Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Dodgers 1:2 L

2013.09.05. 10:01 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt napokban a Colorado Rockies csapata sajnos csak egyetlen alkalommal tudta legyőzni a divízió első Los Angeles Dodgerst hazai környezetben.



1. meccs, hétfő: Rockies-Dodgers 8-10
A párharc első mérkőzésén az újonc Bettis lehetett a mieink kezdő dobója, az infielden Pacheco, LeMahieu, Rutledge, Arenado kezdtek, kívül a Dickerson-Blackmon-Cuddy hármas foglalt helyet, elkapónak pedig Rosario öltött szerelést. Az elején a vendégek két walk és egy single által hamar loaded 1outot harcoltak ki, melyből Ethier fielder's choice játéka közben szerezték meg a vezetést. Válaszként Rutledge és LeMahieu lépett bázisra, Cuddy infield singlelel kiegyenlítettünk, egyből utána Rosario is eredményes volt egy single ütéssel, majd az Arenado elleni double play közben újabb futó ért haza. A második tetején két single után a LeMahieu-Rutledge lineout DPvel védekeztünk, majd Blackmon és Bettis felkerülése után sorban három ütőnk búcsúzott el. A harmadik játékrészben két kieső után indultak akcióba, egy walkot és egy singlet követően A. Ellis singlelel zárkóztak fel 3-2re, miközben denveri oldalon Arenado single után Culberson kapott dupla játékot. A negyedik részt egy single és egy HBP ellenére biztosan kivédekeztük, közben Pacheco és Blackmon jutott bázisra, de a pontszerző helyeken fent hagytuk őket. Az ötödik játék során két kieső mellett két embert engedtünk bázisra, amikor Uribe RBI singlelel volt eredményes, majd Bettist Manship váltotta, ellene pedig Kershaw helyezett el egy 2run singlet, mellyel 5-3ra fordított a Dodgers. Gyorsan sikerült egyenlíteni és a leadoff singlet követően Arenado RBI doublelal talált be, őt pedig Pacheco küldte haza egy singlelel, öt inning után 5-5ös döntetlenre álltak a felek. A hatodik tetején Arenado hibájából és egy singleből lépett pályára egy-egy futó, Ramirez sac flyból volt eredményes, majd Ethier takarított egy 2run HRal. Eközben Herrera double és Rutledge single ütéseket jegyeztünk, sajnos viszont Cuddy double play áldozata lett. A továbbiakban Francis kiosztott három outot és nálunk se került senki bázisra. Aztán a nyolcadik tetején megint hibátlanok voltunk, eközben rögtön két doublet találtunk, a másodikkal Dickerson szerzett pontot, majd Rutledge RBI singlelel volt eredményes, egy újabb ütés után pedig ismét Cuddy kapott DP-t. Egyetlen pontra megközelítettük őket, azonban a kilencedik tetején Belisle sorban kapta az ütéseket, Uribe single és Crawford double találata egy-egy újabb pontot jelentett a Dodgers számára. A befejező részben Rosario szépített egy solo hazafutással, ennél közelebb már nem tudtunk zárkózni.
- 18-15 arányban több ütést jegyeztünk, mégis a vendégek diadalmaskodtak, nagyrészt futottunk az eredmény után. Minden kezdőnknek volt legalább egy ütése, Blackmon három találattal volt a legjobb. Rosario volt az egyetlen denveri játékos egynél több ponttal, a 21. hazafutást és a 74. RBIt regisztrálta. Bettis 4.2 játék alatt nyolc ütést és öt futást kapott, Manship 1.1 inningben három futással regisztrálta az idei ötödik vereséget.

2. meccs, kedd: Rockies-Dodgers 4-7
A második mérkőzésen visszatért Fowler a CF-re, Helton és Tulo ugyancsak visszafoglalták a megszokott helyüket, az aktuális dobó pedig Chacin volt. Az első felvonásban két single után a Tulo-LeMahieu-Helton dupla játékkal védekeztünk sikeresen, miközben denveri oldalon egyedül LeMahieu regisztrált egy single ütést. A második tetején kieső nélkül feltöltötték a bázisokat Chacin ellen és Federowicz sac flyból a vezetést is megszerezte a Dodgers, majd Crawford két embert küldött haza egy singlelel és csak egy újabb single után tudtuk lezárni az akciót. A soros támadásban mindhárom ütőnk kiesett, a harmadik tetején Chacin is háromból három outot jegyzett, míg részünkről Fowler harcolt ki egyetlen sétát. A negyedik felvonást egy singlet követően a Chacin-Tulo-LeMahieu DPvel védekeztük ki, nálunk megint három kiesés történt. Az ötödik tetején két single után A. Gonzalez sac flyal volt eredményes a Dodgers és már 4-0ra vezettek, szépítésként Blackmon 2out double után Chacin RBI singlelel csapott le. A hatodik dobórészt hibátlanul hoztuk, majd az első ütő LeMahieu duplával és az azt követő errorral a hármasra jutott, ahonnan Tulo groundoutból volt eredményes. A denveri kezdő dobó a hetedik részt is lehozta egyetlen felengedéssel, vesztünkre a vendégek is kiszórták mindhárom soros ütőnket. Aztán Outman egy walkot engedett két kiejtés közben, majd egy double után Corpas zárta le a nyolcadik játékot, a mieink Rutledge solo HRal egyetlen pontra feljöttek a nyolcadik inninng végére. Brothers kárára két single és egy walk által feltöltötték a bázisokat, M. Eliis játéka során pedig Culberson errort vétett a bal szélen, amiből sajnos mindhárom futó haza tudott érni, a Dodgers újra elhúzott 7-3 arányban. A befejező támadásban Rosario jegyzett egy singlet, majd a hármasról Helton küldte őt haza egy groundouttal, amivel beállítottuk a 7-4es végeredményt.
- Az ütésekben 8-12re végeztünk, egyedül LeMahieu zárt két találattal. Rutledge a szezonbeli hetedik hazafutását jegyezte, Tulowitzki pedig visszatérésként a 69. RBIt érte el. Chacin hét inninget hozott le, mely alatt kilenc ütésből négy futást kapott, sajnos a szezonbeli nyolcadik vereségét szenvedte el, közben az egyetlen ütéséből egy runt is szerzett. A cserék közül senki nem tudott egy teljes inninget lehozni, Brothers 0.2 IP alatt viszont három embert engedett haza a kilencedikben.

