Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mammoth: Aktuális hírcsokor

2012.11.17. 17:34 - Filip89

Közeleg a Colorado Mammoth hosszú offszezonjának vége, és januárban újra kezdetét veheti az évad érdemi része, hiszen nyakunkon a 2013-as NLL-szezon rajtja. Addig is aktuális kiadásainkban a legfontosabb színfalak mögötti eseményekkel foglalkozunk, hogy időről időre helyzetjelentést adjunk a csapatot érintő változásokról.



Nagyszerű hír volt, hogy a tavalyi szezon legjobb újonc játékosa, Adam Jones egy évvel meghosszabbította belépő szerződését a csapattal, így a 2013-as esztendőben is a mieink sorait erősítheti. A 23. életévében járó támadó játékjogát a tavalyi draft harmadik pozíciójában foglaltuk le, fantasztikus újonc szezonjában pedig 29 gólt és 47 asszisztot, azaz 76 pontot szorgoskodott össze, minden tekintetben a liga legjobb elsőéves játékosa volt, januárban és márciusban a hónap újonca lett, az év végén pedig magabiztos fölénnyel hódította el az idény legjobb újoncának járó elismerést. "Adam egy évvel ezelőtt bemutatta, hogy az egész liga egyik legjobb fiatal csatárának számít, így természetesen a jövőre nézve is komoly elvárásaink vannak felé" - tette hozzá Steve Govett, klubelnök.

Egy másik 2011-es első körös kiválasztott, a hátvéd Dan Coates is a csapattal való hosszabbításra adta a fejét az elmúlt hetekben. A 25 esztendős játékos a 2012-es szezonban 94 labdaszerzéssel az NLL listájának ötödik helyén végzett, emellett három gólt, hét assziszt és nyolc kikényszerített turnover-t regisztrált az alapszakaszban megrendezett 16 mérkőzés alatt. Coates aláíratása egyúttal azt jelenti, hogy az egy évvel ezelőtti börzén kiválasztott öt első vagy második fordulós játékos mindegyike élő szerződéssel rendelkezik a Mammoth-hoz a következő évre is. Govett a következőképpen nyilatkozott a fiatal bekkről: "Dan kiváló újonc szezonon van túl, megmutatta, hogy lehet rá számítani, nagyszerű intelligenciával, elkötelezettséggel és páratlan elszántsággal rendelkezik a játék iránt."

Ezen kívül a támadó Sean Pollock és a hátvéd Creighton Reid is visszatér jövőre a csapathoz az új, egy-egy évre szóló megállapodások értelmében. Mindkét játékos a tavalyi szezont megelőzően került kedvenc csapatunk kötelékébe, januártól pedig második denveri idényükre készülnek. Pollock tavaly 26 góllal és 35 assziszttal egyaránt a csapat negyedik legeredményesebb játékosa volt, míg Reid kilenc szerzett pontja mellett 53 loose ballt regisztrált.

A sportág szerelmeseinek hatalmas örömére a közelmúltban bejelentésre került, hogy a 2013-as NLL-szezon összes mérkőzése élőben nézhető lesz majd a YouTube-on keresztül. Annak ellenére, hogy korábban néhány mérkőzést szigorúan tilos volt sugározni, januártól kezdve a világ minden tájáról, a liga összes találkozója nyomon követheti lehet bárki számára. "Nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, hiszen a YouTube a lehető legjobb reklámfelület a liga számára, bízom benne, hogy az oldalon keresztül még több szurkoló ismerkedhet meg a sportággal" - jelentette ki George Daniel, az NLL komisszárja.

Egyre inkább kezd kialakulni a csapat kerete a novemberben kezdődő edzőtáborra, ezt követően nagyjából december derekánál kell kihirdetni az évkezdő 23 fős keretet az előttünk álló szezonra, melynek első mérkőzésére január 12-én kerülhet sor a Washington Stealth ellen a Pepsi Center-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr374911790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.11.17. 18:00:36

jones és coates megtartása kötelező volt,mindketten nagy pickek voltak:) jó lett az írás megint

foppa21 2012.11.19. 19:41:17

nah a youtubeon legalább normális közvetitések lesznek, mert a sima streamek nem voltak mindig megbizhatók


süti beállítások módosítása