Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mammoth: Hétvégi dupla előtt

2011.02.18. 15:48 - Filip89

Gyengén kezdték a 2011-es idényt a Colorado Mammoth lacrosse-osai, és a csapatunk jelenleg 1-5-ös győzelem-vereség mutatóval a sereghajtó helyen szerénykedik a tíz csapatos bajnokságban. Ez a hétvége azonban komoly lehetőséget biztosít a felzárkózásra, lévén pénteken és vasárnap egyaránt mérkőzést fogunk játszani egy-egy közvetlen rivális ellen, ahol minden esélyünk meg lehet rá, hogy javítsunk a jelenlegi lehangoló helyzetünkön.



















Mivel ezidáig az állandó meccsösszefoglalók mellett nem jelentkeztünk egyéb helyzetjelentéssel a Mammoth szerepléséről, most, az alapszakasz fele magasságában, elérkezettnek látjuk rá az időt, hogy idén első alkalommal globálisan is értékeljük a csapat eddigi teljesítményét.

A Mammoth eredményei az alapszakaszban:

Január 9., vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Washington Stealth 10-11 (OT)
Január 16., vasárnap, 03:30 Calgary Roughnecks - Colorado Mammoth 7-8
Január 23., vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Philadelphia Wings 10-11
Január 30., vasárnap, 01:00 Philadelphia Wings - Colorado Mammoth 12-11
Február 6., vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Washington Stealth 8-10
Február 13., vasárnap, 01:30 Boston Blazers - Colorado Mammoth 11-6


Gyakorlatilag folytatódik a tavalyi trend: sokszor versenyben tudunk lenni az ellenfelekkel, de az esetek nagy többségében rendre szoros különbségű vereségeket szenvedünk a hajrában, így jó úton haladunk a 2010-es utolsó helyünk megismétléséhez, amikor 4-12-es mutatóval tudtuk le a szezont, és lettünk a nyugati divízió rájátszásról egyetlen lemaradó csapata. A bajnok Stealth elleni mindkét hazai meccsünkön végig kíméletlenül szorongattuk, sokáig vezettünk is, ám képtelenek voltunk befejezni a meccseket, a hajrá az ellenfélnek sikerült jobban, mindkétszer nüansznyi különbség döntött Rabil-ék javára. Az egyetlen győzelmünket Calgary-ban arattuk, amikor a 'Necks ellen egy irdatlanul nehéz mérkőzésen döntetlen állásnál, az utolsó támadásunkat góllal tudtuk befejezni, mellyel megnyertük az összecsapást. A verhető Wings ellen mindkét alkalommal joggal bíztunk a sikerben, azonban az igyekezetünk ellenére voltak olyan rövidzárlataink ezeken a találkozókon, amelyek végleg megpecsételték a sorsunkat, így a leggyengébbnek vélt keleti együttes is oda-vissza egy-egy gólos különbséggel lerakott bennünket. A legutóbbi fordulóban pedig az eddigi legsimább mérkőzésünket játszottuk, a sztárcsapat Blazers nem adott esélyt a sok hibával játszó csapatunknak, a játék képe alapján talán még az öt gólos különbség is ránk nézve volt hízelgő.

A várakozásoknak megfelelően az offszezonban szerzett új hadvezér, John Grant Jr igyekszik vállára venni a csapatot, valamennyi meccsen a legjobb pontszerzőink közt van, s hat fellépést követő 33 pontjával (14+19) masszívan tagja az NLL-pontlista élmezőnyének - jelenleg a nyolcadik, de az előtte lévők jelentős része már 7-8 mérkőzésen van túl. Az ős-mammut Brian Langtry is úgy fest, megrázta magát a tavalyi krízist követően, 23 ponttal követi JGJR-t, bár tőle a hat meccs alatti nyolc találat nem számít annyira komoly számadatnak, kétségtelenül a Grant Jr mögött másodhegedűs lett belőle, de mindent megtesz ő is a csapatért. Öt meccs után elcseréltük a Shewchuk-ot a Swarm-hoz, aki új csapatában rögtön két góllal mutatkozott be a múlt hétvégén, fájdalmas érvágás a Mammoth-ot hosszú ideje erősítő játékos távozása, de a vezetőség így látta jónak. A két nagyágyú mögött még három ember maradt, akik várakozáshoz méltóan termelik a pontokat: a legifjabb fivér, Alex Gajic 12 egységgel rendelkezik négy pályára lépést követően; az új igazolás Mike McLellan öt gólt és 11 pontot hozott eddig; a másodéves Cliff Smith pedig hét gólos hat meccsről, beleértve a gárda egyetlen győzelmét érő pimasz találatát.

Ezalatt a védelemből a legmegbízhatóbb teljesítményt a Grant Jr mellett a Knighthawks-tól hozott Mac Allen nyújtja, aki kíméletlen munkát végzett eddig minden meccsen, átlagban 7.6 labdát szerzett összecsapásonként, és még négy assziszt is jutott neki. A legeredményesebb hátvédünk mégis az utolsó pillanatban szerződtetett Steve Toll, miután a veterán bekk 1+5-tel rendelkezik, és a LB-ok terén sincs sokkal lemaradva az éllovastól, hiszen a maga 30 darabjával a negyedik a csapaton belül. A kapuban Chris Levis olyan formában kezdte a szezont, hogy az All-Star gálára is besorolást nyert, az első néhány találkozón kiválóan dolgozott, azóta kicsit visszaesett, legutóbb már le is kellett cserélni, de összességében a 9.45-ös kapott gól átlagával és a 79.4 %-os védési hatékonyságával egyaránt a liga legjobbjai közé tartozik, ami a sereghajtó csapat kapujából nézve elismerésre méltó cselekedetnek számít.

Az árnyoldalt tekintve elmondhatjuk, hogy Nick Carlson nevét idén is az elsők között kell megemlítenünk, sokan már a tavalyi pokoljárása után sem értették, miért tartottunk rá igényt, aztán a 2011-es első hat meccs alatt mindössze egy assziszt és 16 darab szerzett labda volt a mérlege, sajnos nem igazán lenne már helye a keretben. Ilija Gajic teljesítménye is visszaesett tavalyhoz képest, bár ez leginkább annak köszönhető, hogy más szerepkörben játszatjuk, visszaszorult a középpályára, ahol viszont szorgalmasan végzi a dolgát, 36 szerzett labdával a klub második legjobbja, és három ellentámadásos gólt is szerzett már. A védelemben is akadnak gyengébb produkciók: a rutinos Tom Ethington teljesítménye igencsak megkopóban van; az újonc Ben Davies azon kívül, hogy megszerezte a szezonbeli első gólunkat, semmit nem tudott hozzátenni a csapat játékához; Steve Forsythe tavalyhoz hasonlóan a hátsó alakzat leggyengébb pontja; és a nagy visszatérő Matt Leveque sem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket, szinte csak a faceoffoknál használjuk, de a 43.9 %-es hatékonyságát nem teheti ki az ablakba.

Ugyanakkor érdemes lehet bíznunk a másfél éves kihagyás után az elmúlt két meccsre visszatérő Dan Carey-ben, aki az első fellépésén még csak egy meg nem adott gólra volt képes, de a legutóbbi alkalommal már a csapat egyik húzóembereként 2+2-t regisztrált a Blazers ellen, s ha tudja folytatni ezt a formáját, egyértelműen a legjobbjaink közé léphet elő. Óriási szükségünk lenne a csupaszív vezéregyéniségére, hogy végre kijöjjön a csapat a tavaly megkezdett hullámvölgyből. Jed Prossner ugyancsak az utolsó két mérkőzésen léphetett pályára egy offszezonbeli sérülés miatt, és a nehéztüzér egyelőre nem találta meg a formáját, a lövései tompák, mindössze egy gólpassz jutott neki, de bízunk benne, hogy rövidesen rátalálhat a régi formájára, amely által tavaly 25-ször volt eredményes. Egy másik szezon közbeni erősítés az Outlaws-os csodabogár, Connor Martin volt, aki a bő keret tagjaként kezdte az évet, majd két fordulóval ezelőtt emeltük fel az aktív névsorba, és bár pontot még nem szerzett, mindkét alkalommal elképesztően lelkesen küzdött, reményeink szerint előbb-utóbb siker is koronázhatja az újonc csatár erőfeszítéseit.