3. meccs, szerda: Rockies-Dodgers 7-5
Egyetlen változásként a kettesen újra Rutledge volt a kezdő, az aktuális dobó ezúttal De La Rosa lehetett. A legelső dobórészben két singlet szedtünk be, a második formájában Young ütésével szerzett vezetést a Dodgers, majd Rutledge triple után Tulo RBI doublelal egyenlítettünk, közvetlen után pedig Cuddy küldött ki egy sac flyt, mellyel 2-1 arányban átvettük a vezetést. DLR a második játékot hibátlanul lehozta, majd az első ütő Helton solo hazafutásával növeltük a különbséget. A következő védekező etapot ugyancsak háromból három outtal hoztuk le, majd Rutledge leadoff singlet követően Cuddy RBI singlelel volt eredményes, aztán sorban három kiejtéssel hárítottak. A negyedik tetején Arenado throwing errorból engedtünk fel egyetlen futót, közben nálunk is mindhárom ember elbúcsúzott. A továbbiakban egy walk után a Tulo-Helton dupla játékkal védekeztünk, egy singlet követően pedig összejött a harmadik out, nálunk Cuddy ért el egy singlet, de a hármas kanyarnál tovább nem jutott el. Aztán DLR rögtön három single ütést szedett be, a Tulo-Rutledge-Helton DP közben az első futó hazaért és 4-2re felkapaszkodtak a vendégek. Ezt követően mindhárom denveri ütő SOt kapott, majd a cseredobó Ottavino ellen kiesés nélkül két futó bázisra lépett, a felmentősereg képében Outman egy, Lopez további két kiejtést vállalt. A hetedik akciót Dickerson és Fowler single ütéseivel kezdtük, Rutledge RBI singlelel pedig újabb pontot szereztünk, a hármasra kerülő futót Tulo biztonságival küldte haza, egy szándékos sétát követően pedig egy balk call révén Cuddy is hazaért, máris 7-2re elhúztunk. A folytatásban Belisle bizonytalankodott, az első singlet követően Young RBI singlet találat ellene, majd Rutledge hibájából újabb futó kertül bázisra, Uribe és Schumacher ütéseivel két pontra feljöttek ránk, végül Corpas két PH kiszórásával hárította el a veszélyt. A nyolcadik alján LeMahieu vállalta az egyetlen ütésünket, majd Brotherst egy walk után DP segítette ki a befejező inningben, 7-5 arányban behúztuk a mérkőzést.
- 11-11re végeztek a csapatok, ebből Rutledge három ütést és három futást vállalt, Cuddyer és Tulowitzki pedig mindketten két-két RBIt értek el, előbbi két ütést is jegyzett. De La Rosa az első hat inning alatt elszenvedett két pontjával megszerezte a 16. győzelmét az aktuális szezonban. A csere dobók közül Belisle négy ütésből három futást szenvedett el és már 4.43ra nőtt az ERA statisztikája, Brothers pedig a 15. savet érte el.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 83-56 (139 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 70-68 (138 meccs)
3. Colorado Rockies 66-75 (141 meccs)
4. San Diego Padres 62-77 (139 meccs)
5. San Francisco Giants 62-77 (139 meccs)

A mieink párharca mellett a másik csoporton belüli ütközetet a Padres nyerte a Giants ellen 2-1 arányban, a D'backs pedig háromból kétszer veszített a Blue Jays ellen. A következő napokban SF-ARZ és SD-COL seriesek következnek a divízióban, a LAD pedig Cincyben lép pályára legközelebb.

A következő ellenfelünk tehát a verhető San Diego Padres alakulata lesz, akik ellen a harmadik hely megtartása érdekében kéne különösen igyekezni. Az idegenbeli párharcban a következő időpontokban fogunk fellépni: szombat 04:10, vasárnap 02:40, vasárnap 22:10. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr675498335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása