 09:46:56

phils vs rox pitching matchupok:

Monday: Rockies' Jeff Manship (0-2, 7.20 ERA) at Phillies' Ethan Martin (1-2, 6.28), 5:05 p.m., ROOT

Tuesday: Rockies' Jorge De La Rosa (12-6, 3.22) at Phillies' TBA, 5:05 p.m., ROOT

Wednesday: Rockies' Juan Nicasio (7-6, 4.94) at Phillies' Cliff Lee (10-6, 3.19), 5:05 p.m., ROOT

Thursday: Rockies' Chad Bettis (0-2, 5.30) at Phillies' Kyle Kendrick (10-10, 4.36), 5:05 p.m., ROOT

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.08.19. 20:01:59

Szerintem ha most a 4-0-t elkerüljük, már elégedettek lehetünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.08.19. 20:20:18

Chacin planned on flying to Venezuela today following grandmother's passing. He said he will start Friday in Miami

Tomi_Tanguay 2013.08.19. 21:48:38

Rockies 8/19 vs #Phillies: Fowler 8, Dickerson 7, Tulo 6, Cuddyer 9, Rosario 2, Helton 3, Arenado 5, LeMahieu 4, Manship 1

Tomi_Tanguay 2013.08.20. 07:58:02

csak 5-4re vesztettünk az első meccsen.

Tomi_Tanguay 2013.08.20. 12:41:09

Walt Weiss did something that shows his growth as manager this season..After the 5-4 loss, he accepted blame for DJ LeMahieu's base-running mistake in the ninth inning. He told LeMahieu to go. LeMahieu should have gone on first pitch, but stopped. Had great jump. It tipped off Papelbon, who then picked him off. But Weiss has preached to his players to be aggressive. He doesn't want them to play scared or passive. As a result, they will make some head-scratching mistakes. But you can't ask a team to push the envelope on bases, then rip them when it doesn't work out. Afterward, Weiss took blame and he also found LeMahieu in the clubhouse and told him again that it wasn't his fault. That was a classy gesture, the kind that players remember. So it might not mean something tonight. But it could paid dividends later on...

igaza van:)

Tomi_Tanguay 2013.08.20. 20:46:21

Roy Oswalt (hamstring) and Tyler Chatwood (elbow) threw side sessions Monday of about 60 pitches. They will participate in a simulated game Thursday and, barring a setback, are scheduled to begin rehab assignments Sunday. "Everything felt good," Chatwood said. ... Todd Helton, in his last season, turns 40 on Tuesday. He moved into 17th-place all time Monday by delivering his 583rd double.

Tomi_Tanguay 2013.08.20. 21:49:28

Rockies 8/20 vs. #Phillies: Fowler 8, LeMahieu 4, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Arenado 5, Blackmon 7, De La Rosa 1

Tomi_Tanguay 2013.08.21. 05:26:34

a másodikon 5-3ra győztünk! tulo 2run HR, rosario solo HR:)

Tomi_Tanguay 2013.08.21. 05:45:07

hát az év legnagyobb defensive játéka arenadotól:
mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2013_08_20_colmlb_phimlb_1&mode=video&content_id=29887757&tcid=vpp_copy_29887757

még akkor is ha heltonnak nem volt meg a tag, de megadták...

Tomi_Tanguay 2013.08.22. 03:18:13

Rockies 8/21 vs. #Phillies: Fowler 8, Culberson 7, Tulo 6, Cuddy 9, Rosario 3, Arenado 5, Pacheco 2, Herrera 4, Nicasio 1

Tomi_Tanguay 2013.08.22. 03:18:57

az elsőben tulo single
nicasio ellen utley solo HR

a másodikban rosario solo HR, arenado single, pacheco single, fowler RBI single
egy singlet és egy doublet kaptunk
2-1

Tomi_Tanguay 2013.08.22. 03:19:57

a harmadikban culberson single, cuddy GIDP
nicasio kiszórt hármat

a negyedikben kiestünk hárman
egy doublet engedtünk

az ötödikben fowler double
náluk double, walk, young GIDP közben run
2-2

Tomi_Tanguay 2013.08.22. 04:33:27

a hatodikban cuddy double
nicasio ellen két single két outig. lopez harmadik out

a hetedikben lemahieu single
belisle ellen double két outig. outman harmadik out
2-2

Tomi_Tanguay 2013.08.22. 04:34:30

a nyolcadikban blackmon hbp, cuddy single, arenado RBI single
brothers kiszórt hármat

a kilencedikben kiestünk hárman
betancourt ellen double, ruiz RBI double, intent walk, young RBI walk-off single
3-4 L
:(


süti beállítások módosítása