A Mammoth hátralévő mérkőzései az alapszakaszban:

Február 19., szombat, 05:00 Washington Stealth - Colorado Mammoth
Február 21., hétfő, 02:00 Colorado Mammoth - Minnesota Swarm
Március 5., szombat, 03:00 Colorado Mammoth - Minnesota Swarm
Március 27., vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Boston Blazers
Április 2., szombat, 03:00 Edmonton Rush - Colorado Mammoth
Április 3., vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Edmonton Rush
Április 9., szombat, 03:30 Calgary Roughnecks - Colorado Mammoth
Április 10., vasárnap, 03:00 Edmonton Rush - Colorado Mammoth
Április 16., szombat, 03:00 Colorado Mammoth - Calgary Roughnecks
Április 24., vasárnap, 02:30 Minnesota Swarm - Colorado Mammoth


A hétvégi első ellenfelünk tehát a címvédő Washington Stealth együttese lesz, akik nyolc meccs alatt ötször, éppen annyiszor veszítettek, mint tavaly az egész alapszakaszban összesen. A Mammoth denveri legyőzései mellett csupán a Calgary otthonában tudtak diadalmaskodni, és az everetti oroszlánbarlangban még nyeretlenek, mindhárom hazai meccsüket elbukták a másik három nyugati riválissal szemben, beleértve a Swarm elleni 16-8-as megalázó fiaskót. A gyengélkedés legfőbb oka a csapat jóllakottsága mellett a sérülésekben keresendő, már az első fordulóban elvesztették a négy szezon óta mindig legalább 30 gólos Zywicki-t, de kidőlt már a veterán támadó Morgan, és a stabil faceoff-ember Koesterer is. A sztárkapus Richards ugyancsak sérülten kezdte az évet, majd kissé hullámzó formában tért vissza, nélkülözése alatt pedig a helyettes Roik igencsak változatosan védett. A brit lacrosse-legenda Ratcliff nem zavartatta magát ezalatt sem, nyolc meccset követően 48 pontjával gőzerővel halad a felé, hogy átlépje a százas határt az év végére, a tavalyi 97 pontos szezon után. Mellette még a két évvel ezelőtti kiírás legjobb újonca, Duch és a másodvirágzását élő Wiles tekinthető kifejezetten hatékonynak. A középpályán Rabil már 24 pontot és közel száz szerzett labdát szorgoskodott össze, a nagyágyú idén is a tőle megszokott teljesítményt hozza, miközben a szabadtéren Outlaws-hátvéd, Eric Martin is stabil produkcióval állt elő. Nem tűnik verhetetlennek a Stealth, hullámzóan kezdték az évet, de a tavalyi szezont megelőző székhelyváltásuk óta még egyszer sem tudtuk megverni őket, és kétségtelenül házon kívül sem mi számítunk az esélyesnek, alighanem piros-feketék ezen az összecsapáson meg fogják szerezni idénybeli első hazai sikerüket, ám reméljük ismét szoros meccsre leszünk képesek ellenük.

