Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Colts beharangozó

2010.09.25. 09:30 - Black_Adder

A rossz kezdés után sikerült a javítás a Denver Broncos-nak, miután múlt vasárnap 31-14-re felülmúltuk a Seattle Seahawks csapatát az Invesco Field-en. Ez zsinórban a 11. megnyert hazai nyitómeccsünk volt, ami jelenleg a leghosszabb aktív sorozat a ligában. Ezúttal viszont sokkal komolyabb kihívás vár a Vadlovakra, a Csikók személyében.























Haladjunk viszont szépen sorjában, és először nézzük meg mi történt a csapatunkkal:

Kisebb változások ugyanis most is voltak, mégpedig, az eddig se a legstabilabb, RB poszton. Múlthéten Maroney jövetelével Andre Brownt cutoltuk. A mindig magabiztos és sosem kapkodó JMD az azóta eltelt pár nap alatt mégis meggondolta magát, és inkább Lance Ballt rúgta ki, Brownt pedig visszahozta a Practice Squadunkból. (A PS-t egyébként ezután Dyral Briggs LB-vel töltöttük fel. Egy 49ers udfa 2009-ből.). Brown 2009-es draft 4. körében kelt el, a New York Giants játékosa lett. Csakhogy aztán elszakadt az achillesze és azóta se sikerült teljesen felépülnie, így lemaradt az óriások 53-as rosteréről. Szerencséjére az NFL csapatai között akad egy, csakis 1, akiket nem zavar ha valaki - főleg egy RB - sérült, sőt talán még előnyt is jelent... :) Gyorsan lecsaptunk rá, de bő egy hét múlva szereztünk egy másik - sérült - RB-t Maroney személyében, aminek ő lett az áldozata, a PSben kötött ki. A történet innentől ismert, Ballt kivágtuk, őt pedig aktiváltuk a practice squadból. Hogy meddig marad az megósolhatatlan, amennyit JMD variál ezen a poszton. Moreno helye biztos, amíg egészséges Buckhalter-é is, Maroney drágába került, úgyhogy ha elküldené, azzal csak fokozná a 'nemzetközi helyzetet', szóval a következő hülye ötlet áldozata alighanem ő lesz a futók között. Ami pedig Ballt illeti, őt nem kell visszasírni.

Ezek után lássuk kivel is játszunk vasárnap:
A két lovas csapat egymás elleni mérlege felénk tolódik. 11 győzelmünk mellett mindössze 7 vereségünk van, azonban amióta Peyton Manning irányítja az indianapolisi csapatot, nem sok babér teremett nekünk, és vasárnap se mi leszünk a meccs esélyesei. A közös történelem legjelentősebb pillanata az 1983-as draft volt, amikor is az akkor még Baltimore Colts az 1/1-es választási jogával kiválasztotta John Elway-t. Elway-nek azonban legnagyobb szerencsénkre semmi kedve sem volt Baltimore-ba menni, ezért hamar kijelentette, hogy ha nem trade-elik el őt, akkor elmegy baseballozni. /*A New York Yankees draftolta őt, miután az egyetemen jobbszélsőként .361-gyel ütött és 50 RBI-ja volt 49 meccsen, közben dobóként 5-4-es győzelem-vereség mutatót és 4,51-es ERA-t jegyzett.*/ A Coltsnak nem volt más választása, el kellett cserélniük. A trade-re a Craig Morton kiöregedését megoldani kívánó, Denver Broncos jelentkezett, és ugyan a Colts megkérte az árát, de utólag már tudjuk ki járt jobban vele. A QB Mark Herrmannt, az OL Chris Hintont, és az 1984-es 1. körös draft cetlinket adtuk nekik. Minden idők egyik legnagyobb denveri sportolójáról, Elway-ről külön cikket, vagy akár cikksorozatot lehetne írni, csodálatos pályafutásáról azonban ebben az előzetesben nem számolunk be, csupán arról, hogy a számtalan 4. negyedes fordítása közül az elsőt éppen ellenük mutatta fel, 0-19-ről három TD-vel. /*Akár ez a meccs is megérhetne egy külön cikket. :)*/

A Csikók ma már Indianapolisban laknak, és egy újabb 1/1-es irányítóra épített bajnokesélyes csapattal látogatnak hozzánk. Peyton Manning négyszeres alapszakasz MVP /*ebből egyet meg is érdemelt (többet nem :P)*/, igazi statvadász, mi pedig a kedvenc ellenfelei közé tartozunk, a 2003-as és 2004-es Wild Card-meccset máig hiába próbáljuk kiverni a fejünkből. 2007-ben egy olyan Super Bowl-on ugyan, amiből Ted Mosby 2030-ban már semmire sem emlékszik, még arra se, hogy kik játszottak, de Rex Grossman segítségével végül begyűjtötték történelmük második SB-győzelmét. Azóta is minden évben stabil playoff-résztvevők, és tavaly újra sikerült bejutniuk a nagydöntőbe, ahol a New Orleans Saints ellen teljesült Manning nagy álma és az apja egykori csapatának, a szenteknek is adott egy 'TD-passzt' a döntőben, név szerint Tracy Porternek, amivel el is döntötte a meccset. A dolog egyetlen apró szépséghibája, hogy a passz címzettje ellenük játszott. :D

Amiben bízhattunk volna az az, hogy a Super Bowl-vesztes csapatok a rákövetkező évben általában visszaesnek. Azonban az elmúlt két forduló alapján azt láthatjuk, hogy Manning csak még motiváltabb lett, és újra legjobb éveit idézően játszik. Közben az első meccsüket 34-24-re elvesztették Houston-ban, a második játékhéten viszont egy 38-14-es csapást mértek odahaza a Giants-re. A Houston Texans mögött második legjobbak a total offense-ben, a passz játékban pedig mindenkit felülmúlnak. Ráadásul egyelőre úgy néz ki, hogy Champ Bailey és Knowshon Moreno sem játszhat majd ellenük, ami tovább csökkenti az amúgy is nullához konvergáló esélyeinket. A futó játékuk viszont szerencsére lényegesen kevesebb veszéllyel fenyeget.

Van azért sebezhető pontjuk is, a futás elleni védelmük idén se tűnik acélosnak. Moreno nélkül Buckhalternek lehet a legnagyobb esélye hozni a yardokat és pályán kívül tartani a Colts offense-t. Ami a passz játékunkat illeti, azt leginkább a két DE-jük veszélyeztetheti, közülük is is főleg Dwight Freeney-vel gyűlhet meg az OL-ünk baja.





















Az aktuális információk szerinti sérültek:


Denver Broncos:
- OUT: Knowshon Moreno RB, Ryan Harris T
- Questionable: Champ Bailey CB, Andre Goodman CB, Chris Kuper G, Wesley Woodyard LB
- Probable: Laurence Maroney RB, Darcel McBath S

Indianapolis Colts:
- OUT: Anthony Gonzalez WR, Ramon Humber LB, Bob Sanders S
- Questionable: Joseph Addai RB, Eric Foster DL, Pierre Garcon WR, Charlie Johnson T, Brandon King CB, Clint Session LB

- Probable: Gary Brackett LB, Jerraud Powers CB, Jeff Saturday C

Sok magyaráznivaló nincs rajta, nem állunk túl jól. Két kezdőnk biztosan hiányzik, további három játéka pedig erősen kérdéses. Nem biztos, hogy nem tennénk jobban, ha inkább hagynánk, hogy épüljenek fel teljesen a sérülésekből, mintha kockáztatnánk, hogy a meccsen komolyabban rásérüljenek a problémáikra.

Ami engem illet, tartom a szezon előtti tippemet, azaz a vereséget. Nyerni jönnek hozzánk, és nem is kell pánikba esni, ha kikapunk tőlük. Nem őket kell megvernünk /*főleg ennyi sérülttel nem*/, vannak könnyebb ellenfelek. Ha viszont mégis sikerülne a bravúrgyőzelem, az óriási szenzáció lenne, és nagyon nagy lökést adhatna a csapatnak. A meccs vasárnap 22:15-kor kezdődik és a Sport TV élőben közvetíti.

Végül kénytelenek vagyunk egy rossz hírről beszámolni. A csapat másodéves elkapója Kenny McKinley a héten öngyilkosságot követett el. Mindössze 23 éves volt, családos, kívül minidig vidám, jókedvű ember. Nem találok szavakat rá... Nyugodj békében Kenny! Négy éven belül a harmadik aktív Bronco, aki idő előtt távozott, Darrent Williams és Damien Nash után. :(

A tragédia természetesen a csapatot is megviselte, s a játékosok napokkal később is megrendülten nyilatkoztak a történtekről. Kedden JMD és a ST-kapitány Woodyard tartottak sajtótájékoztatót, mindketten rettenetesen maguk alatt voltak még a tragédia után. A tréner többször is elcsukló hangon, könnyeivel küszködve beszélt a néhai elkapóról, többek között megemlítette, hogy Kenny volt a legboldogabb frissen draftolt játékos, akihez szerencséje volt kétéves munkássága alatt, "senki sem örült jobban a telefonhívásomnak, mint Kenny tette". A linebacker pedig a fenti idézetet fogalmazta meg, mely szerint a vasárnapi mérkőzésen "vele a vállunkon, és vele a szívünkben fogunk játszani". Több játékosunk is egy sokat mosolygó, igazán humoros fiatalemberre emlékezett Kenny személyében, aki valósággal az öltözői élet lelke volt az állandó tréfálkozásaival, így mindannyian megrendülten állnak a halála előtt. Ahogyan sajnos az elmúlt években volt alkalmunk megtapasztalni, a Broncos példaértékű magatartást mutatott a történtek után, biztosak lehetünk benne, hogy a játékos emlékét ezek után is méltóképpen fogjuk őrizni. Péntek délután a klub megemlékezést tartott McKinley életéről, melyre természetesen az eltávozott játékos családját is meghívták. A csapat öltözőjében az elhunyt helyét érintetlenül fogják hagyni ezután, míg a vasárnapi mérkőzést megelőzően néma csenddel fognak emlékezni rá, a Colts elleni meccsen pedig valamennyi Broncos-játékos viselni fogja a sisakján Kenny 11-es mezszámát, ezzel is adózva az egykori csapattárs emléke előtt...

Kenny McKinley (1987-2010)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr702310935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.09.25. 10:27:25

még mindig nagyon szomorú erről olvasni:-(

Tomi_Tanguay 2010.09.25. 12:17:46

moreno nélkül tuti kikapunk:P

Tomi_Tanguay 2010.09.25. 12:22:18

elway milyen komoly baseball játékos volt:D a rockiesba is jöhetett volna, csak akor még nem baseball csapat denverben:D

Black_Adder 2010.09.25. 12:34:58

@Filip89: Köszi, h megtetted helyettem...

@Tomi_Tanguay: Írtam bele egy mondatot, amit te is értesz :D (csak én nem :))

milo_hedgie#23 2010.09.25. 13:41:50

nem adok sok esélyt magunknak erre a meccsre..jó lenne pedig már egyszer elkapni őket,de most nagyon összejöttek a csapat ellen a dolgok. mckinley meg a sok sérülés egyszerre:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 13:52:36

Ja, egyébként a bowl.hu-s heti AFC-körképben olvastam, hogy kicsit kritizálták Moreno-t, hogy eddig kevés, amit csinál...
Szerintem éppen ellenkezőleg, pont azt láttam rajta, hogy idén sokkal meggyőzőbb volt ezen a két meccsen (számokban nem annyira versenyképes, de féloldalas a falunk), sokkal többet használjuk őt elkapásban, vannak igazi bravúr play-ei, amikor több tackle-t is kivéd, na és persze labdabiztosabb. Szerintem az offense egyik húzóembere volt az első két meccsen, de a SEA ellen mindképpen, és ezért nagy veszteség lesz most a hiánya, de a folytatásban is sokat fogok várni tőle, szerintem nagy éve lesz még. ;)

Black_Adder 2010.09.25. 14:29:25

Nos. Egy RB-nél, a 4yard/attemp a vízválasztó. Az alatt rossz, a fölött jó. Az 5yard/carrie fölött az igazán jó.
Moreno 1.körös RB volt, tőle elvárható lenne, h legalább azt a 4-est hozza, de nem sikerült neki tavaly se és eddig idén se.
Az átlagát mondjuk jelentősen rontja, h erőfutásokra is őt használtuk, ahol a cél eleve csak 1-2 yard, a baj csak az, h ezek se mentek neki annyira.

Persze szerintem se Morenoval van a baj, hanem a fallal meg a játékhívással, de még nem volt alkalma bizonyítani, h jobb fal mögött jobb playcallal jobban menne neki, ezért érthető h nem előlegezik meg neki.

Az RB teljesítménye egyébként is min 66%ban a faltól függ /*ami nálunk egyelőre szar*/, ezért én egyébként pazarlásnak is tartottam, h első körben RB jött, de ha már jött legalább használjuk értelmesen...

Elkapásokban amúgy tényleg nagyon ott van, szal legrosszabb esetben Reggie Bush sorsára jut :D (és itt nem az usc botrányra gondolok)

De futni is tud ő, a Seahawks ellen alacsony átlaga volt, de talán írtam is az akkori előzetesben, h nem a futójátékkal lesz esélyünk megverni őt, és ha nagyon nehezen is csak bevitte a TD harmadikra 1 yardról. /*Ami amúgy ugyanúgy 6 pontot ért, mintha elsőre vitte volna be, de az átlagát így jelentősen rontotta, és tavaly is az ilyenek miatt volt leginkább alacsonyabb az átlaga. Az a 3 futás 1 yard sokkal többet ér, mintha valaki garbagetime-ban 3&15re fut 14 yardot...*/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 14:30:43

Amúgy Cox-ot 7500 dollárra büntették meg a nyakelvágós INT-ünneplésért, Decker pedig öt ezret kapott egy late hit-ért. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 14:36:19

Jogos, de szerintem ebben most a fal vastagon benne van, komoly potenciál van benne, és érezhető benne az elszántság és az akarás, szóval mindenképpen bízok benne, hogy jó lesz. Bizonyára nem lesz 1000 yard-os szezonja, de ha fontos play-eket megold, hoz TD-okat, és kevés fumble-t csinál, már az is nagyon jó lenne. :)

Black_Adder 2010.09.25. 15:01:00

@Filip89: Igen, hogy írtam is min 66%ban benne van a fal. Jövőre nagyon kell egy új Guard. Beadles eddig annyira nem vált be, cserének jó, főleg h több helyen is bevethető, de kéne elé egy kezdő...
//Tennesseeben ő is többet futna

Szerintem se vele van a baj, de számok nélkül ne várjuk, h agyondicsérik.
Amúgy az 1000yard az pont h meglehet, de én ennek a statisztikának nem szentelek nagy jelentőséget. Sokkal inkább a fontos playek és a TD-k számítanak ahogy írtad is. Meg h nyer-e vele a csapat...

Amúgy a Colts ellen pont javíthatta volna a statisztikáit

Tomi_Tanguay 2010.09.25. 15:11:40

@Black_Adder: haha lol:D nem olvasod rendesen a baseball cikkeinket:)én már kezdem érteni az amerikai focit, néztem eddig nagyjából a két meccsünket:)

Black_Adder 2010.09.25. 15:12:49

Ja igen:
Elwaynek se voltak olyan kiemelkedő statjei, sosem adott 30TD egy szezonban, csak egyszer passzolt 4000yard fölött, mindössze 79.9 passer rating, mégis mindenki az 5 legjobb QB között tartja számon. Teljes joggal.

Ő is pont a fontos playeknél élt igazán. Igazi clutch QB volt. Valamelyik meccsén láttam, h abban a szezonban pl addig 27 3&short-ból (<=3) 26-ot megcsinált.
47 4. negyedes fordítás, ha jól emléxem, 5 SB, és abból 4szer úgy, h a csapat igazából nem volt annyira erős, egyedül ő cipelte őket a hátán.

Na meg ott van azért a karrier szinten 50000+ passzolt yard és a 300TD, csak h a számokat is lehessen nézni

Marino meg fel-alá halmozta a rekordokat, amikor kellett mégis megállt a tudománya...
Ennyit a statekről.

Tomi_Tanguay 2010.09.25. 15:15:35

moreno pedig szét rúgja mindenkinek a seggét majd a jövő héttől:D

Black_Adder 2010.09.25. 15:26:02

@Tomi_Tanguay: Próbálom én, de a címen kívül nem sokat értek belőlük :). Ja és egyetlen egy helyen láttam Baseballt: a South Park-ban. Az alapján valamennyire megértettem:
Valaki dobja a labdát, valaki megpróbálja elütni, a többiek meg rögzített pontokon unatkoznak, míg a nézők verekedéssel múlatják az időt :P

Majd a következő nfl/ncaa holt szezonban pótolok mester. /*Főleg ha elmarad az nfl szezon...*/

