Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Boldog Karácsonyt! 2013

2013.12.24. 11:30 - Filip89

A Denver Sports Blog szerkesztősége ezúton szeretne kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag 2014-es esztendőt kívánni minden kedves és hűséges olvasójának!

Ezen írásom megszületésének apropóját természetesen nem csak az ünnep adja, hanem az elmúlt időszak elkerülhetetlen csendbeburkolózása. Sajnos, sem nekem, sem szerkeszőtársaimnak nincs több ideje mostanában az írásokra, ezért nem tudunk jelentkezni az elmúlt években megszokott mennyiségű és mínőségi cikkekkel.

Reményeink szerint ez idővel változni fog, de jelenleg kevés esélyt látok rá... Óriási segítség lenne ebben a helyzetben, ha legalább egy új szerkesztőtárs tudna támogatni bennünket az írásaival, akinek legalább egy minimális szabadideje van erre. Ha bárki érez magában erre való hajlandóságot, nyugodtan keressen meg bennünket!

Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, csupán azt szeretném, hogy mindenki számára világos legyen, a legkevésbé sem untuk meg ezt az egészet, és nem az érdektelenség miatt nem jelentkezünk, hanem egyszerűen jelenleg nincs lehetőségünk többre.

Bízom benne, hogy ennek ellenére ki fogtok tartani mellettünk és/vagy tudtok segíteni nekünk, és persze mindenki továbbra is töretlenül szurkol a coloradói csapatok sikereiért! :)

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr1005707083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2013.12.27. 08:03:30

kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!


süti beállítások módosítása