Két nappal később a Minnesota Swarm csapata látogat a Pepsi Centerbe, akikkel ebben a szezonban még nem találkoztunk, de tavaly oda-vissza vertek minket, azok után, hogy előtte éveken át pofozógépnek használtuk őket. Idénre végleg kinőttek ebből a szerepkörből a Darazsak, és a sok éves vegetálást követően kifejezetten jó rajtot vettek. Az első négy fordulón belül három győzelmet arattak, beleértve a Stealth kétszeri legyőzését, de a legutóbbi két meccsüket egyaránt elvesztették keleti ellenfelekkel szemben. Sőt, úgy bírnak 3-3-as mérleggel, hogy a saját divízión belül veretlenek, a másik csoport ellenfeleivel szemben nyeretlenek. A fiatal Benesch bombaformában kezdte az évet, a hat meccs alatt 20-szor zörgette meg a riválisok hálóját, és összesen 38 pontot jegyzett. Őt követi a 2010-es házi pontkirály Crawford 10+17-tel, szintén remek passzban kapta el a rajtot. Kettejük kiváló játékát egyébiránt majd a hó végi All-Star gálán is megcsodálhatjuk, előbbit egyenesen a nyugati kezdő ötösbe szavazták be. A közelmúltban csatlakozott hozzájuk a denveri klubot 2007 óta hűségesen szolgáló Shewchuk, aki az előző körben 2+1-es teljesítménnyel debütált a kék-sárgák szerelésében, miatta különösen érdekes lesz a vasárnapi összecsapás, hiszen életében először léphet pályára Denverben ellenfélként, miközben nagy eséllyel a Swarm egykori harcosa, Campeau pedig éppen a coloradói oldalon juthat szóhoz a volt csapata ellen. A minnesotai gárdában nincs egyetlen igazi sztárhátvéd sem, a megbízható defenzív teljesítmény sikerkovácsa gyakorlatilag egy személyben a kezdő kapus Patterson lehet, aki az All-Star-on is a nyugati együttes első számú hálóőre lesz a denveri Levis előtt. A Swarm portása az első néhány mérkőzésén alkotott nagyot, 79.7 %-os védési hatékonyságát és 10.19-es kapott gól átlagát leginkább a rajtbeli parádéinak köszönheti, azóta romlott a teljesítménye, bár így sincsenek sokkal gyengébb számai, mint Levis-nek. Házon kívül zavarba hozhatónak tűnnek, hiszen a Stealth elleni, már említett kiütéses sikerük mellett Buffalo-ban és Rochester-ben is elvéreztek az elmúlt két fordulóban. Talán reménykedhetünk benne, hogy a tavalyi hazai vereségünk után idén visszatérve a régi idők hagyományához, el tudjuk őket páholni a vasárnap esti rangadón.

A nyugati divízió állása (W-L):

1. Calgary Roughnecks 4-3
2. Minnesota Swarm 3-3
3. Washington Stealth 3-5
4. Edmonton Rush 2-5
5. Colorado Mammoth 1-5

A hétvégén első alkalommal szombat reggel 05:00-kor a Washington Stealth otthonában próbálunk szerencsét, majd magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra, hajnali 02:00-es kezdettel a Minnesota Swarm gárdáját látjuk vendégül. A mérkőzések alatt természetesen minden érdeklődőt várunk a kommentek közé a közös élő szurkolásra! Buzdítsuk együtt a csapatot, hogy legalább az egyik mérkőzést sikerrel tudjuk megvívni!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr662670682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 05:23:56

Nagyszerű a padról visszajövő Martin betalált.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:28:01

filip nem tudod kik a tartalékaink ezen a meccsen?

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:29:46

3-1 lett az első negyed nekik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 05:31:23

Carson, Martin, meg még valaki scratch. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 05:32:18

Jól megjátszották ezt a PP-t, már 1-4-re állunk. :(

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:33:36

köszi!carlsont sejtettem,ha már te is leírtad őt:D

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 05:34:18

faszom nem tudom így követni. mennyi az állás most?4-1?