Black_Adder 2010.09.25. 15:30:28

@Tomi_Tanguay: Moreno hamstringgel sérült. Játéka jövőhétre is kérdéses sajnos :(

milo_hedgie#23 2010.09.25. 16:12:09

@Black_Adder: nagyon tetszett a manning zrikálás a cikkben:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 16:30:44

A mai NCAA-programunk a következő lesz:

- Szombat, 18:00 Georgia Tech University - North Carolina State University
- Szombat, 20:00 Wyoming University - Air Force Academy
- Szombat, 22:00 Colorado State University - Idaho University

Aztán hajnalban Rockies és Rapids. :)

foppa21 2010.09.25. 18:56:14

találó ez a fekete keret az íráshoz...nagyon remélem hogy ritkán vagy inkább soha többet nem kell használnotok:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 19:18:34

Igen, ez már így is pont egyel több, mint ahányszor valaha is akartunk ilyenről beszámolni. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 19:26:09

17-7 a félidőben Wilson-ék javára, 16/23, 219 yard, 1 TD passz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.25. 20:17:34

Wilson nagyon elemében van: 23/31, 305 yard, két TD passz, egy futott TD. Már 31-14-re mennek.

Black_Adder 2010.09.25. 20:18:42

@foppa21: Köszi, igyekeztem megadni a módját. Remélem soha többé nem kell majd ilyen...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 02:49:48

A Colorado State nyert az Idaho ellen 36-34-re! A szezonbeli első sikerünk! :)

Az AFA is hozta a kötelezőt, még ha kicsit nehezebben is, és 3-1-es mérleggel állnak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 15:29:50

Fantasy-ben is komolyan kell gondolnom, de Orton marad erre a hétre is (Eli sucks), viszont Gaffney-t kiveszem, helyette most Forte lesz (a kis buzi elkapásokra is használja, meg sokat várnak tőle a héten), amennyiben Portis játszhat, ha nem, akkor marad Gaffney. Ezen kívül a Brncos D/ST-t sem merem vállalni, helyettük a Pats-é lesz. A többi szokásos, azaz pl Wayne is lesz, ő biztos jó lesz ellenünk. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 17:02:07

A ma esti-éjjeli Denver-program:
- 21:10 : Colorado Rockies - San Francisco Giants (MLB)
- 22:15 : Denver Broncos - Indianapolis Colts (NFL)
- 03:00 : Colorado Avalanche - St. Louis Blues (NHL, előidény)

milo_hedgie#23 2010.09.26. 18:07:57

@Filip89: szerintem jól csinálod,gaffney nem tudom hányadik célpont de lehet hogy most sokat fogjuk használni,az is lehet h őt jobban őrzik majd. ki tudja:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 19:05:46

Na fasza, a Broncos D/ST játszik, nem mentette el a cserét, most vettem észre, és már játszik a Pats (a benchen). :D

Tomi_Tanguay 2010.09.26. 19:19:59

:D a végén pont befog jönni

milo_hedgie#23 2010.09.26. 20:35:25

van már infó hogy kik lesznek aktívak és inaktívak a meccsünkön?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 20:57:47

Kiderüt, hogy Portis active, szóval Gaffney-t kihagyom. :P

milo_hedgie#23 2010.09.26. 21:06:14

@Filip89: köszi champ jó hír! cox nagy munkában lesz,de lealázza peytont:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 21:33:27

A KC nyílegyenesen halad a harmadik győzelme felé. Mi van ezekkel? Egész évre vártunk kb ennyi W-t tőlük. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 22:13:18

Peterson 31 pontot hozott, csak 25-el kevesebb, mint az ellenfélnél az eddig játszó hat ember összesen. :D

Tomi_Tanguay 2010.09.26. 22:18:53

na látom elkezdtük. hajrá!:)

milo_hedgie#23 2010.09.26. 22:22:47

végül a champ-cox CB páros kezdett

milo_hedgie#23 2010.09.26. 22:24:08

faragó ricsiék úgy mondják hogy 'dzsos mekdeniel":))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 22:34:14

Visszafogtuk őket egy FG-ra. 0-3.
Nem rossz eddig a védekezés, az egyetlen támadásunkban nem volt meg a 1st down.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 22:47:27