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:35:50

így nem lehet játszani hogy egyfolytában náluk van a labda...
ott a hatodik góljuk,nincs kedvem számolni sem már:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 05:36:16

Nagyon csúnya verés lesz ebből.
Átjáróház a védelem, azt csinálnak, amit akarnak szinte. :(

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:39:00

1-7,jobban agyon vágnak bennünket mint a múlt héten a blazers

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:42:21

az utolsó két gólt már levis kapta...most szépítettünk de nem láttam kilőtte,mert egyből elkapták a képet

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 05:44:56

szarrá aláznak minket

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:45:13

kezd követhetetlen lenni.ezt most duch lőtte,talán 2-9 van

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 05:48:55

Hát, még egész szépen igyekszünk, de nem fogjuk megúszni ezt a meccset.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:52:42

rég kaptunk gólt,wiles 2-10

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:55:13

moleski második gólja,2-11.a szünetig követem aztán szerintem inkább alszom.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 05:58:17

11-2es félidő szerintem lassan eldőlök inkább

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 06:03:31

a holnapi meccsen több esélyünk lesz?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:08:11

Elvileg igen, de nem holnap lesz, hanem vasárnapról hétfő hajnalban.

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 06:18:15

jól van tudom arra gondoltam:D remélem még grant megrázza magát és szerezz ma is pár pontot

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:20:21

nem igaz már hogy minden bele lövünk richardsba:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:23:48

Egyre érdekesebb összeállításban nyomjuk, a szokásos nevek közt támadásban nem egyszer feltűnt már Ilija, Park vagy Crotty is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:28:25

Remélem még pár bunyóban törleszteni fogunk, és helyben hagyjuk ezeket az ondószökevényeket.

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 06:32:22

hülye állat:D már dőlnek rakásra az ütközéseinktől:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:35:22

Milyen gól baszd meg, véletlen bepattant a lábáról, szerencsére belül volt és nem adták meg. De jellemző az egész Stealth létére az állandó mák.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:36:58

King több, mint tíz percen át nem kapott gólt ebben a negyedben, eddig. Lewis lövésére már előtte hanyatt vágta magát.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:39:59

12-2 az utolsó negyedre

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:41:51

sedgwick is előkerült...13

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:43:20

Kurva tompák a lövéseink, a múltkor is csak öt gólt szereztünk, és ma sem lesz több, szerintem még annyi sem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:44:04

Alex PPG, legalább ma előnyből tudunk gólt lőni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:44:50

ILIJA! Milyen transition gól, legalább hárman lógtak a nyakán, és beforgatta mindet. :P

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:46:43

jó lenne ha nem lenne túl nagy megaláztatás ez a meccs.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:48:30

4-15 és még mindig van hátra 10 perc. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:49:34

Alex még egy gólt lőtt a sarokból, a két Gajic lőtt négyet az ötből.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:53:35

mondjuk az igaz hogy king jobb kapus mint levis. ma is jobban véd,chrisnek csak az elején volt két jó meccse,azóta újra a szokásos közepes. kingben több lehetőség van.

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 06:55:26

annyiból biztos jobb a lacrosse mint a többi sport,hogy folyamatosan megy alatt a zene méghozzá nem is rossz 80s rock végig:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:56:53

Na, a patkányember is lőtt egyet, már csak ez hiányzott.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 06:58:12

vége lehetne már,5-18 nagyon rosszul nézünk ki

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 06:59:00

LOL, Hamley fehér zászlót dobott be a challenge-hez, megadtuk magunkat. :D

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 07:01:06

hát a gajicoknak még így is jó napja van:P

milo_hedgie#23 2011.02.19. 07:05:11

7-18 a végére nekünk is sok gólunk lesz:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 07:11:07

20-7 lett a végére. Dögöljön meg az egész büdös Stealth, mi meg felejtsük el a meccset.
Alex 3+1, Ilija 2 gól, Carey 1+2, McLellan 1+1, JGJR 2 assziszt.
Hétfő hajnali 2, Mammoth-Swarm. Ezek után nem sok reményünk maradt arra a meccsre sem.

milo_hedgie#23 2011.02.19. 16:41:36

@Filip89: mikorra várható összefoglaló a tegnapi meccsről? vagy egyben írsz a kettőről?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 17:03:05

Egy cikk lesz a két meccsről a jövő hét első felében.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.19. 18:30:57

A tegnapi másik meccsen: Toronto-Rochester 10-5.
Beirnes öt gólt lőtt, azok után, hogy előtte az egész szezonban hatot. Billings 3+1, Manning 1+4, Leblanc 4 assziszt. Watson 32/37. A Hawks-ban Jarrett Davis és Shawn Williams dupláztak, Vinc 39/49.

Tomi_Tanguay 2011.02.19. 21:03:35

mennyi kommentet összehoztatok és még lesz egy meccs a héten:D

milo_hedgie#23 2011.02.20. 12:25:32

@Tomi_Tanguay: így van,gyertek szurkolni még egyszer ma éjjel 2kor!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.20. 14:13:00

A szombati eredmények:

BUF-PHI 9-10. Dráma volt, Westervelt egy perccel a vége előtt lőtte a győztes gólt, miután adott korábban négy asszisztot. Mellette a csapatából még Iannucci 3+3, Hardy 3+2, Mundorf nem játszott. A Bandits soraiból Kelusky és Culp duplázott, Tavares egy gól és öt pont.

ROC-TOR 6-13. Két nap alatt oda-vissza nyerte a home-and-home weekend series-t a Rock. Tartom, hogy a Hawks kelet leggyengébb csapata, Vinc ide vagy oda. LeBlanc és Billings mindketten 3+2, Manning 1+5. Watson 30/35. A Hawks-ban Accursi lőtt kettőt egyedül.

MIN-BOS 11-14. Újabb botlás a Swarm-tól, vereséggel a nyakukban jönnek ma Denverbe, ennek örülök, rúgjunk beléjük mi is még egyet. :P Crawford 2+4, Watt és Shewchuk 2+1, Wilson 2 gól, Benesch 5 A. Patterson 25/39. Győztes oldalon Sanderson 4+2, Buchanan 3+1, Casey Powell 1+6, Dan Dawson 1+5.

Ma Rush-Necks és Mammoth-Swarm nyugati rangadók! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.20. 19:33:34

A vasárnap esti-hétfő hajnali program:
- Vasárnap, 19:00 Syracuse University - Denver University (NCAA lacrosse)
- Vasárnap, 21:00 Denver University - South Alabama University (NCAA basketball)
- Vasárnap, 22:00 Siena College - Air Force Academy (NCAA lacrosse)
- Hétfő, 02:00 Colorado Mammoth - Minnesota Swarm (NLL)

milo_hedgie#23 2011.02.20. 20:11:48

@Filip89: nagyon várom már a meccset,hátha most jön el a mi időnk!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.20. 21:29:09

13-7-re elvesztette a szezonnyitót a Pioneers a Syracuse otthonában, tisztességes eredmény.
Részletes követés a mai Larosse Night-ról a GITR-ben! :)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:14:06

@Filip89: jó reggelt!győzelemre fel:))

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:16:39

grant óriási emberelőnyös góllal ragadta a csapathoz a vezetést!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:18:05

Na, komoly pozitívum, hogy bevágtuk az első PP-t JGJR révén. :)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:18:52

nem sokáig vezettünk,benesch egyenlített

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:20:44

Bírom, amikor ebben a mezben játszik a Swarm, szerintem a majorligák egyik legrosszabb meze, mint valami bohócruha. :P

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:25:47

crottynak igazán bemehetett volna,nagyon szépen csinálta

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:29:04

kemény küzdelmes meccs eddig,a védelmek csatája. mi is jól felvettük a harcot,és eddig levis jól védett. meglepődtem hogy a péntek után ma még ő kezdett. de hajrá mammoth!:)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:34:20

grant emberhátrányból 2-1:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:35:15