Cox fumble a punt return-nél, a red zone-ból fognak jönni. :(

milo_hedgie#23 2010.09.26. 22:52:27

huh hát a támadó egységnek össze kell még szednie magát és lehetne esélyünk is,eddig nagyon jól limitáljuk PMet:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 22:52:33

Megfogtuk őket megint egy FG-ra, a védelem nagyon ott van.

foppa21 2010.09.26. 23:00:20

nem vagyunk rosszak eddig, talán ortonék is beindultak a végén. bizom benne hogy tudjuk tartani magunkat velük és szorosabb meccs lesz:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 23:03:26

Orton durva INT, fantasy-ben sem jött jól. :(
Bay-Bay tackle utána, és megint nagyon közelről jöhetnek a turnover-ünk után. Elveszítjük ezt simán. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 23:07:13

0-13. Legalább Wayne-nek adta volna ez a buzi.

StormST 2010.09.26. 23:09:50

Szarok vagyunk, Orton nincs ott fejben, futás nincs, ellenben PM lassan éledezik...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 23:25:19

Nem tudtuk bevinni a 1st&goal-t pár yard-ról... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 23:28:18

Igazán próbálhatnánk Buckhaltert Maroney helyett, mert kurva agyatlanul erőltetjük.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.26. 23:30:19

Lesz még egy támadásunk a félidő utolsó két percében, Orton ilyenkor szokott állat lenni. :)

milo_hedgie#23 2010.09.26. 23:38:28

pedig nem verhetetlen ma a colts,mégis sima meccs:((

milo_hedgie#23 2010.09.26. 23:39:19

filip lehet hogy nem volt olyan jó ötlet kihagyni gafneyt:P

milo_hedgie#23 2010.09.26. 23:42:05

legalább a fieldgoal megvan,talán a szünetben össze rázzák a csapatot és még ott lehetünk:))

StormST 2010.09.26. 23:42:35

A bírók úgy látom úgy érzik, hogy nem elég, hogy meghalt egy játékosunk, még a sírunkra is akarnak hugyozni...

Majmok, úgy fújnak, mintha mi lennénk idegenben... :P

Tomi_Tanguay 2010.09.27. 00:02:52

banyek milyen pasz volt:D

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:05:27

orton elkezdte a második félidőt:))

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:06:06

10-13 mindjárt máshogy néz ki!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:08:33

Hát, tényleg minden szart befújnak nálunk...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:09:40

SEA-SD 17-0, az nem rossz részeredmény. :D

Tomi_Tanguay 2010.09.27. 00:13:10

na talán még lehet ebből valami:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:22:27

10-20 öt perccel a 3. negyed vége előtt. :(

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:25:31

kár hogy nem tudtuk megfogni őket mert előtte lendületben voltunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:28:51

Lloyd óriási play, 62 yardos elkapás volt. :)

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:33:10

hát ebből TD kellett volna,de közelebb kerültünk megint. izgalmas lesz még a vége:)

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:36:51

kivédekeztük a támadásukat! a negyedik negyed elején puntolnak és aztán milyen jövünk ha cox össze tudja szedni a labdát:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:51:22

Na fasza, kihagytunk egy 4th down-t a red zone-ban. :(

milo_hedgie#23 2010.09.27. 00:52:52

@Filip89: ezt elkurtuk. az még hagyján hogy neki mentünk még megértem de nagyon elrontotta most orton és llyod. fontos helyzet volt és nagyon szép driveunk volt pedig:(( kevesebb mint tíz perc

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 00:54:52

14 pontot szórtunk el két rossz 4th down-nal, nem csoda, ha ezeken megy el a meccs. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 01:15:31

Semmi szerencsénk nincs. Remélem Thomas sérülése nem lesz komoly.

foppa21 2010.09.27. 01:19:01

hát nem sikerült...olvasom hogy a rockies is kikapott nem a mi esténk volt:-(

milo_hedgie#23 2010.09.27. 01:22:21

27-13ra elvesztettük,a redzone offense gyászos volt,ha az jobban müködik megverhettük volna őket. de mindegy,majd legközelebb jobbak leszünk.