Prossner szezonbeli első gólja, 3-1! :)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:35:51

prossner labdája nagyon beakart menni!3-1!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:36:14

CONNOR 1ST GOAL OF SEASON! :D
Brutális diving shot, aztán micsoda backflip a palánknál. :)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:36:40

martin 4-1!na most nagyon jól belehúztunk,mindjárt vége a negyednek:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:40:13

MAC ALLEN!!! Szerintem neki is az első gólja a szezonban! :)

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:40:31

5-1! repül az egész csapat:))

Tomi_Tanguay 2011.02.21. 02:41:14

látom most jól megyünk. csak ne kiabáljuk el így tovább srácok!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:42:09

Kurva nagy volt, hogy a Campeau bench interview alatt lőttük a gólt, és elkezdett őrjöngeni a mikrofonba. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:43:09

LOL, Carlson kilőtte a labdát nézőtérre és pont eltalált egy pohár sört egy csávó kezében. :D

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:44:38

kevin rossz szépített és már csak 5-2 az előny

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:47:09

@Tomi_Tanguay: köszi igyekszünk:))
na erre már csak 5-3 pollock lőtte

milo_hedgie#23 2011.02.21. 02:53:21

na már csak 5-4,hamar leadtuk a négy gólos vezetést. a szokásos meccsünk lesz:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:55:32

Egyébként a Rush 12-11-re kikapott, szóval ma beérhetnénk őket...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 02:57:20

Rájöttem, hogy kik a mai scratchek: Davies, Floris, Forsythe

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:00:32

levis kegyetlenül véd,kicsit a támadójátékunk laposabb ebben a negyedben

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:00:32

levis kegyetlenül véd,kicsit a támadójátékunk laposabb ebben a negyedben

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:04:19

nem adták meg grant harmadik gólját,sajnos beesett a vonalon belülre:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 03:05:11

Kurva anyjukat. Ez miért nem gól? Belökték őt, de a lövést még kívülről engedte el, ezt nagyon benézték, csak hogy tolják be a buzi Minnesota-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 03:05:59

Tessék, és persze már egyenlítenek is a retkes csalók.

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:06:25

giles egyenlített 5-5-re:(

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:08:19

lesz egy kettős előny,vissza kell szerezni a vezetést!

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:11:53

kihagytuk a PPket,de másodpercekkel utána langtry vadul grant passzából:)) 6-5 újra nálunk az előny!

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:13:04

benesch kiegyenlített másodpercekkel a szünet előtt.6-6.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 03:16:42

6-6 a félidőben. Igazán vezethetnénk. :S
Grant 2+1, Langtry-Allen-Prossner mind 1+1, Martin is egy gól.
Nehéz meccs lesz, sajnos az ilyeneket elszoktuk baszni később, pedig meglenne rá az esély, hogy végre győzzünk, de nem hiszem, hogy sikerülni fog. :(

milo_hedgie#23 2011.02.21. 03:24:41

na jó nemsokára nem lehet írni,majd a negyedik negyedtől írok újra:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 03:45:26

Benesch harmadik góljával először vezetnek ők a meccsen a harmadik negyed közepén. :(

milo_hedgie#23 2011.02.21. 05:00:25

12-10re győztek:( csak a szokásos

milo_hedgie#23 2011.02.21. 05:06:59

jó hogy végre elküldte ez a szar,filip internálhatnád már a blog.hut mert nem igaz hogy másfél órán át nem lehet írni ilyenkor.meccs közben elég idegesítő:(

milo_hedgie#23 2011.02.21. 05:09:41

persze a vereség miatt még szomorúbb vagyok,elképesztő hogy megint előnyből buktunk el:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.02.21. 20:46:29

Legalább most egy darabig biztosan nem kapunk ki. :P
Legközelebb csak március 4-én játszunk, éppen újra a Swarm ellen hazai pályán.


süti beállítások módosítása