Black_Adder 2010.09.27. 02:04:56

Hiába passzol Orton carrierhigh 400+ yardot, kap el Gaffney és Lloyd is 100+ yardot, ha 5 redzone posessionből mindössze 6 pontot csinálunk...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.27. 11:36:44

Orton kaphatna egy Jack Daniel's Award-ot, a Best Drunken Player of the Week teljesítményért. :D

milo_hedgie#23 2010.09.27. 13:16:03

örültem hogy feltudtuk venni a meccset a coltscal,kár a bénázásokért. a futó játékunk megint teljesen impotens volt,javitani kell rajta mert orton nem fog minden meccsen 476yardot passzolni.
jövő héten a titans is nagyon nehéz lesz,de hátha VY besegít nekünk:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 11:27:27

Egy ponttal győztem fantasy-ben, így 3-0-s mérlegem van. :D

Black_Adder 2010.09.28. 15:22:54

@Filip89: Pedig a Gaffney Portis/Forte csere nem jött be...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 15:54:30

Ja, és a Broncos D/ST véletlen maradt bent, és rajtuk is buktam két pontot. Én vagyok az egyedüli veretlen. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 15:57:05

@Black_Adder: Nincs valami tipped, hogy kit lehetne behúzni a waiver-ről RB-nek? AP bye week-elni fog a jövő héten, és csak Portis meg Forte van, ill. Jacobs akit inkább kivágnék. Pl a Pats-es Green-Ellis jó lehet a Miami ellen?

Black_Adder 2010.09.28. 19:13:29

Nem tudom kik vannak waiveren...
BJGE: Faulk sérült ha jól tudom, Morris és Fred Taylor öregek, szóval szvsz ő kaphatja majd a legtöbb snappet, de a Maiami ellen nem hinném h túl jó lesz...

Hillis eddig jól nyomja a Clownban.

Forsett (seahawks) esetleg. Ő a rams ellen fog, de ha úgy játszanak mint a redskins ellen, akkor nem hinném h sok pontot hoz

Best a lionsból is elég jól nyomta idáig. Elkapásokban is jó.

Ha a másik oldalról közelítjük, akkor a legszarabb futás elleni védelmük eddig a
Lions /*Kuhn/Jackson GB. de ők inkább passzolni fognak*/

cardinals /*sd ellen játszanak onnan senkit :P*/

saints /*panters ellen játszanak. Dewill/stuart nem hinném h draftolatlanul maradtak, de ha igen, akkor be lehet őket vállalni. a passzjáték úgyse megy nekik*/

TB -bye weekwn vannak

colts /*MoJo-ról szerintem lemaradtál*/

bills /*Jets: Tomlinson/Greene. Mindkettő jó húzás lenne.*/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 19:26:44

Na, ezek közül kb mindenki elérhetetlen. :S
A legjobbak: Snelling, Tolbert, Green-Ellis, Spiller, Kuhn.
Még ez alapján talán Snelling lehet a legjobb a SF ellen. :P

Black_Adder 2010.09.28. 19:50:12

Spiller returner is, ha ez számít...
De a Jets ellen fog játszani, úgyh ha csak erre a fordulóra kell, akkor ne.

Igazából egyik se túl jó választás, ráadásul a Redskinsben inkább McNabbnek kell hogy nagyobb meccse legyen az Eagles ellen (vagy senkinek se)

Black_Adder 2010.09.28. 19:54:03

@Tomi_Tanguay: Egyrészt sérült és a Titans ellen se valószínű h játszhat, másrészt még írta is Filip, h valaki kiválasztotta előtte...

Tomi_Tanguay 2010.09.28. 19:56:09

jól van csak ő a legjobb RB akit ismerek:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 19:59:23

Buckhalter még FA, de ő inkább ártana, mint használna. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.28. 20:07:39

Snelling-re tettem egy claim-et, ha más nem hívja le, akkor szerdán ide kerül. Valaki kell, meglátom még hétvégéig, hogy kiket nevezek. Addig kihozom belőlük a legjobbakat. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.29. 18:18:13

Behúztam a RB Snelling-et és a WR Clayton-t. Clayton egész masszív számokat hoz, és a SEA ellen tovább folytathatja, lehet hogy Gaffney-t padoztatom, mert kiszámíthatatlan, hogy mennyit használjuk, Jennings és Wayne talán biztosabb lesz nála. A RB-ek közt meg esélyes megint a Portis-Forte duó (vagy Snelling az egyik helyett). Az egyik leggyengébb ellenfél következik, szóval talán még az AP-less week-et is túl lehet élni. :P


süti beállítások módosítása